ΜΙΚ 17,605 Report post Posted September 12, 2008 Για να δεις πόσο σε αγαπάω βρήκα και μια ταινία για"νέους στην καρδιά" Το τρέιλερ της είναι εδώ http://www.reisezumhorizont.de/map/trailer.htm Όποτε θες να πετάξεις τις πλαγιές της Γκιώνας όπως στο "Φ - Ο Β-Ε-Ρ-Ο" πές το κερνάω. Ιμαλάια δεν είναι αλλά την δουλειά τους την κάνουν και θα πάθεις την πλάκα σου Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 4, 2009 Παγκόσμιο πρωτάθλημα Μεξικό 100 χλμ πετώντας τη μέρα. Οι πρώτοι 10 τα έχουν βγάλει όλες τις ημέρες. Έλληνες Ιωακεμ σκόδρας 50μ θέση Αποστόλης Μαυροθαλασσίτης 90 θέση στους 130 κάτω από τα μαύρα συννεφάκια έχει ασανσέρ Εκεί που το αντίο θυμίζει πως...ΕΖΗΣΕΣ πρώτο βίντεο http://www.eagleparagliding.com/?q=node/219 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted February 5, 2009 Πολύ ωραίες φωτο..... Αντε και στα δικά σου Μιχάλη ..... Φιλικά Σπύρος Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 23, 2009 Kαι για να χαλαρώσετε το απόγευμα μετά από τέτοιες και τέτοιες ανωριμότητες σας προτείνουμε να κατεβείτε πετώντας από το χιονοδρομικό. Είναι οικολογικό και πολύ πιο ασφαλές από τους παγωμένους δρόμους. Δυο χαρούμενες φατσούλες που βγήκαν από το σπίτι ολοκλήρωσαν την πιο όμορφη ημέρα της ζωής μου. Πτήση από την κορφή της 6 μέχρι τη Σουβάλα Youtube Video -> Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
AggelosP 7 Report post Posted February 24, 2009 Kαι για να χαλαρώσετε το απόγευμα μετά από τέτοιες και τέτοιες ανωριμότητες σας προτείνουμε να κατεβείτε πετώντας από το χιονοδρομικό. Είναι οικολογικό και πολύ πιο ασφαλές από τους παγωμένους δρόμους. Δυο χαρούμενες φατσούλες που βγήκαν από το σπίτι ολοκλήρωσαν την πιο όμορφη ημέρα της ζωής μου. Πτήση από την κορφή της 6 μέχρι τη Σουβάλα Youtube Video -> ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι στο κέντρο της Αθήνας, "πνιγμένος" στο δουλειά και μας στέλνεις όλες αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο. Θα πάρω ένα κομμάτι ύφασμα και θα πηδήξω από το παράθυρο. Φιλικά Άγγελος. Υ.Γ Συγχαρητήρια και μπάβο σου Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 24, 2009 (edited) Ρε Μικ ερώτηση.. καλα τοσοι που ειναι δεν υπαρχει κινδυνος για μεταξυ τους συγκρουση ? να ειμαστε καλα θα ειναι τι επομενο μου αθλημα... Edited February 24, 2009 by Pefto_kai_Matheno Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 24, 2009 Μπραβο ρε Μιχαλη αντε και στον Ολυμπο τωρα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted February 24, 2009 Είμαι στο κέντρο της Αθήνας, "πνιγμένος" στο δουλειά και μας στέλνεις όλες αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο. Θα πάρω ένα κομμάτι ύφασμα και θα πηδήξω από το παράθυρο. Φίλε Δευτέρα 8.00 το πρωί έκανα τα extreme σπορ εφοριά ΊΚΑ εφορία τράπεζα γραφείο. Πόσες φορές σκέφτηκα "χαλάρωσε τι έκανες το Σαββατο" καλα τοσοι που ειναι δεν υπαρχει κινδυνος για μεταξυ τους συγκρουση ? να ειμαστε καλα θα ειναι το επομενο μου αθλημα... Έχεις δει την εθνική οδό από ψηλά.καλα τοσοι που ειναι δεν υπαρχει κινδυνος για μεταξυ τους συγκρουση ? Είναι χαμηλές οι ταχύητητες και στρίβουν όλοι με την ίδια φορά. Φυσικά είναι πιλοταράδες. Μιας και το λες το ΣΚΔ πετάς μέχρι το σπίτι σου στο λιβάδι. Κερνάω βάλε το αμάξι. Όποιος άλλος θέλει ας πει (δεν κερνάω) Μια φωτογραφία του Παρνασσού από το ύψος του Ολύμπου Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 30, 2009 Κι εμενα με πέταξαν. Θα το γραψω σε όλα τα πιθανά topics του φόρουμ. Εκανα μια πτήση με τάντεμ από την κορυφή του Ηρακλή ως το σαλέ. Ειμαι τρελαμένη από την εμπειρία. Οσοι δεν το έχετε κάνει να το δοκιμάσετε πριν πεθάνετε. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted March 30, 2009 Κι εμενα με πέταξαν. Θα το γραψω σε όλα τα πιθανά topics του φόρουμ. Εκανα μια πτήση με τάντεμ από την κορυφή του Ηρακλή ως το σαλέ. Ειμαι τρελαμένη από την εμπειρία. Οσοι δεν το έχετε κάνει να το δοκιμάσετε πριν πεθάνετε. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Ράνια είχα μπει και εγώ στη λίστα το Σάββατο αλλά τελικά δεν Παρακολούθησα όμως όλη την διαδικασία πως άπλωσαν τα πανιά, πως πήραν φόρα μέχρι την προσγείωσή τους... ομολογώ ότι μόνο που το είδα ενθουσιάστηκα ΜΙΚάλη, μπορώ να μπω ξανά στη λίστα...??? (ΜΙΚάλη, η Νέλη άλλαξε σπορ ή όχι ακόμη... ) -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 6, 2009 Υπέροχοι άνθρωποι, στόχοι και ένα παγκόσμιο ρεκόρ 100% Ελληνικό. Ο Αρης και ο Νάσος, απογειώθηκαν από την Κωπαϊδα το πρωί, έφτασαν στην Καλαμάτα, από εκεί στο Αγρίνιο και επιστροφή προς Κωπαϊδα, με προσγείωση κοντά στους Δελφούς, ένα επίτευγμα αμέτρητα εντυπωσιακό, μετά από πολύ προσεκτική προετοιμασία, μεγάλη θέληση και τεράστια υπομονή. http://www.sky.gr/forum/viewtopic.php?p=14...iewtopic#p14846 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 24, 2009 Και η ολοκλήρωση της περιγραφής του παγκοσμίου ρεκόρ http://www.sky.gr/forum/viewtopic.php?p=14...iewtopic#p14962 Άντε Κρήτη - Ικαρία το επόμενο Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted April 24, 2009 Σήμερα όπως γύριζα από Παρνασσό κάποιος πετούσε από πάνω μας κάνοντας δυναμικό στην Δάφνη. Τον ζήλεψα πραγματικά γιατί η μέρα ήταν πιο πολύ για πτήση παρά για σκι. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted May 14, 2009 Κιθαιρώνας - Πάρνηθα και πίσω, Slavek Matras σύννεφο - σύννεφο. H ποιότητα θα βελτιωθεί σε λίγο είναι full HD YouTube Video -> Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted May 14, 2009 Φτιάξε μας! Και τώρα τι κάνουμε το Σάββατο; Τελευταίο σκι/παιχνίδι στον Παρνασσό, ή πτήση στον Κιθαιρώνα; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted May 18, 2009 http://www.mad.tv/video/?cID=38228 Kαλέντζι Αζαίας το σκ. Ολυμπία Ερύμανθος σύννεφο σύννεφο ταβέρνα κλπ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted August 18, 2009 Ελληνική πρωτιά σε διαγωνισμό αλεξίπτωτου http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid...155&cid=191 Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted August 18, 2009 Σε λίγο φεύγω για πτήση. Ο Μικ που χάθηκε; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted August 19, 2009 Ανδρο 8 μποφόρ μόνιμα. Και με μια σακούλα απογειώνεσαι Πέτα Χρήστο πέτα Ο Σλαβεκ συνεχίζει να αποδεικνείει το επίπεδό του. Μη ξεχνάμε ότι έχει πάρει και πρώτη και τέταρτη θέση σε αγώνα του παγκοσμίου. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted August 19, 2009 Ωραία ήταν χτες, είχαμε και χιονοδρομικές παρουσίες... εμένα ( ), τον Gibi και τον Λουκά. Ο ταβάνης ερωτεύτηκε και δεν πετάει. Και στις Πλαταιές φυσούσε πάντως και άργησε να κόψει μέχρι να καταφέρει να απογειωθεί και η πλέμπα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted March 11, 2010 Paragliding the Himalayas with iPhones so you can go too Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted June 15, 2010 Never-ending thermal! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted July 18, 2010 YouTube Video -> Ωραία μέρα η χθεσινή. Είχα πολύ καιρό να πετάξω και πραγματικά το ευχαριστήθηκα παρόλο που δεν κράτησε πολύ. Είχε αρκετή ένταση και οι περισσότεροι έφυγαν κατά τις 8-8:30. Πριν από αυτό, είδαμε αρκετές γκραν γκινιόλ απογειώσεις... Παραδόξως, κρατούσε και μετά την δύση του ήλιου, απλά από κάποιο σημείο και πέρα... δεν έβλεπες. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted July 31, 2010 Αυτό να ζήσω και ας πεθάνω (που λέει ο λόγος, ε; ). Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted August 2, 2010 Αυτό να ζήσω και ας πεθάνω (που λέει ο λόγος, ε; ). Ποιό καλέ;; Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites