ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 6, 2005 http://www.sky.gr/content/propela_ski.wmv Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Aeras 138 Report post Posted April 6, 2005 http://www.sky.gr/content/propela_ski.wmv Καλόοοοοοοοοοο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted April 6, 2005 Απίστευτο θα έλεγα....... Αντε τι κάνει το προεδρείο... Να κανουμε μια μαζικη παραγγελία για τα μέλη του ΣΤΧ.. :wink: Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 6, 2005 Φαντάζεσαι το σκηνικό ένας με κάμερα στημένη να λέει: "Ντουγρού ανεβαίνετε τη πίστα καταπάνω μου" Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
spongeorge 0 Report post Posted April 6, 2005 Ξεχάστε κάρτες και ουρές.... :wink: Καλή ιδέα, αλλά επικύνδινο και άβολο (ειδικά για snowboard) μου φένεται... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Igor 286 Report post Posted April 7, 2005 Ενταξει τελειο σαν ιδεα αλλα θα σε περιοριζει αρκετα και λογικα θα ειναι και επικινδυνο. Φυσικα μονο για σκι ...... Quote ΑΚΑ as JEEP!!! Ο Εξορκισμος ΠΕΤΥΧΕ , το avatar αλλαξε, παμε για αλλα ΤΩΡΑ!!!!!!!!! Φιλικά όπως πάντα Βασίλης.... Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted April 7, 2005 τι λες τωρα!!! πας παντου!!χωρις να περιμενεις!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
icedsun 0 Report post Posted April 7, 2005 μια χαρά μου φαίνεται! αλήθεια ποσο μπορεί να κοστίσει η αγορά αυτού του έλικα? σοβαρά τώρα :twisted: Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 7, 2005 2000 ευρώ Αλλά να δω πως θα κατεβαίνεις την ονειρεμένη πλαγιά με 20-30 κιλά στην πλάτη και τόσο όγκο:?: Σε κάθε περίπτωση αν τον αγοράσεις δώσε μου τον για βόλτα γιατί χρησιμοποιείται κυρίως στο παραπέντε και ξαφνικά το παραπέντε οναμάζετε παραμοτέρ Μια άλλη ιδέα είναι να απογειωθείς με παραπέντε με τα πέδιλα στα πόδια, να βρεις θερμικό και πας να προσγειωθείς (βασικά να πέσεις με τα μούτρα εάν είσαι σίγουρος ότι έχει πολύ πούδρα :twisted: ) στην κορφή του Ολύμπου. Πακετάρεις και κατεβαίνεις super powder με 10 κιλά στην πλάτη που είναι ανεκτό και σαφώς λιγότερο όγκο. Υπάρχουν και κάτι καινούργεια παραπέντε με βάρος 5 κιλά ακόμα καλύτερα Επιφυλλασόμεθα να σας κουφάνουμε σύντομα με φοτορομάντζο Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted April 7, 2005 Υπάρχουν και κάτι καινούργεια παραπέντε με βάρος 5 κιλά ακόμα καλύτερα Άκουσα καλά; :?: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted April 7, 2005 ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ! ΤΟ ΦΟΡΑΣ.. ΣΚΙΑΡΟΠΕΡΠΑΤΑΣ... ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
messner 1 Report post Posted April 7, 2005 2000 ευρώ what a ripoff! Quote drop cliffs, not bombs Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted April 7, 2005 ΤΑ ΜΠΑΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ; Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
Treleo 0 Report post Posted April 11, 2005 Υπάρχουν και κάτι καινούργεια παραπέντε με βάρος 5 κιλά ακόμα καλύτερα Άκουσα καλά; :?: Kαλά άκουσες και όχι μόνο... Αλεξίπτωτο και καρεκλάκι με ιμάντες κομπλέ... χωρίς εφεδρικό... 3.5 κιλά όλα μαζί... και όγκος μετά το μάζεμα στο 1/3...!!! :wink: Quote 2 FAST 4 U ΠΟΥΔΡΑ, ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ..! Share this post Link to post Share on other sites