ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 23, 2004 ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ Γ.Σ. ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΕ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΛΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ 5.15 ΦΕΥΓΟΥΜΕ (ΧΡΗΣΤΟ :twisted: ) Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΣΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΦΡΕΣΚΙΑ ΠΟΥΔΡΑ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΠΟΥΔΡΑΜΑΝ 3 Report post Posted January 23, 2004 Kαλά φλωράκια ανεβείτε 5 εσείς Εγώ έχω ραντεβού με τη κοπελιά μου 4 ώστε 6.30 να είμαι στο χιονοδρομικό Θα τα δείτε τα σημάδια μου Σιγά μη σας αφήσω τη πούδρα Quote ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 23, 2004 MIK αν καταλαβες αυτό σημαίνει πολεμος !!! :twisted: Περνα να με παρεις σε 20’ για να φύγουμε…δεν θα αφήσουμε κανεναν ΠΟΥΔΡΑΝΘΡΩΠΟ να βαλει χέρι στη πουδρα που με τοσο κόπο και ιδρώτα αποκτήσαμε! Θα φυλάω σκοπέτο ολο το βραδυ πέρα-δώθε στα lift.. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
pepeto 0 Report post Posted January 23, 2004 ΓΑΜΩΤΟ, με βλέπω να ξεμένω Αθήνα αύριο... :? ελλείψη μεταφορικού μέσου... Ξεκινάει κανείς αύριο το πρωΐ από Ζωγράφου κοντά και να έχει χώρο στο αυτοκίνητο για ένα άτομο, ένα ζευγάρι πέδιλα, ένα ζευγάρι μπότες και ένα σακίδιο; :? :? :? :? Pepeto ΥΓ. Και σας υπόσχομαι θα αφήσω όοοοοοοοολη την πούδρα δικιά σας... Μα την παναγία... Θα κάνω σκι όλη τη μέρα στο baby lift της Φτερόλακας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 23, 2004 Χμμμ……ίσως…λεω ίσως…αν φερεις κανένα κουλουράκι για το ταξίδι. Θα αστειεύεσαι που θα μείνεις εδώ!! Εδώ ανεβαζουμε άδεια αυτοκινητα και εσυ ρωτάς για χώρο.. Στείλε mailάκι με το telefunken σου.. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
pepeto 0 Report post Posted January 23, 2004 Χμμμ……ίσως…λεω ίσως…αν φερεις κανένα κουλουράκι για το ταξίδι. Θα αστειεύεσαι που θα μείνεις εδώ!! Εδώ ανεβαζουμε άδεια αυτοκινητα και εσυ ρωτάς για χώρο.. Στείλε mailάκι με το telefunken σου.. Κουλουράκια μόνο?!!! :?: :!: :?: :!: Τσουρεκάκια, τυροπιτούλες, κασεροπιτούλες, γαλατάκια, καφεδάκια, όοοοοοτι τραβάει ο νους σας... Ολόκληρο το φούρνο θα σας φέρω... -D. ΥΓ. Κωστή, σου έστειλα και p.m. και email (το τηλ. μου το έχει και ο ΜΙΚ)... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Icebox 0 Report post Posted January 23, 2004 Re to xionodromiko ti wra anigei? Kata tis 8? Egw avrio paw me xaloulo!Aftos den masaei tipota! 8:15 8a eimai panw!! Osoi anevoun meta tis 8:30 den prokite na vroune poudra mou fenete! PS Elpizw na anixi kai i saxara. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 23, 2004 Καλησπέρα σε όλους από τον παγωμένο Παρνασσό. Είναι μια υπέροχη νύχτα εδώ στην κορυφή του Ηρακλή αλλά δυστυχώς με τις τελευταίες 15 κατεβασιές μου χάλασα και την τελευταία πούδρα που είχε μείνει. Δεν πειράζει παιδιά. Στην επόμενη χιονόπτωση μπορεί να αφήσω λίγη και για εσάς Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
TiLT 0 Report post Posted January 23, 2004 H καινουργια τρέλλα στην αμερικη, διαβαζα, ειναι νυχτερινές πούδρες με ισχυρα headlamps. Ε αν ξεκινήσει κάτι τέτοιο και στην ελλάδα εγω... θα πεθάνω.... Quote μπορώ και χωρίς ... Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted January 23, 2004 ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ?????????????Ελα βρε Κωστη και σου χω κατι μεγαλυτερο απο κουλουρακια.......τη σοκολατα.Ατιμα Καλαβρυτα,θα μεινω Αθηνα ,θ χασω και την πιτα,οκ την πουδρα δεν εχω προβλ-ποτε δεν πηγαινα.......κλαψ,λυγμ και ολα τα συναφη........μπουαααααααααααααα Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites