arma 9 Report post Posted April 19, 2005 Γεια χαρα σε ΟΛΑ τα παιδια.Με λενε Αριστοτελη, και μολις ηρθα στην παρεα σας. Ειμαι 45 χρονων και παρολο το πολυ νεαρο της ηλικιας των περισσοτερων εδω μεσα(υποθετω) :?: νομιζω οτι θα αιστανθω σαν το σπιτι μου.Εχω 2 γιους που κανουν ,ο μεγαλος snowboard και ο μικρος ski. Αυτα προς το παρων, να μη σας ζαλιζω κιολας...(εγω μονο να χαιρετησω ηθελα )..........αρχικα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted April 19, 2005 Καλωσήρθες Αριστοτέλη! Η ηλικία σου δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο... Πολλά είναι τα μέλη στην ηλικία σου, όπως επίσης πολλοί είναι αυτοί που έχουν παιδιά και τους μαθαίνουν σκι στον Σύλλογο... Όρεξη να υπάρχει και χίλιοι καλοί παντού χωράνε! Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted April 19, 2005 ασε Αριστοτέλη...Οι ηλικιες κοντα και ανω των 30 σαρωνουν εδω μεσα..Οποτε μη μασας..σαν στο σπιτι σου Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted April 19, 2005 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥ arma να είσαι σίγουρος πως εδώ θα βρείς μια καλή παρέα, και στην ηλικία σου :wink: :wink: Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 19, 2005 Γεια χαρα σε ΟΛΑ τα παιδια.Με λενε Αριστοτελη, και μολις ηρθα στην παρεα σας. Ειμαι 45 χρονων και παρολο το πολυ νεαρο της ηλικιας των περισσοτερων εδω μεσα(υποθετω) :?: νομιζω οτι θα αιστανθω σαν το σπιτι μου.Εχω 2 γιους που κανουν ,ο μεγαλος snowboard και ο μικρος ski. Αυτα προς το παρων, να μη σας ζαλιζω κιολας...(εγω μονο να χαιρετησω ηθελα )..........αρχικα Καλως ωρισες μικρε . Σαν στο σπιτι σου. Πες μας ομως εσυ τι κανεις, μακρυμαδερα η κοντομαδερο: Εγκυκλοπαιδικα δηλαδη, γιατι οτι και να κανεις εχεις ενα μαυρο προβατο στην οικογενεια. (Κολλημα δεν εχω ουτε με τα μαυρα προβατα ουτε με τις Toyota Φυλακα Αγγελε) Παρνασσο το Σ/Κ Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted April 19, 2005 Εχω 2 γιους που κανουν ,ο μεγαλος snowboard Kαι που είναι αυτός; Φέρτον εδώ! Καλά ντε, πλάκα κάνω... Καλωςόρισες! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 19, 2005 Καλως ηρθες Αριστοτελη, θα βρεις απο γιους(καλα και κορες) σου μεχρι τον μεγαλο σου Αδερφο. Νικητρια κατηγορια ειναι το 30+ Η αγαπη για το χιονι δε βλεπει ηλικιες... Καλο καλοκαιρι για τους θνητους... :twisted: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sandoula 2 Report post Posted April 19, 2005 Καλως ήρθες κ από μένα arma!!! Nα μας τον γνωρισεις τον μεγάλο,το καλύτερο παιδί!!!!!! :twisted: :twisted: Πλάκα κάνω!!!!Να τους χαίρεσαι και τους 2! Quote Make my Day! Means Snow!!! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 20, 2005 ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ Λοιπον,αφου με ρωτατε να συμπληρωσω σχετικα με την αφεντια μου. Κανω ΣΚΙ (τ'ουλαχιστον προσπαθω).Αρχικα ειχα γραψει τον μεγαλο μου γιο στον ορειβατικο, και καποια στιγμη βαρεθηκα να περιμενω ατελειωτες ωρες στο σαλε να τελειωσει το μαθημα. Ετσι αρχισα και εγω και τρελλαθηκα :!: Το πιο ωραιο σπορ που ειχα δοκιμασει :!: (με δευτερο το καρατε). φανταστικη αισθηση :!: :!: ......ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΑΙΡΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ :!: Ο γιος μου βεβαια, εδω και 2 χρονια δοκιμασε "τη σανιδα" (και λογω σκειτ) και του πηρε τα μυαλα :?: (οσα του ειχαν απομεινει........)Τον μικρο τον αρχισα φετος σκι,(αυτος ειναι λιγο καλοπερασακιας για τοοοσο πρωινα ξυπνηματα & μακρινες διαδρομες.....ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΝ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΩ "ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ......... Μαζι με τον μικρο ,αρχισανε και αλλοι 5 φιλοι του,συνολο 6 τεμαχια (μπορει να μας εχετε προσεξει κυριως στον Παρνασσο αλλα και Καλαβρυτα που χτυπιομαστε....στις πιστες...συνηθως παρακαλαω διαφορους στα καρεκλακια να ανεβουν μαζι τους...(εχω μεγαλη ευθυνη για 6 παιδια ),Τους κανω συνηθως ενα μαθημα με δασκαλο,(αργοτερα θα μου πειτε για δασκαλους ΚΑΛΟΥΣ για την επομενη σεζον) και μετα κανουμε πρακτικη μαζι προσπαθωντας να διωρθωνω οτι μπορω. Παντως εχουνε φτασει (θεωρω) σε ικανοποιηκοτατο επιπεδο για ΜΙΑ σεζον :!: ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ. και νομιζω οτι κατι εχω καταφερει..... Τελικα το κειμενο εγινε μακροσκελεστατο...Συνηθως πηγαινουμε Παρνασσο και ΛΙΓΟ Καλαβρυτα (αν και μου αρεσουνε πολυ), φετος καταφεραμε (ολοι μαζι) και περασαμε μερικες μερες στη Βασιλιτσα και στο Καρπενησι. Οποτε ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την σεζον. Τελειωνοντας θα ηθελα ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΘΕΡΜΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ :!: Α :!: και κατι τελευταιο ΠΩΣ θα σας ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ :!: :!: :!: Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted April 20, 2005 ΜΠΡΑΒΟ!!!!!για την υπομονη και τηνορεξη να μαθεις τα νιατα αυτο το εκπληκτικο αθλημα!! Θα μας γνωρισεις ερχομενος σε μια απο τις συναντησεις μας οι οποιες γινονται κατα καιρους συνηθως στο φλο καφε στην συγγρου!!!Μπαινουν ανακοινωσεις!!(η αν ανεβεις αυτο το σκ παρνασσο και ειναι καποιος). Οι περισσοτεροι φοραμε επιραμματα του συλλογου στα μπουφαν μας!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 20, 2005 Αριστοτελη, check pm Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted April 20, 2005 Αριστοτέλη,στα Θεματα συλλογου (που εχουν προσβαση μονο τα μελη) εχει ανοιχτει ενα θεμα που εχει να κανει με την οργανωση αυτων που συνοδευουν μικρα παιδια.Περα απο το οτι θα σου προτεινα να γινεις μελος στον συλλογο,καλο ειναι να επικοινωνησεις με τον donmeli μεσω ΡΜ ωστε να σου πει περισσοτερα για το θεμα αυτο που πιστευω οτι θα σ ενδιαφερει μια και συνοδευεις τοσα μικρα παιδια(καλο κουραγιο :wink: ) Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
thivetianos 0 Report post Posted April 20, 2005 Ένα έχω να πω...Μακάρι να με ξύπναγε και μενα ο πατέρας μου τα πρωινά να με πάει στον Παρνασσό! Δε θα είχα φτάσει 19 για να αρχίσω επιτέλους μόνος μου...Αριστοτέλη θαυμάζω και την όρεξη και το κουράγιο σου Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 20, 2005 Aρα σε περιμενουμε στην επομενη συναντηση στην Αθηνα, σιγα μην περιμεναμε 7 μηνες για να ξαναβρεθουμε απο κοντα :wink: Το καλοκαιρι εχει διαφορες αθλοπαιδιες, Καρτ,rafting, Μπανια του Λαου με κοψιδια στη παραλια κλπ. κλπ. Εαν η βιδα ειναι στραβοβαλμενη υπαρχει αλεξιπτωτο πλαγιας (παραπεντε, ΜΙΚ, δεν εχει καθολου βιδα) ή ελευθερη πτωση.(Πανιος,Πορφυριο, αυτη δεν εχουν τιποτα να βιδωσουν) Την αλλη Πεμπτη ακουγεται οτι θα βρεθουμε παλι για καφε στο Φλοκα,Συγγρου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted April 21, 2005 Καλως ήρθες και ένα μεγάλο μπράβο από εμένα για το κουράγιο σου. Μακάρι οι Έλληνες γονείς να είχαν τέτοια όρεξη. Και η μάμά μου τέτοια ήταν αλλά μέχρι 2-3 άτομα και δεν μας άντεξε για πολύ και πάλι . 6 είναι άθλος. Μπράβο και ελπίζω να σε γνωρίσουμε σύντομα Ρε nickel έχω τρεις βίδες στο σύστημα πανί κάθισμα. Ελα να πετάξεις να σου λέω από το VHF όταν πετάς ποιές ακριβώς είναι και τι θα γίνει αν σπάσουν Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted April 21, 2005 Χαιρετίζω κι εγώ με τη σειρά μου τον ΗΡΩΑ !! Ακούς εκεί 6 κι έλεγα κι εγώ ότι με δυό παιδιά (ένα δικό μου κι ένα δανεικό ) κάτι έκανα. Μπράβο σου και πάλι μπράβο. Εδώ όπως θα κατάλαβες ήδη από τα γραφώμενα των προηγούμενων υπάρχει χώρος για όλους και για όλα σε μια φιλική κι ευχάριστη ατμόσφαιρα η οποία δεν σταματάει μπροστα στη οθόνη του Η/Υ αλλά συνεχίζεται και στα βουνά όπου γίνεται ακόμα καλύτερη. Α !! κι όσο αναφορά την ηλικία σου - μου - μας δεν παίζει κανένα ρόλο. ο καθένας είναι όσο νιώθει. Και μη ξανακούσω σχόλια του τύπου 30+ ε καλά μωρέ δεν πειράζει καλά είναι κι έτσι, άλλωστε υπάρχουν κι άλλοι. Το κάνετε ν' ακούγεται σαν αρώστια :twisted: :twisted: Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 21, 2005 Κατ'αρχην ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια. Ηδη εχω αρχισει και ........ :oops: Θα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ να απαντησω σε ολους..... 1)MIK-NICKEL-thanos:βεβαια και θα γνωριστουμε στο αμεσο μελλον και οχι μετα απο 7μηνες...η στην επομενη συναντηση σας, η το Σ/Κ ΑΝ καταφερω να τους οργανωσω (4 οικογενειες ) :!: Αληθεια θα ανεβει κανενας σας το Σ/Κ :!: 2)Nickel-Nik :φανταζεστε να ερθουμε να γραφτουμε ολοι (συμπουρμπουλοι) στο συλλογο :!: θα μειωσουμε τον μεσο ορο ηλικιας παρα -μα παρα πολυ. Αληθεια αν γινει κατι τετοιο ,τα παιδια ειναι απο 8-12,και ο μεγαλος μου γιος 14. θα γραφτουν "ατομικα" η σαν οικογενειες :!: (5 συνολο) .3)panagiotis-sandoula: βεβαιως και θα σας γνωρισω τον "σανιδα" της οικογενειας. και αυτος θα χαρει πολυ αντεχετε ομως :!: 4)donmeli :και εγω οταν με ρωτανε στα χιονοδρομικα για τα παιδια, αυτη την εκφραση χρησιμοποιω ,"μην ανησυχειτε ,ΔΑΝΕΙΚΑ ειναι ,.....θα τα επιστρεψω ολα στο τελος της ημερας"...........................και κατι αλλο,δεν εχω κανενα ,μα κανενα ,προβλημα με την ηλικια μου. Αλλωστε οι γιοι μου που αλληλοπειραζομαστε συνεχεια ,με λενε "πουρογερο" και αναρωτιουνται πως γινεται να κανω σκι "στηριζομενος στο "Π" μου. (ξερετε αυτο που εχουν οι γεροι για να περπατανε Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 21, 2005 ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ....."ΚΛΙΚΑΡΑ"ΛΑΘΟΣ Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted April 21, 2005 καλωσηρθες και απο εμενα-ειμαι η ταμιας (Λιανα) και να κανω μια μικρη παρεμβαση-δικαιωμα εγγραφης στο συλλογο εχουν ατομα ανω των 18(εκτος κι αν γινει τροποποιηση καταστατικου)-βεβαια αυτο δε σημαινει οτι δεν ειστε ολοι ευπροσδεκτοι στις δραστηριοτητες του συλλογου,αρχης γενομενης απο το ραφτινγκ στον Αραχθο τελη Μαιου-συντομα θα ανακοινωθουν λεπτομερειες. Ελπιζω να σας γνωρισω στην επομενη συναντηση στην Αθηνα. Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 22, 2005 ΠΡΟΣ Μadskier ΚΑΛΩΣ σας βρηκα...Οσο αφορα το 18+ θα δουμε τι θα κανουμε......Θα μπορουσαν ισως να γραφτουνε οι μπαμπαδες και να συμμετεχουν τα παιδια :?: στις καταβασεις-εκδρομες η κατι τετοιο.Παντως ειμαι σιγουρος οτι θα βρουμε μια φορμουλα......Οσο αφορα τωρα το ραφτινκ΄η ανακοινωση λεει για 50ε κοστος για τα μελη. ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ :?: -θΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ :?: βαθμος δυσκολιας :?: οι σκηνες ποσα ατομα η καθε μια :?: μπορουν να κανουν και μικρα παιδια μαζι μας :?: (ειναι απο 8-12 και 14) Αυτα προς το παρων... Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted April 22, 2005 θα σου απαντησω μονο για το θεμα συμμετοχης-η εκδρομη αφορα μονο τα μελη-τωρα για τα υπολοιπα καλο ειναι να κανεις τις συγκεκριμενες ερωτησεις κατω απο την ανακοινωση του ΣΤΧ για να μην ανοιξουμε ασχετο thread εδω Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 22, 2005 προς Madskier ΔΕΝ μπορω να μπω "κατω απο την ανακοινωση του ΣΤΧ γιατι βγαινει μηνυμα "only users granded special access" .Μηπως μπορεις να με διευκολυνεις με καποιο τροπο :?: Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted April 22, 2005 ειναι χωρος μονο για μελη του συλλογου για αυτο δεν μπορεις να μπεις!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 22, 2005 θα σου απαντησω μονο για το θεμα συμμετοχης-η εκδρομη αφορα μονο τα μελη-τωρα για τα υπολοιπα καλο ειναι να κανεις τις συγκεκριμενες ερωτησεις κατω απο την ανακοινωση του ΣΤΧ για να μην ανοιξουμε ασχετο thread εδω ο.κ.τοτε ομως πως θα κανω ολες αυτες τις ερωτησεις που εχω :?: Γιαυτο ζητησα βοηθεια απο την madskier..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted April 22, 2005 @arma μπορείς να ανοίξεςι ενα thread στα άλλα αθλήματα με τίτλο κάτι σαν ερωτήσεις σχετικά με την εκδρομή rafting ή να γραφτείς τώρα αμέσως μέλος . Quote Share this post Link to post Share on other sites