batucada 7 Report post #51 Posted May 15, 2006 Tα αποθηκεύουμε είτε όρθια, είτε πλαγιαστά, αρκεί να μην βάζουμε βάρος πάνω τους. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 71 Report post #52 Posted May 15, 2006 ΤΙ "ΘΕΛΕΙ" Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? Αλλαγη για να μην παλιωνει Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post #53 Posted May 15, 2006 ΤΙ "ΘΕΛΕΙ" Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? Αλλαγη για να μην παλιωνει (Είπε ο Nickel) ...και για να μην παραγνωριζόμαστε προσθέτω ! Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chris82 4 Report post #54 Posted May 16, 2006 Oριζόντια και εκτός θήκης? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post #55 Posted May 17, 2006 -Κέρωμα (ασχέτως αν είναι καινούργια, ο πάτος θα ρουφήξει κερί, και είναι και προστασία για τις ακμές που οξειδώνονται) χωρίς ξύσιμο μετά -Αποθήκευση: Αν όρθια, τότε ξεχωριστά (όχι δεμένα μεταξύ τους), με μεγάλη κλίση, και να πατούν οι βάσεις ομοιόμορφα (τώρα αν θα κοιτούν τον τοίχο ή όχι ελάχιστη διαφορά... αν δε κοιτούν τον τοίχο απλά θα κάτσει περισσότερη σκόνη επάνω στο κερί, ένα σεντόνι για σκέπασμα ίσως είναι μια καλή λύση) Αν οριζόντια, το βάρος μοιράζεται περισσότερο οπότε και δεμένα στηριζόμενα στις ακμές τους είναι οκ. (ένα σεντόνι για σκέπασμα ίσως είναι μια καλή λύση) Εδώ που τα λέμε, αν παρατηρήσετε διαφορά στη συμπεριφορά του πεδίλου λόγω τρόπου αποθήκευσης (οριζόντια vs. κάθετα) ...να μου τρυπήσετε τη μύτη . Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post #56 Posted May 17, 2006 ..επισκευή.. εκείνα τα βραχάκια στο off-piste δεν έκαναν καθόλου καλό...... Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 966 Report post #57 Posted May 20, 2006 κανονισε να παμε τα σανιδια για service και που θα τα παμε ναναι ετοιμα για κανενα απροοπτο Quote Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post #58 Posted June 4, 2006 Για service στην Αθήνα κανένα καλό κατάστημα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chris82 4 Report post #59 Posted July 18, 2006 Για service στην Αθήνα κανένα καλό κατάστημα? Τελικά έμεινες με την απορία? Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post #60 Posted July 19, 2006 Μπορείς να μιλήσεις με τον Δημήτρη ( prorad) αν ασχολείται τώρα καλοκαιριάτικα στο μαγαζί του στην Ηλιούπολη. www.prorad.gr Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post #61 Posted July 19, 2006 Μπορείς να μιλήσεις με τον Δημήτρη ( prorad) αν ασχολείται τώρα καλοκαιριάτικα στο μαγαζί του στην Ηλιούπολη.www.prorad.gr THANK YOU Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chris82 4 Report post #62 Posted August 3, 2006 Τελικά αποθηκεύτηκαν οριστικά τα πέδιλα αφού σήμερα τα κέρωσα... Λίγο ακόμη και ούτε σίδερο δε θα χρειαζόμουν με τη ζέστη που είχε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chris82 4 Report post #63 Posted October 10, 2006 Επανέρχομαι...Τα σκι όταν είναι οριζόντια τοποθετημένα, η μεριά με τις δέστρες είναι καλό να κοιτάει κάτω (τα στηρίζω σε βραχίονες) ή πάνω (σαν να τα φοράμε)? Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 52 Report post #64 Posted October 11, 2006 Επανέρχομαι...Τα σκι όταν είναι οριζόντια τοποθετημένα, η μεριά με τις δέστρες είναι καλό να κοιτάει κάτω (τα στηρίζω σε βραχίονες) ή πάνω (σαν να τα φοράμε)? Προσωπικά τα παρατάω όπου βρώ,γιατί τα θεωρώ αναλώσιμα και χαλάνε από την χρήση πριν γεράσουν τα υλικά τους και η γεωμετρία τους. Βέβαια αν έχεις μόνο ένα ζευγάρι και το προσέχεις,ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης για να μην έχεις παραμόρφωση(κυρίως στα σκι με woodcore), στο camper(η καμπύλη στο διαμήκη άξονα),είναι να τα τοποθετείς οριζόντια με τις δέστρες στο πλάϊ και χωριστά το ένα από το άλλο(όχι ενωμένα με τα φρένα),μέσα σε μία πάνινη σακούλα(για να αερίζονται). Καλό είναι να τα έχεις ψηλά(να μην ακουμπούν στο πάτωμα),ώστε να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερη υγρασία και περασμένα με ένα παχύ στρώμα wax,που να καλύπτει και τις ακμές(για να μην οξειδώνονται). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chris82 4 Report post #65 Posted October 11, 2006 Προσωπικά τα παρατάω όπου βρώ,γιατί τα θεωρώ αναλώσιμα και χαλάνε από την χρήση πριν γεράσουν τα υλικά τους και η γεωμετρία τους.Βέβαια αν έχεις μόνο ένα ζευγάρι και το προσέχεις,ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης για να μην έχεις παραμόρφωση(κυρίως στα σκι με woodcore), στο camper(η καμπύλη στο διαμήκη άξονα),είναι να τα τοποθετείς οριζόντια με τις δέστρες στο πλάϊ και χωριστά το ένα από το άλλο(όχι ενωμένα με τα φρένα),μέσα σε μία πάνινη σακούλα(για να αερίζονται). Καλό είναι να τα έχεις ψηλά(να μην ακουμπούν στο πάτωμα),ώστε να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερη υγρασία και περασμένα με ένα παχύ στρώμα wax,που να καλύπτει και τις ακμές(για να μην οξειδώνονται). ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 71 Report post #66 Posted October 11, 2006 τι δυσκολευεσαι να καταλαβεις... και εγω δε δινω ποτε σημασια στη φυλαξη τους, ορθια σε μια γωνια πιασμενα μεταξυ τους στο γκαραζ τα εχω. Ετσι και αλλιως τα αποσυρω πλεον καθε χρονο για να δοκιμαζω νεα πραγματακια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 52 Report post #67 Posted October 12, 2006 Ίσως δεν κατάλαβε το πλάϊ... Όπως τα κοιτάς στον τοίχο να βλέπεις η το πάνω μέρος των σκι ,η το κάτω,όχι το πλαϊνό. Βέβαια μην τα παίρνεις όλα "μετρητοίς"(αυτό είναι λεπτομέρεια της λεπτομέρειας). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chris82 4 Report post #68 Posted October 12, 2006 Ίσως δεν κατάλαβε το πλάϊ...Όπως τα κοιτάς στον τοίχο να βλέπεις η το πάνω μέρος των σκι ,η το κάτω,όχι το πλαϊνό. Βέβαια μην τα παίρνεις όλα "μετρητοίς"(αυτό είναι λεπτομέρεια της λεπτομέρειας). Ok. Kι εγώ αν είχα 600 ευρώ κάθε χρόνο για αυτό το λόγο δε θα με ένοιαζε η αποθήκευσή τους αλλά ακόμη είμαι φοιτητής Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,957 Report post #69 Posted October 12, 2006 Ok. Kι εγώ αν είχα 600 ευρώ κάθε χρόνο για αυτό το λόγο δε θα με ένοιαζε η αποθήκευσή τους αλλά ακόμη είμαι φοιτητής Παληκαρι, αν θελεις να αλλαζεις τα πεδιλα σου καθε χρονο, μπορεις να συνεννοηθεις με γνωστα μαγαζια και να σου παιρνουν τα παλια με ανταλλαγη ωστε το ετησιο κοστος να σου ερχεται μεταξυ 100-200 Ευρω. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post #70 Posted October 12, 2006 Τα σκί τα βάζουμε όρθια και όπως νάναι κατά την γνώμη μου και ο λόγος είναι οτι δεν παθαίνουν τίποτα σε σχέση με αυτά που τραβάνε στήν πίστα Συνήθως ένα ζευγάρι σκί χάνει την ελαστικοτητά του αρκετά γρήγορα ίσως και σε λιγότερο απο 100 καταβάσεις (και αν κάνουμε σε πάγους ακόμα χειρότερα), οπότε καθώς καταλαβαίνετε όποιος θέλει να κάνει σκι απαιτήσεων αλλά και να βλέπει διαφορά στα σκί του κανονικά πρέπει να τα αλλάζουμε κάθε χρόνο Τώρα με τις δέστρες εγώ προσωπικά ποτέ δεν εχω πάει το ελατήριο στο 1, κάθε χρόνο μεταξύ 8-10 τα ρυθμίζω και κάθε χρονιά όποτε χρειάστηκε να βγούν, βγήκαν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,025 Report post #71 Posted October 12, 2006 Τώρα με τις δέστρες εγώ προσωπικά ποτέ δεν εχω πάει το ελατήριο στο 1, κάθε χρόνο μεταξύ 8-10 τα ρυθμίζω και κάθε χρονιά όποτε χρειάστηκε να βγούν, βγήκανΝαι, αλλά δεν μιλάμε για αρχάριους...εσύ ούτε πράσινη δεν καταφέρνεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post #72 Posted October 12, 2006 Κάνεις λάθος ξεκίνησα τις μπλέ την χρονιά που μας πέρασε Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,025 Report post #73 Posted October 12, 2006 ούπς...πώς μου ξέφυγε εμένα...θα κοίταζα τ' αστέρια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post #74 Posted October 15, 2006 ούπς...πώς μου ξέφυγε εμένα...θα κοίταζα τ' αστέρια... ....εσύ?????? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,025 Report post #75 Posted October 16, 2006 Γιατί εσύ ? Quote Share this post Link to post Share on other sites