Jump to content
tax

ΤΙ "ΘΕΛΕΙ" Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?

Recommended Posts

να θυμίσω ότι τα ski μας το καλοκαίρι τα αποθηκεύουμε πάντα μονα τους το καθένα (!) χωρίς δηλαδή να ασκείται οποιαδήποτε πίεση επάνω τους. δεν ξέρω πως να το πω στα ελληνικά ....?

1. deutsch : spannungsfrei

2. english : relaxed, unstressed, free of any other tension except of it s own.

όχι όπως τα βάζουμε για να τα κουβαλήσουμε στην πλάτη !

:hi:

ωχ τον ηπι@με...
  • Like 3

Έλα πες μας ότι και οι μπότες δεν έπρεπε να είναι κουμπωμένες να "δέσει το γλυκό"!!

• Like 3

Ελα τα παραλετε ...ενταξει δεν πρεπει να ασκειται ταση πανω τους και μπορει να ειναι και παντρεμενα ..σαν τις σαρδελες. Βασικο να εχουμε κανει ενα καλο βαξαρισμα χωρις ξησιμο φυσικα μονο σιδερωμα για να κραταμε την επιφανεια τους ¨ενυδατωμενη¨ ,αλλα το βασικοτερο ολων πρεπει μια φορα την εβδομαδα να τα παρακολουθουμε να τους λεμε μια καλη κουβεντα και ενα χαδακι .Αυτο βοηθαει και τα πεδιλα αλλα περισσοτερο εμας να ονειρευομαστε τις πανεμορφες καταβασεις μας .Ετσι δεν θα μας κρατανε μουτρα και θα μας χαρισουν ωραιες στιγμες τον χειμωνα . :yes

Edited by leonidastria
  • Like 11

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Έλα πες μας ότι και οι μπότες δεν έπρεπε να είναι κουμπωμένες να "δέσει το γλυκό"!!

οι μπότες πρεπει να είναι κουμπωμένες !...τυχερέ την γλύτωσες ! :thumbup:

• Like 3

edit: Μάλλον γίνανε rocker τα πέδιλα, πάω να ρίξω μια ματιά :D

:shysterical: :shysterical:

• Like 1

Εγω ξεσφιγγω και τις δέστρες...από το 11 που τις έχω τις παω στο 6...

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

οι μπότες πρεπει να είναι κουμπωμένες !...τυχερέ την γλύτωσες ! :thumbup:

Βασικά, αν αφήσεις τις μπότες ξεκούμπωτες όλο το καλοκαίρι, την επόμενη σεζόν θα έχεις ένα υπέροχο ζευγάρι σαγιονάρες για την παραλία.

• Like 4
  • Haha 1

Νίφει!

Βασικά, αν αφήσεις τις μπότες ξεκούμπωτες όλο το καλοκαίρι, την επόμενη σεζόν θα έχεις ένα υπέροχο ζευγάρι σαγιονάρες για την παραλία.

ή οτιδήποτε άλλο που μπορείς να κάνεις μια παλά μπότα....βάζο, γλάστρα, εργαλειοθήκη, ομπρελοθήκη.....κλπ

post-2883-0-31430900-1416481220_thumb.jpg

• Like 9

Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων,

είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους

(κλεμμένο)

αλλα το βασικοτερο ολων πρεπει μια φορα την εβδομαδα να τα παρακολουθουμε να τους λεμε μια καλη κουβεντα και ενα χαδακι .

Τα δικά σου τι μουσική ακούνε;

• Like 4

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Λοιπόν το service έγινε. Αφίσα μια στρώση που θα βγει τον Νοέμβριο με τα πρώτα χιόνια!! Οι δέστρες δεν χρειάζεται με τα νέα υλικά αλλά από συνήθεια τις ξεσφίγγω.

49f583721a4a2b6c6fc245a279db69ba.jpg

7fbb39ec082eecb2a864f6a94689a6aa.jpg

Όσο για αποθήκευση μου έχουν πει ότι ο καλύτερος τρόπος είναι αυτός:

9e246b2b07f77173868580d978ad5437.jpg
cab95dd7a3a1cfef96eed5dd287a85c7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 7

ski_rossignol-experience-94-ti-2018_n11682-8878-1_l4.jpg

Οοοο πολύ καλή ηδεα !!!!

Φοβερό !!!

Για λίγα ζευγάρια Pepe. Εσυ άμα τα απλώσεις έτσι θες βάσεις σε όλους του τοίχους!!

• Like 8

Οι δέστρες δεν χρειάζεται με τα νέα υλικά αλλά από συνήθεια τις ξεσφίγγω.

Eπειδή αυτό ισχύει πράγματι για τις δέστρες που είναι κατασκευασμένες την τελευταία δεκαετία ενώ πιο παλιά έπρεπε να τις ξεσφίγγεις θεωρώ καλό θα είναι να το γραψουμε στην πρώτη σελίδα του thread ή να γίνει κάπου ένα pinned γιατί πολυ κόσμος μπορεί να κάνει την λάθος κίνηση ακόμα.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ισχύει αυτό που λες. Φυσικά εξαρτάται πόσο ξεκούμπωτες. Αν οι μπότες σου είναι υπέροχες στο πόδι σου απλά κλείστες. Αν σου είναι κάπως μεγάλες κλείστες τέρμα, αν σου είναι σφικτές άστες ανοιχτές.

Προσωπικά τις έχω κουμπωμένες ΑΛΛΑ στο υποθετικό σενάριο που η μπότα σου σε σφίγγει αρκετά δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα να περάσει κάποιο χρόνο ξεκούμπωτη και μάλιστα να κολλήσεις τα πλαινά πλαστικά μεταξύ τους να μείνει με ανοιχτά τα πλαστικά όπως οταν την βάζεις.

Το έκανα για τις μπότες που με είχαν χτυπήσει λίγο πριν 2 χρόνια για ένα καλοκαίρι και φέτος είχα ένα ζευγάρι καταπληκτικές μπότες. Φέτος θα τις αφήσω απλά λίγο ανοιχτές μπας κάνω και με πιο χοντρή κάλτσα.

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Για λίγα ζευγάρια Pepe. Εσυ άμα τα απλώσεις έτσι θες βάσεις σε όλους του τοίχους!!

να δω που θα βάλεις τα ρόσι ...

• Like 1

να δω που θα βάλεις τα ρόσι ...

Έρχονται και της γυναίκας... σε λίγα χρόνια και των παιδιών... Pepe θα γίνω και εγώ!!!

• Like 6

ΤΙ "ΘΕΛΕΙ" Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ?

Παρέα...

Όλα τα ζευγάρια ski στο σαλόνι!

Όπως τους αρμόζει...

Τσιμπημένο το κλιματιστικό -για mood-

και έχεις μαζί τους ατέλειωτες ώρες βουβού διαλόγου

για αυτά που ζήσατε...

και για αυτά που θα έρθουν!!!

• Like 8

Έρχονται και της γυναίκας... σε λίγα χρόνια και των παιδιών... Pepe θα γίνω και εγώ!!!

Εγώ παιδιά λέω να πουλεισω κανένα ζευγάρι !!!!

Εμένα μου αρέσει πολύ να τα στρονω δίπλα δίπλα :) ( θα βαλω και εγώ τέτοια ραφακια σαν του Κωνσταντίνος ) αλλά τα λείπαμε ,φέτος τα vist μου τους έβγαλα βόλτα μόνο 4 μέρες !!!

• Like 3

Οσα περισσοτερα πεδιλα εχεις τοσο το καλυτερο!Κανα δυο δικα σου ,ενα ζευγαρι της κορης σου κλπ κλπ Ασχολεισαι συνεχεια μαζι τους καθε τοσο γεμιζεις και καποια χαραγματια ! Δεν τελειωνεις ποτε την δουλεια ,αλλα αφηνεις παντα κατι για την επομενη "συζητηση" ! Μονο ετσι περνανε οι μερες που δεν μπορεις να τα βγαλεις βολτα στο χιονι.Βασικη προυποθεση να εχεις ενα μικρο "καταφυγιο" να μην σε ζαλιζουν...

Edited by leonidastria
  • Like 5

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής