Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Telxinas

Πρόβλημα στο forum

Recommended Posts

Πριν από λίγο η αρχική σελίδα του forum έδειχνε συνολικά 999 μέλη. Όταν έδειξε ότι ένα νέο μέλος έκανε εγγραφή, τα μέλη μειώθηκαν σε 998.

Τί έγινε βρε παιδιά; Μήπως είναι καμμιά κωδικοποιημένη αντίστροφη μέτρηση;;; Κωδικοποίηση σε ώρες για το πότε θα πέσουν τα πρώτα;;;; Αν ναι, σε 41 μέρες θα σερφάρουμαιιιιιιιιιι!!!!!!!! :shock::evil::D

Υ.Γ. Πρόβλημα υπάρχει και στην αρχική σελίδα του σιτε εκεί που μετράει πόσοι είναι την δεδομένη στιγμή συνδεδεμένοι.

Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι!

Πριν από λίγο η αρχική σελίδα του forum έδειχνε συνολικά 999 μέλη. Όταν έδειξε ότι ένα νέο μέλος έκανε εγγραφή, τα μέλη μειώθηκαν σε 998.

Ο napapijri που φαινεται τωρα ως τελευταιο εγγεγραμενο μελος ειχε γραφτει πριν το 999.Μαλλον σβηστηκε ο 999 για καποιους λογους.Ισως για αυτους που εχουν συζητηθει εδω.

:arrow: http://www.snowclub.gr/modules.php?name=Fo...ghlight=lottery

Αυτοί που δεν υπάρχουν καν, κατά τη γνώμη μου, μέλη του τύπου

smartballlottery, uknationallotto, lottogolden, uk_lottery2004.

Δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από αυτά τα nicknames, έχω ρωτήσει και πάλι στο φόρουμ και τον σύλλογο με pm

και δεν έχω πάρει απάντηση. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση αυτά τα μέλη να γράψουν ποτέ?

Πρόκειται για spam εγγραφές.Πρέπει να γίνει αναβάθμιση του forum με τη νεώτερη έκδοση και να εγκατασταθεί ένα module που αποτρέπει τις spam εγγραφές.

Ο napapijri που φαινεται τωρα ως τελευταιο εγγεγραμενο μελος ειχε γραφτει πριν το 999.Μαλλον σβηστηκε ο 999 για καποιους λογους.Ισως για αυτους που εχουν συζητηθει εδω.

:arrow: http://www.snowclub.gr/modules.php?name=Fo...ghlight=lottery

Αυτοί που δεν υπάρχουν καν, κατά τη γνώμη μου, μέλη του τύπου

smartballlottery, uknationallotto, lottogolden, uk_lottery2004.

Δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από αυτά τα nicknames, έχω ρωτήσει και πάλι στο φόρουμ και τον σύλλογο με pm

και δεν έχω πάρει απάντηση. Πιστεύετε ότι υπάρχει περίπτωση αυτά τα μέλη να γράψουν ποτέ?

Mporei na einai matakides kai na vlepoun mono :? :? :? :? :? :? :?

οπως ειπε και ο Sp ειναι ρομποτακια...

Θα αλλαξει ολοκληρωτικα το site γι αυτο και δε γινεται καμια αναβαθμιση τωρα.