bujinkan 2,507 Report post Posted February 13, 2009 λεω να το επισκεφθώ αυριο. για την Κυ Παρνασσο Ελα καλαβρυτα αυριο,θαμαστε πολλες Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 13, 2009 λεω να το επισκεφθώ αυριο. για την Κυ Παρνασσο Πολυ ωραια ιδεα Ολγα, Σε πισαμε τελικά? Ευκαιρια να συζητησουμε και το membership www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 13, 2009 Δεν λειτουργούν οι αναβατήρες, αφού διεξάγεται έλεγχος στα συρματόσχοινα. Αναμένεται η λειτουργία τους με την ολοκλήρωση του ελέγχου. 13 Φεβρουαριου? (και Παρασκευη? ) .....νωρις το θυμηθηκαν.. Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted February 13, 2009 Ελα καλαβρυτα αυριο,θαμαστε πολλες ΑΝΝΑΜΠΕΛ........................ Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 13, 2009 Χιονίζει πάλι στο Μαίναλο εδώ και λίγη ώρα. Θερμοκρασία στους +2°C. Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 13, 2009 ΑΝΝΑΜΠΕΛ........................ Helloooooo Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 13, 2009 Ευκαιρια να συζητησουμε και το membership αυτο το θεωρώ δεδομένο "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 13, 2009 Σημερινές φωτογραφίες από το Μαίναλο. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 13, 2009 Οι πίστες θα στρωθούν νωρίς το πρωί. Συνεπώς θα υπάρξει μία μικρή καθυστέρηση στην έναρξη λειτουργίας των αναβατήρων. Ο δρόμος από Καρδαρά έχει καθαριστεί αλλά τα οχήματα θα χρειαστούν απαραιτήτως αντιολισθητικές αλυσίδες ή ελαστικά χιονιού. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 14, 2009 Από τη χθεσινοβραδυνή χιονόπτωση προστέθηκαν άλλα 10cm χιονιού στο πλατώ. Θερμοκρασία στους -3°C. Άπνοια Ήλιος με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Μέχρι στιγμής δεν λειτουργούν οι αναβατήρες. Αναμένεται να ολοκληρωθεί το στρώσιμο των πιστών. Λειτουργούν : - το κατάστημα ενοικιάσεων εξοπλισμού - η σχολή μαθημάτων - ο χώρος εστίασης Ο δρόμος από Καρδαρά έχει καθαριστεί, αλλά χρειάζονται απαραιτήτως αλυσίδες ή ελαστικά χιονιού. Ο δρόμος από Βυτίνα δεν έχει καθαριστεί από τη χθεσινή χιονόπτωση. Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 14, 2009 αντε να δουμε ποιος θα κατεβει πρωτος την ανατολικη λολ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 14, 2009 Δεν είναι για τα γεράματά σου η ανατολική... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 14, 2009 εγω δεν αναφερομουν σε μενα αλλα στους επιστημονες της πουδρας λολ γελια πολλα θα εχει αυριο το πρωι Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted February 14, 2009 Μέχρι την Οστρακίνα είναι οκ ο δρόμος? Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 14, 2009 Φυσικά. Share this post Link to post Share on other sites
gordonas 139 Report post Posted February 14, 2009 (edited) Ο δρόμος το πρωί ήθελε αλυσίδες ή χειμερινά ελαστικά. Αλλιώς ήταν ζόρι. Στο φεύγα ήταν όλα καθαρά... Εγώ έχω να πω μόνο ότι ήταν ο ΟΡΙΣΜΟΣ της πούδρας. Εγώ δεν έχω την τεχνική αλλά αναγκαστικά έκανα, στα εύκολα βέβαια, και μπήκα στο λούκι...Άλλη αίσθηση... Ήταν μια παρέα στο βουνό 7-10 άτομα που πρέπει να ΞΕΣΚΙΣΤΗΚΕ στο απάτητο. Ουσιαστικά είχαν το βουνό μόνοι τους!!! Πραγματικά τυχεροί...Μερικοί ίσως αναγνωρίσουν τον εαυτό τους σε μια από τις φωτογραφίες... Έχω πάρει πάρα πολλές αλλά δεν μπορώ να τις ανεβάσω όλες... Edited February 14, 2009 by gordonas Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 14, 2009 ήταν και ο γιός μου σήμερα επάνω ο οποίος τρελάθηκε στήν πούδρα.Οταν γύρισε σπίτι ξεράθηκε στόν ύπνο μέχρι τις 10 το βράδυ.Ζη΄λευω πολύ γιατί ολο το βουνό ήταν απάτητο Share this post Link to post Share on other sites
stavrakas 0 Report post Posted February 15, 2009 Μια ερώτηση παιδιά...μπορεί κάποιος να με παραπέμψει στο ανάλογο τοπικ-σελίδα να δώ για τις εξελίξεις στο Μαίναλο; Ενοώ αν έχει πάει ρευμα, ποιες σχολές είναι πάνω,πότε δουλέυει κτλ γιατί έχω μείνει πίσω! Ευχαριστώ Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 16, 2009 ήταν και ο γιός μου σήμερα επάνω ο οποίος τρελάθηκε στήν πούδρα.Οταν γύρισε σπίτι ξεράθηκε στόν ύπνο μέχρι τις 10 το βράδυ.Ζη΄λευω πολύ γιατί ολο το βουνό ήταν απάτητο Τον καναμε expert στο backcountry ski οχι μονο στην πουδρα τον γιο σου Γιωργη www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 16, 2009 μπορεί κάποιος να με παραπέμψει στο ανάλογο τοπικ-σελίδα να δώ για τις εξελίξεις στο Μαίναλο;Σε αυτό που διαβάζεις Σταύρο. γύρνα προς τα πίσω σιγά σιγά και θα βρείς τα πάντα. Ενοώ αν έχει πάει ρευμαΤο ρεύμα έφθασε μέχρι τον χώρο στάθμευσης. Απομένει η εγκατάσταση του μετασχηματιστή (έργο του διαχειριστή του χ/κ) για να διοχετευθεί το ρεύμα στις εγκαταστάσεις του κέντρου. ποιες σχολές είναι πάνωΦέτος μία : Ski-Way Βύρλος. πότε δουλέυειΌποτε έχει χιόνι και υπάρχει καλή διάθεση... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 16, 2009 Τον καναμε expert στο backcountry ski οχι μονο στην πουδρα τον γιο σου ΓιωργηΕυτυχώς αγαπητέ Wipika, ο υιός Πετρόπουλος έχει μυαλό στο κεφάλι του...δεν είναι σαν τον πατέρα του. Γι' αυτό και θα μάθει καλό ski... Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted February 16, 2009 Ευτυχώς αγαπητέ Wipika, ο υιός Πετρόπουλος έχει μυαλό στο κεφάλι του...δεν είναι σαν τον πατέρα του. Γι' αυτό και θα μάθει καλό ski... Εχεις δικιο Αλεξη, αλλωστε ο πατερας Πετροπουλος προτημα να διωχνει το χιονι να ξεχιονιζει αντι να κανει ski στο χιονι www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 16, 2009 Όμορφο βουνό. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted February 16, 2009 αλλωστε ο πατερας Πετροπουλος προτημα να διωχνει το χιονι να ξεχιονιζει αντι να κανει ski στο χιονιΘέλετε την άποψή μου για τον πατέρα Πετρόπουλο ; Με όλο τον σεβασμό που μου έχει απομείνει : ΑΠΑΤΗ, μεγάλη απάτη ο τύπος... Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 16, 2009 οπως ειπε και ογορδονας ηταν απλα εκπληκτικα εκανα μερικες γραμμες με κατι φιλους στην ανατολικη αλλα γενικα μεσα στα δεντρα ηταν τελεια βεβαια η βορεινη θελει πατημα σημερα και η περιφερειακη το αλλο ας το παρατησουν αλλωστε χιονιζε το βραδυ παλι οποτε σημερα που θα παω για ξεπιασμα το μεσημερι θαναι οτι πρεπει πετροπουλε ο γυιος σου ελεγε ιστοριουλες σε εναν πιτσιρικα για τη γαλλια ,διπλα μου δε με πηρε χαμπαρι ειπα να του κανω πλακα αλλα τον αφησα γιατι ειχε λυσσαξει με το κομματι διπλα απο τη βορεινη μεσα στα δεντρα που βγαινει πανω απο την αλεξια και μετα αριστερα κατω απο την αλεξια αλλα ο φιλος του ηταν λιγο δυσκολος λολ φωτο αλλη στιγμη Share this post Link to post Share on other sites