Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Snowflake

Αερολογιες...

Recommended Posts

Τώρα ελπίζω να καταλάβεις και να μην θες μεταφραση........νομίζω πως δεν είσαι παιδάκι με ειδικές ανάγκες αλλά ενα μικρο παιδάκι που απαντάς με καυστικότητα σε όλα τα θέματα και με υπερβολική ειρωνία......

Το έχουν καταλάβει όλοι εδω μέσα,για αυτό να φαίρεσαι σαν σοβαρό μέλος Δ.Σ

..κοίτα να δεις που τόσο καιρό δεν το είχα καταλάβει, σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια :lol::lol:

Joek μάλλον εσύ είσαι αυτός που δεν έχει καταλάβει και θα έπρεπε προτού κρίνεις κάποιον τουλάχιστον να έχεις τριγυρίσει λίγο μέσα σε αυτό εδώ το φόρουμ. Από ότι φαίνεται δεν το έχεις κάνει. :wink:

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Χωρια οτι απο μικρο κι'απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια ... :wink: :wink: Γιατι νομιζεις το ψηφισαμε το πιτσιρικι;; :shock::shock:

Ειναι κατι σαν το στρατο (σσσς, αυτο δεν το ξερει ο μικρος...) :wink: οι παλιοι (και οι μονιμαδες), εε εχουν κατι δικαιωματα παρα πανω... :twisted: :twisted: :twisted:

Λοιπον, κανε υπομονη, γνωρισε προσωπα και πραγματα και μετα κανε απο συστασεις μεχρι χιουμορ.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Χωρια οτι απο μικρο κι'απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια ... :wink:  :wink: Γιατι νομιζεις το ψηφισαμε το πιτσιρικι;; :D  :D  

Ειναι κατι σαν το στρατο (σσσς, αυτο δεν το ξερει ο μικρος...) :wink:  οι παλιοι (και οι μονιμαδες), εε εχουν κατι δικαιωματα παρα πανω... :twisted:  :twisted:  :twisted:  

Λοιπον, κανε υπομονη, γνωρισε προσωπα και πραγματα και μετα κανε απο συστασεις μεχρι χιουμορ.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Δεν κατάλαβα επειδή εσυ έχεις γράψει κάποιες ανακοινώσεις παραπάνω πρέπει να σε σεβόμαι?

ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΨΩΝΙΣΕΙ..........

ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΗΜΕΡΟΥΣ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ :D:D:D:lol:

Ρε παιδια μην τσακωνεστε!!!! :D

''THE MOON CRIED SILVER TEARS, WHEN THE SUN DIED AWAY.

THOSE TEARS FELL THROUGH THE TENDER NIGHT SKY.

AND STOPPED UP THERE FOREVER''

Δεν κατάλαβα  επειδή εσυ έχεις γράψει κάποιες ανακοινώσεις παραπάνω πρέπει να σε σεβόμαι?

ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΨΩΝΙΣΕΙ..........

Παρακαλώ να εκφράζεστε πιο κόσμια σε μέλη του forum όπως αναφέρεται πολύ ξεκάθαρα στους όρους χρήσης του.

Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!!

Ο κ. Λαππας τα λεει ολα σε 2 γραμμες.....

αν δεν ξερεις καποιον καλυτερα να τον μαθεις πρωτα και μετα να κρινεις...

ασε να κρινουν οσοι τον ξερουν αρκετα παραπανω.....

και οσοι ειδικα εχουν ασχολιθει με τον συλλογο λιγακι παραπανω....

ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αυτοι ξερουν ποιος ειναι ο καθενας και αν εχει υπευθηνοτητα...

Αν δεν κανω λαθος δεν πληκτρολογει ο καθενας www.(το ονομα του).gr

ΑΛΛΑ www.snowclub.gr

Αρα ολοι ειμαστε φιλοξενουμενοι στον χωρο αυτο μονο που αυτοι που τον στηριζουν (εστω και με την συνδρομη) εχουν λιγα δικαιωματα παραπανω.....

Δεν αναφερομαι για αυτους που τους στηριζουν ΜΕ ΟΤΙ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ....

Αυτοι ειναι Δ.Σ. και επειδη ειναι λιγος ο χωρος του Δ.Σ. ειναι

Α Φ Ι Λ Ο Κ Ε Ρ Δ Ο Σ συνεργατες του συλλογου, και μελη...

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Εγω δηλαδη που ΔΕΝ εχω ακαδημαικες υποχρεωσεις ειμαι κατακριτεο ψωνιο; :lol::lol::lol:

Κυτταξε παληκαρακι, δεν ειναι το οτι εχω γραψει μερικες ανακοινωσεις παραπανω, αυτο που προσπαθουν να σου πουνε οι προλαλησαντες (και εγω μαζι τους) ειναι οτι τα περισσοτερα απο τα μελη του Συλλογου (η αναφορα μου στους παλιους) γνωριζομαστε μεταξυ μας, εχουμε γινει φιλοι, κανουμε βρε αδερφε λιγη πλακα παρα πανω.

Το ποσες ωρες σερφαρουμε στο Διαδικτυο, εξαρταται απο μας και τις συνθηκες που ζει ο καθενας. Αλλος ειναι φοιτητης, αλλος ελευθερος επαγγελματιας, αλλος υπαλληλος και αλλος τεμπελης (ο τελευταιος φυσικα ειναι και ο καλυτερος σκιερ :lol::lol::lol: )

Τα περι ψωνιου κυριε ακαδημαικε καθως και ολη η υπολοιπη κριτικη για παιδια που δεν γνωριζεις ειναι ατοπηματα, και με ολο το σεβας που τρεφω για την ακαδημαικη κοινοτητα, :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: θα σου συνιστουσα σαν ... μεγαλυτερος, να τα ανακαλεσεις.

Φιλικα

ΜακηςΜ

Τα περι ψωνιου κυριε ακαδημαικε καθως και ολη η υπολοιπη κριτικη για παιδια που δεν γνωριζεις ειναι ατοπηματα, και με ολο το σεβας που τρεφω για την ακαδημαικη κοινοτητα,      θα σου συνιστουσα σαν ... μεγαλυτερος, να τα ανακαλεσεις.  

Εξαιρούνται οι πρυτάνεις.. :roll: :lol:

Και αυτοι, μονο οταν κανουν σκι με την τηβεννο!! (Την εσφαξα την ορθογραφια;;)

Φιλικα

ΜακηςΜ

Παιδια, επαναστατης χωρις αιτια ειναι συχνο φαινομενο.

Πληροφορω οτι ισως ειμαι ο μικροτερος χρηστης του forum και ποτέ ποτε δεν εχω μιλησει απρεπα σε κανεναν και φερομαι οπως πρεπει να φερομαι...

Ανάκληση τωρα, αλλιως υπαρχουν διαδικτυακοι τοποι που μπορεις να βριζεις οποτε θες

Παιδια, επαναστατης χωρις αιτια ειναι συχνο φαινομενο.

Πληροφορω οτι ισως ειμαι ο μικροτερος χρηστης του forum και ποτέ ποτε δεν εχω μιλησει απρεπα σε κανεναν και φερομαι οπως πρεπει να φερομαι...

Ανάκληση τωρα, αλλιως υπαρχουν διαδικτυακοι τοποι που μπορεις να βριζεις οποτε θες

:lol:;):D Eυχαριστω barcode, και μετα μιλαμε για χασμα γενεων... ο μεγαλυτερος και ο νεωτερος χρηστης του φορουμ σε κοινη γραμη συμπλευσης :):) Ανακληση λοιπον!

Εεε τωρα, και αν δεν ανακαλεσης, εσυ θα χασης...

Φιλικα

ΜακηςΜ