Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
anemar

Slalomcarver πεδιλα

Recommended Posts

Ακριβως ετσι ειναι,οπως τα λεει ο captain.

η αισθηση του RX8 ειναι πιο 'τουριστικη' κυριως λογω της πιο μαλακης και 'ενδοτικης' μυτης.

Δοκιμασα σημερα το RX8 στο Καιμακ.Μου αφησε αριστες εντυπωσεις.

Ειναι πολυ ελαφρυ και ομως αρκετα σκληρο ταυτοχρονα(λογω τιτανιου?).

Πολυ ξεκουραστο και με μια φραση "fun to drive". :lol:

Το κραταω.Φετος που ειμαι και αγυμναστος "κουτι" μου ηρθε!!

Σε καμια περιπτωση δεν ειναι το μαλακο πεδιλο που λεγαν καποιοι.Το πεδιλο ειναι ελαφρυ.Αλλο το ενα αλλο το αλλο. :lol:

Στριβει για πλακα και δεν κουραζει.Στα ανεμοσουρια "σκαλωνε" λιγο και δεν ειχε την αισθηση του οδοστρωτηρα που δινουν τα supersport 5,6.Στριβει ομως πολυ πιο ευκολα και κουραζει λιγοτερο.

Ακομα δεν μπορω να μιλησω για σταθεροτητα καθως πρωτη μερα σκι οι ταχυτητες ηταν μειωμενες.Θα δειξει.Στο slalom που με ενδιεφερε με ικανοποιησε.Δεν προλαβαινεις να μεταφερεις βαρος στα γονατα και στριβει.

Παρεπιπτοντως μιλωντας με τον coach της εθνικης ομαδας(ειχαν προπονηση οι εφηβοι),μου ειπε οτι το 50-50 εινα ανεφικτο.Μονο κορυφαιοι αθλητες μπορουν να το πετυχουν.Παλι εξω ποδι δουλευουμε στη στροφη μου ειπε με συμμετοχη και του μεσα,αλλα οχι 50-50.Ειναι θεωρητικο.

Ανέστη, πες τον να περάσει κι αυτόν σήμερα απο την συνάντηση. Μην ξεχάσει να πάρει και κανα φράγκο μαζι του να με κεράσει... :lol:

Υ.Γ. Οι ακμές των αγωνιστικών πεδιλων ειναι αρκετά πιο μαλακές απο τα εμπορικά, και αυτο γινεται για να μπορεί ευκολότερα να γινεται το tuning πριν απο κάθε αγώνα.

Υ.Γ. Οι ακμές των αγωνιστικών πεδιλων ειναι αρκετά πιο μαλακές απο τα εμπορικά, και αυτο γινεται για να μπορεί ευκολότερα να γινεται το tuning πριν απο κάθε αγώνα.

Έτσι είναι και ένα καλό ακόνισμα κρατάει 4-5 καταβάσεις σε σκληρό χιόνι...

Σε συνθήκες αγώνα παγκοσμίου πρωταθλήματος μία κι έξω...

Επίσης οι αγωνιστικές ακμές θέλουν και καλό καθάρισμα-σκούπισμα, για να μην οξειδώνονται, γιατί το μαλακό ατσάλι είναι πιο ευάλωτο στη σκουριά από το σκληρυμένο... <_<

Το σωστό το είχε αναφέρει κάποιος για τα RX8 εχει σχετικα μαλακο tip/tail αλλα δεν ειναι overall μαλακό πέδιλο.

Δεν εβγαινε τυχαία απο τα καλυτερα σκι στη κατηγορία του...

βέβαια αν το βρήκες σκληρό σκέψου τι θα έλεγες για το rc4 :blink:

To βάρος είναι σχετικό... ανάλογα με πιο πέδιλο το συγκρίνεις

Το RX-8 το έχω δοκιμάσει και έχει πολύ χαρακτηριστική αίσθηση. "Μαλακό" στο διαμήκη άξονα με καλή στρεπτική ακαμψία. Είναι ένα "χαρούμενο" σκι ,πολύ ζωντανό αλλά με εξαιρετικό κράτημα.

Από τα καλύτερα σκι γιά καθημερινή τουριστική -σπορτίβ χρήση. smiley.gif

Το RX-8 το έχω δοκιμάσει και έχει πολύ χαρακτηριστική αίσθηση. "Μαλακό" στο διαμήκη άξονα με καλή στρεπτική ακαμψία. Είναι ένα "χαρούμενο" σκι ,πολύ ζωντανό αλλά με εξαιρετικό κράτημα.

Από τα καλύτερα σκι γιά καθημερινή τουριστική -σπορτίβ χρήση. smiley.gif

+1

Ακριβως αυτην την αισθηση μου εδωσε.Οπως το ειχα γραψει και πανω.Fun to drive.Οταν το κουβαλουσα ελεγα "που παω με αυτο,φτερο στον ανεμο ειναι...".Και ομως η ακαμψια που λεει ο καπετανιος ηταν πολυ καλη.

Διασκεδαζεις με ελαχιστο effort. :blink:

Επισης ειναι ενα πεδιλο που μπορει να το παρει και ενας χαμηλοτερου επιπεδου σκιερ,χωρις να το ευχαριστηθει οπως ο πιο εμπειρος,αλλα εν τελει μπορει να το παρει.Δεν ειναι "κουτσουρο" ;)