Nickel 76 Report post Posted March 24, 2006 εεεππ για χαλαρωσε... εδω το ψηνουμαι τοσο καιρο... δε θα μας το αρπαξεις εσυ, τοση δουλεια εχουμε ριξει και τον περιμενω να στεγνωσει πριν το ταξιδι για Αυστραλια... catski συνεχομενα , εκδρομες και ρουχα καινουρια δε μπορει θα στεγνωσει που θα παει θα το παρω κοψοχρονια, δε θα μας χαλασεις τη πιατσα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 24, 2006 Nickel είχες πολύ σωστή λογική... Επειδή όμως εγώ είμαι φρόνιμο παιδί φρόντισα και το πούλησα σε τιμή καλή πρίν στεγνώσω.... Fujitsu-siemens λοιπόν...Yiok. Κώστα το χρήμα φέρτο ρε..κάτι θα βρούμε να κάνουμε! Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted March 29, 2006 Nickel είχες πολύ σωστή λογική...Επειδή όμως εγώ είμαι φρόνιμο παιδί φρόντισα και το πούλησα σε τιμή καλή πρίν στεγνώσω.... Δλδ???? Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites