anemos 0 Report post Posted March 21, 2006 Ξερει κανεις που μπορω να βρω καμμια θηκη για τα σκι(σαν τσαντα η εστω σακο)??ποια ειναι μια οικονομικη λυση? Οσον αφορα το service καλο ειναι να γινεται στο τελος της σεζον(απριλη) η στην αρχη της επομενης(δεκεμβρης)? thanks Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowplus 0 Report post Posted March 21, 2006 Ξερει κανεις που μπορω να βρω καμμια θηκη για τα σκι(σαν τσαντα η εστω σακο)??ποια ειναι μια οικονομικη λυση?Οσον αφορα το service καλο ειναι να γινεται στο τελος της σεζον(απριλη) η στην αρχη της επομενης(δεκεμβρης)? thanks Σε όλα τα μαγαζία με είδη σκι με 20 ευρώ η πιο οικονομικη Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted March 22, 2006 Εγώ την θήκη μου την πήρα τον Νοέμβριο από γνωστό discount κατάστημα γερμανικών συμφερόντων (να μην κάνω και διαφήμιση) 6,99 ευρώ. Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 22, 2006 Ειναι Αυστριακο. LidL Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted March 22, 2006 λετε να εχουν ακομη στο Lidl? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted March 22, 2006 ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΜΕ 3 ΕΥΡΩ Quote Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted March 23, 2006 anemos έχω απαντήσει με προσωπικό μήνυμα! ελπίζω να το έλαβες Quote Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted March 23, 2006 Πήγα σήμερα στο Lidl στο Πόρτο Ράφτη δυστυχώς δεν έμεινε τίποτα Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted March 24, 2006 Ειναι Αυστριακο. Ομολογώ πως δεν το ήξερα Πάνο! Πάντως τέτοιες προσφορές χλωμό το βλέπω να ξαναβγούν τώρα στο τελείωμα της χιονοδρομικής περιόδου. Λίγη υπομονή μέχρι του χρόνου Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 24, 2006 Με αυτους ποτε δεν ξερεις, ειχαν κλειδαριες για σκι καλοκαιριατικα!! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites