Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
zeto

ΑΤΥΧΗΜΑ : ΡΗΞΗ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ

Recommended Posts

Λοιπον κυριοι επειδη το εκανα προσφατα, η Γιωτα εχει δικιο για το οικονομικο, ειναι οπως ακριβως τα λεει. Αλλα τα χρηματα δεν ειναι μαυρα ειναι ολα με αποδειξεις και τα καλυπτει η ασφαλιστικη με τη διαφορα οτι τον γιατρο τον πληρωνεις την ημερα της επεμβασης και τα παιρνεις μετα πισω. Μιλαω παντα για το ιατρικο. Αλλη περιπτωση αν δεν εχεις αφαλεια και θελεις οπωσδηποτε Νικολαου τοτε υπαρχει η λυση του ιατρικου Περιστεριου οπου ο γιατρος παιρνει λιγοτερα και την κλινικη την καλυπτει το δημοσιο. Για τον Βαλ.. του ΚΑΤ εγραψα αλλα δεν ξερω ακριβες ποσο. Φανταζομαι το 1500ρικακι θα το θελει.

Αλλο θεμ επισης σημαντικο για οσους διαβαζουν ειναι πολλες ασκησεις ενδυναμωσης πριν την επεμβαση- εξαλλου το εχετε ξαναγραψει εδω - βοηθαει πολυ στην αποκατασταση

Λοιπον κυριοι επειδη το εκανα προσφατα, η Γιωτα εχει δικιο για το οικονομικο, ειναι οπως ακριβως τα λεει
Είναι ακριβώς όπως τα λέει, αλλά για την περίπτωσή της. Κι εγώ πρόσφατα πλήρωσα και για μένα και για τον έτερο της οικογενείας, οπότε εάν δε ρωτήσετε μήν ξανοίγεστε παιδιά...

Είναι ακριβώς όπως τα λέει, αλλά για την περίπτωσή της. Κι εγώ πρόσφατα πλήρωσα και για μένα και για τον έτερο της οικογενείας, οπότε εάν δε ρωτήσετε μήν ξανοίγεστε παιδιά...

Εγώ δεν πήγα στο Ιατρικό, ούτε στον Νικολάου, ούτε πήγα με ιδιωτική ασφάλεια...Το κόστος μου ήταν περίπου 3.000€ -3.500€ συνολικά μαζί με τις φυσιοθεραπείες (σημειωτέον 600€ κάνει μόνον ο νάρθηκας που φοράς μετά), που το μεγαλύτερο τμήμα αυτού το κάλυψε η ιδιωτική ασφάλιση της δουλειάς μου εκ των υστέρων, δηλ αφού τους πήγα τα τιμολόγια & τις γνωματεύσεις των γιατρών. Το κόστος των διαγνωστικών εξετάσεων στις διάφορες φάσεις, κυρίως 2 - 3 μαγνητικές που είναι περίπου 200 - 250 € έκαστη (αν θυμάμαι καλά), το κάλυψε στην πλειοψηφία του το ταμείο μου ΤΣΜΕΔΕ.

Επειδή με την αφορμή του ατυχήματός μου, έψαξα τα διάφορα θέματα και συζήτησα με πολύ κόσμο, ανέφερα το κόστος των 10.000 € περίπου, ως το υψηλότερο που έχω ακούσει για περίπτωση χειρουργικής αποκατάστασης με συνδεσμοπλαστική πρόσθιου χιαστού και αφορούσε σε ένα παλικάρι που χειρουργήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο από την ομάδα του Νικολάου και εισήχθη με ιδιωτική ασφάλιση.

Όπως έγραψες κάπου παραπάνω Αλέξη, έχει μεγάλη διαφορά τί σου χρεώνουν αν πας ως ιδιώτης ή αν πας με ιδιωτική ασφάλεια!

Φυσικά να διερευνά ο καθένας τί ισχύει στη δική του περίπτωση και να αξιολογεί αναλόγως! :)

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

σημειωτέον 600€ κάνει μόνον ο νάρθηκας που φοράς μετά
Γι' αυτό επιμένω ψάξτε καλά... τον έναν νάρθηκα μου τον χρέωσαν 300€ και τον άλλο 350€ (ασχέτως εάν η ασφάλειά μου με κάλυψε)... Όπου σε πετύχουν τελικά.

διαβαζοντας τις δικες σας "οικονομικες εμπειριες" ειπα και εγω να προσθεσω τη δικη μου.

2300 ο γιατρος

350 ο ανεσθησιολογος

1400 κλινικη+νοσηλεια 1 μερα (τα υλικα του χειρουργειου για τα οποια δεν ξερω ποσο τα καλυψε το ΙΚΑ)

400 για φυσιοθεραπειες (20) ως συμπληρωμα συμμετοχης απο τις φυσιοθεραπειες που ειχα γραψει στο Ικα

250 ναρθηκας 4 σημειων (φιλικη τιμη. Σε αλλο καταστημα για το συγκεκριμενο μου ζητησαν 500).

Σημειωνω οτι απο το ικα για το ναρθηκα αποζημιοθηκα 230 και ολα τα υπολοιπα τα καλυψε η ιδιωτικη ασφαλεια

Καλημέρα και από μένα. Πιστεύοντας πως sites σαν και αυτό βοηθούν υπερβολικά όσους έχουν παρόμοια προβλήματα, σκέφτηκα να μοιραστώ και εγώ τη δική μου εμπειρία.

Έπαθα ολική ρίξη πρόσθιου χιαστού σε 7x7 αγώνα ποδοσφαίρου (κλασικά), ευτυχώς χωρίς άλλες ζημιές (π.χ μηνίσκο). Χειρουργήθηκα στις 26/08 στο Ιατρικό Αμαρουσίου, κατά την οποία ο γιατρός (αθλίατρος χειρούργος με εξειδίκευση στην τραυματιολογία) εφήρμοσε μια σχετικά ιδιαίτερη μέθοδο: Δικό μου μόσχευμα (hamstrings) με ενίσχυση τεχνητού (Lars), ώστε να προκείψει ένα ανθεκτικό μόσχευμα, το οποίο όμως δεν θα έχει τα μειονεκτήματα του αυτούσιου τεχνητού. Να είμαι ειλικρινής πριν κάνω την εγχείριση δεν ήξερα καν τις διάφορες μεθόδους. Τώρα μπορώ να πω πλέον πως έχω διαβάσει αρκετά και το έχω ψάξει πολύ, ώστε τουλάχιστον να μπορώ να ξέρω τι πρέπει να κάνω για την αποκατάσταση.

Η επέμβαση έγινε με ολική νάρκωση και διήρκησε 1.5 ώρα. Έμεινα ένα βράδυ στο νοσοκομείο και η χρήση πάγου και παυσιπόνων έκαναν να μην αισθάνομαι πως έχω χειρουργηθεί. Την επόμενη μέρα ήρθε η αφαίρεση του γνωστού σωληνακίου. Στη δική μου περίπτωση ο γιατρός το έκανε χωρίς να το περιμένω και αν και πόνεσε λίγο δεν είχε καμία σχέση με τα όσα είχα ακούσει. Τις 3 πρώτες μέρες στο σπίτι είχα λίγο πόνους αλλά τους πάλευα εύκολα με παυσίπονα. Πιο πολύ βαριόμουνα τις αντιπηκτικές υποδώριες ενέσεις (20 ημέρες που δεν είχα θέμα να τις κάνω και μόνος μου). Την τέταρτη μέρα μπορούσα να περπατάω σιγά σιγά χωρίς πατερίτσες (με προσοχή πάντα), οπότε δεν είχα πρόβλημα να αυτοσυντηρούμαι (για όσους ανησυχούν και μιλούν για αναπηρία). Μία εβδομάδα μετά, άρχισα τις φυσικοθεραπείες, σε πολύ γνωστό κέντρο (φυσικοθεραπευτής εθνικής στίβου και ομάδας Α' εθνικής) από το οποίο είμαι 1000% ευχαριστημένος. Θέλει δουλειά και υπομονή η φυσικοθεραπεία αλλά ανεβαίνεις ψυχολογικά όταν βλέπεις την πρόοδο σου. Φυσικά και επαναλήψεις στο σπίτι, με χρήση πάγου μετά. 20 σχεδόν ημέρες μετά μπορώ να περπατάω με καλό βάδισμα (ελάχιστες ενοχλήσεις), να ανεβαίνω και να κατεβαίνω σκαλιά, να κάνω διάδρομο (γρήγορο περπάτημα) και ποδήλατο (χωρίς αντίσταση), να βγαίνω έξω, να οδηγάω και να πηγαίνω στη δουλειά μου (μιας και δεν θα μπορούσα δυστυχώς να λείψω λόγω του ότι την τρέχω προσωπικά) και στις φυσιοθεραπείες. Οπότε ούτε προσωπικό ταξιτζή χρειάζομαι (χρειάστηκα μόνο τις πρώτες 15 ημέρες). Φυσικά δεν είναι όλα ρόδινα μιας και είναι νωρίς: Δεν λυγίζει εντελώς το πόδι πίσω, δεν έχει 100% υπερέκταση, αισθάνομαι μέτριο πόνο όταν λυγίζω πολύ πίσω στο δικέφαλο και στο σημείο που αφαιρέθηκε το μόσχευμα, είχα λίγο πυρετό για ένα διάστημα (κάτω από 38) και πρήξιμο στο κάτω άκρο όταν κουράζομαι πολύ. Και κάτι που πόνεσε αρχικά; Το κόστος που εκτοξεύτηκε στα 13.000 λόγω του ότι θα πλήρωνε Ιδιωτική Ασφάλεια και το ότι χρησιμοποιήθηκε και τεχνητό μόσχευμα που κοστίζει. Αλλά εγώ δεν πλήρωσα τελικά τίποτα...

Πρέπει να τονίσω πως ο ρυθμός αποκατάστασης επηρεάζεται από πολούς παράγοντες: Την ηλικία, τη σωματική κατάσταση πριν την επέμβαση, τη ψυχολογία και το σθένος, τη γενικότερη υγεία, τη μέθοδο επέμβασης και φυσικά την γνώση του φυσιοθεραπευτή. Η δικιά μου εμπειρία λέει πως ολική ρίξη χιαστού πρέπει να αντιμετωπίζεται χειρουργικά αν ο ασθενής σκοπεύει να ασχολείται με κάποιο σπορ. Μερική ρήξη μπορεί να αντιμετωπιστεί με ενδυνάμωση.. Εδώ και 7 χρόνια έχω μερική ρίξη στο άλλο πόδι και έπαιζα χωρίς πρόβλημα ποδόσφαιρο σε έντονους ρυθμούς.

Αυτά από μένα.. Μακρύ post αλλά πιστεύω πως είναι καλό να διαβάζουμε ιστορίες ανθρώπων που το έχουν περάσει, ώστε να μην υπάρχει ο φόβος ότι πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό που θα μας πάει τη ζωή πολύ πίσω..

το ιδιο εκανα και εγω

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Πολυ ροδινη η ιστορια σου xainis. Εγω ειμαι στην 11η μερα και ακομα περπαταω με πατεριτσες και με σχετικη δυσκολια με αυτον τον ναρθηκα. Οταν κανω ασκησεις εχω πονο στην επιγονατιδα και ανυπομονω να δω τη μερα που απλως θα εχω τραβηγματα στους μυς και οχι πονο. Παντως δεν ηξερα στο ιατρικο κανει και αλλος αρθοσκοπηση εκτος απο τον γνωστο γιατρο. Παντως αν εισαι τοσο περιπατητικος και μπραβο για αυτο, νομιζω οτι ειναι υπερβολικες οι 20 μερες με αντιπηκτικες.

Παντως θα ηθελα να αναφερθω και στο εξης γεγονος γιατι νομιζω οτι παρασυρει πολλους σε αναβολη της επεμβασης ενω ισως δε θα επρεπε. Λεμε λοιπον οτι μπορουμε να γυμνασουμε τους τετρακεφαλους και να εχουμε σταθεροτητα στο γονατο ακομα και χωρις χιαστο αρκει να μην κανουμε ειδικα αθληματα. Ενταξει στα 20 ή στα 30 και 40 σου κανεις ασκησεις και εχεις γυμνασμενα ποδια. Τι γινεται π.χ. στα 70σου οταν θα σου φευγει το γονατο; Πας για εγχειριση οταν ξερουμε πολυ καλα οτι μετα τα 60 αυτη η επεμβαση αποφευγεται. Οποιος ειναι να το κανει νομιζω πρεπει να το κανει για να χαιρεται τη ζωη του οπως πριν.

Edited by kleomenis

Πολυ ροδινη η ιστορια σου xainis. Εγω ειμαι στην 11η μερα και ακομα περπαταω με πατεριτσες και με σχετικη δυσκολια με αυτον τον ναρθηκα. Οταν κανω ασκησεις εχω πονο στην επιγονατιδα και ανυπομονω να δω τη μερα που απλως θα εχω τραβηγματα στους μυς και οχι πονο. Παντως δεν ηξερα στο ιατρικο κανει και αλλος αρθοσκοπηση εκτος απο τον γνωστο γιατρο. Παντως αν εισαι τοσο περιπατητικος και μπραβο για αυτο, νομιζω οτι ειναι υπερβολικες οι 20 μερες με αντιπηκτικες.

Παντως θα ηθελα να αναφερθω και στο εξης γεγονος γιατι νομιζω οτι παρασυρει πολλους σε αναβολη της επεμβασης ενω ισως δε θα επρεπε. Λεμε λοιπον οτι μπορουμε να γυμνασουμε τους τετρακεφαλους και να εχουμε σταθεροτητα στο γονατο ακομα και χωρις χιαστο αρκει να μην κανουμε ειδικα αθληματα. Ενταξει στα 20 ή στα 30 και 40 σου κανεις ασκησεις και εχεις γυμνασμενα ποδια. Τι γινεται π.χ. στα 70σου οταν θα σου φευγει το γονατο; Πας για εγχειριση οταν ξερουμε πολυ καλα οτι μετα τα 60 αυτη η επεμβαση αποφευγεται. Οποιος ειναι να το κανει νομιζω πρεπει να το κανει για να χαιρεται τη ζωη του οπως πριν.

Στο Ιατρικό κάνουν αρκετοί γιατροί επεμβάσεις χιαστού. Στο φυσικοθεραπευτήριο που πηγαίνω έχω ακούσει τουλάχιστον 4 διαφορετικούς γιατρούς. Σωστό το σημείο σου για την ηλικία αλλά μην ξεχνάς το εξής (πάντα κατά τη γνώμη μου): Αν έχεις φροντίσει να γυμνάζεις σωστά τα πόδια σου μέχρι π.χ. τα 50 και δεν ασχολείσαι γενικά με αθλήματα, δεν θα επέρθει πιθανότατα η τριβή του χόνδρου που είναι και το πιο βασικό. Στα 70 δεν σημαίνει πως θα σου φεύγει το γόνατο. Αν δεν έχεις ζορίσει την άρθρωση τα προηγούμενα χρόνια, το πόδι έχει μάθει να στηρίζεται χωρίς το χιαστό (πάντα σε νορμάλ συνθήκες).. Αλλά συμφωνώ: Καλύτερα είναι κανείς να περνάει τη δοκιμασία παρά να έχει το άγχος τι θα γίνει στο μέλλον.. Χωρίς να σημαίνει πως ένα εγχειρισμένο γόνατο, δεν μπορεί να έχει επιπλοκές ή να ξαναχτυπήσει (μακριά από όλους!!)

καλα γελαω μονο που σκεφτομαι οτι σε 20-30 χρονια θα κανουμε ακομη χειρουργεια..βρε παιδια τα βλαστοκυτταρα ειναι στην γωνια,σε λιγο θα τα καλλιεργουν στο εργαστηριο και θα μας κανουν μια ενεσουλα και θα ξαναδημιουργειται ο μυς απο μονος του,στην αμερικη που γινεται σε ποντικια απτο 2006 εχει 100% επιτυχια και περιμενουμε να εφαρμοσθει και σε ανθρωπους...την επομενη δεκαετια το λυσαμε...μεχρι ποτε δηλαδη θα μας ανοιγουν και θα μας βαζουν μοσχευματα...πιστευω οτι θα ερθει και εδω στην ευρωπη και μετα θα μπορει να το κανει ο καθενας μας..ζητω τα βλαστοκυτταρα,και δεν πρεπει να εισαι βρεφος για νατα δημιουργησεις..

καλα γελαω μονο που σκεφτομαι οτι σε 20-30 χρονια θα κανουμε ακομη χειρουργεια..βρε παιδια τα βλαστοκυτταρα ειναι στην γωνια,σε λιγο θα τα καλλιεργουν στο εργαστηριο και θα μας κανουν μια ενεσουλα και θα ξαναδημιουργειται ο μυς απο μονος του,στην αμερικη που γινεται σε ποντικια απτο 2006 εχει 100% επιτυχια και περιμενουμε να εφαρμοσθει και σε ανθρωπους...την επομενη δεκαετια το λυσαμε...μεχρι ποτε δηλαδη θα μας ανοιγουν και θα μας βαζουν μοσχευματα...πιστευω οτι θα ερθει και εδω στην ευρωπη και μετα θα μπορει να το κανει ο καθενας μας..ζητω τα βλαστοκυτταρα,και δεν πρεπει να εισαι βρεφος για νατα δημιουργησεις..

Και εδώ έρχεται η χαζή ερώτηση... Ο χιαστός μπορεί να αναγεννηθεί μέσω βλαστοκυττάρων μιας και είναι σύνδεσμος και όχι μυς; Και το άλλο.. κουλό.. Κάποιος που ήδη έχει βάλει μόνο τεχνητό μόσχευμα και αυτό σπάσει, τα βλαστοκύτταρα θα μπορούν να βοηθήσουν;

(σχόλιο ποιητή: αν εφαρμόζεται από το 2006 σε ποντίκια, υπολόγιζε τουλάχιστον +10 χρόνια για ανθρώπινη εφαρμογή.. Βλέπω να μας προλαβαίνει το Doom Day του 2012..) lol

Συγχωρέστε με αν φαίνομαι / είμαι αναχρονιστική, αλλά η φάση να πίνεις κάτι σε βλαστοκύτταρο και να ξαναδημιουργείται ο χιαστός ή κάτι ανάλογο, νομίζω ότι είναι επιστημονική φαντασία κι έτσι θα παραμείνει!!

Το πολύ πολύ, να μπορούν κάποια στιγμή να "κατασκευάζονται" εκ νέου "φυσικά" μοσχεύματα χιαστών συνδέσμων με τη βοήθεια / καλλιέργεια - ένα πράμα - βλαστοκυττάρων..και πάλι θα πρέπει με αρθροσκόπιση - άντε πιό σύγχρονης μορφής - να τοποθετούνται στη θέση τους..

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

ρε παιδια να ρωτησω κατι να μου πειτε τη γνωμη σας. Αυτος στο φυσικοθεραπευτηριο του ιατρικου μου λεει οτι δε χρειαζεται κανενα οργανο αλλα μονο κινησιοθεραπεια. Του λεω για laser μου λεει δε χρειαζεται σε φυσικο μοσχευμα, του λεω για ρευματα και μου απανταει εμεις στον πονο βαζουμε παγο. Τι γνωμη εχετε παρακαλω;

Παντως ειμαι ψιλοαπογοητευμενος γιατι το πρηξιμο ειναι αρκετο μετα δυο εβδομαδες απο την επεμβαση, ασε που με κυνηγαγε (ο φυσικοθεραπευτης) να αφησω τις αγαπημενες μου πατεριτσες. Το βρηκα πολυ δυσκολο και τις εχω ακομα, για πειτε εσεις τις αφησατε με τη μια; Ευχαριστω over

Του λεω για laser μου λεει δε χρειαζεται σε φυσικο μοσχευμα, του λεω για ρευματα και μου απανταει εμεις στον πονο βαζουμε παγο. Τι γνωμη εχετε παρακαλω;
Έκανα για οκτώ εβδομάδες και laser και ρεύματα.

ασε που με κυνηγαγε (ο φυσικοθεραπευτης) να αφησω τις αγαπημενες μου πατεριτσες. Το βρηκα πολυ δυσκολο και τις εχω ακομα, για πειτε εσεις τις αφησατε με τη μια;
Η μία πατερίτσα έφυγε στις 4,5 εβδομάδες η άλλη στις 6.

Παρ' όλα αυτά, επιμένω οτι η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και οφείλεις να εμπιστεύεσαι τον ιατρό σου και τον φυσικοθεραπευτή σου.

ρε παιδια να ρωτησω κατι να μου πειτε τη γνωμη σας. Αυτος στο φυσικοθεραπευτηριο του ιατρικου μου λεει οτι δε χρειαζεται κανενα οργανο αλλα μονο κινησιοθεραπεια. Του λεω για laser μου λεει δε χρειαζεται σε φυσικο μοσχευμα, του λεω για ρευματα και μου απανταει εμεις στον πονο βαζουμε παγο. Τι γνωμη εχετε παρακαλω;

Παντως ειμαι ψιλοαπογοητευμενος γιατι το πρηξιμο ειναι αρκετο μετα δυο εβδομαδες απο την επεμβαση, ασε που με κυνηγαγε (ο φυσικοθεραπευτης) να αφησω τις αγαπημενες μου πατεριτσες. Το βρηκα πολυ δυσκολο και τις εχω ακομα, για πειτε εσεις τις αφησατε με τη μια; Ευχαριστω over

Ο γιατρός σου είναι αυτός που ξέρει καλύτερα πότε να σταματήσεις τις πατερίτσες. Αν έχεις κάνει και μηνίσκο, χρειάζονται 3 εβδομάδες τουλάχιστον χωρίς πίεση στο πόδι. Για απλά χιαστό, πολύ λιγότερο. Εγώ δεν χρησιμοποιούσα πατερίτσες από την 1η εβδομάδα με κανονική πίεση στο πόδι.

Laser δεν κάνω ούτε κι εγώ. Είναι για ιδιαίτερες παθήσεις και κυρίως για βιο-διαμόρφωση της κυτταρικής λειτουργίας (π.χ φλεγμονές). Ρεύμα όμως σε κάθε φυσιοθεραπεία, λίγο πριν τον πάγο.. Το ρεύμα δεν βοηθάει μόνο στην καταπολέμηση του πόνου. Ανάλογα με το πρόγραμμα προσφέρει και υπεραιμία, μυική χαλάρωση και ενδυνάμωση. Εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Επίσης κάνω και βελονισμό στα σημεία εκείνα που αισθάνομαι πως είναι πολύ σφιγμένα μετά την επέμβαση και μου βάζουν και κάτι ειδικές ταινίες για τα πιασίματα πάνω από τη γάμπα..

Το ρεύμα δεν βοηθάει μόνο στην καταπολέμηση του πόνου. Ανάλογα με το πρόγραμμα προσφέρει και υπεραιμία, μυική χαλάρωση και ενδυνάμωση. Εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

+1 :rolleyes:

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Φιλοι μου με μεγαλη χαρα να σας πω και να μοιραστω μαζι σας, οτι μετα απο 2 1/2 περιπου εβδομαδες, πεταξα τη μια πατεριτσα. Αυτη η αισθηση της ανεξαρτησιας ειναι ανειπωτη πραγματικα. Τα παιδια στο φυσικοθεραπευτηριο του ιατρικου κανουν εξαιρετικη δουλεια -ελπιζω να μην θεωρειται διαφημιση αλλα τα καλα πρεπει να λεγονται- και εχουν πραγματικα τρομερες γνωσεις, μονο που ειναι ολοι Αεκτζηδες. Συνεχιζουν να επιμενουν οτι τα μηχανηματα λιγα και παρηγοριτικα προσφερουν σε αυτες τις περιπτωσεις. Αυτο ειναι εξαιρετικα παρηγορητικο για τους φιλους απο επαρχια που με λιγα βαρακια ποδιων κι ενα λαστιχακι μπορουν να κανουν και αυτη τη δουλεια τους.

Λοιπον μη σας ζαλιζω αλλο γιατι ειμαι και φλυαρος. Keep all going

ουδεν σχολιο...παντως θα ηθελα να αναφερουμε και κανα ονομα αλλο εκτος απτους γνωστους των 10 .οκ το καταλαβαμε,αλλα δεν μπορει να υπαρχουν μονο αυτοι,γραψτε αν θελετε ποιος και που σε ποιο οικονομικο πακετο,δεν μπορει να θελουν ολοι ενα μικρο μεσαιο αυτοκινητο για ενχειρηση ρουτινας...εξαλλου δεν εχουν ολοι ιδωτικη ασφαλεια και δεν εχουν ολοι τα 5-10 χιλιαδες ευρο,δεν υπαρχει οικονομικοτερος κατω των 5...????απο περιεργεια και εγκυκλοπεδικα θα ηθελα να ενημερωθω,αν θελετε να μην γραψετε τουλαχιστον στειλτε μου πμ προσωπικα να τον εχω στα υποψην σε στραβη...

πλεον μετρησα το ποδι το κακο με το καλο,ιδια βγηκαν..μετην κλασικη μεθοδο μεχρι στιγμης δηλαδη με μεζουρα...αλλα μεχρι και το πρωτοκολλο αποκαταστασης ειναι λιγο ακριβο...κλεινω 3 μηνες για ενδυναμωση με προσωπικο γυμναστη σε 450..ειναι πολλα η λιγα σχετικα μετην αγορα βρε παιδια αν εχετ υποψην...δεν ειναι φυσιοθεραπεια,υποψην αυτα τα περασα ηδη ,τωρα εχω προγραμμα ενδυναμωσης...βασικα 30 συνεδριες(15ευρο)πλεον περπατω κανονικα ,λιγο μου εχει μεινει η κουτσαμαρα απο συνηθεια(ψυχολογικο-φευγει παντως σιγα σιγα)

ακουω κατι οτι ο ανθρωπινος οργανισμος αναπροσαρμοζει το βαδισμα του σε 3 ημερες και...

φτου φτου μου

ευχαριστω για την απαντηση... 8)

Λοιπόν δεν έχω εμπειρία από προσωπικά αποτελέσματα μιας και τώρα ψάχνω να την κάνω...

Θα σου πω τα λίγα που ξέρω μέχρι τώρα...

-Έχω πάει στον Β....το του κατ όπου με εξέτασε. Πραγματικά δεν μπορώ να έχω δική μου αποψη για το πως μου φάνηκε γιατί στο κατ γίνεται απλά χαμός και ο Βα....ος τρέχει μαραθώνιο για να προλλάβει. Μου μίλησε για φακελάκι στα ισια και παλικαρίσια...2000 ευρα! Για τον συγκεκριμένο έχω ακούσει οτί έχει πολύ μεγάλη εμπειρία...

-Χθες επισκεύθηκα τον Μαστ....λο στο ιατρείο του. Αυτός δουλεύει στο αττικο. Ειναι επίκουρος καθηγητής και ένας γνωστός μου έκανε πρόσφατα χιαστό εκεί και τα πήγε μια χαρα. Δεν ξέρω τίποτα άλλο για αυτόν όσο η καλή συμπεριφορά του,το ενδιαφέρον που αμέσως έδειξε. Προσπάθησε να μου λύσει όλες τις απορίες μου κτλ. Μου είπε οτι εφόσον δεν έχει πειραχθει ο μηνισκος θα χω πατερίτσες για 1 βδομαδα και μετα με 20 φυσικοθεραπείες θα μαι περδικι! Θα μπορω να κάνω πάλι ντριμπλίτσες στον gatuso αφοβα! 8) Λοιπόν αμοιβή εφόσον έχω ασφάλεια και η εγχείρηση θα γίνει στο αττικο τα καλύπτει όλα και αυτός δεν ζήτησε τπτ για πάρτη του...

Αυτά τα ολίγα...

Όποιος ξέρει infos για τους παραπάνω αλλά και για άλλους θα ήταν χρήσιμο να τις γράψει...

Μια ερωρηση 20 μερες πριν μπω χειρουργειο...

Με τον κηδεμονα ξερει κανεις τι παιζει???

Καλύπτουν τπτ τα ταμεια ή τον αγοραζεις εσυ??

Απο που τον αγοραζεις??\

Ειναι σε μεγεθη???

\

Thnx again!!!

Μια ερωρηση 20 μερες πριν μπω χειρουργειο...

Με τον κηδεμονα ξερει κανεις τι παιζει???

Καλύπτουν τπτ τα ταμεια ή τον αγοραζεις εσυ??

Απο που τον αγοραζεις??\

Ειναι σε μεγεθη???

\

Thnx again!!!

Εσυ χρειαζεσαι επειγοντος την Ροη(pies)....

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

Για τον Ναρθηκα με πηραν τηλεφωνο στο κρεβατι του πονου και μου ζητησαν ουτε λιγο ουτε πολυ 400 €. Κατα τη γνωμη μου η αξια του δεν ειναι πανω απο 150 €. Βεβαια τους ειπα οτι δεν εχω λεφτα πανω μου και να το χρεωσουν στα εξοδα του νοσοκομειου και ετσι εγινε μετα πολλων παραπονων οτι τα παιρνουν μετα απο 6 μηνες απο το νοσοκομειο. Φαναταζομαι ειχαν την πληροφορηση οτι εχω ασφαλεια και αμα ακουνε ετσι ζητανε οτι θελουνε. λυσεις ή τον παιρνετε (τον Ναρθηκα) απο γνωστο σας με ιδιο σωματοτυπο και παθων βεβαια ή τον παραγγελνετε μονοι σας εγκαιρως΄.

Ο Β. στο κατ ειναι γνωστο οτι το εχει κανει ιδιωτικο το μαγαζι, εχω ακουσει και για γιατρο στο Μετροπολιταν οπου κανει τη δουλεια με ανθρακονυματα αντι φυσικου τενοντα για γρηγοροτερη αποκατασταση αλλα καθε ιδιωτικο νοσοκομειο καταλαβαινετε πώς τσεκουρωνει κανονικα. Και ολα αυτα γιατι στο ΚΑΤ δε εκπαιδευουν τους γιατρους στην αρθοσκοπηση, ελεος.

Φυσικοθεραπειες , θελει τυχη και γνωσεις. Προσωπικα αποφασισα να σταματησω τις φ. στο ιατρικο γιατι τις κοστολογουν 50 € εκαστη και παροτι θα μου τα δωσει η ασφαλεια πισω, χανεις χρονο με διαδρομη, παρακαρισμα κλπ. Απο Πεμπτη θα την ψαξω με κανενα της γειτονιας αλλα δεν εχω επαρκεις πληροφοριες. Αν καποιος ξερει καποιον γυρω απο την περιοχη της Ν. Φιλαδελφειας ας δωσει πληροφοριες, τους καλούς δεν πρεπει να τους κρυβουμε.

Nαι στην Ν.Ιωνια, Ευσταθιαδης-Φριλιγγος, τον ειχα απο πιτσιρικας στης διαφορες ποδοσφαιρικες ομαδες που επαιζα και εφτιαξε και το ποδι του αδελφου απο χιαστό άριστα,

Ευσταθιαδης Θανάσης

210 2758292