Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
Yota

Η Ιδανικη γυναικα!!

Recommended Posts

Σε βλεπω απο τον 2ο μηνα να περπατας αν δεν παρακουσεις τις υπερ καθυστερημενες οδηγιες του γιατρου σου :D
Zetouli μου κι εγώ σ' αγαπώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά θα διαφωνήσω μαζί σου.....Και πρώτα - πρώτα, τί μένει σε μία γυναίκα αν δεν είναι πειθήνια και πειθαρχική;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαφωνεί κανείς μαζί μου;;;;

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Και πρώτα - πρώτα, τί μένει σε μία γυναίκα αν δεν είναι πειθήνια και πειθαρχική;;;;;;;;;;
Να είναι έξυπνη, όμορφη, επαγγελματικά αποκατεστημένη και φυσικά να βλέπει με συμπάθεια τα χειμερινά σπορ.

Α! και να μην σου ζητήσει γάμο από τους πρώτους έξι μήνες.

Ζητάω πολλά; :D

Snow to the people!

:lol::P:D Αν τη βρηκες...Οχι βεβαια!! Αλλα 6 μηνες παληκαρι...σ'αυτο το φορουμ :o ...Αυτη που εκανε και ιστιοπλοϊα τα καλοκαιρια την προλαβε αλλος :DB)B) Μην τρεχεις και δεν φτανεις... :D:D

Δεν φυτρωνουν στα δεντρα τα κελεπουρια! ;)

Τερμα τα emoticons!

Φιλικα

ΜακηςΜ

Γιωτουλα μου> Αν διαφωνησω εκτος απο το στοιχημα τι αλλο χανω??? :D

Γεια σου Ηλια ερωτιλε μου !!! Τετοια να λες στις γυναικες και θα σε κοιτανε με το τηλεσκοπιο :D

Μακη εγραψες παλι :D

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

:):):) Αν τη βρηκες...Οχι βεβαια!! Αλλα 6 μηνες παληκαρι...σ'αυτο το φορουμ :o ...Αυτη που εκανε και ιστιοπλοϊα τα καλοκαιρια την προλαβε αλλος :rolleyes:B)B) Μην τρεχεις και δεν φτανεις... :lol::lol:

Δεν φυτρωνουν στα δεντρα τα κελεπουρια! ;)

Τερμα τα emoticons!

Φιλικα

ΜακηςΜ

Πού το ήξερες αθεόφοβε Μάκη ότι κάνω ΚΑΙ ιστιοπλοϊα;;;;;;;

jawdrop7rg.gifΑϊϊιιιι!!!!thud.gif

Εγω εννοουσα αυτη που ετοιμαζει την αγκυρα στο αβαταρ...την Jennifer!!! Που να ξερα οτι κανεις και ιστιοπλοϊα... και σε...καπαρωσα κιολας...(προλαβε αλλος λεει...) :lol:embarrassment.gifembarrassment.gifembarrassment.gif

Λοιπον, οποιος εχει το 6μηνιαιο κουπονι της Γιωτας, φουκαρα μου καηκες αν εχει ληξει η προθεσμια :lol: , αν διαβαζεις το φορουμ, μην πεις οτι δεν σε προειδοποιησα, αν δεν διαβαζει Γιωτα, λυπησου τον και δειχτου το ποστ :) . Ακου χιονοδρομια και ιστιοπλοϊα!!

Οι υπολοιποι...ξερετε!! :rolleyes:

Κι εσυ βρε Γιωτα, αυτα τα λενε, ξερεις τι καλη θεραπεια ειναι το μποτζι για τα γονατα που θελεις να δυναμωσουν; Αντε, το καλοκαιρι...ερχεται!

Φιλικα

ΜακηςΜ

(Ακου και ιστιοπλοϊα....)

(Ακου και ιστιοπλοϊα....)

Είδες πουθενά να γράφω για ιστιοπλοϊα;;;

Ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές βρε παιδιά! :rolleyes:

Snow to the people!

:rolleyes::lol: Eγω μετραω τις μετοχες της Γιωτας! :)

Αν ρωτησεις στο φορουμ (και τα δυο...) ποσοι παιδευονται να ανεβασουν το ετερον ημισυ στο βουνο και δεν θελει (κανει κρυο, ιδρωνω, λαχανιαζω, χαλαν τα μαλλια μου κατω απ' το σκουφι, δεν μπορω να μαθω, επειδη εσυ εισαι παλαβος πρεπει να παω εγω να σκοτωθω στις γκρεμιλες, τα ρουχα ειναι ακριβα, δεν μ'αρεσουν αυτοι οι κρεμανταλαδες που κανεις παρεα και αλλα...smiley-faces-28.gif). Δραμα! Μια κοπελλα που κανει σκι απο μονη της (αντε και σανιδι...ας ειμαστε ρεαλιστες...lengua9ep.gif) ειναι θησαυρος!

Τωρα αν κατεβεις καλοκαιρι στα λημερια μου θα δεις πολλους αντρες με σκαφακια (δεν μιλαμε για θηρια 40-50 ποδια) που οπως μας βλεπουν να δενουμε με την Jennifer στα κοντρολ του εργατη, ερχονται να βοηθησουν να δεσουμε και μετα:

"Κανει ιστιοπλοϊα η κοπελλια;" 209192.gif

"Ναι"

"Πω πω ρε φιλε, δεν ξερεις ποσο τυχερος εισαι! Την δικια μου χρυση την εχω κανει αλλα δεν ερχεται (κανει κρυο/ζεστη, ιδρωνω, λαχανιαζω, χαλαν τα μαλλια μου απ'τον αερα,δεν μπορω να μαθω, επειδη εσυ εισαι παλαβος και θελεις να πας να πνιγης, πρεπει να πνιγω και γω μαζι σου, η νιτσεραδα ειναι ακριβη, δεν μ'αρεσουν αυτοι οι κρεμανταλαδες που εχεις για πληρωμα και αλλα...smiley-faces-28.gif)". Δραμα! Μια κοπελλα που κανει ιστιοπλοϊα απο μονη της...ειναι θησαυρος!! :lol::)

Λοιπον, εχουμε και λεμε...

Μια κοπελλα ομορφη, εξυπνη, επαγγελματικα αποκατεστημενη, που κανει σκι και ιστιοπλοϊα...θελεις να υπολογισεις την αξια της μετοχης της η πρεπει να σου κανω ζωγραφια;; (Λεμε τωρα....)

Γιωτα, μηπως ενδιαφερεσαι και για παραπεντε;;z7shysterical.gif(Πω πω θα γινει χαμος!!!...). Λεμε τωρα...z7shysterical.gifz7shysterical.gif

Φιλικα

ΜακηςΜ

Μετεφερα εδω τα ποστ για να μην βγουμε off topic :rolleyes::lol:

Φιλικα

Μακης

Μάκη, ευτυχώς μετέφερες αυτά τα post σε νέο topic, ήθελα να σου το πώ κι εγώ γιατί με την άκρως ζωντανή ροή της συζήτησης παρεκτρέψαμε εντελώς το θέμα.......

Όμωςςςςςς τώωωωωωωρα, χωρίς τύψεις, μπορώ να σου απαντήσω ακάθεκτη..........

Αφού λοιπόν σε ευχαριστήσω για το price premium που αποδίδεις στις μετοχές μου, πρέπει να σου πώ ότι δεν έχεις δεί τίποτε ακόμη....

Τί μόνο parapente ;;;(έχω κάνει - με οδηγό όμως...ας κρατήσω μία πισινή για να μην μεγαλώσει η μύτη μου σαν του πινόκιο) αλλά στα σχέδια μου είναι η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο...αν είναι να κάνεις κάτι, να το κάνεις καλά...Τώρα τα άλλα, βλέπε, ιππασία, rafting, canoeing, rappel, trekking, αναρρίχηση, κατάδυση, κλπ, έ, τα θεωρώ τετριμμένα πιά για να τα αναφέρω.......

Εγώ δηλώνω μόνον χορεύτρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τώρα, για τον ιδανικό άνδρα........δεν ξέρω.......ακόμη πειραματίζομαι..........

Πάντως δεν νομίζω ότι ο ιδανικός άνδρας ταιριάζει με την ιδανική γυναίκα..... :rolleyes: Μάλλον κάποιον μή ιδανικό προτιμώ...... :lol::):lol:

Άπαιχτες οι απαντήσεις σου Μάκη! :rolleyes:

σκέφτηκες ποτέ να γράψεις ένα ευθυμογράφημα; Θα θησαυρίσεις!!! Αναλαμβάνω την προώθηση του βιβλίου, free of charge, φυσικά!!!

Φιλικά

Βουλί

Je veux devenir calife a la place du calife

Εχω...συνενοχο!!! :lol::lol: Μου κανει κατι αβαντες η Γιωτα!!! :):)

Και λεγοντας για τη Γιωτα... :)

Καλα μας τα πηγαινες μεχρι τωρα, μετοχες απαιχτες, ολα ωραια...το Skydiving τι το'θελες;

Το ρητο λεει:

Ιf at first you don't succeed.....

Skydiving is not for you.!!!

Eσυ σε μια σαιζον σκι εσπασες ενα κοκαλο και ενα χιαστο...ελευθερη πτωση μου θες τωρα; smilie_loco.gif

Ημαρτον δηλαδη!

Φιλικα

ΜακηςΜ

ΥΓ. Καλα βρε κοριτσια, εσεις γνωμες για τον ιδανικο ανδρα δεν εχετε;; Η φοβοσαστε; :rolleyes:

Καλα βρε κοριτσια, εσεις γνωμες για τον ιδανικο ανδρα δεν εχετε;; Η φοβοσαστε;
Φυσικά και έχουν άποψη κύριε Μάκη...απλά δεν έχουν κάποια φωτογραφία μου να ανεβάσουν, για να προσωποποιήσουν το όνειρό τους...

Το παν ειναι να θελει να κανει σκι/σνδ, ολα τα αλλα φτιαχνουν...

και φτου φτου το ετερον ημισυ απο σκι αλλο τιποτα...

Σας ευχομαι τουλαχιστο σε αυτο το τομεα να σταθειτε οσο τυχερος σταθηκα εγω. :rolleyes:

Τα πρωτα χρονια της ελεγα "εαν δε πας πιο σιγα δε θα μαθεις σωστα σκι"

H ιδανικη γυναικα ομως ειναι αλλο πραμα... λοιπον...

Να εχει μια δουλεια που την ικανοποιει απιστευτα να μη μπορει να κανει χωρις αυτη να βγαζει ΠΑΡΑ πολλα λεφτα και να δουλευει ΠΑΡΑ πολλες ωρες.

Να χαιρεται που πηγαινω για σκι μονος μου με τα λεφτα που μου δινει αλλα και να μην την ενοχλει καθολου που εκεινη δε μπορει παρα μονο να μου βγαζει λεφτα για να χαλαω για το χειμερινο τροπο ζωης μου.

Επισης να με αγαπαει παραφορα αλλα να μη ζηλευει να ειναι καλη νοικοκυρα και οταν ερχεται στο εξοχικο της στης Αλπεις να με περιμενει παντα με ενα ζεστο φαγητο και να ακουει της χιονοδρομικες ιστοριες της ημερα και κατενθουσιασμενη να βλεπει ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ολα τα βιντεακια του σκι.

Θα ηθελα για δωρο επετειου ενα 4θεσιο ελικοπτερο.

Τελικα ειμαι ολιγαρκης και πολυ απλος ανθρωπος...

αμα σταματησω το μηνυμα αποτομα ηρθε η κατερ

Αυτό που περιγράφεις ρε συ Νικελένιε δεν είναι η ιδανική γυναίκα, αλλά η ιδανική μαμά! :):lol:

Εγώ δηλώνω σανιδού, μελλοντική ιστιοπλόος και μελλοντική φυσιοθεραπεύτρια. :rolleyes:

Ο ιδανικός άντρας πρέπει 1) να μαγειρεύει (ελαφριά όμως!) 2) να μη γκρινιάζει και 3)να ακολουθεί πιστά όπου τον σέρνω.

Σιγά το πράγμα! :lol:

Taste with your eyes

Feel with your head

And think with your heart...

Iδανική γυναίκα είναι αυτή που τη γνώρισες μαζί με τη πεθερά και τον πεθερό σου στο cat-ski

Και μετά σου ζητάγανε να πάνε απογείωση να πετάξουν

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ξεχάσατε το πιό σημαντικό.

Να γκρινιάζει όσο δεν πάει για 5 μέρες κάθε μήνα (Για να πάτε 5 μέρες για σκι χωρίς να σας την λέει)

ή

Να μην γκρινιάζει για 5 μέρες κάθε μήνα

Διαλέγετε και πέρνετε :lol:

Μανουέλα, εμείς γκρινιάζουμε;! :rolleyes::lol:

Όταν πρόκειτε για Champions League, μπύρες, πίτσα και αντροπαρέα, οκ πάμε πάσο αλλά τις υπόλοιπες φορές; Γκρινιάζουμε επειδή μας τα φορτώνει (δεν είμαστε κόκορας)

Κανονικά οι γυναίκες το μόνο πράγμα που πρέπει να ζητάνε από τους άντρες είναι φαντασία. Τίποτε άλλο :)

JAPOW!!!

3)να ακολουθεί πιστά όπου τον σέρνω.

Σιγά το πράγμα! :lol:

Που ακριβώς είσαι πρόθυμη να τον σύρεις Μανουέλα; :rolleyes:

Snow to the people!

Ουφφ...chirol_as.gif που ησαστε πουλακια μου!! Φοβηθηκα οτι το φορουμ θα ονομασθει MakisMBlogspot...chirol_as.gif Αντε να κινηθουμε λιγο!! :lol::)

Αυτό που περιγράφεις ρε συ Νικελένιε δεν είναι η ιδανική γυναίκα, αλλά η ιδανική μαμά! :o:)

Εγώ δηλώνω σανιδού, μελλοντική ιστιοπλόος και μελλοντική φυσιοθεραπεύτρια. :)

Ο ιδανικός άντρας πρέπει 1) να μαγειρεύει (ελαφριά όμως!) 2) να μη γκρινιάζει και 3)να ακολουθεί πιστά όπου τον σέρνω.

Σιγά το πράγμα! B)

Η υπογραμμιση δικη μου!! Η ατακα του μηνος!! Και σκεφτομουν οπως πηγαινα να παρω το γιο μου απ'το σχολειο, να τους πω να μη μου γραψουν οτι η ιδανικη γυναικα ειναι η κορη μου (η ιδανικος ανδρας ο γιος μου...) οι γονεις που κανουν σκι δηλαδη.

Γκρινιαζουν οι ανδρες Μανουελλα;;k0158qw.gif

Iδανική γυναίκα είναι αυτή που τη γνώρισες μαζί με τη πεθερά και τον πεθερό σου στο cat-ski

Και μετά σου ζητάγανε να πάνε απογείωση να πετάξουν

Εσυ πετας στα συννεφα!...

...

Κανονικά οι γυναίκες το μόνο πράγμα που πρέπει να ζητάνε από τους άντρες είναι φαντασία. Τίποτε άλλο B)

Sorry Panagiotis αλλα θελω να ακουσω και δευτερη γνωμη...

Που ακριβώς είσαι πρόθυμη να τον σύρεις Μανουέλα; :lol:

Ηλια, κατσε να μαθαινεις...ευτυχως που δεν κανει ορειβατικο σκι! Με το σανιδι...παιζεται!

Φιλικα

ΜακηςΜ

ΥΓ Θελω να δηλωσω (ξανα) οτι ειμαι υπερηφανος για την ομαδα εργασιας για την Ασφαλεια (Yota, Firefly και ο ΜΙΚ ητανε μελος στην προηγουμενη μεχρι να παει φανταρος...Ο Anemar δεν εχει προσβαση στο Internet...) Μπραβο καμαρια μου.

Ειδυλιακη σκηνη (πως γραφεται ρε γμτ το ειδυλιο...ξεχασα :rolleyes:;) )

Πλησιαζει το Kwi Dazzler IV στην προβλητα να δεσουμε.

Η Jennifer στην αγκυρα, η Yota και η Firefly ετοιμες να δωσουν τους καβους. Ρωταει ο συναδελφος με το ιστιοφορο που ηρθε να βοηθησει να δεσουμε απ'εξω:

Κορες σου ειναι;; Κανουν ιστιοπλοϊα;

Δεν ειναι κορες μου, αλλα κανουν ιστιοπλοϊα. bonggggg2lk.gif

Μανουελα ελπιζω να ξερεις καρδιακες μαλαξεις και πρωτες βοηθειες γιατι αυτον θα τον χασουμε...

Εχω...συνενοχο!!! :lol::lol: Μου κανει κατι αβαντες η Γιωτα!!! :D:D

Και λεγοντας για τη Γιωτα... :)

Καλα μας τα πηγαινες μεχρι τωρα, μετοχες απαιχτες, ολα ωραια...το Skydiving τι το'θελες;

Το ρητο λεει:

Ιf at first you don't succeed.....

Skydiving is not for you.!!!

Eσυ σε μια σαιζον σκι εσπασες ενα κοκαλο και ενα χιαστο...ελυθερη πτωση μου θες τωρα; smilie_loco.gif

Ημαρτον δηλαδη!

Φιλικα

ΜακηςΜ

ΥΓ. Καλα βρε κοριτσια, εσεις γνωμες για τον ιδανικο ανδρα δεν εχετε;; Η φοβοσαστε; :D

Μα Μάκη μου και τις δύο φορές που έπεσα, επειδή ΠΕΤΑΞΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΘΛΗΜΑ έπεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Σκέφτηκα ένα χαρακτηριστικό για τον ιδανικό άνδρα: Να διαθέτει κρυφές χάρες !!!!! :P

π.χ. να θέλει μία κουτσή γυναίκα, ίσως;;;;;;; :D:D;)

Ξεχάσατε το πιό σημαντικό.

Να γκρινιάζει όσο δεν πάει για 5 μέρες κάθε μήνα (Για να πάτε 5 μέρες για σκι χωρίς να σας την λέει)

ή

Να μην γκρινιάζει για 5 μέρες κάθε μήνα

Διαλέγετε και πέρνετε :lol:

Μανουέλα, εμείς γκρινιάζουμε;! :D:blink:

Όταν πρόκειτε για Champions League, μπύρες, πίτσα και αντροπαρέα, οκ πάμε πάσο αλλά τις υπόλοιπες φορές; Γκρινιάζουμε επειδή μας τα φορτώνει (δεν είμαστε κόκορας)

Κανονικά οι γυναίκες το μόνο πράγμα που πρέπει να ζητάνε από τους άντρες είναι φαντασία. Τίποτε άλλο :P

ΦΑΝΤΑΣΙΑ; Νέα πιστωτική είναι αυτή;;;

...και είναι και μέλη του snowclub :D

Μα Μάκη μου και τις δύο φορές που έπεσα, επειδή ΠΕΤΑΞΑ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΘΛΗΜΑ έπεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ. Σκέφτηκα ένα χαρακτηριστικό για τον ιδανικό άνδρα: Να διαθέτει κρυφές χάρες !!!!! :lol:

π.χ. να θέλει μία κουτσή γυναίκα, ίσως;;;;;;; :D:):P

Δηλαδη Γιωτουλα να αρχιζω και εγω να σκεφτομαι οτι η ιδανικη γυναικα θα ειναι αυτη που θα θελει ενα κουτσο παλικαρι :lol::D

Ενταξει 2 τραυματισμοι σε μια σεζον ειναι too much....αλλα πιστευω οτι του χρονου θα καρβαρεις ακουμπωντας με το αυτακι τις πλαγιες :lol: (αποτελεσμα απο την κατακορυφη αυξηση των μετοχων σου!)

ΕΕΜανουελα βρε καλη μου πολυ τουε ψαχνεις και σου πεφτουν τετοιες περιπτωσεις :blink:

Ενταξει δεν λεω....αλλα και εσυ θελεις να αντιστραφουν οι ρολοι!

ακους εκει σκυλακι θα τον καταντησει..... :D

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ"

Καλέ προς Θεού...τι σκυλάκι?!τι να τον κάνεις τον άντρα άμα χάσει τον αντρισμό του?! :D

Φυσικά και γκρινιάζουν οι άνδρες Μάκη μου!

Ειδικά όταν παίρνεις το σανίδι σου και τους φίλους κι ανεβαίνεις στο βουνό, κι αυτοί μένουν στην Αθήνα, όταν θες να βγεις με τις φίλες σου, όταν θες να πας να χορέψεις και τους παρατάς σπίτι, κι όταν βαριέσαι να πας για ψώνια...(ναι υπάρχουν και γυναίκες που μερικές φορές βαριούνται τα ψώνια! :D )

Που ακριβώς είσαι πρόθυμη να τον σύρεις Μανουέλα;

Wherevah! :D

BTW ναι ξέρω και πρώτες βοήθειες και καρδιακές μαλάξεις κι από ολα. Μη φοβάσαι τίποτα Μάκη! :blink:

Taste with your eyes

Feel with your head

And think with your heart...

Υ.Γ. Σκέφτηκα ένα χαρακτηριστικό για τον ιδανικό άνδρα: Να διαθέτει κρυφές χάρες !!!!! :D

π.χ. να θέλει μία κουτσή γυναίκα, ίσως;;;;;;; :D:D:blink:

ΦΑΝΤΑΣΙΑ; Νέα πιστωτική είναι αυτή;;;

ΜΙΑ ...ΚΡΥΦΗ ΧΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ...ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ:

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙ......!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΒΕΒΑΙΑ.....

ΜΙΑ ...ΚΡΥΦΗ ΧΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ...ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ:

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΙΚΙ......!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΒΕΒΑΙΑ.....

Αυτοί λοιπόν που ξέρουν περισσότερα, συμφωνούν:

SIZE DOES COUNT!!!!!!!!!