Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
zox

movie trailers + videos...

Recommended Posts

τυχερές παντα οι γυναικες :mellow:

ειδα χθες το Κ2 (παλιά ταινια αλλα συμπαθητική)

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Εμείς είδαμε χθες γυναικοπαρέα το Inception, πολύ καλή η σύλληψη του σεναρίου, καλοί ηθοποιοί, τρομερά σκηνικά, αλλά πολύ μπερδεμένη ταινία κι επομένως άκρως παχυντική!!! :mellow::lol:

Έπρεπε να είσαι συνεχώς συγκεντρωμένος για να καταλάβεις τί γίνεται και για να το καταφέρω, κατέβασα 3 μεγάλα ποπ κορν extra full αλάτι - λιπαρά!!! :):P (.....Τα άλλα 2 ήταν των φιλενάδων μου που ούτε τα μισά δεν έφαγαν οι σιχαμένες!!)

Ό,τι πρέπει δηλαδή για την καρδιά του ερασιτέχνη χιονοδρόμου που λέμε και στο αντίστοιχο τόπικ!! :P

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Τον τρώνε και αυτόν! Μετά από μια μέρα σπάει η βίδα που συγκρατεί το καρεκλάκι (το οποίο όμως συγκρατείται από ένα συρματόσχοινο που κόβεται ίνα ίνα και επιβραδύνει την πτώση λίγο πριν σκάσει κάτω σαν καρπούζι :mellow: ) και έτσι η κοπέλα βρίσκει τρόπο να κατέβει.

και η αποθέωση είναι ότι αφού η ηλίθια ξανθιά γκόμενα κατεβαίνει από το λιφτ με αυτόν τον κουλό τρόπο, αρχίζει να σέρνεται στα χιόνια πέφτει πάνω στον δεύτερο που τον τρώγανε οι λύκοι, αλλά δεν της επιτεθήκανε γιατί απ΄ότι φαινεται τα ζωντανά είχαν χορτάσει με τους άλλους δύο......

Οτι να΄ναι.....

Ευτυχώς το predator ήταν δυνατό και μας αποζημίωσε, όπως και το Burger που παραγγείλαμε.....

• Like 1

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

και η αποθέωση είναι ότι αφού η ηλίθια ξανθιά γκόμενα κατεβαίνει από το λιφτ με αυτόν τον κουλό τρόπο, αρχίζει να σέρνεται στα χιόνια πέφτει πάνω στον δεύτερο που τον τρώγανε οι λύκοι, αλλά δεν της επιτεθήκανε γιατί απ΄ότι φαινεται τα ζωντανά είχαν χορτάσει με τους άλλους δύο......

εγω περισσότερο τρόμαξα με τον θόρυβο που κανανε τα κοκαλα του 1ο που βγηκαν απ’εγω στην πτώση του παρα με τους λύκους

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

Xτες το βράδυ με τον Pats και τον Porfirio είδαμε το Frozen. Τέτοιο ξενέρωμα είχα καιρό να φάω (πάλι καλά που είχαμε δει και το Predator προηγουμένως και γουστάραμε).

Κακογυρισμένη, με τρισάθλια special effects, ανόητοι διάλογοι και κάποιες σκηνές downright disgusting.

Recommendation: Avoid like the plague!

Ειδα το Frozen πριν απο 1 βδομαδα περιπου και για να πω την αληθεια εφαγα μια "φρικη". Σκεφτομαι εγω τωρα...κι αν μου τυχει κατι τετοιο??Στην ελλαδα ζουμε..Ειδικα εκεινα τα καρεκλακια στο καιμακ με τρομαζουν τοσο αργα που πανε.. :):P

Powder to the people!

αυτό Χρήστο είναι ένα φοβερό θέαμα και ταυτόχρονα συγκλονιστικό ....

είναι ο παγετώνας Perito Moreno στην Αργεντινή ο οποίος μέσα στα 2 τελευταία

χρόνια έχει χάσει όση μάζα είχε χάσει τα τελευταία 60 χρόνια !!!

δείγμα για το τι φοβερές αλλαγές συμβαίνουν στο κλίμα του πλανήτη μας ....

κανονικά όλος ο κόσμος που ζητωκραυγάζει στο terrace θα έπρεπε να κλαίει ....!!!

πρέπει να ακούσει κανείς τα τριξίματα και τον βρυχηθμό του παγετώνα ...

ανατριχιάζεις όταν το ακούς, μοιάζει με το μουγκρητό ενός πληγωμένου ζώου ....

θα ψάξω να βρω φωτογραφίες ....

Edited by panpanou

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

Xτες το βράδυ με τον Pats και τον Porfirio είδαμε το Frozen. Τέτοιο ξενέρωμα είχα καιρό να φάω (πάλι καλά που είχαμε δει και το Predator προηγουμένως και γουστάραμε).

Κακογυρισμένη, με τρισάθλια special effects, ανόητοι διάλογοι και κάποιες σκηνές downright disgusting.

Recommendation: Avoid like the plague!

Nομίζω ότι δεν έχω δει χειρότερη ταινία στη ζωή μου! Αβόιντ αβόιντ! :lol:

Αφού έχει αρχίσει να παίζει, κλίκ στο κουμπί μέσα στον κύκλο screencapturei.png για να το δείτε σε full screen. Είναι HD και αξίζει. :P

Τσεγκα, δες το οπωσδήποτε!

Χρηστο, να εισαι καλα :P με πηγες πισω 2 χρονια, στο πιο απίθανο ταξιδι σκι της ζωής μου

Υ.Γ. αυτο που δειχνει στο 3:43 παρακολουθήσαμε το 1ο μας βράδυ στο Whistler και το κοιτάζαμε σαν αποχαυνωμένα