Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted October 22, 2006 λοιπον σημερα ανεβηκαμε μια βολτα και σκεφτηκα οτι θα θελατε να δειτε μερικες φωτο καμαρωστε με ολιγο απο σαλε.. εδω παντως μπορουσες να κανεις μια .... κοιταχτε ενα πουλακι,,,, αυτα... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 22, 2006 Υπεροχη μερα με το χιονι να εχει λιωσει σχεδον ολο... Στα Ανω Κελλαρια που πηγαμε με το αυτοκινητο ειχε αρκετο χιονι. Στη τελευταια φωτογραφια κοιταμε ολοι ενα wrangler που ακουμπησε το πατωμα σε ενα βραχακι στην 6 και εμεινε εκει για πολυ ωρα. Τελικα αυτη η 6 και με χιονι και χωρις ειναι δυσκολη να τη κατεβεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted October 23, 2006 Δεν προλάβατε να κάνετε σκι δηλαδή? Κρίμα Δεν πειράζει όμως, εσείς να είστε καλά. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 23, 2006 Εσυ θα φας κουρεμα! Διαβολακο! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 23, 2006 Γκιώνα, Οίτη και Βαρδούσια χωρίς ίχνος χιονιού ενώ η Παρνασσάρα μας... Σόρυ κούναγε πολύ δεν έχω φωτογραφίες Έυγε στους πρώτους(παλιοχαρακτήρες ανώριμοι σας μισώ) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 23, 2006 Μερικοι δουλευουμε κιολας... ουστ να χαθειτε τομαρια... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roses 0 Report post Posted October 23, 2006 Η παρέα Pefto_kai_Matheno μήπως κοίταγε κάτι 4x4 να περνάνε από το συνδετικό και να καταβαίνουν την 6 . (wrangler, LR90) Λέω γω τώρα.... Quote Status : Χειμώνας Share this post Link to post Share on other sites
snowizard 0 Report post Posted October 23, 2006 Τι να σας πω ρε παιδια τετοια βλεπω και μετα που μυαλο για δουλεια, χαζευω τις φωτογραφιες και ονειρευομαι κατεβασιες και ατελειωτο σκι.Παντως ενα απο τα πραγματα που λατερυω σ αυτο το κλαμπ ειναι οτι ολοι μας ειμαστε εντελως αρρωστοι!!!!! Πρεπει να σας δω και μια φορα απο κοντα δε γινεται αλλιως ας οψεται η δουλεια μου... Quote Κλείνω τα μάτια μα τα τύμπανα βαράνε ακόμα, τώρα θα παίξουν στον δικό μου ρυθμό, είναι οι διάβολοι που μέσα μου χoρεύουν και με σπρώχνουν να σου πω, πως πάντα θα είμαι εδώ... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 23, 2006 λοιπον σημερα ανεβηκαμε μια βολτα και σκεφτηκα οτι θα θελατε να δειτε μερικες φωτο καμαρωστε με Με τέτοια φάτσα προτείνω την ακόλουθη λύση: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
sirros 0 Report post Posted October 23, 2006 Και εμείς σας κοιτούσαμε από ψηλά . Κάτοχος του LR90 και χρόνια στα βουνά . Ski-snowboard και τα μυαλά στα κάγκελα. Δεύτερη φορά που έγινε αυτή η προσπάθεια και αυτή τη φορά με απόλυτη επιτυχία , αν και είχαμε πρόβλημα κάποια στιγμή με το wrangler (έκατσε σε ένα μεγάλο βράχο και ο απεγκλωβισμός του , χωρίς υλικές ζημιές ήταν αρκετά δύσκολος .) τελικά τα καταφέραμε . Άντε και σύντομα με το σανίδι . Καλή χιονοδρομική περίοδο . Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted October 23, 2006 Και εμείς σας κοιτούσαμε από ψηλά . Κάτοχος του LR90 και χρόνια στα βουνά . Ski-snowboard και τα μυαλά στα κάγκελα. Δεύτερη φορά που έγινε αυτή η προσπάθεια και αυτή τη φορά με απόλυτη επιτυχία , αν και είχαμε πρόβλημα κάποια στιγμή με το wrangler (έκατσε σε ένα μεγάλο βράχο και ο απεγκλωβισμός του , χωρίς υλικές ζημιές ήταν αρκετά δύσκολος .) τελικά τα καταφέραμε . Άντε και σύντομα με το σανίδι . Καλή χιονοδρομική περίοδο . Προσπαθήσατε να πατήσετε τις πίστες? Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
sirros 0 Report post Posted October 23, 2006 Προσπαθήσατε να πατήσετε τις πίστες? Όχι όλες , μόνο της δύσκολες . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted October 23, 2006 είπαμε να ανέβουμε (με τα πόδια ) αλλά τελικά έπεσε άκυρο είδαμε ότι ξεκολλήσατε οπότε δεν μας χρειαζόσασταν πάντως θα ήθελα να κάνω μια τέτοια βόλτα με ένα τζιπ Λαππα ακομα γελαω μολις ηρεμησω θα σε κανονισω..... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
sirros 0 Report post Posted October 23, 2006 είπαμε να ανέβουμε (με τα πόδια ) αλλά τελικά έπεσε άκυρο είδαμε ότι ξεκολλήσατε οπότε δεν μας χρειαζόσασταν πάντως θα ήθελα να κάνω μια τέτοια βόλτα με ένα τζιπ Θα υπογράψεις μια υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 ότι δεν ευθύνομαι για τα ψυχολογικά προβλήματα που θα σου προκαλέσω και μετά φύγαμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted October 23, 2006 Θα υπογράψεις μια υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 ότι δεν ευθύνομαι για τα ψυχολογικά προβλήματα που θα σου προκαλέσω και μετά φύγαμε μπα για ρωτα κανεναν εδω μεσα.... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 23, 2006 Οff Topic Πριν 5 χρονια με το πρωτο μας LR Disco I στη μεση της 6, Πριν 4 χρονια με το jimny μας στο τερματικό της 6. Πάνο, κ το jimny ανεβαινει..απο πίσω ομως! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 23, 2006 Θα υπογράψεις μια υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 ότι δεν ευθύνομαι για τα ψυχολογικά προβλήματα που θα σου προκαλέσω και μετά φύγαμεΑχ, ρε ταλαίπωρε...πού νά ξερες...με τρελόχαρτο θα σε καταντήσει ο Epesa kai xtypisa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sirros 0 Report post Posted October 23, 2006 Από τη μέση και μετά είναι το ζόρι . Πάρτε και άλλη μια με το παλιό μου τετρακίνητο . Όσο για σένα <<πέφτω και μαθαίνω >> Αρκεί να βρούμε ημερομηνία που να βολεύει και τους 2 και φύγαμε Διαδρομή περιηγητική ή x-treme ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted October 23, 2006 Ευχαριστω θα περιμενω βολτα Διαδρομή περιηγητική + x-treme Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 23, 2006 Sirros αν είναι να ξαναανέβεις οπωσδήποτε PM Χωράς 3-4 αλεξίπτωτα από ότι βλέπω Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ(Μέχρι να χιονίσει) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted October 23, 2006 .....καταρχήν ακατανόμαστος και η παρέα του είστε παλιοχαρακτήρες... καθόμουν απο κάτω και κοιταγα και έλεγα που να πάω, κανείς δεν θα είναι επάνω γμτ τα pmr για decor τα έχετε?????? ...κατα δευτερον ΜΙΚ ο τυπος μας τρέλανε ρε συ???? πεταγε στο εκλησσάκι πριν το Λειβάδι..... ξέρεις κατι??? ....sirros θα με παιξετε και εμένα???? εχω ενα ταπεινό vitaraki και δεν μου έχει δωθεί η ευκαιρία να το "πάω" πουθενά.... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 24, 2006 O Αντρέας από τη Δεσφίνα είναι... βόλτες κάνανε εμείς πετάγαμε με τις ώρες πάνω από τη Σουβάλα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted October 24, 2006 ...πολύ τον ζήλεψα..... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
sirros 0 Report post Posted October 24, 2006 Πολύ φίλος ο Ξηρός από Άμφισσα ο Γιαννάκης . Αυτό το ΣΚ έχει βόλτα στο περτουλι κ το επόμενο συμπόσιο 4χ4. Είδα σχετική ανακοίνωση από τον Dr format τον φίλο Γιάννη (παλιό σκιέρ ) Μπορούμε όποτε θέλετε να οργανώσουμε βολτουλα περιηγητική με 4χ4 , θα υπάρχουν πολλά τετρακίνητα εδώ μέσα . Quote Share this post Link to post Share on other sites
lefteris 0 Report post Posted October 24, 2006 υπάρχουν υπάρχουν Vitarax απο Brat. μεχρι να χιονίσει θα το σπάσω!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites