mountain 0 Report post Posted October 31, 2006 Kalispera se olous, exo kanei sign up edo kai 2 mines alla den exo vrei tin efkairia na sas xairetiso. Kalos sas brika loipon, kai kali sezon. Cnoristika me kapoious apo esas stin episkepsi sto X.K. Kalavriton kai mou fanikate oloi poli aneta kai filika atoma. Super kalosorisma gia kapoion pou den ixere kanenan prin erthei. Episis thelo meso tou forum na proteino kai enallaktika sites alla kai enallaktikes morfes ski opos to oreivatiko ski pou gia osous den to exoun dokimasei to proteino anepifilakta...einai pragmatika i apoliti eleftheria.... Καλησπερα σε ολους, εχω κανει εγγραφη στο φορουμ εδω και 2 μηνες αλλα δεν εχω βρει την ευκαιρια να σας χαιρετισω, Καλως σας βρηκα λοιπον, και καλη σαιζον. Γνωριστικα με καποιους απο σας στην επισκεψη στο ΧΚ Καλαβρυτων και μου φανηκατε ολοι πολυ ανετα και φιλικα ατομα. Super καλωσορσμα για καποιον που δεν ηξερε κανεναν πριν ερθει. Επισης, θελω μεσω του φορουμ να προτεινω και εναλλακτικα sites αλλα και εναλλακτικες μορφες σκι οπως το ορειβατικο σκι, που για οσους δεν εχουν δοκιμασει το προτεινω ανεπιγυλακτα...ειναι πραγματικα η απολυτη ελευθερια.... Το παραπανω κειμενω μεταφραστηκε απο Greeklish απο το Moderating Team. Παρακαλεισθε να μην γραφετε με Greeklish καθως αυτο αντιβαινει προς τους κανονισμους του φορουμ. Περαιτερω μυνηματα με Greeklish θα διαγραφονται. The Moderating Team Quote Αρνάκι άσπρο και παχύ.... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted October 31, 2006 Αμάν ρε modeτέτοιοι, ακόμη δεν μπήκε ο άνθρωπος... Γειά σου mountain και καλά να πάθεις μ' αυτούς που έμπλεξες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted October 31, 2006 ...καλώς ήρθες mountain Γειά σου mountain και καλά να πάθεις μ' αυτούς που έμπλεξες....και ειδικά με αυτόν τον μικρό!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted October 31, 2006 Mountain καλώς ήρθες...Πού μένεις; Αν μπορέσεις έλα σε κάποια από τις συναντήσεις μας στην Αθήνα (φαντάζομαι νότιος είσαι αφού ήσουν στα Καλάβρυτα ) να σε γνωρίσουμε κι εμείς. Αν θέλεις πες μας κι άλλα για σένα...στα Ελληνικά παρακαλώ Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 31, 2006 καλως ηρθες mountain Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 1, 2006 Welcome man! (Αυτά δεν είναι....Greeklish κ..κ. μοντετέτοιοι). Καλά το είπα Γιώτα? Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted November 1, 2006 κ..κ. μοντετέτοιοιModeτέτοιοι όχι μοντετέτοιοι...άνε μπράβο εδώ μέσα...να μήν αρχίσω τίποτα καντήλια Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 1, 2006 Welcome man! (Αυτά δεν είναι....Greeklish κ..κ. μοντετέτοιοι). Καλά το είπα Γιώτα? Daxx Man!! Δοξα να'χει ο Γιαραμπης, κατι κατεχουμε και απο Αγγλικη... δεν μπερδευουμε τα English με τα Greeklish Τhe Moderating Team Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 1, 2006 Daxx Man!! Δοξα να'χει ο Γιαραμπης, κατι κατεχουμε και απο Αγγλικη... δεν μπερδευουμε τα English με τα Greeklish Τhe Moderating Team Ώ θεοί!! Φυσικά και δεν αναφερόμουν σε σένα Μάκη!!!!!!!!!!!!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
mountain 0 Report post Posted November 1, 2006 Πραγματικά συγγνώμη για τα greeklish - έπρεπε να το έχω προσέξει από το υπόλοιπο forum. Ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα! Γιώτα μένω στα Βριλήσσια και ναι... είμαι Νότιος, πράγμα το οποίο από πλευράς χιονοδρομικών μάλλον είναι μειονέκτημα!!! Είμαι από τους ανθρώπους που έχουν ξεκινήσει ανάποδα - δηλαδή από ορειβασία ήρθα στην χιονοδρομία αλλά έχω προλάβει να την αγαπήσω ισάξια σε πολύ λίγο καιρό. Μόλις πρόπερσι έκανα το πρώτο μου "τσούλημα" όποτε δεν είμαι και πολύ έμπειρος σκιέρ, αλλά από τότε βρίσκομαι στο βουνό συνέχεια, πότε για ορειβασία πότε για χιονοδρομία. Δυστυχώς αν και έχω προσπαθήσει να έρθω σε κάποια συνάντηση για να γνωρίσω και όλο τον υπόλοιπο κόσμο η δουλειά μου είναι αρκετά απαιτητική και δυστυχώς τελειώνω αργά το απόγευμα με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω συνήθως. Πάντως είμαι γεμάτος όρεξη και ενέργεια τα σαββατοκύριακα..... Περιμένω την επόμενη εξόρμηση «ευλαβικά»...., Πάνος Quote Αρνάκι άσπρο και παχύ.... Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted November 3, 2006 καλώς ήρθες νέε μου Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites