damianos 819 Report post Posted December 8, 2006 Για να μην δημιουργειται υπερμετρη αισιοδοξια,να σας πω οτι ο κυριος ογκος των χιονοπτωσεων πηγαινει στην δυτικη Αυστρια κι οχι στο Καπρουν.Το χιονι που θα πεσει δε νομιζω οτι μπορει να μας δωσει περισσοτερα χλμ πιστες παρα καποια εκατοστα χιονιου σε αυτες τις λιγες που ηδη λειτουργουν. Στα χαμηλα δεν υπαρχει προοπτικη για κατι καλο ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
lefteris 0 Report post Posted December 8, 2006 ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ KAPRUN | ΑΕΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 70 Khm | Weather condition: strong to stormy wind ΠΟΙΟΣ ΠΟΥ..... ΤΗΣ ΜΑΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted December 8, 2006 ΠΟΙΟΣ ΠΟΥ..... ΤΗΣ ΜΑΣ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕ ?Ως προς το «ΠΟΙΟΣ» τον ξέρω σίγουρα...γνωστός μου είναι και καλά έκανε... Ως προς το ΠΟΥ...ΤΗΣ αποκλείεται...ακόμη δεν... Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 8, 2006 Ως προς το ΠΟΥ...ΤΗΣ αποκλείεται...ακόμη δεν... Mπα, εγώ έχω πληροφορίες ότι το πάει το γράμμα. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted December 8, 2006 Mπα, εγώ έχω πληροφορίες ότι το πάει το γράμμαΤί είπες ρε αλήτη...βγες έξω να σου εξηγήσω δυο πραγματάκια.. βγές ντέ...τί κάθεσαι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 8, 2006 Μέχρι και την Παρασκευή μετά είναι σχετικά απρόβλεπτο(βασικά από αύριο είναι απρόβλετο αλλά μια ιδέα την έχουμε) Από Κυριακή και μετά θα μπει πολύ κρυο οπότε η ποιότητα του χιονιού θα είναι καταπληκτική. Κρυο + πρόσφατη χιονόπτωη είναι συνταγή για απίστευτο σκι. Αέρας μάλλον no problem ο σημερινός καιρός δεν θα ξαναγίνει πριν πάει ο Μάκης. Η Κυριακή έχει μια μικρή υποψία το πρωί αλλά το χαμηλό θα είναι στα τελειώματα. Θα ρίξει χιόνι αύριο και πιθανών να συνεχίζει και μες στην Κυριακή. Το πόσο και πότε θα σταματήσει δεν είναι ξεκάθαρο. Δεν θα ρίξει ούτε ένα μέτρο αλλά ούτε και 10 πόντους. Μάλλον θα είμαστε σε έρευνες για δενδροπουδροπεριοχές (κάπου να βλέπουμε αδερφάκι μου)για πουδροπερπατήματα στα πουδρομέρη με πουδροπέδιλα και πουδροπαρέα. Κωστή δώσε φώτα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει χιόνι χαμηλά όπότε ίσως κάποια μέρη πιο ψηλά κάνουν δουλειά με το σωστό συνδυασμό ορατότητας-χιονιού. Δεν το ξέρω το βουνό αλλά το σενάριο να ρίχνει στον παγετώνα και να έχουμε ορατότητα δεν μου φαίνετε και πολύ πιθανό. Πρέπει να κατέβουμε πιο χαμηλά εκτός αν μας σώσει κάνα περίεργο μικροκλίμα. Πιθανό σενάριο κάποια στιμή να κάνει πραφ και να δούμε την εικόνα των ονείρων μας με ήλιο και φρέσκο χιόνι σε όλο το βουνό αλλά μάλλον θα πάρει αναβολή για την δευτέρα η ημέρα σκι των ονείρων μας. Δευτέρα είναι δύσκολη μέρα κοιμηθείτε νωρίς την Κυριακή το βράδυ. Εγερτήριο 5 το πρωί 6 όλοι στην αναφορά θα επιθεωρηθούν όλα τα πέδιλα Τρίτη -Τετάρτη η μικροδιαταραχή προς το παρών δεν δίνει φαινόμενα αλλά μην αποκλείετε και βάζει πουδρίτσα κάθε βράδυ όπως και μην αποκλείετε να μη βλέπουμε τίποτα στον παγετώνα με ομίχλες ειδικά την Τετάρτη. Τρίτη μάλλον θα κάνουμε καλό σκι. Πέμπτη καθαρή Παρασκευή καθαρή Mια σημείωση: Και τρεις πόντους φρέσκο να ρίξει ξέρετε για τι ποιότητα σκι μιλάμε με τόσο κρυο όλη τη βδομάδα? Υ.Σ. ΑΙΙΙΙΙΙΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
lefteris 0 Report post Posted December 8, 2006 ετσι ετσι!!! αλλίως μας βλέπω να ειμαστε ολο το βράδυ στα μπαράκια και τα πρωινά πιτα! βρε ΜΙΚ λές να κάτσει στραβή? Quote Share this post Link to post Share on other sites
selas 0 Report post Posted December 8, 2006 Ισχύουν αυτά που είπα και χθες + οτι μάλλον θα ρίχνει και την Κυριακή.Μετά δεν φαίνεται κάτι μέχρι και το άλλο Σάββατο από πλευράς υετού.Οι θερμοκρασίες όπως σας είπα αλλά ίσως τελικά να μην ανέβουν τόσο μετά την Τρίτη..Σε γενικές γραμμές θα έχετε καλόοοο καιρόοοοοο ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΣΚΙΙΙΙΙΙΙΙ Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Επταπυργίου Προγνώσεις καιρού Θεσσαλονίκης https://users.auth.gr/~chparano/ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted December 8, 2006 Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά. Αφού ο Aris μίλησε απαισιόδοξα...κοιμηθείτε ήσυχοι. Και χιόνι θα βρείτε και καλά θα περάσετε. Είναι εγγυημένο πλέον... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 8, 2006 Λοιπόν, τα πράγματα είναι απλά. Αφού ο Aris μίλησε απαισιόδοξα...κοιμηθείτε ήσυχοι. Και χιόνι θα βρείτε και καλά θα περάσετε. Είναι εγγυημένο πλέον... Καλά θα περάσουμε ούτως ή άλλως Διαβλέπω μία αντιδικία προέδρων;;;;; Απλά, οι προσδοκίες του ex είναι διαφορετικές Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 8, 2006 Yota δε τα ξερεις καλα, Ο Αρναουτογλου τον Αρη παιρνει τηλεφωνο για το καιρο και πεφτει παντα μεσα. οτι του λεει το αναποδο ο Σακης. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted December 8, 2006 Άνθρωπέ μου...πέρνα από τα ταμείο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 8, 2006 Άνθρωπέ μου...πέρνα από τα ταμείο... Μάλλον ξεχνάτε μία λεπτομέρεια...Το ταμείο το έχω ΕΓΩ... Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted December 9, 2006 ...Το ταμείο το έχω ΕΓΩ...Του συλλόγου...όχι το δικό μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
selas 0 Report post Posted December 30, 2006 Παιδιά έστω και λίγο καθυστερημένα..δεν μας λέτε τι καιρό έκανε τελικά?Πέσαμε καθόλου μέσα??? Quote Μετεωρολογικός Σταθμός Επταπυργίου Προγνώσεις καιρού Θεσσαλονίκης https://users.auth.gr/~chparano/ Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 1, 2007 Σαββατο 9 Δεκ. Χιονιζε στα γυρω ορεινα οπως και στο χιονοδρομικο κεντρο. - Μεχρι τη Κυριακη το μεσημερι. Τις επομενες μερες εκανε κρυο (εως -13°C), καθε μερα και λιγοτερο. Τη Πεμπτη(μπορει να ηταν και Τεταρτη) το μεσημερι κατι συννεφιασε και εριξε κατι ψιλά για λιγη ωρα. και μετα Παλι ηλιο. Quote Share this post Link to post Share on other sites