Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted June 20, 2007 Ετσι Powder Master .... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 21, 2007 αυτό είναι τρύπα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 21, 2007 Πάνο στη φωτογραφία του avatar σου...ωραία δε λέω...αλλά να μωρέ...το κεφάλι σου τα πέδιλα και κάτι γάντια βλέπω... Ο υπόλοιπος που είσαι? Ζέστη Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 21, 2007 ο υπολοιπος carvαρει καλά και δεν ξεχωρίζει ευκολα απο εδώ και πέρα θα φοράω άσπρα στα βιδεάκια οταν με τραβάς γιατι μετα καθεσαι σπιτι και κανεις μαθηματα δωρεαν. Η γνωση πληρώνεται Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted June 21, 2007 ψιτ θα πληρωσεις αλλος την ειπε την κουβεντα αυτη εεεε Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted June 21, 2007 Πάνο στη φωτογραφία του avatar σου...ωραία δε λέω...αλλά να μωρέ...το κεφάλι σου τα πέδιλα και κάτι γάντια βλέπω... Ο υπόλοιπος που είσαι? Μέσα στη.... μπιτζάμα του υποθέτω Με το συμπάθειο Πάνο, ταίριαζε πολύ αυτή η απάντηση. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted September 26, 2007 ___.wmvΤο χρωσταγα αυτο το Videaki ... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites