ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted February 19, 2007 Όχι, όχι, όχι, όχι δεν ζηλευω που πηγατε Παρνασσο και βρηκατε πουδρα, αμφιβάλλω αν καταφερατε να περασατε οπως ακριβως το ονειρευοσασταν. Γιατι πολυ απλα ειχε κοσμο. Καληνυχτα σαςΠαναγιώτη καλά κάνεις και δεν ζηλεύεις. Αυτό δείχνει οτι πέρασες καλά. Και μήν αμφιβάλλεις για το πώς τα περάσαμε. Καλύτερα απ' ότι υπολογίζαμε. Και πούδρα είχε και κόσμο είχε και απ' όλα είχε. Η συλλογική μας συνείδηση όμως είναι θέμα προσωπικής αντίληψης. Δεν πάθαμε τίποτα που χάσαμε κάποιες ώρες χιονοδρομικής απόλαυσης, αν χάσαμε, για χάρη του Συλλόγου μας. Βλέπεις, κάποιες (ελάχιστες) στιγμές ο Σύλλογος μας χρειάζεται. Μία μικρή θυσία έγινε από πολλά μέλη του συλλόγου και σε διαβεβαιώνω οτι κανείς δεν μετάνοιωσε που ήρθε στον Παρνασσό αυτό το τριήμερο. Καλό ξημέρωμα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 19, 2007 Φωτογραφικά Ντοκουμέντα Στην αναμνηστική φωτογραφία με τον Γιώργο, Στάθη και Γιάννη μπροστά από το τζάκι στο μίνι Σαλέ, οι 2 δεξιοί είναι υποψήφια μέλη και μάλιστα σανιδερς Αλέξη, στον Παρνασσό ήθελα πολύ να έρθω αλλά δεδομένου ότι δεν είμασταν σίγουροι ότι θα έχει χιόνι και η παρέα μου προτιμούσε να πάει Βασιλίτσα, ακολουθησα την παρέα μου. Εξάλου ξερεις πολυ καλα ποσο αγαπαω τουτο το Συλλογο Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 19, 2007 panagiotis αυτοι μ@λ.... που πηγαιναν δεξια μπορει να ησαν και γνωστοι σου και φιλοι απο το συλλογο που λες οτι αγαπας φιλικα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 19, 2007 καλα το Darka Darka team εχει πνευματικα δικαιωματα και ανηκουν στον Μαστερ ΜΙΚ. καλα εκανες και πηγες Βασιλιτσα ενω ειχε τρελο πουδρι στον Παρνασσο (μολις 2 ωρες απο την Αθήνα) Τζαμπα την βενζινη που καψες α και η Darka Darka team ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΥΡΕΣ γιατι εκαι που παει απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Α και ο Συλλογος που ανηκεις εκοβε την πιτα του που ειχε περασει απο σαραντα κυματα.... και μερικοι τρεχαν σαν παλαβοι για να εχει την επιτυχια που ειχε τελικα δεν πειραζει μερικες φορες ειναι καλα να βλεπουμε ποσοι τελικα ειμαστε στον συλλογο και σε ποιους μπορουμε να στηριχτουμε Ονειρα γλυκα Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 19, 2007 Μου φαίνεται ότι κάποιοι ζηλεύουν ή απλά με έχουν στο μάτι. Καλά ρε παιδιά μια εξαίρεση έκανα και πήγα Βασιλίτσα από περασμένη Κυριακή. Παρνασσό θα είμαι τώρα όποιες μέρες μου κάνει κέφι ενώ εσείς μόνο τα ΣΚ. Φιλικά πάντα ρε παιδιά, μην πέσετε να με φάτε επειδή δεν ήρθα σε μια πίτα. Μην ξαναρχίσουμε τα περσυνα ευτράπελα Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 19, 2007 Ωπα, παιδιά, ήρεμα. Ο Παναγιώτης είναι από τα πιο καλά παιδιά του συλλόγου και ασφαλώς δεν ήταν πρόθεση του να δημιουργήσει πρόβλημα. Ναι, ήταν λίγο άκομψο να γράψει στο forum για την εκδρομή στην Βασιλίτσα την ίδια ημερομηνία με την κοπή της πίτας, σίγουρα όμως δεν το έκανε με ανταγωνιστική διάθεση, αλλά μέσα στο πνεύμα που μας διακατέχει όλους εδώ μέσα να μοιραζόμαστε τις ωραίες χιονοδρομικές εμπειρίες με τους φίλους μας. Και το snowclub μας έχει κάνει όλους φίλους. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 19, 2007 Μου φαίνεται ότι κάποιοι ζηλεύουν τι να σου λεω τωρα... ακριβως αυτο. Ουτε μισο μετρο βορινης πουδρας δε βρηκαμε. Και μας ελειψες κιολας. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted February 20, 2007 παντα φιλικα οπως λει και ο γνωστος Moderetor Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted May 21, 2007 Απλά έχω βαρεθεί να βλέπω το Παρνασσός 14-15 Απριλίου εδώ και ένα μήνα όπως ανοίγω το forum και ο ψυχίατρος μου συνέστησε ανάγνωση πουδρομυνημάτων από πουδροβλαμμένους που φοράνε πουδροπεδιλα σε πουδροδιαδρομές μετά από πτώση πούδρας Darka Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 21, 2007 Γιατρε ειναι σοβαρα το παιδι? Θα την βγαλει ? αχ Μικ... αχ μονο τα βιντεακια μας μενουν.... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 21, 2007 ..ποια βιντεακια ρε, παμε κανα 3ημερο, στον επομενο μηνα, σε καναν παγετωνα οσο ακομα αντεχουν κ δαυτοι! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 21, 2007 Ψψψψττττ.... Απο Ιουνιο ανοιγει και η Νεα Ζηλανδια Αν δεν ηταν να παει ο μικρος πανεπιστημιο...μεχρι και στον πεθερο μου θα εκανα επισκεψη για μια βδομαδα κατεβασιες Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted May 21, 2007 ..ποια βιντεακια ρε, παμε κανα 3ημερο, στον επομενο μηνα, σε καναν παγετωνα οσο ακομα αντεχουν κ δαυτοι! ...1)snowflake Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted May 21, 2007 ..ποια βιντεακια ρε, παμε κανα 3ημερο, στον επομενο μηνα, σε καναν παγετωνα οσο ακομα αντεχουν κ δαυτοι!To Ηintertux μια χαρα κρατάει Κωστη. Γύρισα το Σάββατο ... χιόνισε Τρίτη και Πέμπτη και έβαλε 40-50 πόντους...Π Ο Υ Δ Ρ Ε Σ !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 22, 2007 Φωτο απ'το Gefrorehne Wand της περασμενης Κυριακης απο Ιπποκρατη. Αν δε βαλεις φωτογραφιες Ευα, δεν πιστευουμε τιποτα.. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Hippo 36 Report post Posted May 22, 2007 Φωτο απ'το Gefrorehne Wand της περασμενης Κυριακης απο Ιπποκρατη. Αν δε βαλεις φωτογραφιες Ευα, δεν πιστευουμε τιποτα.. Οποιος θέλει να προλάβει φέτος σκι στον παγετώνα του Tux θα πρέπει μάλλον να βιαστεί. Η εικόνα είναι τραγική. Στά χαμηλά (2660 μ.) έχει αρχίσει να φαίνεται ήδη ο μαύρος πάγος. Στα κυρτά και προσήνεμα το ίδιο. Εχουν αρχίσει να απογυμνώνουν τον παγετώνα με τα ρατράκ να τον ντύνουν με foil και να ξαναφέρνουν το χιόνι. Ασκηση ματαιότητας. Ενας από την ομάδα μας που πηγαίνει κάθε χρόνο εδώ και 16 χρόνια την ίδια ακριβώς εποχή μας είπε ότι φέτος είδε εκτεθειμένους βράχους που δεν έχει δεί ποτέ. Εκτιμά ότι έχει περί τα 5-6 μέτρα λιγότερο χιόνι. Είναι πολύ δύσκολο να καταφέρουν να κρατήσουν το καλοκαίρι σε λειτουργία ακόμη και τα 2 ζεύγη συρομένων της Gefrorene Wand και του Olperer. Θα προτιμούσα να έφερνα πιό ευχάριστο μύνημα αλλά... ...αν δεν αρέσει το μύνημα, σκοτώστε τον αγγελιοφόρο. Ιπποκράτης. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefoxe1975 1 Report post Posted May 22, 2007 5-6 μέτρα λιγότερο !!!!!! Η ίδια κατάσταση φυσιολογικά θα επικρατεί και στους υπόλοιπους δημοφιλής παγετωνικούς προρισμούς του καλοκαιριού (Zermatt,Solden,Tignes κ.α.)? Ο άσχημός χειμώνας όχι όσο λόγω του luck of snow αλλά των απότομων ανεβοκατεβασμάτων της θερμοκρασίας αρχίζει να δείχνει τις επιπτώσεις του. Ειχε γραψεί ο makalu πως το καλοκαίρι θα κάνουν χρυσές δουλείες οι ''υφασματάδες'',να που επιβεβαιώνεται δυστυχώς. Είχε τις προάλες ένα ντοκυμ. από Χιλή, πολύ χιόνι ρε παιδιά Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted May 22, 2007 ...αν δεν αρέσει το μύνημα, σκοτώστε τον αγγελιοφόρο. μόνο επειδή τον ζηλεύουμε για τα μέρη που επισκέπτεται όταν οι άλλοι κάνουν τα μπάνια τους. Άντε, post-αρε και καμιά άλλη φώτο…περιμένουμε και εντυπώσεις Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Hippo 36 Report post Posted May 22, 2007 μόνο επειδή τον ζηλεύουμε για τα μέρη που επισκέπτεται όταν οι άλλοι κάνουν τα μπάνια τους. Συφωνώ μαζί σου γιά την ζήλεια, άν τα μπάνια που αναφέρεις είναι στην μπανιέρα. Αν όμως είναι στην μάλλον ωραιότερη θάλασσα του κόσμου τότε διαφωνώ. Ωραιότερη ? 1. Γιά το φώς τουΑιγαίου το καλοκαίρι δεν είναι ευκολο να προσθέσει κανείς κάτι στο Ελύτη. 2. Γιά το χρώμα της θάλασσας, μιά βουτιά κάτω από την Χοζοβιώτισσα κάτω από την Αμοργό φθάνει.Γαλάζιο, όχι φλώρικο τυρκουάζ. 3. Γιά τον αέρα, ο ήχος του μελτεμιού (εδικά αυτού) στα ξάρτια ή το πετάρισμα του αετού του πανιού φθάνει. Σταματάω γιατί παρασύρθηκα και βρίσκομαι σε χιονοδρομικό forum. Ιπποκράτης Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 22, 2007 Συφωνώ μαζί σου γιά την ζήλεια, άν τα μπάνια που αναφέρεις είναι στην μπανιέρα. Αν όμως είναι στην μάλλον ωραιότερη θάλασσα του κόσμου τότε διαφωνώ. Ωραιότερη ? 1. Γιά το φώς τουΑιγαίου το καλοκαίρι δεν είναι ευκολο να προσθέσει κανείς κάτι στο Ελύτη. Και ομως...ο ΝεοΕλληνας ειναι παντα ανοιχτος σε προσπαθειες βελτιωσης, γι'αυτο προσθετει αδεια μπουκαλια μεταλλικου νερου, τσαντες απο το Βασιλοπουλο με τα χαρτια απο τα σαντουιτς που φαγαμε για να μην μας εκμεταλλευεται η ακτοπλοϊκη εταιρεια, μεχρι και παντζουρια...(ναιαιαι...παντζουρια ) εχω δει στον Αργοσαρωνικο... 2. Γιά το χρώμα της θάλασσας, μιά βουτιά κάτω από την Χοζοβιώτισσα κάτω από την Αμοργό φθάνει.Γαλάζιο, όχι φλώρικο τυρκουάζ. Ελπιζω να μην περνανε κοντα γκαζαδικα...γιατι τους αρεσει ο ιριδισμος απο τα αποπλυματα των δεξαμενων τους...ετσι για πολυχρωμια βρε αδερφε! Κατι για το οποιο μαλλον συμφωνει και η Ελληνικη Ακτοφυλακη, γιατι σπανια τους μαλλωνει.. 3. Γιά τον αέρα, ο ήχος του μελτεμιού (εδικά αυτού) στα ξάρτια ή το πετάρισμα του αετού του πανιού φθάνει. Ευτυχως που υπαρχει κι'αυτος, αν και οταν ειμαστε αρροδο, σπανια καλυπτει το στριγγλισμα των jet-ski και των μηχανων μεγαλου κυβισμου... Σταματάω γιατί παρασύρθηκα και βρίσκομαι σε χιονοδρομικό forum. Ιπποκράτης Και γω παρασυρθηκα αλλα παω στο λογιστη για τα φορολογικα μου... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hippo 36 Report post Posted May 22, 2007 Και γω παρασυρθηκα αλλα παω στο λογιστη για τα φορολογικα μου... Φιλικα ΜακηςΜ Beauty is in the eyes of the beholderLie Zi Quote Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted May 22, 2007 Φωτο απ'το Gefrorehne Wand της περασμενης Κυριακης απο Ιπποκρατη. Αν δε βαλεις φωτογραφιες Ευα, δεν πιστευουμε τιποτα.. Απιστε !!! http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=6941&hl= Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted June 19, 2007 πούδρα η [púδra] & (προφ.) πούντρα [púdra] O25 : λεπτή αρωματική σκόνη, που χρησιμοποιείται ως καλλυντικό: Έβαλε ~ στο πρόσωπό της. Kαλλυντικά σε κρέμα ή σε ~, σε σκόνη. [λόγ. επίδρ. στο πούντρα < γαλλ. poudr(e) -α] αχ να εβαζε λιγο πουδρι.... πω πω με τον καυσωνα... παει εφυγα.... Ωραια που ηταν .. Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 19, 2007 Beauty is in the eyes of the beholderLie Zi Beauty is in the eyes of the beer holder. Chris Lappas Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 20, 2007 Beauty is in the eyes of the beer holder.Chris Lappas Powder is in the eyes of the toympa eater Michail Ziotis Ζέστη Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites