Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
tktis

4x4

Recommended Posts

...την Δευτέρα έρχεται το Quasquai , αντε να δούμε την ψυχή μας έβγαλε...

...μου είπαν πως η 2lt full εκδοση θα φτάσει το πολύ τα 25.000€ :angry:

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Το diesel στις ευνομουμενες χωρες με καλες προδαγραφες δεν παγωνει. Δυστυχως στο Ελλαδισταν, οι προδιαγραφες ειναι χαμηλες και περιεχουν παραφινες (κερι) το οποιον και παγωνει. Τωρα αν ο φιλικος βενζινας της γειτονιας σου το νοθευει κιολας... :angry:

Απ'οσο ξερω η Shell εχει ενα "καθαρο" diesel το οποιο δεν πρεπει να παγωνει

Είχαμε μια σχετική συζήτηση με τον καθηγητή κ. Ζαννίκο από το εργαστήριο τεχνολογίας καυσίμων του ΕΜΠ πριν λίγο καιρό. Τα διυλιστήρια είναι υποχρεωμένα από νόμο να τηρούν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές που ορίζει το κράτος στα καύσιμα που παράγουν, είτε είναι diesel είτε αμόλυβδη βενζίνη. Είναι φυσιολογικό το diesel που υπάρχει στα βενζινάδικα στη σουηδία να έχει πολύ χαμηλότερο σημείο πήξης με δεδομένες τις θερμοκρασιακές συνθήκες στη σουηδία. Στην ελλάδα αν θυμάμαι καλά από τη συζήτηση δεν θα υπάρχει σχετικό πρόβλημα στο 95% των συνθηκών (ενδεχόμενα να παγώσει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που παρατηρούνται σπάνια και σε λίγες περιοχές). Αν κάποιος οδηγός κινείται σε αυτές τις συνθήκες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ειδικά αντιπαγωτικά πετρελαίου τα οποία μειώνουν το σημείο πήξης και βελτιώνουν τη ροή σε χαμηλές θερμοκρασίες. Στην ουσία εμποδίζουν τη συσσωμάτων των κρυστάλλων της παραφίνης. Νομίζω ότι η ELIN έχει ένα σχετικό προϊόν στα πρατήρια της. Και δεν είναι ακριβή η χρήση του γιατί παίζει αραίωση 1:1000.

Το πρόβλημα με τη νοθεία είναι υπαρκτό όπως παρατήρησε και ο MakisM. Αν και σύμφωνα με τα δεδομένα από δειγματοληπτικούς ελέγχους που κάνουν πάλι από το εργαστήριο τεχνολογίας καυσίμων η τάση είναι πλέον αντί για νοθεία να τοποθετείται λιγότερη ποσότητα καυσίμου (συνήθως 3-10%) από αυτή που πληρώνει ο οδηγός.

white fluffy stuff

Να σημειώσω ότι αυτές τις μέρες (σήμερα νομίζω) φτάνει και το Νissan QasQuai στην χώρα μας.......................αναμένουμε πρώτες εντυπώσεις
Tελικά από 26/02/07 στις αντιπροσωπίες!!!

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

αν την πατησεις με το πετρελαιο απο πρατηριο δυστυχως η αντλια ειναι ενα απο τα ποιο ακριβα εξαρτηματα που εχει

οσον αφορα το ποσο καιει αστα να πανε γιατι ενας κακομαθημενος απο βενζινη αυτοκινητο με λιγο βαρυ ποδι το φτανει και 14 τα 100χιλ και αυτο το νεο πετρελαιο κινησης το καινε σαν οινοπνευμα

και αν εχετε προσεξει οτι τα πετρελαια αυτοκινητα ελαχιστα ειναι δλιτρα

απο 2,2 2,4 και πανω

μεχρι 4,2 ειδα το audi

Tελικά από 26/02/07 στις αντιπροσωπίες!!!
Δεν αναμένεται, έχει έρθει στις αντιπροσωπίες (γι’ αυτό δεν το είχα περιλάβει στην αρχική λίστα αναμονής).

Χθες πήγα και το είδα (στα γρήγορα).

Δεν είναι κακό…. Αλλά ρε snowflake δε θα το χαρακτήριζα και κουκλί ειδικά από μέσα που έχει μάλλον φτωχό και μουντό (λόγω μαύρου χρώματος) εσωτερικό.

Κατά τα άλλα καλός χώρος αποσκευών και αρκετή απόσταση από το έδαφος που το κάνει εντυπωσιακό, αλλά για μένα που θέλω να κυκλοφορώ μόνο εντός δρόμου, είναι μειονέκτημα

αν την πατησεις με το πετρελαιο απο πρατηριο δυστυχως η αντλια ειναι ενα απο τα ποιο ακριβα εξαρτηματα που εχει

οσον αφορα το ποσο καιει αστα να πανε γιατι ενας κακομαθημενος απο βενζινη αυτοκινητο με λιγο βαρυ ποδι το φτανει και 14 τα 100χιλ και αυτο το νεο πετρελαιο κινησης το καινε σαν οινοπνευμα

και αν εχετε προσεξει οτι τα πετρελαια αυτοκινητα ελαχιστα ειναι δλιτρα

απο 2,2 2,4 και πανω

μεχρι 4,2 ειδα το audi

Για το πρώτο βάζεις μία νεροπαγίδα, για το δεύερο επέτρεψε μου να διαφωνίσω γιατί λόγω της τεράστιας διαφοράς ροπής δεν χρειάζεται να λίωνεις το γκάζι όπως και σε ένα αντίστοιχου κυβισμού βενζινοκινητήριο.

Ενας φίλος έφερε ένα VW Caddy 1.9 tdi για επαγγελματική χρήση από Γερμανία. Το γέμισε εκεί, στο Αμβούργο αν θυμάμαι καλά, και το ξαναγάμισε Καματερό......τα σχόλια δικά σας......

Οσο για τους δίλιτρους TD μιάς που είσαι και BMWδάκιας σίγουρα θα ξέρεις ότι ο 2.0 ΤD της Βαυαρικής εταιρείας είναι από τους καλύτερους στην αγορά.....

Αν πάρεις για παράδειγμα την 320i και την συγκρίνεις με την 320d τότε καταλαβαίνεις για τι διαφορές μιλάμε.....

220 km/hr τελική η πρώτη, 225km/hr η δεύτερη, 0-100 σε 9 η πρώτη, 8,3sec η δεύτερη, 200 ροπή η πρώτη, 340 ;) η δεύτερη, οι διαφορές στις επιταγχύνσεις εν κινήση είναι τραγικές, το πετρέλαιο επιταγχύνει από 80-120 με 4η, 5η και 6η κατά 2,4sec, 3,3sec και 4,5sec :rolleyes: ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ απ΄ότι το βενζινοκινητήριο. Για κατανάλωση ας μην μιλήσουμε καλύτερα......Ενας λοιπόν που είχε ένα 2λιτρο βενζινοκινητήριο και αγοράσει ένα 2.0d καινούργιας τεχνολογίας θα κινηθεί το ίδιο γρήγορα μάλλον και πιο γρήγορα θα έλεγα απ' ότι και πρίν αλλά με μικρότερη κατανάλωση.

Επίσης εκπληκτικό 2,0d σύνολο έχει και η VAG group.

Φιλικά

Σπύρος B)

ΥΓ: Και ώς κάτοχος X3 σίγουρα θα γνωρίζεις ότι το πιο γρήγορο Χ3 είναι DIESEL (3,0 sd) όπου εάν το συγκρίνεις με το 3,0 si εκεί πλέον οι διαφορές είναι ΚΟΛΑΣΜΕΝΕΣ μιάς που τα 280+ άλογα του πρώτου και τα 580 N/M :unsure: ροπής, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αντίδρασης στο βενζινοκινητήριο.

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

....Τα διυλιστήρια είναι υποχρεωμένα από νόμο να τηρούν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές που ορίζει το κράτος στα καύσιμα που παράγουν, είτε είναι diesel είτε αμόλυβδη βενζίνη. Είναι φυσιολογικό το diesel που υπάρχει στα βενζινάδικα στη σουηδία να έχει πολύ χαμηλότερο σημείο πήξης με δεδομένες τις θερμοκρασιακές συνθήκες στη σουηδία.

...Το πρόβλημα με τη νοθεία είναι υπαρκτό όπως παρατήρησε και ο MakisM. Αν και σύμφωνα με τα δεδομένα από δειγματοληπτικούς ελέγχους που κάνουν πάλι από το εργαστήριο τεχνολογίας καυσίμων η τάση είναι πλέον αντί για νοθεία να τοποθετείται λιγότερη ποσότητα καυσίμου (συνήθως 3-10%) από αυτή που πληρώνει ο οδηγός.

Η καταντια ειναι λιγο πικρα. Σε πολλα μερη στη Β. Ελλαδα πρατηρια που εφοδιαζονται απο το διυλιστηριο εκει (για το αν το νοθευουν με λαθραιο δεν μπορω να ξερω) πουλαν πετρελαιο που στο κρυο γινεται μυξα. Το ιδιο διυλιστηριο προμηθευει και τη Βουλγαρια. Οι Βουλγαροι απ'οτι ακουσα δεν εχουν προβλημα γιατι ελεγχουν αν η παρτιδα ειναι εντος προδιαγραφης (η εχουν πιο αυστηρες προδιαγραφες;; ;) ).

Επειδη το καϊκι μου παει με diesel, τρεμει η περδικουλα μου μην παρω νοθευμενο και μεινω μεσοπελαγα. Αγοραζω μονο απο ενα προμηθευτη που γνωριζω στον Πορο και απο Ελιν. Ως στιγμην κανενα προβλημα.

Αν χρειαστω πετρελαιο στο δρομο, παιρνω τα μπετονακια μου και καλω ταξι. Του ζηταω να με παει στο χωριο στον βενζινα που βαζει αυτος πετρελαιο. Στους ντοπιους ταξιτζηδες δεν τολμανε να πουλησουν νοθευμενο για ευνοητους λογους. Ποτε απο φορτηγακια που λυμαινονται τα λιμανια.

Η αντλια στην παναρχαια Βολβο 35 ιππων του 81 που εχω κοστιζει 1500 Ε. :unsure: Ανακατασκευη στοιχιζει 700Ε :rolleyes:B)

Φιλικα

ΜακηςΜ

To πρόβλημα στα βενζινάδικα όσον αφορά το diesel στο Ελλαδιστάν είναι όντως υπαρκτό, ΑΛΛΑ τα πετρέλαια κάποιου σοβαρού κυβισμού και άνω ( από 1.800 cc) έχουν κυριολεκτικά αξιοθαύμαστες αυτονομίες που μπορούν να ξεπεράσουν και τα 1000 :rolleyes: χλμ. Αυτό σημαίνει ότι πολλά ταξίδια εντός Ελλάδος βγαίνουν ΧΑΛΑΡΑ με ένα ρεζερβουάρ. Σταμπάρεις κανά δυο καλά βενζινάδικα στην γειτονιά σου όπου φουλάρεις συνέχεια, και κανά 2 στο εθνικό οδικό δίκτυο και δεν έχεις πρόβλημα, και εάν χρειαστεί να βάλεις και κάπου αλλού και δεν είσαι σίγουρος, ρωτάς κανά 2 ντόπιους και στο κάτω κάτω της γραφής δεν είναι ανάγκη να φουλάρεις παντού.......το 1600άρι το δικό μου με έφτασε από Αθήνα- Ευζώνους (540 χλμ) με κάτι λιγότερο από ένα reservoir και φούλαρα πρίν τα σύνορα, με 40 ευρώ, το αυτοκίνητο μου έκαψε 45 λίτρα με ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΤΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ( και επειδή είχε πολύ κίνηση μπήκαμε από Καστρο-Αμφίκλεια-Μπράλο ). Ενα 2λιτρο diesel θα μου έκαιγε γύρω στα 30 λίτρα, άντε το πολύ 35, με το ίδιο στυλ οδήγησης, και εάν σκεφτούμε ότι το ντεπόζιτο μου είναι 60άρι θα μου έφτανε το πετρέλαιο να γύριζα σχεδόν Αθήνα....

Φιλικά

Σπύρος :unsure:

Για το πρώτο βάζεις μία νεροπαγίδα,

Σπύρος

Σπυρο αυτο με την νεροπαγιδα για δωσε λιγο παραπανω πληροφοριες. Σε γλιτωνει απο τι , και απο που μπορεις να την προμηθευθεις? Thanks

Σπυρο αυτο με την νεροπαγιδα για δωσε λιγο παραπανω πληροφοριες. Σε γλιτωνει απο τι , και απο που μπορεις να την προμηθευθεις?
Απ΄ότι μου έχουν πεί, είναι μία πολύ απλή πατέντα, κάτι σαν δοχιάκι-ποτηράκι θα έλεγα καλύτερα που μπαίνει στο σωλήνα που φευγει από το ρεζερβουάρ πρός τον κινητήρα ( απλοική περιγραφή σου κάνω τώρα) και επειδή υπάρχει διαφορά στο βάρος μεταξύ νερού και πετρελαίου ( το νερό είναι πιο βαρύ), όταν περνάει το καύσιμο από αυτό το δοχείο το νερό που τυχόν θα υπάρχει μέσα θα κάτσει κάτω στο δοχείο και το πετρέλαιο θα συνεχίσει το δρόμο για τον κινητήρα. Και το τσεκάρεις απο κεί και πέρα. Βάζεις από το Χ βενζινάδικο πετρέλαιο και εάν δείς ότι η νεροπαγίδα σου γεμίζει επικινδυνα πάει να πεί ότι κάτι τρέχει με την ποιότητα. Αυτό το πράγμα χρεισιμοποιείται κατά κορον στα σκάφη, γιατί όπως είπε ο Μάκης δεν είναι και ότι καλύτερο να μείνεις μεσοπέλαγα από κακό καύσιμο.

Φιλικά

Σπύρος :)

Κι’ άλλο 4Χ4:

Έκθεση Γενεύης: Renault Scenic Conquest

Το νέο crossover της Renault θα παρουσιαστεί στις αρχές Μαρτίου στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, στοχεύοντας στους πιο ανήσυχους οικογενειάρχες με διάθεση για εκτός δρόμου περιπέτειες. Το Conquest θα διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες (και δύο πετρελαίου), έναν 2,0 λίτρων και έναν 1,6 λίτρων, απόδοσης 135 ίππων και 110 ίππων αντίστοιχα.

Εξωτερικά το νέο crossover θα διαθέτει νέους προφυλακτήρες και πλαϊνά προστατευτικά από ανθεκτικό πλαστικό, ενώ θα έχει σχάρες οροφής και νέα εμπρός φωτιστικά σώματα σε μαύρο φόντο. Η νέα τολμηρή εμφάνιση του Scenic Conquest θα συμπληρώνεται από το κατάλληλα τροποποιημένο πλαίσιο για κίνηση εκτός δρόμου.

Η ανασχεδιασμένη ανάρτηση θα προσφέρει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 20 mm, ενώ θα διαθέτει και μεγαλύτερη διαδρομή βοηθώντας στην άνεση του Conquest. Η διάθεσή του στην αγορά αναμένεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

Κι’ άλλο 4Χ4:

Έκθεση Γενεύης: Renault Scenic Conquest

Το νέο crossover της Renault θα παρουσιαστεί στις αρχές Μαρτίου στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, στοχεύοντας στους πιο ανήσυχους οικογενειάρχες με διάθεση για εκτός δρόμου περιπέτειες. Το Conquest θα διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες (και δύο πετρελαίου), έναν 2,0 λίτρων και έναν 1,6 λίτρων, απόδοσης 135 ίππων και 110 ίππων αντίστοιχα.

Εξωτερικά το νέο crossover θα διαθέτει νέους προφυλακτήρες και πλαϊνά προστατευτικά από ανθεκτικό πλαστικό, ενώ θα έχει σχάρες οροφής και νέα εμπρός φωτιστικά σώματα σε μαύρο φόντο. Η νέα τολμηρή εμφάνιση του Scenic Conquest θα συμπληρώνεται από το κατάλληλα τροποποιημένο πλαίσιο για κίνηση εκτός δρόμου.

Η ανασχεδιασμένη ανάρτηση θα προσφέρει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 20 mm, ενώ θα διαθέτει και μεγαλύτερη διαδρομή βοηθώντας στην άνεση του Conquest. Η διάθεσή του στην αγορά αναμένεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

Δυστυχώς δεν θα διαθέτει τετρακίνηση, είναι η καινούργια μεγάλη μόδα, τα λεγόμενα Crossover τα οποία είναι βασισμένα σε μοντέλα παραγωγής τα οποία απλά έχουν αυξημένη απόσταση από το έδαφος και γενικότερα ένα look περιπέτειας, με πιο περίεργους προφυλαχτήρες (με πολλά πλαστικά μέρη για προστασία κτλ) ράγες οροφής και διάφορα άλλα πλαστικά καλούδια. Οι Γάλλοι βασιζόμενοι στην μετριότητα του προηγούμενου μοντέλου, μικρές δυνατότητες εκτός δρόμου σε συνδυασμό με πολύ υψηλή κατανάλωση λόγω της τετρακίνησης, αλλάξαν εντελώς κατεύθυνση και λανσάρουν ένα "Vehicule tout chemin" δηλαδή "όχημα παντός μονοπατιού" προσδίδοντας έτσι τον χαρακτήρα του καινούργιου μοντέλου που θα δούμε στην Εκθεση της Γενεύης.

Φώτο απο το Renault:

X_9026_1.jpg

Σπυρο αυτο με την νεροπαγιδα για δωσε λιγο παραπανω πληροφοριες. Σε γλιτωνει απο τι , και απο που μπορεις να την προμηθευθεις? Thanks

H νεροπαγιδα μπαινει πριν την αντλια πετρελαιου :) . Στις πιο σοφιστικε εκδοσεις, ειναι διαστασιολογημενη για την ροη καυσιμου και ενεργει φυγοκεντρικα, διαχωριζοντας νερο απο πετρελαιο. Επι πλεον ειναι 3 micron φιλτρο :P (Στην Αμερικη τα φιλτρα Racor Spin-On ειναι θρυλικα για τις θαλασσινες ντιζελ και τους τροκαδορους...):

http://www.westmarine.com/webapp/wcs/store.../10001/219/68/6

Φιλικα

ΜακηςΜ

Ασχετο, όποτε μενουμε μεσοπελαγα, πρωτα τη νεροπαγιδα τσεκαρω..(κλασσικα εικονογραφημενα :) )

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

H νεροπαγιδα μπαινει πριν την αντλια πετρελαιου :) . Στις πιο σοφιστικε εκδοσεις, ειναι διαστασιολογημενη για την ροη καυσιμου και ενεργει φυγοκεντρικα, διαχωριζοντας νερο απο πετρελαιο. Επι πλεον ειναι 3 micron φιλτρο :P (Στην Αμερικη τα φιλτρα Racor Spin-On ειναι θρυλικα για τις θαλασσινες ντιζελ και τους τροκαδορους...):

http://www.westmarine.com/webapp/wcs/store.../10001/219/68/6

Nα'σαι καλά ρε Μάκη, με διεφώτισες κι εμένα, δεν ήξερα ότι υπάρχουν και τόσο σοφιστικέ.....

Σε τι τιμές παίζουν? Μπαίνουν και σε αμάξια???

πρωτα τσεκαρω αν ερχεται κανεις κατα πανω μου :P

Εχω πετρελαιο; :P:) Νεροπαγιδα, φιλτρα, λαδια, εκκινηση, κλεισιμο της εισαγωγης νερου, εξαερωση, priming, επανεκκινηση, κινητο, τηλεφωνο στο μηχανικο, ταμα στον Αγιο Φανουριο, σηκωνουμε τα πανια και υπολογιζουμε ποσες ωρες για να φτασουμε στο κοντινοτερο προφυλαγμενο αγκυροβολιο.

Μια φορα εφτασα μεχρι εκει με κολλημενη τρομπα (700Ε :P ).

Εαν εχετε την κλασσικη εξατμιση που απομακρυνει το νερο ψυξης (exhaust lift) και ψυξη χωρις φρεσκο νερο, πρεπει να κλεισετε την εισαγωγη νερου ψυξης γιατι οταν γεμισει το καζανακι της εξατμισης, θα φτασει το νερο στους κυλινδρους και θα κανει μεγαλη ζημια!

Φιλικα

ΜακηςΜ

ΥΓ Αυτο κι αν ειναι off topic :D:D

Nα'σαι καλά ρε Μάκη, με διεφώτισες κι εμένα, δεν ήξερα ότι υπάρχουν και τόσο σοφιστικέ.....

Σε τι τιμές παίζουν? Μπαίνουν και σε αμάξια???

Αν εχεις κανα 10λιτρο Mack παιζει.

PN_DayCab.jpg

Δεν ειμαι σιγουρος αν βγαζουν για μικροτερο απο 15gph...ειχα την εντυπωση οτι ειχε ενα μικρουλι με 2 gph. Ψαχνεις βρισκεις :D

Audi A3 allroad (Φθινόπωρο)
???????? ;) Μήπως εννοείς Α6 Allroad.....??

Kατα τ'αλλα, το Tiguan ακούγεται και φαίνεται πολύ καλό σε εμφάνιση αλλα και σε τιμή....Μένει να δούμε πολλά ακόμα όμως....

PS. Αναφέρω αυτά τα δυο γιατι (μαζί με το Q5) είναι τ' αγαπημένα μου....

Α.....και το Touareg....!!!! ...καιαιαι το παλιό Allroad.....!!!! α και το S3....!!! (άσχετο.... :P )

(μια ζωή τα ίδια ρε φούστη μου....Όπως με τις γκόμενες.....Ο,τι δε μπορούσα ν' αποκτήσω γούσταρα....!!! :);) ) Αν και τελικά στο θέμα γκ......, τα κατάφερα και την έκανα και γυναίκα μου...!!!! B):D

(χμμμμ... , ή μηπως με κατάφερε εκεινη??? :huh: )

With great mountains, comes great skiing!

Για το πρώτο βάζεις μία νεροπαγίδα, για το δεύερο επέτρεψε μου να διαφωνίσω γιατί λόγω της τεράστιας διαφοράς ροπής δεν χρειάζεται να λίωνεις το γκάζι όπως και σε ένα αντίστοιχου κυβισμού βενζινοκινητήριο.

Ενας φίλος έφερε ένα VW Caddy 1.9 tdi για επαγγελματική χρήση από Γερμανία. Το γέμισε εκεί, στο Αμβούργο αν θυμάμαι καλά, και το ξαναγάμισε Καματερό......τα σχόλια δικά σας......

Φίλε μου απο Αμβούργο για Ανκώνα είναι πάνω απο 2200 χλμ.Μήπως το αυτοκίνητο που αναφέρεις ήταν βυτιοφόρο; :D

Δεν το παιζω πονηρός απλά έχει τύχει να φέρω αρκετά αυτοκίνητα απο Γερμανια και πιστεψέ με είναι οικονονικότερα απο τα βενζινοκίνητα αλλά όχο οσο νομίζεις.

Και οσο για τη νεροπαγίδα ας πιάσει λίγο παραφήνη το πετρέλαιο και μετά συζητάμε διαφορετικά.Στήν καλύτερη περίπτωση στα νέας τεχνολογίας χτυπάει η αντλία του πετρελαίου.Οποιος έχει όρεξη ας ρωτήσει σε μια αντιπροσωπεία πόσο κάνει μια αντλία και μετά πέστε μου για να συνεχίσουμε την κουβέντα.

Στο Μαίναλο έχουμε πάει αρκετές λαχτάρες με το πετρέλαιο και μάλιστα μας το έδιναν και με εγγυήσεις για -10,-15 κτλ.Για αυτό και η επιλογή μου στο αυτοκίνητο που πήρα ηταν βενζίνη και οχι πετρέλαιο.Αν στο Ελλάντα αποκτήσουμε μετά απο κάποια χρόνια σοβαρά κάυσιμα τότε το συζητάω.

9-2-05020.jpg

..μόλις ήρθα απο την αντιπροσωπεία της Nissan όπου είδα το Qasquai. Eιναι ΚΟΥΚΛΙ και σε απιστευτη τιμη φυσικαααααα.... να το δείτε αξιζει!!

..μόλις ήρθα απο την αντιπροσωπεία της Nissan όπου είδα το Qasquai. Eιναι ΚΟΥΚΛΙ και σε απιστευτη τιμη φυσικαααααα.... να το δείτε αξιζει!!
Απίστευτη τιμή τα 28.330€ που βγαίνει η έκδοση του Qasquai με αυτόματο κλιματισμό???

Τόσο κάνει και το Golf 4x4 που είναι παρόμοιας φιλοσοφίας τετρακίνητο αλλά λίγο πιο χαμηλό.

Κάπου εκεί πρέπει να βγαίνει (όταν είναι σε προσφορά) και το X-Trail.

Κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο θα γίνει και με το Qasquai, μέσα σε ένα χρόνο θα βγει σε προσφορά και θα πάει στην τιμή που το περίμενες ~ 26.000€.

....σίγουρα είναι σχετικό αλλα εμένα μου ΑΡΕΕΕΕΕΕΕΣΕΕΕΕΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :D:(

..και η τιμή του πολύ καλή!!!! το έκλεισα τελικά πειράζει, και ακύρωσα το Sedici :P