bialex 276 Report post Posted February 23, 2007 Γεία σας φίλοι χιονοδρόμοι Θα πω λίγα πράγματα για εμένα....... Με λένε Βασίλη και τα τελευταία 35 χρόνια ζω στο Αίγιο με εξαίρεση 5,5 χρόνια στην Θεσσαλονίκη (την καταπληκτική αυτή πόλη) για σπουδές και δουλεία + 1,5 χρόνια στον Ελληνικό Στρατό (ναι τότε πηγαίναμε 18 μήνες).Είμαι Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε. και εργάστηκα 6 χρόνια ως συμβασιούχος εκπαιδευτικός. Τα τελευταία τρία χρόνια ασχολούμαι με κάτι εντελώς διαφορετικό. Έχω ένα λεωφορείο στο Κ.Τ.Ε.Λ. Αχαίας και εργάζομαι σε αυτό ως οδηγός. Τα περί σκι τώρα.........Κάνω τα τελευταία τρία χρόνια, συνολικά 7-8 φορές και προτιμώ τα Καλάβρυτα λόγω απόστασης(σε μία ώρα από το σπίτι μου είμα στην ουρά για κάρτα εάν πάω λίγο γρήγορα). Από εφέτος έχω και δικό μου εξοπλισμό:μπότες ROSSIGNOL BANDIT B1 πέδιλα SALOMON VERSE 7 στο 1.70 με R 17, και πάντα έχω μαζί μου PMR ή VHF.(Για το VHF έχω άδεια). Α..και κάτι τελευταίο. Είμαι και λίγο...μοτοσυκλετιστής. Τώρα πλέον SUZUKI VSTROM 650. Πλήρες βιογραφικό δεν νομίζετε??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted February 23, 2007 Πλήρες βιογραφικό δεν νομίζετε??? Σε προσλαμβάνουμε... Καλώς ήλθες Βασίλη στην παρέα μας! Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted February 23, 2007 Καλως ήρθες Βασίλη και καλά να περνάς... Σε εγρήγορση το Αιγιο βλέπω Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
napa 0 Report post Posted February 23, 2007 Καλως ηρθες κι απο μενα Βασίλη.. Σταθη και φυσικά το Αίγιο έχει δυναμική παρουσία στο σύλλογο... χιόνια δεν έχει μόνο Quote IT'S COMING AND IT'S COOL... KITEWING... SAIL IT... Email: kitewing_gr@yahoo.gr Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted February 23, 2007 ... χιόνια δεν έχει μόνο Nαι, αλλά έχει πρόεδρο που μπαινοβγαίνει στα υπουργεία σα να 'ταν καφενέδες Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 23, 2007 Οχι αυτο ειναι το Αργος οχι το Αιγιο Bialex στην αρχη νομιζα οτι ηταν φαρμακο μεχρι να διαβασω το μηνυμα Kαλως ηρθες φιλε. Μια χαρα ειναι ο εξοπλισμος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted February 23, 2007 Ξέρω τουλάχιστον άλλους 2 από το Αίγιο (akis-aigio, jokey), καλώς ήρθες. Φώτης Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
bialex 276 Report post Posted February 23, 2007 Ευχαριστώ όλους παιδιά για τις ευχές σας. Ελπίζω ότι θα τα πούμε και από κοντά. Bialex στην αρχη νομιζα οτι ηταν φαρμακο μεχρι να διαβασω το μηνυμαΠολύ καλό........ Nickel ;).Απλά προφέρεται με τον τόνο στο a και όχι στο e. napa την Τετάρτη να είσαι στο ραντεβού μας............. Καλάβρυτα ή Παρνασσό εσύ αποφασίζεις Βασίλης Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted February 23, 2007 Οχι αυτο ειναι το Αργος οχι το Αιγιο Για την γενικότερη περιοχή μιλούσα ρε συ... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 23, 2007 Καταυλακιώτες. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted February 26, 2007 Βασίλη καλώς ήρθες στο φόρουμ Τώρα που μας γνώρισες θα κάνεις σκι πιό συχνά... Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted March 2, 2007 welcome welcom ;-) Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted March 5, 2007 Βασίλη, καλωσήρθες κι εγώ καινούρια είμαι και δεν έχω "παρουσιαστεί" ακόμα... ψάχνω απεγνωσμένα να βρω τις κατάλληλες λέξεις! Καλή σου αρχή. Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 5, 2007 ελα ρε BOOZER που ακομα δεν εχεις βρει τις λεξεις ελα την Κυριακη στα Καλαβρυτα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted March 5, 2007 ελα ρε BOOZER που ακομα δεν εχεις βρει τις λεξεις ελα την Κυριακη στα Καλαβρυτα Γιατί δεν έρχεσαι εσύ Κινέτα;;; Αγόρασα δολώματα! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted March 5, 2007 Γιατι πολυ απλα θα ειμαστε με το snowclub ευκαιρια να γνωριστουμε κιολας Α!!! καποιος σε εψαχνε σημερα θα κανονησουμε για την Κινετα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 5, 2007 Βασίλη, καλωσήρθες κι εγώ καινούρια είμαι και δεν έχω "παρουσιαστεί" ακόμα... ψάχνω απεγνωσμένα να βρω τις κατάλληλες λέξεις! Καλή σου αρχή. Ελα βρε Boozer που σου λειπουν οι λεξεις!! Μεταξυ φιλων εισαι, ξερεις και καμποσους απο το ...αλλο φορουμ (Korn, MakisM, Akis-Aigio, porfirio, Bestofalps, NEK70, fotski, makalu και τοσοι αλλοι...). Παρε παραδειγμα το ποστ του Βασιλη Ειμαι η Boozer Eτων ...χ (στη διακριτικη σου ευχερεια) δεν ειναι υποχρεωτικο. Κανω σκι η σανιδα (υποχρεωτικο) Για Χ χρονια (Χ<χ για να μη γινουμε σουργελο... ) Εχω/δεν εχω λεωφορειο Ξερω/δεν ξερω να οδηγω λεωφορειο Ασχολουμαι με...(ο,τι σε πληρωνουν να κανεις τελος παντων, εκτος αν θεωρεις καποια αλλη σου ασχολια πιο σημαντικη απο αυτη για την οποια πληρωνεσαι, προσεχε ομως ποιος διαβαζει το φορουμ απ'το γραφειο...) Χομπυ μου...(το αυτοκινητο , το ψαρεμα , να ψαχνω για δολωματα στις πλαγιες των ΧΚ ...sorry ξεχασα, εσυ τα αγοραζεις ). Ελα, ελα, μην ντρεπεσαι... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
bialex 276 Report post Posted March 6, 2007 Ευχαριστώ και τους υπολοίπους για τα καλωσορίσματα(εάν υπάρχει τέτοια λέξη). Βασίλη, καλωσήρθες κι εγώ καινούρια είμαι και δεν έχω "παρουσιαστεί" ακόμα... ψάχνω απεγνωσμένα να βρω τις κατάλληλες λέξεις! Καλή σου αρχή. BOOZER Εχω να σου προτείνω κάτι.Γράψτα σε ένα χαρτί........διαβαζέτα δύο μέρες...... και μετά πληκτρολογησέτα. Θα είσαι 100 % σίγουρη. Και αν δεν είσαι? Υπάρχει αρκετό χιούμορ σε αυτή εδώ την παρέα, εαν έχω καταλάβει καλά.('', 'smid_12') Πάω για ύπνο γιατί αύριο θα είμαι Παρνασσό.Θα είμαι σε ακρόαση στο 8/20. Θα βάλω και "φωνή" εαν ακούσω κανέναν Βασίλης Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 6, 2007 Αργησες... Το ξεπερασε!! Καλες κατεβασιες! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
bialex 276 Report post Posted March 6, 2007 Αργησες... Το ξεπερασε!! Καλες κατεβασιες! Φιλικα ΜακηςΜ Δίκιο έχεις Μάκη.Τώρα το είδα Ευχαριστώ Βασίλης Quote Share this post Link to post Share on other sites
AKIS-AIGIO 0 Report post Posted May 22, 2007 Χμμμμ.......στα πάνω της ειναι η πατρίδα τωρα τελευταία......παει να γίνει χιονοδρομάνα το Αιγιο....φυτώριο νέων αθηλτών Καλώς ήρθες bialex Y.Γ. Στην Φωτο στο avatar φαίνεται η καινούργια πρωταθλήτρια αλπικού σκι......στα πρώτα της βηματα με ελκυθρο μαζί με τον προπονητή της Quote ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ http://www.e-achaia.gr/ Share this post Link to post Share on other sites