ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 5, 2007 Θα την κανω αυριο στις 3 το πρωι, εγω κ οι μεθυσμενοι ξενυχτηδες (ισως ειναι ασφαλεστερο. )..case-closed!Ότι καλύτερο. Κι εγώ όταν ταξιδεύω τέτοιες ημέρες για Κέρκυρα συνήθως ξημερώματα ξεκινώ και τελικά μάλλον πρόκειται για καλή επιλογή. Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 5, 2007 Καλο Πασχα και καλη Ανασταση και απο εμενα !!!!!!!! Γρηγορο και ΑΣΦΑΛΕΣ ταξιδι σε οσους φυγουν !!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted April 5, 2007 Εκατομ. αυτοκινητα με καναρινια, πεθερες, κεντητα μαξιλαρακια σε ολο το πισω τζαμι... Χρόνια πολλά σε όλους.Καλή ανάσταση! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 5, 2007 Καλή ανάσταση και Καλή Ξεκούραση! Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted April 5, 2007 Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά σε όλους. Και προσοχή στους δρόμους όσοι ταξιδέψετε. Να θυμάστε οτι οι πούδρες σας περιμένουν και του χρόνου. Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
vkchryso 0 Report post Posted April 7, 2007 Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους! Καλή επιστροφή στους ταξιδιώτες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 10, 2007 Χρονια Πολλα και στα Ελληνικα. Μολις επιστρεψαμε απο Νορβηγια που επισκεφτηκαμε φιλους. Τα βουνα παραμυθενια, αν και με λιγο για την εποχη χιονι. Θα βαλω λιγες φωτογραφιες αργοτερα. Λεω λιγες γιατι δυστυχως την Μ. Τεταρτη με εριξε ενας γερος πυρετος στο κρεβατι και ενω οι αλλοι κανανε σκι εγω ετρεμα στον καναπε Ετσι χαλασε και το δευτερο μερος της εκδρομης μας καθως γυρισαμε προωρα στο Stavanger. Καποιος με εχει μουτζωσει φετος... Τελος παντων, θα βγω στο μπαλκονι να απολαυσω τη λιακαδα. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites