MIKE T 0 Report post Posted April 11, 2007 Δυστυχως τα χιονια λιωνουν με ραγδαιο ρυθμο και το καλοκαιρι δειλα δειλα κανει την εμφανιση του!!Τελος εποχης για το snowboard επομενως και καλη αρχη των καλοκαιρινων sport!Μαραθωνας,Ν.Μακρη,Λουτσα και φυσικα Ορωπος εχουν την τιμητικη τους καθε χρονο φιλοξενωντας με τους δυνατους ανεμους τους,τους surfers ολων των ειδικοτητων.Παλι θα σκοτωσουμε αμαχο πληθυσμο εφετος οποιος θελει πληροφοριες...εδω ειμαστε.Καλο καλοκαιρι!!! Quote When I will die rolling down a mountain at high risk speed...You will know I died smiling... Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted April 12, 2007 Ηλιε μου καλως ηρθες!??...μπλιααααχχχ (λες κ εφυγε καθολου ).. Οχι ακομα θαλασσες βρε μαγκες..snowclub ημαστε, εχουμε ψωμι ακομα για κανα μηνα χιονιων στα βουνα - το σκι γινεται σε ολα τα λοφακια, οχι μονο κατω απο πυλωνες. 80 Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 12, 2007 Άσε τον άνθρωπο να μας βοηθήσει makalu, εσύ είσαι ικανός να θριμματίζεις παγάκια προκειμένου να κάνεις σκι και τον Ιούνιο!!! MikeT δώσε μας λεπτομέρειες, ποιοι, πότε ξεκινάτε, τον εξοπλισμό σας κλπ... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted April 12, 2007 80 Πάντως κ εγώ την ίδια απορία έχω ... πότε έφυγε ο ήλιος για να έρθει κ να τον καλωσορίσουμε κιόλας? Αφού όλο το "χειμώνα" εδώ ήταν.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted April 12, 2007 Στην Ελλάδα το kite και το windsurf γίνονται όλο το χρόνο, οπότε δεν ξεκινάει τίποτα... Είναι αθλήματα όπως το ποδήλατο, όποτε θέλεις κάνεις. Το σκι είναι που έχει περιορισμούς χρονικούς και δυσκολίες πρόσβασης και εξάρτηση από λιφτ, (όχι το ορειβατικό βέβαια)... Γι αυτό και το σκι πρέπει να εξαντλείται από όλους μας όσους θεωρούν τον εαυτό τους σοβαρό χιονοδρόμο. Αυτή η στέρηση και το περιορισμένο του χρόνου στο σκι το κάνει και τόσο ξεχωριστό άθλημα, που κατά την γνώμη μου δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο. Είναι το ταχύτερο μέσο από όλα, που γίνεται στο ομορφότερο και πιο ενδιαφέρον περιβάλλον...το βουνό... Καλά και τα άλλα σπορ αλλά είναι σχεδόν πάντα διαθέσιμα η πολύ συχνά και δεν έχουν την μαγεία της κίνησης στο βουνό. 80 Το windsurf μου αρέσει και κάνω, αλλά δεν μου αρέσει και πολύ η θάλασσα ...ε ρε βάσανα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 12, 2007 εγω απο τελος Απριλη ξεκιναω το καλοκαιρινο μου σκληρο και κουραστικο αθλημα, .... ψαρεμα.... καθετή απο βάρκα... αντε και κανα ψαροτουφεκο εαν εχω καλη παρέα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted April 12, 2007 Προλαβαινεις να μαλαγρωσεις καμια τσιπούρα, κανα λυθρινοσαργόπουλο, διοτι καπακι σε βλεπω για το σκληρο σπορ του pamper-ing.. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
MIKE T 0 Report post Posted April 12, 2007 Aν και ποδηλατο εκανα ολο το χρονο(οταν δεν εβρεχε) εν τουτοις ρε φιλε δεν μου κανει καρδια να παω για kite αν δεν εχει τουλαχιστον 25 βαθμους εξω!!Απο το συχνο μεσα-εξω στο νερο την εχεις την υποθερμια μη σου πω και την πνευμονια!!!για πλακα!!Αλλο το κολυμπι που εξεχει μονο το κεφαλι σου και βγαινεις εξω για 5 λεπτα ν'αρπαξεις την πετσετουλα...και αλλο να μπαινοβγαινεις στο νερο για κανα 2ωρο Quote When I will die rolling down a mountain at high risk speed...You will know I died smiling... Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted April 12, 2007 Aν και ποδηλατο εκανα ολο το χρονο(οταν δεν εβρεχε) εν τουτοις ρε φιλε δεν μου κανει καρδια να παω για kite αν δεν εχει τουλαχιστον 25 βαθμους εξω!!Απο το συχνο μεσα-εξω στο νερο την εχεις την υποθερμια μη σου πω και την πνευμονια!!!για πλακα!!Αλλο το κολυμπι που εξεχει μονο το κεφαλι σου και βγαινεις εξω για 5 λεπτα ν'αρπαξεις την πετσετουλα...και αλλο να μπαινοβγαινεις στο νερο για κανα 2ωρο Χειμερινή στολή, κουκούλα και είσαι τις περισσότερες φορές μια χαρά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MIKE T 0 Report post Posted April 12, 2007 MikeT δώσε μας λεπτομέρειες, ποιοι, πότε ξεκινάτε, τον εξοπλισμό σας κλπ... Αχ κουνελακι,κουνελακι....μονο στο σπιτι!!!μμμμμ!!!στιφαδο μου μυριζει!! τωρα αρχιζουμε τις συννενοησεις για να μαζευτουμε κανα Σαββ/κο ολη η παλιοπαρεα.Συνηθως ξεκιναμε Ορωπο λογω ελλειψης κοσμου αλλα το στεκι μας ειναι στον Μωραιτη,Σχοινια.κι αν δεν εχει αερα,προπονηση με wakeboard δεμενο στο jetski!!!!!προσωπικα το προτιμω...ειναι αψογο!!! Quote When I will die rolling down a mountain at high risk speed...You will know I died smiling... Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted April 12, 2007 Πονοκέφαλος το μαλάγρωμα, αλλά αμα γίνει για κάμποσες μέρες, βγάζεις πολύ ψάρι Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 13, 2007 τώρα αυτό δεν είναι ταλαιπωρία βρε MIKE T; ψηφίζω ηλιοθεραπεία στη Βραζιλία... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted April 13, 2007 Προλαβαινεις να μαλαγρωσεις καμια τσιπούρα, κανα λυθρινοσαργόπουλο, διοτι καπακι σε βλεπω για το σκληρο σπορ του pamper-ing.. Προλαβαινεις να μαλαγρωσεις κανενα ΡΟΦΟ κανα λυθρινοσαργόπουλο, διοτι καπακι σε βλεπω για το σκληρο σπορ του pamper-ing.. Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
MIKE T 0 Report post Posted April 14, 2007 τώρα αυτό δεν είναι ταλαιπωρία βρε MIKE T; ψηφίζω ηλιοθεραπεία στη Βραζιλία... Καθολου ταλαιπωρια φιλτατη Αννα(αν ενθυμουμαι ορθως)!Το wakeboard ειναι πολυ ωραια εμπειρια,δυσκολο αθλημα για πολυ καλη φυσικη κατασταση και καλη προπονηση για το snowboard(σαν να σε τραβαει το πιατακι με δεκαπλασια ταχυτητα)!Οσο για τη Βραζιλια....δεν θα με χαλαγε καθολου ν'αραζα το ταλαιπωρο κουφαρι μου στην αμμουδια της Copa Cabana και τ'απογευματακι beach volley με τις sexy Βραζιλιανες !!!ΕΝΑ ΤΖΟΚΕΡ ΡΕ ΟΠΑΠ??? Quote When I will die rolling down a mountain at high risk speed...You will know I died smiling... Share this post Link to post Share on other sites