makalu 10 Report post Posted May 15, 2007 Fyi : Αποχωρησε απο την εθνικη ομαδα της ΗΠΑ (U.S. Ski Team) ο Bode. Καποιοι πιθανως θα λυπηθουνε, σε καποιους δε θα κανει καμια διαφορα. Μακαρι τουλαχιστον να μην αυτοκαταστραφει με την αποφαση του αυτη (μιας κ εχει την ταση να κανει κακο στον εαυτο του-με τις ‘περιεργες’ συνηθειες του ). Το σιγουρο ειναι πως ο μεγαλος χαμενος ειναι η αμερικανικη ομαδα.. Κρίμα Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted May 15, 2007 Πρέπει να ήταν φοβερό ταλέντο που αυτοκαταστράφηκε. Το μόνο σίγουρα είναι ότι θα κλαίνε όλα τα κλαμπ εκεί που γινόταν το παγκόσμιο πρωτάθλημα, αφού ως γνωστό περισσότερο ξενυχτούσε και έπινε, παρά έκανε προπόνηση. Κρίμα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sotogiannop 82 Report post Posted May 15, 2007 Σαφέστατα πρόκειται για ένα από τα μεγάλα ταλέντα των τελευταίων ετών που η απουσία του από τους αγώνες θα κάνει αίσθηση. Αν συνυπολογίσουμε δε και το τέλος της καριέρας της Janica Kostelic τότε πράγματι οι αγώνες την επόμενη χρονιά θα είναι φτωχότεροι. 1. Μεγάλο πλήγμα για την αμερικανική ομάδα που χάρη στο Bode Miller είδε κι άλλους αμερικάνους αθλητες να ανεβαίνουν στο ποντιουμ... και να παρουσιάζει μια σταθερά ανοδική πορεία. 2. Ανακούφιση για την εθνική ομάδα της Αυστρίας που έβλεπαν τους αμερικάνους ν' ανεβαίνουν επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥΣ. Ομως πρέπει να παραδεχθώ ότι ο Bode Miller έκανε καταπληκτικές κατεβασιές και με πολύ μεγάλο ρίσκο. Από τους πιο ριψοκίνδυνους αθλητές όλων των εποχών. Θυμάμαι αρκετές φορές που υπερέβαλε εαυτό για να κερδίσει το χρονόμετρο και τα κατάφερνε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted May 15, 2007 Κωστή, σ' ευχαριστούμε πάντως για την όμορφη φωτογραφία (του) Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 15, 2007 σ' ευχαριστούμε πάντως για την όμορφη φωτογραφία (του) ..τστσ γυναικες!! Οντως Σωτηρη με ιδιαιτερη τεχνικη, ο μοναδικος αθλητης που εχω δει να χαμηλωνει περισσοτερο τα κωλομερια του απο τους αστραγαλους του, κ παρόλα αυτα να τερματιζει ορθιος..δεν εχω ιδεα παντως πως με τετοιες καταπονησεις, διατηρει ακομα τα γονατα του! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted May 15, 2007 Ψάχνοντας βρήκα ότι δεν θα σταματήσει τους αγώνες, απλά λόγω "διαφορετικότητας" θα σταματήσει να προπονείται με την Εθνική ΗΠΑ, θα πληρώνει μόνος του τα έξοδα προετοιμασίας του και θα τρέχει σαν ανεξάρτητος. Άντε να δούμε. Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 15, 2007 Ψάχνοντας βρήκα ότι δεν θα σταματήσει τους αγώνες, απλά λόγω "διαφορετικότητας" θα σταματήσει να προπονείται με την Εθνική ΗΠΑ, θα πληρώνει μόνος του τα έξοδα προετοιμασίας του και θα τρέχει σαν ανεξάρτητος. Άντε να δούμε. ναι, αυτο λεει το λινκ που εβαλα πανω (στο fyi)! αποχωρει απο την ομαδα, οχι απο τους αγωνες. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 15, 2007 Ίσως κάνει την αρχή για την εξέλιξη των επαγγελματιων σκιερ. Αν πετύχει πολυ πιθανο να τον ακολουθησουν και αλλοι πρωτοκλασσατοι σκιερ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted May 16, 2007 Ίσως κάνει την αρχή για την εξέλιξη των επαγγελματιων σκιερ.Αν πετύχει πολυ πιθανο να τον ακολουθησουν και αλλοι πρωτοκλασσατοι σκιερ Την αρχή την έχει κάνει ο Marc Girardelli, (από τους καλύτερους overall) που έφυγε από την αυστριακή ομάδα και προπονούταν "μόνος" του...Δηλαδή ήταν πάλι με αυστριακούς, αλλά με πρόγραμμα δικό του και κατέβαινε στους αγώνες με τη σημαία άλλης χώρας. Οι αυστριακοί είναι οι καλύτεροι σε αυτό το είδος σκι, αλλά η νοοτροπία ομάδας και ο στρατιωτικός χαρακτήρας προπόνησης, εκπαίδευσης και γενικά η αυστηρότητα, χαντακώνουν και πολλές "ελεύθερες" προσωπικότητες, που βλέπουν το σκι και με άλλο μάτι από τη αυστηρή "γραμμή" αυτής της χώρας. Ο Bode ανέτρεψε κατά κάποιο τρόπο αυτό το κατεστημένο,νικώντας στα ίσα, αν και πιστεύω ότι και αυτός αυστριακά πρότυπα προπόνησης έχει στο μυαλό του και θέλει να ακολουθήσει. Ανεξάρτητα από το τι βλέπουμε εμείς και κρίνουμε την επιτυχία κάποιου, μόνο αυτός ξέρει τι τον κάνει πιο ευτυχισμένο και χαρούμενο και πολλές φορές οι επιλογές που παίρνει ένας κορυφαίος και φτασμένος αθλητής, φεύγουν από την πεπατημένη του κοινά αποδεκτού από τον κόσμο. Για μένα καλά κάνει και φεύγει γιατί έχει κατακριθεί πολύ τα τελευταία 2 χρόνια, αντί να τον έχουν σαν εθνικό ήρωα και να τον προστατεύουν, τον κρίνουν συνέχεια... Όσο για τις φήμες για ντόπινγκ, σε αυτό το επίπεδο όλοι πλέον, λιγότερο η περισσότερο, κάτι παίρνουν, οπότε για όλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι... Και ο Tomba είχε έντονη προσωπικότητα και ήταν γυναικάς και του άρεσαν τα κρασιά, αλλά τον είχαν Θεό...ο Ιταλικός πουριτανισμός ωχριά μπροστά στον άκρατο και υποκριτικό αμερικάνικο. Καλή τύχη Bode, αν κι εγώ είμαι με τον "Σαγώνια" (Hermann Maier). Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 16, 2007 Ακριβως κ εγω τον Girardelli σκεφτηκα οταν το διαβασα, που την ειχε κανει απο την Αυστριακη ομαδα νομιζω απο μικρος (12-14ετων) - μαλιστα ο πατερας του τον ειχε παρει. Τι να πω, πιθανως κ εγω να αποχωρουσα απο μια ομαδα, αν δεχομουν συνεχεια εγω κ η οικογενεια μου ‘απειλητικα γραμματα μισους’ επειδη ειχα πιει 1-2 μπυρες κατα τη διαρκεια των τελευταιων ολυμπιακων ή επειδη ειχα πιει κανα τριφυλλο μικρος. Και ο Stenmark παντως, ειχε δεχτει φοβερες βολες απο τα media επειδη απλα δεν ηθελε να κανει δημοσιες δηλωσεις κτλ..— αυτο το ειχε πληρωσει με πολλες κ κακες κριτικες (ιδιες δυναμεις εχουν οι δημοσιογραφοι παντου..! ). Κανεις παντως δεν μπορει να αμφισβητησει τη μεγιστη προσπαθεια/αποτελεσμα του Βode (για τη χωρα του) και το ιδιαιτερο «ή όλα ή τιποτα» στυλ (αν κ θυμιζω υπηρχαν κ αλλοι που με το μοναδικο τους στυλ στην εποχη τους εκαναν πολλα σαγονια να πεσουν..Stenmark, Girardelli, Tomba, Funny). Νομιζω, πως καποιοι συμπατριωτες του ειχαν Μεγαλες Προσδοκιες, τις οποιες φορτωσαν στις πλατες του κ αυτο τον φορτιζε με εντασεις συνεχως.. Herminator Big Time - Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 16, 2007 Ο Bode θα κατέβει με αλλη σημαία ή μόνος του...? Αλλο πραγμα αυτο που έκανε ο Girardelli που πηγε στο Λουξεμβουργο και αλλο εαν κατεβει σαν επαγγελματιας αθλητης μόνος του. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted May 16, 2007 Ο Girardelli ήταν Αυστριακός; Το όνομα του πάντως δεν είναι και πολύ Αυστριακό. Κι εγώ τον Herminator υποστηρίζω, όμως δυστυχώς μετά το ατύχημα και τώρα και λόγω ηλικίας, φοβάμαι ότι το φαινόμενο μας τέλειωσε. Αυτό δείχνουν και τα περσινά αποτελέσματα και μάλλον το αγωνιστικό σκι πλέον αλλάζει σελίδα μετά τις αποχωρήσεις όλως των μεγάλων τα τελευταία χρόνια (Aamond, Kjus, Eberharter). Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,407 Report post Posted May 16, 2007 Όλοι οι μεγάλοι σιγα σιγά αποχωρούν. Και εγώ έχω αρχίσει να το σκέφτομαι... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
c.j.jones 0 Report post Posted May 16, 2007 Κωστή, σ' ευχαριστούμε πάντως για την όμορφη φωτογραφία (του) Εδω θα συμφωνησω και εγω στη φωτογραφια φαινεται πολυυυυυυυ ωραιος Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 16, 2007 που 'σαι Κατερινα,,,εχεις να προσθεσεις κατι για το γεγονος της αποχωρησης του απο την ομαδα ή να προχωρησουμε κατευθειαν στη γνωριμια σας – η αληθεια ειναι οτι αποτελει ενα απο τα sex-symbols αμερικανων αθλητων ο Μπόντυ. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted May 16, 2007 Εδω θα συμφωνησω και εγω στη φωτογραφια φαινεται πολυυυυυυυ ωραιος .....και εγώ θα συμφωνήσω με την Κατερίνα, είναι ένας κούκλος!!!!!........ ......προσγειωθείτεεεεεεε...... Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 16, 2007 βοδυ ο body Quote Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted May 17, 2007 Ναι ναι, και εγώ συμφωνώ είναι ένας πολύ καλός ... αθλητής.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 17, 2007 Ναι ναι, και εγώ συμφωνώ είναι ένας πολύ καλός ... αθλητής.... ..στον Κο Λάππα αναφερεσαι φανταζομαι! ; Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted May 17, 2007 .... μα φυσικά ..... γιατί εσείς για ποιόν μιλάτε ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted May 17, 2007 Έτσι που του φέρεστε (του Λάππα), θα εγκαταλείψει κι αυτός και μετά το κενό θα είναι δυσαναπλήρωτο... Τον είδα μια φορά κι εγώ, που μετά το σκι....έπινε μπύρα και μίλαγε σε ένα κορίτσι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 17, 2007 ..το κοριτσι μαλιστα, ειχε τσιγαρο στο στομα κ φαινοταν λιγο κομμενο (κανεις δεν ξερει γιατι )! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted May 17, 2007 ...θα σας πώ όλη την αλήθεια... ....Ο κος Λάππας αναγκάζεται να αποχωρήσει απο το επαγγελματικό σκί, διότι τον δέχθηκαν στην εθνική ομάδα Rafting ''Η Καρύταινα'', κάτι το οποίο του ανοίγει νέους ορίζοντες επαγγελματικά, και οικονομικά..... ... Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted May 17, 2007 ... είναι έγκυρες αυτές οι πληροφορίες? ποιες ειναι η πηγές σου? Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 15, 2008 http://ap.google.com/article/ALeqM5iGvYlj_...zuvsdwD8U527PO0 Μεσ'την τρελή χαρά θα είναι Quote Share this post Link to post Share on other sites