MakisM 3,965 Report post Posted May 22, 2007 Κι αλλος 30αρισε... Χρονια Πολλα Vassilis29...τωρα θα γινεις Βασιλης30;; Αστεια, αστεια...σε λιγο θα γεμισει παππουδια ο Συλλογος Μαλλον το ΔΣ πρεπει να φροντισει για την προσελκυση νεων μελων... Χρονια Πολλα ρε Tetzas, εσυ τα εκατοστησες!!...μαλλον θα πρεπει να βαλουμε χορηγο την Pampers Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted May 22, 2007 Πολλες Ευχες Βασιλη(29 4ever) – να τα Vassilis100ησεις! Πολλες Ευχες Tetzas Τα pampers τα θελει σιγουρα αυτος που διαβαζει τον τιτλο βρε Μακη κ ανοιγει το TR! Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted May 22, 2007 Χρονια πολλά παιδιά, να τα εκατοστήσετε... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted May 22, 2007 Χρόνια πολλά και στους δύο εορτάζοντες. Να τα χιλιάσετε ότι επιθυμείται και πρωπάντων πολλά χιόνια!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 22, 2007 Χρόνια πολλά και στους δύο εορτάζοντες Βασιλη σε καταλαβαινω... καλως ηρθες... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted May 22, 2007 Εγώ θέλω μαζί με τις ευχές μου να ευχαριστήσω το Βασίλη για τα private open horizons lessons αλλά και για τα μαθήματα salsa που μ'έκαναν να μην ξεκολλάω από τις φούστες και τα τακούνια μου! (το ραντεβού ισχύει σήμερα ή παρακάμπτεται λόγω ημέρας Βασίλη ΟΤΙ καλύτερο σου εύχομαι και θα ήθελα να δοκιμάσω κι εκείνο το anti-tourism ταξίδι που λέγαμε... Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα μέσα απ'την καρδιά μου! Πολύχρονος... και τα μάτια σου 14! Tetza ότι επιθυμείς!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 22, 2007 Χρονια πολλα παιδια Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted May 22, 2007 χρονια Πολλα και καλα και στους δυο σας !!!!!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted May 22, 2007 Χρόνια πολλά Βασίλη... ...όσο περνάνε οι μέρες μια νέα δύναμη αναπτύσσεται στον σύλλογο! η γενιά των άντα είναι εδω! Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted May 22, 2007 Χρόνια πολλά Βασίλη! Μία τουλάχιστον salsa μου χρωστάς κι εμένα!!! Χρόνια πολλά Γιώργο tetzas! Παιδιά, ό,τι επιθυμείτε με υγεία πάντα και καλή διάθεση! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 22, 2007 Χρόνια πολλά Βασίλη... ...όσο περνάνε οι μέρες μια νέα δύναμη αναπτύσσεται στον σύλλογο! η γενιά των άντα είναι εδω! Η γενια των -αντα ηταν εδω (εεε εκει... τελος παντων...) πριν πατε εσεις Δημοτικο... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted May 22, 2007 Η γενια των -αντα ηταν εδω (εεε εκει... τελος παντων...) πριν πατε εσεις Δημοτικο... Φιλικα ΜακηςΜ Δεν έχεις ανάγκη εσύ Μάκη................σαν παιδάκι καταιβένεις τις πίστες εξάλλου. Σημασία έχει πόσο αισθάνεσαι και όχι πόσο είσαι!!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Vasilis29 1 Report post Posted May 22, 2007 Καλωσ'τ'άντα μας! Μπήκα φαίνεται στο club του...club. Εχω βέβαια ελιξίριο της νιότης ένα nickname...έμπνευση(?! ) Σας ευχαριστώ όλους ΠΟΛΥ για τις ευχές σας!! Υ.Γ. Άννα (και όλοι), οι anti-tourist εξορμήσεις τώρα αρχίζουν - και δεν χρειάζεται να ετοιμάσεις ούτε μια τσάντα για το ερχόμενο ΣΚΔ στη Χιλιαδού - όσο για σήμερα όλο και κάποια Latin στροφή θα πέσει.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted May 22, 2007 Κατάλαβες Μάκη τώρα, γιατί οι άντρες είναι χαρούμενοι στα 30 τους; Κυκλοφορούν με τις ωραιότερες γυναίκες ζουν τη χρυσή τους εποχή και οι πρώτες ρυτίδες είναι ακόμα asset γι'αυτούς!!! Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 22, 2007 Αυτα λεει το sales brochure... Ξερεις... : Με το Psofimi 4.7 GTi Turbo 4X4 ειστε ο αρχοντας του δρομου... (Γιατι βουτανε στα χαντακια ανθρωποι, αυτοκινητα και ζωντανα για να αποφυγουν τον κινουμενο χαρο...) κινειστε με χαρακτηριστικη ανεση... (για τα πρωτα 1800 μετρα, μετα θελετε χειρομαλλαξεις για να επανελθουν οι σπονδυλοι στην παλια τους γειτονια... ) με επιδοσεις που κοβουν την ανασα... (...με 60 εφυγα απο το δρομο;; Θεουλη μου σ'ευχαριστω που ειμαι ολακερος, αααχ...ενα κερι...λιγο νερο...) Λοιπον που ειμαστε; Κυκλοφορουν με τις ωραιοτερες γυναικες... (ενταξει μπαζο ειναι... αλλα πηρε και 140 τετραγωνικα στα Βριλησσια, χωρια 3 γκαρσονιερες που νοικιαζει ο Αλεκος ) (την μαμα τους την εχεις τσεκαρει; Και η γλωσσα της σταζει φαρμακι...απο τοτε που ηταν 20κατι και παντρευτηκε...) Ζουν τη χρυση τους εποχη... (Παρεα με την πεθερα -αυτη που η γλωσσα της σταζει φαρμακι ντε...- παρεα με την Τραπεζα που εχει υποθηκη το διαμερισμα -δεν ειναι ο Αλεκος με τα 140 αυτος, τουτος κυκλοφορει την ωραια...χωρις σημαντικη προικα - παρεα με το αφεντικο που δεν τον χωνευει δεν κανει, αλλα δεν μπορει και να τον φτυσει γιατι η ...αλλη του παρεα (η Τραπεζα ντε...) θελει το μηνιατικο στην τακτη ημερομηνια... Εχει κι ενα μου...κο που στριγγλιζει οταν ειναι ψοφιος...και η ωραιοτερη γυναικα...(αυτη που φορτωθηκε τελος παντων...) εχει αρχισει και πατσουρευει και ολο θελει...και θελει... Α ξεχασα! Υπαρχουν και οι ανυπαντροι..."Λεωφορειον ο Ποθος"... μονο που αποψε εχουν απεργια τα ΜΜΜ...Ενταξει και στα πρωτα -αντα εχουν την ψευδαισθηση οτι ...δεν θελουν. Στα δευτερα -αντα ομως; Εχουν αρχισει και εχουν την τρομακτικη υποψια οτι μπορει και να μην τους...θελουν Και οπως λεει και το αχαρακτηριστο ανεκδοτο..."Τωρα πια ειναι αργα!!!! " Και λοιπον; Θα μου πειτε... Ερχεται και δω η Τραπεζα (παντου χωνεται δαυτη... ) δοσεις για την Porsche, δοσεις για το ταξιδι στην Ελβετια (γιατι ο αφεντικος δεν τον χωνευει που βγαινει με τις ωραιοτερες γυναικες, ενω αυτος εχει την τριφυλλη ντουλαπα με τις γκαρσονιερες στο νοικι, οποτε προαγωγες/αυξησεις γιοκ!). Και το χειροτερο: Εναπομενουσα/μεταπωλητικη αξια μηδεν! Καλημερα σας, Παω στον εφορα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted May 22, 2007 @μακηΜ χαχα είσαι σε φόρμα βλέπω...! Μπράβο, μπράβο Χρόνια πολλά Γιώργο, να είσαι ευτυχισμένος και πάντα χαρούμενος ...Βασίλη, δεν γνωριζόμαστε αλλά σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ζωή σου Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted May 22, 2007 Χρόνια Πολλά και στους δυο!! Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted May 22, 2007 Χρόνια πολλά Βασίλη & Γιώργο να τα χιλιάσετε!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted May 22, 2007 Χρόνια πολλά παιδιά με υγεία! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vasilis29 1 Report post Posted May 22, 2007 ...Βασίλη, δεν γνωριζόμαστε αλλά σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ζωή σου Ε, γνωριζόμαστε κάτι τις....είμαστε και συν-δημότες... Ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted May 23, 2007 Ε, γνωριζόμαστε κάτι τις....είμαστε και συν-δημότες... Ευχαριστώ όλους για τις ευχές! ...νομίζω μια φορά έχουμε ιδωθεί στο flo. Συγνώμη που δεν το θυμόμουνα Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted May 24, 2007 Σας ευχαριστώ πολύ όλους, να είστε καλά! Δυστηχώς δεν θα παρεβρεθώ στην συνάντηση στου Floca για να κεράσω, όμως δεσμέυομαι στην επόμενη συνάντηση τα γλυκά δικά μου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted May 24, 2007 Εχω μια μικρη λιγουρα παρακαλω να μην ξεχασετε τα γλυκα-αλμυρα σημερα στην συναντηση..... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted May 24, 2007 Γι αυτο θελεις να ξεκινησεις το τρεξιμο?????? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites