Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Εξαιρετικά ύψη βροχής μας άφησαν οι πρώτες 7 ήμερες του Ιούνη κυρίως στη Β.Ελλάδα , βροχές ιδιαίτερα ευεργετικές για τον υδροφόρο ορίζοντα οχί ιδιαίτερα καλές για τις καλλιέργιες :lol:

Τι αναμένουμε για τη συνέχεια;

Η αστάθεια θα περιοριστεί τις επόμενες 2 ήμερες στα ηπειρωτικά, έτσι η νέα εβδομάδα αναμένεται αρκετά ζεστή ιδιαίτερα προς τα τέλη της με θερμοκρασίες να πλησιάζουν και τους 34-35β. στις γνωστές ευπαθής περιοχές.

έτσι η νέα εβδομάδα αναμένεται αρκετά ζεστή ιδιαίτερα προς τα τέλη της με θερμοκρασίες να πλησιάζουν και τους 34-35β. στις γνωστές ευπαθής περιοχές.

Για τις Κυκλάδες έχουμε πρόβλεψη ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων :lol: ,

Όλγα.

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Για τις Κυκλάδες έχουμε πρόβλεψη ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων :lol: ,

Όλγα.

Super Καιρός με μπόλικο ήλιο με θερμ. γύρω στους 30β.

Super Καιρός με μπόλικο ήλιο με θερμ. γύρω στους 30β.

μόνο :lol: ? μπρρρρρ…κρυώνω ..θα πάρω κάνα σκούφο κ τα ισοθερμικά μαζί.

αεράκι θα’χει?

tnx again :) ,

O.

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

Καλό καλοκαίρι λοιπόν και από καιρικής απόψεως. Τα μπάνια του λαού με μια μικρή καθυστέρηση έτοιμα

Νομίζω ότι μέσα στον Ιούνη δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτε άλλο εκτός από αρκετές ζέστες κάποια ίχνη από μελτεμάκια και ένα τυπικό Ελληνικό καλοκαίρι.

Ο χειμώνας έκανε τα θαύματα του ακριβώς την εποχή που θα ήταν άχρηστα για εμάς τους σκιερ (Οκτώβρη και Μάιο αρχές Ιουνίου) με πέρασμα καλών χαμηλών και μεγάλα ύψη υετού ενώ τους κρίσιμους μήνες μας άφησε σχεδόν στεγνούς με ανοργάνωτα χαμηλά και ζέστες.

Υ.Σ. Ο ίδιος άνθρωπος που πέρσι μου είχε πει να περιμένουμε βόμβες και δεν έπεσε ιδιαίτερα έξω (Κύριλλος) μου είπε ότι 6 Δεκεμβρίου 2007 θα έχει ανοίξει ο Παρνασσός με κάνα μέτρο χιόνι.

Καλό καλοκαίρι καλά μπάνια μην ξεχνάτε τα βουνά

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

:D

καλο καλοκαιρι λοιπον και καλα μπανια.ελατε και καμια βολτα καλαματα να δειτε τις υπεροχες παραλιες και τον επιβλητικο ταυγετο να δεσποζει απο πανω

Υ.Σ. Ο ίδιος άνθρωπος που πέρσι μου είχε πει να περιμένουμε βόμβες και δεν έπεσε ιδιαίτερα έξω (Κύριλλος) μου είπε ότι 6 Δεκεμβρίου 2007 θα έχει ανοίξει ο Παρνασσός με κάνα μέτρο χιόνι.

Επειδή ο καλός Κύριλλος μάλλον μας το γρουσούζεψε, θα σε παρακαλέσω του χρόνου να συμβουλευτείς μόνο τον Μεθόδιο. :P

Make Parnassos Great Again!

Ο ίδιος άνθρωπος που πέρσι μου είχε πει να περιμένουμε βόμβες και δεν έπεσε ιδιαίτερα έξω (Κύριλλος) μου είπε ότι 6 Δεκεμβρίου 2007 θα έχει ανοίξει ο Παρνασσός με κάνα μέτρο χιόνι.

Καλό καλοκαίρι καλά μπάνια μην ξεχνάτε τα βουνά

Απο το στομα σου και στου Θεου τ'αυτι.....!!!!!

Μακαρι....!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!!

παιδια εγω θελω να δω τον ταυγετο χιονισμενο απο τισ 15 οκτωβρη μεχρι τισ 15 μαη.μιλω για πληρησ χιονοστρωση συνεχεια τους 7 αυτους μηνες

Εντάξει, δεν ζητάς και πολλά. :D

15 οκτωβρη συνηθως δεν εχει χιονι αλλα τον εχω δει ασπρο μεχρι και 15 ιουνητο ιστορικο χειμωνα του 2003

πρεπει να λιώσατε στο σκι εκεινη τη χρονιά τότε...

πρεπει να λιώσατε στο σκι εκεινη τη χρονιά τότε...

ολη η ελλαδα ειχε λιωσει στο σκι.εγω οχιγιατι δεν ξερω και γιατι ο ταυγετοσ δεν εχε χιονοδρομικο.αλλα ειχα μουρλαθει στισ εκδρομεσ σε ολα τα βουνα τησ μεσσηνιασ εκεινη την χρονια

ολη η ελλαδα ειχε λιωσει στο σκι.εγω οχιγιατι δεν ξερω και γιατι ο ταυγετοσ δεν εχε χιονοδρομικο.αλλα ειχα μουρλαθει στισ εκδρομεσ σε ολα τα βουνα τησ μεσσηνιασ εκεινη την χρονια

Καλά τι κάνει ο Δήμαρχος εκεί βρε.

Αίντε στους δρόμους για δύο συρόμενα και σαλέ εφε στον Ταυγετο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται το καιρικό σκηνικό που διαμορφώνεται στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες.

Έτσι το επόμενο τριήμερο αστάθεια θα επικρατεί στα ηπειρωτικά και θα εκδηλώνονται καταιγίδες οι οποίες κατα τόπους θα έχουν και έντονο χαρακτήρα.

Ωστόσο από το Σαββάτο 16-6 ο καιρός βελτιώνεται η θερμοκρασία ανεβαίνει στα επίπεδα των 35 βαθμών και οι παραλιες γεμίζουν.

Έτσι η επόμενη εβδομαδα μπορεί να μας χαρίσει και τον πρώτο καύσωνα του καλοκαιριού, υπάρχει ώστοσό ασάφεια στα enseble του gfs με το πιθανότερο όμως σενάριο αυτό του καύσωνα με τα 40άρια να καιροφυλαχτούν.

Καλώς τα δεχτήκαμε.......

Δευτέρα 12.10 black-out. Εκτός αν ο Σιούφας αποφασίσει να μην το παίξει ήρωας και κλείσει το ρεύμα σε Πάτρα Λειβαδιά κλπ μπας και το σώσουμε.

Δεν είναι σίγουρο ακόμα αλλά πάει για γερές συνεχόμενες ζέστες και για καιρό

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

fyi: Απο το Σαββατο στο Portillo, ριχνει πατσάβουρα..εχει ηδη ξεπερασει τα 2μετρα! :)

(προχθεσινες φωτο)

Portillo3-1.jpg

Portillo1-1.jpg

Portillo2-1.jpg

Portillo4-1.jpg

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

Μετα το Κορωπι, που στριβω για Portillo??? ;):):)

Φιλικα

ΜακηςΜ

Στρίψε ευθεία Μάκη... ;):):)

Αγάπη μου, όχι πάλι Ελλάδα φέτος...το καλοκαίρι για διακοπές θα σε πάω στην εξωτική Χιλή...άλλες θάλασσες!!! :lol::lol::lol::P

3051.jpg

Treble Cone NZ - 7 Ιουνιου!!

Επισημα ανοιγει στις 26 ;):):)

Αλλος κανεις;

Φιλικα

ΜακηςΜ

Ti μας κάνεις... διάβασε Location ;)

δε τους εχει κάνει ακόμα χειμώνα εκεί, αλλά εχουν πολικό κρύο και τα κανόνια ηδη έχουν φτιάξει κανα 30αρι πόντους.

Μα γιατι το'βαλα?... :D:):lol::D

Φιλικα

ΜακηςΜ

Μία εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα ξεκινά σήμερα με τις θερμοκρασίες να χτυπάνε κόκκινο.

Πιο αναλυτικά έως και τη Πέμπτη η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 37-38β. αλλά λίγο το μελτεμάκι, λίγο η χαμηλή υγρασία θα κάνουν υποφερτη την όλη κατάσταση.

Ωστόσο τα χειρότερα έρχονται το ΠΣΚ με πιο ισχυρές θερμές αέριες μάζεις συστημένες από Αφρική τη θερμοκρασία να φτάνει χαλαρα 40+.

Το πόσο 40 είναι δύσκολο να υποθεί αλλά βλέπω κάτι Λάρισες-Αγρίνια στα 43-44!!!

Παραπονέμενη δε θα μείνει και η Μακεδονία και ειδικά ο κάμπος της Κ.Μακεδονίας θα σιγοβράζει στους 40-41β.

Βελτίωση-λύτρωση μάλλον από Δευτέρα και από τα δυτικά με πτώση της θερμοκρασίας έως και 10-12β και τοπικές καταιγίδες, οι οποίες μπορεί και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους βλ. πυρκαγιές

Προσοχή λοιπόν τις επόμενες 7-8 ημέρες αρχικά από τη ζέστη και μετέπειτα από τις καταιγίδες-ανέμους.