anemar 6 Report post Posted November 13, 2007 Οσο για το Streetracer αν και μου αρεσει πολυ σαν πεδιλο μου φαινεται για πιο προχωρημενο επιπεδο.. δεν νομιζω.Αν θες δες και πιο κατω.Νομιζω εχει και 7αρι και 6αρι. batu βοηθα,νομιζω εχεις αποψη. Τωρα που το θυμηθηκα(αρε εκσκαφεα αθανατε!!),εχουμε ολοκληρο thread Salomon Streetracer Παντως ειναι απο τα πεδιλα που στριβουν πραγματικα πολυ ευκολα,λογω του ιδιαιτερου sidecut τους Τα Fischer που σου ειπα αν και μοντελα 07/08 ειναι σε εξαισια τιμη.Το 6αρι μπορεις να βρεις και περσινο σε πολυ καλη τιμη. Ακομα και το 4αρι το rx σου κανει αν το βρεις,με μικροτερη διαρκεια στο χρονο-εξελιξη σου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 13, 2007 To Zenith Z1 ti oversize είναι σχεδόν ίδιο με το metron 7 στο sidecut η μονη διαφορά είναι στην ουρά οπου το metron είναι μερικά χιλιοστά (5)πιο φαρδύ και τα 2 είναι για το επιπεδό σου ότι καλύτερο μπορείς να φορέσεις. Το Rx6 πρότεινα παλαιότερα στο ίδιο επίπεδο, απλός το metron πλέον θα σε προχωρήσει πιο εύκολα. το metron 9 είναι πιο πολυ προς το intermediate παρά στο beginner σίγουρα θα το καταφέρεις αλλα ουσιαστικά είναι το σκι που θα έπρεπε να φοράς την επόμενη χρονιά, αν έχεις σκοπό να αλλαξεις το σκι του χρόνου παρε φετος το 7 και του χρόνου το 9 αν δεν θες παρε το 9 κατευθείαν... κάτι αντίστοιχο είναι τα Ζenith z1-z3 Για τα κιλά σου και το ύψος σου γυρω στο 1.64-170 Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted November 13, 2007 Σχετικα με τον πωλητη να φανταστεις εχουν ακουστει και γραφτει πολυ καλα σχολια..Τωρα δεν ξερω τι να σου πω.. Δεν ξερω για ποιον μιλας-και ουτε με νοιαζει-αλλα αν ειναι απλα ενας πωλητης,μην ξεχναμε πως πρεπει να πουλησει.Πολλες φορες για να πουλησεις-ειδικα κατι που "δεν φευγει"-ψαχνεις να βρεις ενα σωρο δικαιολογιες και "τρικ". Quote Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted November 13, 2007 Nickel, αναβεις φωτιες... Αν οντως θα μπορουσα να παω με σχετικη δυσκολια στην αρχη το Μetron 9 τοτε θα επαιρνα σιγουρα αυτο...Πολυ καλη τιμη και με προοπτικη να το κρατησω τουλαχιστον 2-3 χρονια τοτε σιγουρα βγαινει το πιο οικονομικο μοντελο για μενα αυτη την στιγμη... Απο την αλλη αν με δυσκολεψει ιδιαιτερως θα ειναι λιγο προβλημα...Στην τελικη το κραταω για υστερα και παιρνω ενα αλλο η νοικιαζω μερικες φορες με σκοπο να βελτιωθω αμεσα και να επιστρεψω στο 9αρι... Επαναλαμβανω οτι ο φετινος στοχος ειναι εκμαθηση carve, συνολικη βελτιωση τεχνικης και περισσοτερη σταθεροτητα (φυσικα και αποκτηση εμπειριας μεσα απο ολα αυτα)...Α και απολαυση Anemar, διαβασα ολοκληρο το τοπικ και γενικα ισως να μου κανει το streetracer 8 αν και το 6 σιγουρα θα μου κανει περισσοτερο..Λιγο με προβληματισε η ελειψη σταθεροτητας που διαβασα κατω απο μη ιδανικες συνθηκες. Στην νεα collection της Salomon ποιο ειναι το αντιστοιχο μοντελο?Το Aero? Oσο για τον πωλητη σιγουρα θελει και να πουλησει αλλα πιστευω περισσοτερα θα εβγαζε αν μου πουλουσε μια ακριβη μποτα με απειρα χαρακτηριστικα απο τα οποια δεν θα χρειαζομουν σχεδον τιποτα παρα μια σχετικα φτηνη..Θα μου πεις αν σου πουλησει μια "αρχαρια" μποτα του χρονου και μολις την ξεπερασεις θα πας να παρεις αλλη...Αβυσσος η ψυχη... Σας ευχαριστω και παλι και παω να διαβασω τιποτα γιατι δεν νομιζω να ταιριαζουν τα flex,οι σκληροτητες, τα atomic κτλ σε εργαστηριο δικτυων Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 14, 2007 Jikl τα metron 9 με 259€ στο sport conrad είναι ιδανική αγορά. Υπογολίζοντας οτι είσαι 21 χρονών με αθλητικό σωματοτυπο σκέφτομαι ότι δε θα αντιμετωπισεις κανένα προβλημα με το metron 9 μόνο και μόνο απο τη θέληση σου. δε ξέρω τι σκι έχεις κάνει 1 χρόνο αλλα σίγουρα δε θα αναγκαστείς να νοικιάζεις μέχρι να φτάσεις στο επιπεδο του. Πάρε αυτά σε 1.64 ή τα Ζenith (δεν τα έχω δοκιμάσει ποτε) μάλλον σε 1.62 ή 1.70 μιας και δε ξερω τη σκληρότητα. εαν μοιαζει με των metron τοτε 1.62 αν ειναι πιο μαλακα 1.70. Quote Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted November 14, 2007 Ευχαριστω πολυ Nickel, Τα metron 9 θετουν σοβαρη υποψηφιοτητα καθως οντως ειναι οτι πιο Value/Money υπαρχει αυτη την στιγμη... Ε στην τελικη λιγο περισσοτερη προσπαθεια και επιμονη θα καλυψει την διαφορα Quote Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted November 20, 2007 Οι μποτες τελικα αλλαχτηκαν στις Rossigol Intense I10..ελπιζω αυτη την φορα να εκανα την οριστικη επιλογη... Τωρα για πεδιλα το σκεφτομαι λιγο ακομα τι και πως και ο προβληματισμος μου ειναι για το αν τελικα θα τα καταφερω με τα metron 9 που ειναι αυτα που θα επαιρνα αν ημουν σιγουρος οτι μου κανουν...Σε λιγες μερες θα τα παραγγειλω αν ειναι ωστε να τα εχω μιας και τα χιονια πλησιαζουν... Quote Share this post Link to post Share on other sites