Yota 472 Report post Posted January 4, 2008 Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλείστε ΟΛΟΙ όπως χιονοδρομείτε ΜΑΚΡΙΑ μου!!!! Κράνος πήρα .....μήπως να ψάξω να βρώ κι εκείνο το κουστουμάκι της Michellin???? Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 4, 2008 υπάρχει σε βίντεο? πολύ θα’θελα να τo δω Βίντεο δεν υπήρξε ποτέ, αλλά υπήρχαν άφθονες φωτογραφίες. Δυστυχώς απέμεινε μόνο μια, που μπορείς να απολαύσεις Εδώ. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 4, 2008 χμμμ.. ανταγωνιστική είναι η φωτο το τσιου τσιου μου άρεσε όταν ειχα πέσει εγω στα 2’ εφτασαν κοντα δυο αυστριακοί οι οποιοι με ρωτάγανε αγγλικά τη χρονολογία εχουμε και πως είναι το ονομα μου..στην αρχη δεν ειχα καταλάβει τι είναι και μες’στη ζαλάδα μου δεν ημουν και πολύ ευγενική απ’ότι θυμάμαι "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 4, 2008 Κυρία Όλγα, Έχετε δύο πολύ σοβαρούς λόγους να μήν ανησυχείτε για οτιδήποτε : 1. Η μαυρόγατα από την Καλαμάτα θα είναι Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες. 2. Η Yota θα είναι μαζί σας (απλά κρατάτε αποστάσεις). Τί άλλο θέλετε ; Σας εξασφαλίσαμε τα πάντα... Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 4, 2008 mille merci monsieur le President "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 4, 2008 Καλά να περάσετε παιδάκια συνφορουμίτες και συνάδερφοι και αφήστε τις φωτό και τις αηδίες (κυκλοφορούν και εγκεφαλικά στην Ελλάδα) και απολάυστε το τσούλιμα σε ατελείωτες πίστες ....................προπάντων όμως να πάτε και να επιστρέψετε ασφαλείς, σας θέλουμε πάλι όλους κοντά μας και να "καήτε" στις καταβάσεις, να μην μπορείτε να σηκώσετε τα πόδια και τα χέρια σας There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 4, 2008 Τωρα μολις ακουσα στο ραδιο οτι απο αυριο το πρωι στις 06.00πμ,αναβαλονται ολες οι πτησεις προς εξωτερικο επ αοριστο λογω φοβου βομβιστικων επιθεσεων σε ολα τα αεροδρομια της χωρας!!!! Οποτε δεν φευγετε,καθεστε εδω και βουρ ολοι μαζι για τον Παρνασσο!!!!Ε,πως τις βρισκω τις ατιμες τις λυσεις!!!!!!!! Ρεεεεεε καλα να περασετε εκει που πατε,καντε και για εμας τους αμοιρους και ξεχασμενους και φωτο απο αγαλι αγαλι παιδια,μην παθουμε και κανενα εγκεφαλικο!!!!!!! ΥΓ.Εγω μαλλον στην επομενη ζωη θα γεννηθω στις αλπεις,σιγουρα!!!! Καλο ταξιδιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted January 4, 2008 καλό ταξίδι σε όοοοοοοοοοοοοοολους!! να ΄περάσετε ΤΕΛΕΙΑ και να μας στέλνετε τα νέα σας και φωτό!! (με μέτρο όμως, καλάααα??) Με το καλό να πάτε, να λιώσετε στο τσούλιμα και με το καλό να γυρίσετε!! φιλικά Λένα!! bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 4, 2008 καλό ταξίδι σε όοοοοοοοοοοοοοολους!! να ΄περάσετε ΤΕΛΕΙΑ και να μας στέλνετε τα νέα σας και φωτό!! (με μέτρο όμως, καλάααα??) Με το καλό να πάτε, να λιώσετε στο τσούλιμα και με το καλό να γυρίσετε!! φιλικά Λένα!! Ναι σιγα σιγα,παρτε ενα λαπτοπ μαζι και καθε βραδυ θα ανεβαζετε απο 2 (οχι περισσοτερες :angry: ) φωτο στο site Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted January 4, 2008 Να περάσετε καλά και να ευχαριστηθείτε κατεβασιές με την ψυχή σας Να επιστρέψετε με τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις. Τσουλήστε και για μας Τώρα να πω ότι ζηλεύω? Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 4, 2008 Τώρα να πω ότι ζηλεύω? Μπα ψεματα θα ειναι Και γω τα ιδια.... Καλα να περασετε παιδια και ελπιζω του χρονου ο προγραμματισμος μου να ειναι καλυτερος ωστε να σας ακολουθησω (εκτος και αν κανετε κα 2η εκδρομηστο εξωτερικο φετος) και ηρεμια με τις φωτογραφιες ετσι???Κλυτερα να τις βαλετε απευθειας στο galery και οχι φορα παρτιδα στο φορουμ, ετσι ωστε οποιος εχει μαζοχιστικες τασεις να παει να τις δει : Λυπηθητε μας κι εμας τα κακομοιρα που εχουμε μονο 10 εκ παγωμενου χιονιου στον Παρνασσο.. Αντε υπαρχουν και τα παγωμενα Καλαβρυτα.... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 4, 2008 Παιδάκια ευχαριστούμε για τις ευχές, το νού σας στα βουνά μας να μας φυλάξετε λίγο χιονάκι και εμείς θα είμαστε καλά παιδιά και δεν θα βάλουμε πολλές φωτογραφίες!!! Φιλάκια πολλάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 4, 2008 Παιδάκια ευχαριστούμε για τις ευχές, το νού σας στα βουνά μας να μας φυλάξετε λίγο χιονάκι και εμείς θα είμαστε καλά παιδιά και δεν θα βάλουμε πολλές φωτογραφίες!!! Φιλάκια πολλάαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα Τον κακό σου τον καιρό και τον ανάποδό σου το φλάρο εσένα...Γκόλφω... Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 4, 2008 αφιερωμένο εξαιρετικά!!!! The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 4, 2008 Πολύ όμορφη φωτογραφία, πραγματικά φανταστική! Από Αμφίκλεια είναι; Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted January 4, 2008 Πολύ όμορφη φωτογραφία, πραγματικά φανταστική! Από Αμφίκλεια είναι; Οχι βεβαια... Απο La ιλιά.. http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 4, 2008 ....Σβάλα... The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
memnonas 0 Report post Posted January 4, 2008 ΣΕ ΕΞΙ ΩΡΕΣ ΠΕΤΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΕΥΗ !!!!!! ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ !!!!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΗΛΕΣ !!!!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ . . . !!!!!! ...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...? Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted January 4, 2008 Καλό ταξίδι παιδιά σας εύχομαι να διασκεδάσετε περισσότερο από κάθε άλλη φορά!!! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 4, 2008 καλα να περασετε παιδια καλο ταξιδι και καλη επιστροφη εγω αυριο τι να κανω ο κακομοιρης θα παω καλαβρυτο για ξεκαυ δεν θελουμε μονο φωτο εννοειται θελουμε και ολοκληρη ταινια DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted January 4, 2008 σμιφ σμιφ...καλα να περασετε K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 4, 2008 ας πιω αλλο ένα ουισκάκι... ελπίζω να μη μου δωσουν να οδηγήσω το αεροπλάνο... στη λιμνη θα το ρίξω Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 5, 2008 Nickel...άλλαξε υπογραφή γιατί σε πήρε και σε σήκωσε. Κάν' το με το καλό, γιατί έχω βαρύ χέρι... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 5, 2008 Εδώ θα ήθελα μετά λύπης μου να σας ενημερώσω οτι ο προεδρός μας τις τελευταίες ημέρες εχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα με το χιόνι γενικά Κάτι που είστε εσείς στη Γαλλία κάτι που κάτι άλλοι φίλοι του του στέλνουν φωτό με χιονοπτώσεις και χιονισμένα βουνά, ε πάει έχει αρχίσει και κλείνει τηλέφωνα, βρύζει και απειλεί Είναι άσχημο πράγμα να είσαι στο Αργος και να βλέπεις το κάστρο μάυρο Παιδιά σας έυχομαι οτι καλύτερο εκεί που είστε και σας παρακαλώ κάντε και λίγο σκι για τον προεδρό μας και στείλτε του καθημερινά όσες περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε απο εκεί Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 5, 2008 Μαύρο θα δείς το μάτι σου αύριο το μεσημέρι κι εσύ κι ο Nickel κι ο γείτονάς σου που όλο δουλειές έχει τώρα τελευταία... Share this post Link to post Share on other sites