Argentinos 0 Report post Posted December 9, 2007 Φτιαξε με !! παω αυριο το πρωι Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted December 11, 2007 πηγα,γυρισα,το ευχαριστηθηκα το βουνο εχει πολυ χιονι και πλεον θα λειτουργει κανονικα.Επιτελους αρχισε η σεζον Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted December 11, 2007 πηγα,γυρισα,το ευχαριστηθηκα το βουνο εχει πολυ χιονι και πλεον θα λειτουργει κανονικα. χμ ,χμ.. Και μας το λες έτσι εμάς που τα ματάκια μας έχουν μαυρίσει από νοσταλγία για χιονισμένο βουνό?? και ούτε μία φωτογραφία;; κλαψ, κλαψ!! τέλοσπάντων , σε συγχωρώ είμαι μεγαλόψυχη!! Αρκεί που το ευχαριστήθηκες!! Συμμερίζομαι απόλυτα την ευτυχία σου!!Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιποι!! καλή σεζόν να έχουμε!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 11, 2007 Μου την δίνει κάθε χρονιά να επιβεβαιώνεται ότι ζω σε λάθος πόλη. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted December 11, 2007 Μου την δίνει κάθε χρονιά να επιβεβαιώνεται ότι ζω σε λάθος πόλη ....μη σου πώ, σε λάθος χώρα.... Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 11, 2007 Τα 35 εκ. χιονιου που δινουν ειναι πατημενα? Απο πετρες?Ρωταω για να ξερω με ποια σκι να ανεβω αυριο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 11, 2007 Πάρε τον φίλο μας τον Άρη... Του τηλ. λοιπόν πρωϊ πρωϊ να του πω μια καλημέρα και εκεί που είμαι πιγμένος μέσα στα χαρτιά μου λέει είμαι στο καρεκλάκι... . Κόλλησα. Βρε μπαγάσα μας την έφερες του λέω. Κάτι μου έλεγε για χαλί πίστα, χτένα κλπ τέτοια κακοήθη πράγματα αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Πάρε τα καλά πέδιλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted December 11, 2007 Kάποιος να παραθέσει εξαήμερη πρόβλεψη για καϊμάκ "To ψήνω" για Κυριακή Quote Share this post Link to post Share on other sites
PeterPan 0 Report post Posted December 11, 2007 Kάποιος να παραθέσει εξαήμερη πρόβλεψη για καϊμάκ "To ψήνω" για Κυριακή κ εγώ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted December 11, 2007 Λοιπον εχουμε και λεμε.. Πολυ καλος καιρος σημερα στο βουνο με ασθενεις ανεμους,λιγα συννεφα και λιγη μονο ομιχλη και ελαφρα χιονοπτωση μετα τις 12.30 Το χιονι αρκετο και οι πιστες αψογα πατημενες.Συγχαρητηρια στον κ.Δημ.Γλαρακη που ανοιξε το διθεσιο και μπορεσαμε να κανουμε σ ολοκληρη την κεντρικη.Το χιονι πραγματικα σε πολυ καλη κατασταση,περασαμε πολυ ωραια μιας και στις χτενισμενες πιστες ειμασταν ελαχιστοι Υ.Σ.Το πρωι παντως γυρω στα 5χλμ πριν το ΧΚ ηθελε χιονολαστιχα ή αλυσιδες Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted December 11, 2007 χμ ,χμ.. Και μας το λες έτσι εμάς που τα ματάκια μας έχουν μαυρίσει από νοσταλγία για χιονισμένο βουνό?? και ούτε μία φωτογραφία;; κλαψ, κλαψ!! τέλοσπάντων , σε συγχωρώ είμαι μεγαλόψυχη!! Αρκεί που το ευχαριστήθηκες!! Συμμερίζομαι απόλυτα την ευτυχία σου!!Άντε και στα δικά μας οι υπόλοιποι!! καλή σεζόν να έχουμε!! ειπα να μην σας κανω να ζηλεψετε αλλα αφου επιμενετε...btw το καιμακ παιδια με αυτα που βλεπω καθε χρονο νομιζω πως δεν θα εχει προβλημα χιονιου μεχρι το τελος της σαιζον,Αρα κανονιστε τα ρεπο σας και ελατε!Ανεμαρ σαραντοβρυση και μετεριζι ειναι πατημενες αλλα με τα ανεμοσουρια του καιμακ καθεται πουδρα 10 εκ καθε 30 λεπτα. Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 11, 2007 Ανεμαρ σαραντοβρυση και μετεριζι ειναι πατημενες αλλα με τα ανεμοσουρια του καιμακ καθεται πουδρα 10 εκ καθε 30 λεπτα. Ρωτησα αν ειναι πατημενα τα 35 εκ. γιατι πολλοι οταν δινουν ποσοτητα χιονιου την δινουν "απατητη".Οπως καταλαβαινεις μετα το πατημα μειωνεται κατα πολυ η ποσοτητα(ειδικα του "πρωτου" χιονιου). Κατα τα αλλα δεν θα με πειραζε να ειναι και απατητο (μαλλον θα το προτιμουσα κιολας...) Quote Share this post Link to post Share on other sites
mythos 0 Report post Posted December 11, 2007 Kάποιος να παραθέσει εξαήμερη πρόβλεψη για καϊμάκ "To ψήνω" για Κυριακή Pas Mal... Quote Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted December 11, 2007 Σ'ευχαριστώ πολύ Μου φαίνεται θα χρειαστεί μπαλακλάβα αν ανοίξει την Κυριακη :Ρ Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted December 11, 2007 ειπα να μην σας κανω να ζηλεψετε αλλα αφου επιμενετε...btw το καιμακ παιδια με αυτα που βλεπω καθε χρονο νομιζω πως δεν θα εχει προβλημα χιονιου μεχρι το τελος της σαιζον,Αρα κανονιστε τα ρεπο σας και ελατε!Ανεμαρ σαραντοβρυση και μετεριζι ειναι πατημενες αλλα με τα ανεμοσουρια του καιμακ καθεται πουδρα 10 εκ καθε 30 λεπτα. Πολύ ωραίες φωτογραφίες!!είσαι καλλιτέχνης Αλέξη μου!!Μου έφτιαξαν την διάθεση , αν και διαβάζω και πήζω!!θα τελειώσω τη διπλωματικη και μετά δεν με κρατάει τίποτε σπίτι..κάθε ημέρα καϊμάκ.. Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 13, 2007 Μολις επικοινωνησα με Καιμακ,να ρωτησω ποια lift θα δουλεψουν σημερα. Η απαντηση ακρως ενθαρρυντικη.Ολα εκτος απο την αγκυρα,η οποια ενδεχεται να ανοιξει και αυτη,το συζητανε μου ειπε Οποτε ορμαωωωω Τα λεμε το απογευμα ξανα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 13, 2007 τσκ τσκ... στις 7.48 κανει ποστ και παει για σκι.... εδω κάτω 6πμ εχουμε ηδη ξεκινήσει... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Johnny_s 0 Report post Posted December 13, 2007 Καλημερα παιδια. Ειμαι καινουριος στο φορουμ. Χθες πηγα στο καιμακτσαλαν για πρωτη φορα φετος. Το χιονι ηταν αρκετο για να κανεις σκι, σε ελαχιστα μονο σημεια ειχε λιγα χωματα αλλα ουσιαστικα δεν υπηρχε προβλημα. Το χιονι ηταν σχετικα μαλακο και βολευε παρα πολυ. Το μονο προβλημα ηταν η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ομιχλη που ειχε. Στο εναεριο καρεκλακι μπορουσα να δω μονο το αμεσως μπροστα καρεκλακι και τιποτα αλλο. Εχω ξανακανει σκι με ομιχλη αλλα τετοιο πραγμα πρωτη φορα μου ετυχε σε χιονοδρομικο. Στην κυριολεξια δεν εβλεπες που πηγαινες. Μονο με τα πασαλακια μπορουσες να καταλαβεις που ειναι η πιστα. Λακουβες εξογκωματα και λοιπες ανωμαλιες τις πιστας τις καταλαβαινες μονο αφου ειχες ηδη περασει απο πανω τους. Παλι καλα που φορουσα και κιτρινη μασκα. Χωρις την μασκα δεν εβλεπες ουσιαστικα ΤΙΠΟΤΑ... Ωστοσο μου αρεσε πολυ που πηγα και σαφως και δεν το μετανοιωσα. Αν δεν ειχε ομιχλη θα ηταν απλα ΤΕΛΕΙΑ... Ευχομαι για οσους πανε σημερα να ειναι καλυτερα απο χθες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted December 13, 2007 τσκ τσκ... στις 7.48 κανει ποστ και παει για σκι.... εδω κάτω 6πμ εχουμε ηδη ξεκινήσει... 9.45 ημουν στο lift 13.00 εφυγα(ελιωσα...) και τωρα στις 15.00 γραφω στο forum αφου εκανα και μπανακι. Καλημερα παιδια. Ειμαι καινουριος στο φορουμ. Χθες πηγα στο καιμακτσαλαν για πρωτη φορα φετος. Το χιονι ηταν αρκετο για να κανεις σκι, σε ελαχιστα μονο σημεια ειχε λιγα χωματα αλλα ουσιαστικα δεν υπηρχε προβλημα. Το χιονι ηταν σχετικα μαλακο και βολευε παρα πολυ. Το μονο προβλημα ηταν η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ομιχλη που ειχε. Στο εναεριο καρεκλακι μπορουσα να δω μονο το αμεσως μπροστα καρεκλακι και τιποτα αλλο. Εχω ξανακανει σκι με ομιχλη αλλα τετοιο πραγμα πρωτη φορα μου ετυχε σε χιονοδρομικο. Στην κυριολεξια δεν εβλεπες που πηγαινες. Μονο με τα πασαλακια μπορουσες να καταλαβεις που ειναι η πιστα. Λακουβες εξογκωματα και λοιπες ανωμαλιες τις πιστας τις καταλαβαινες μονο αφου ειχες ηδη περασει απο πανω τους. Παλι καλα που φορουσα και κιτρινη μασκα. Χωρις την μασκα δεν εβλεπες ουσιαστικα ΤΙΠΟΤΑ... Ωστοσο μου αρεσε πολυ που πηγα και σαφως και δεν το μετανοιωσα. Αν δεν ειχε ομιχλη θα ηταν απλα ΤΕΛΕΙΑ... Ευχομαι για οσους πανε σημερα να ειναι καλυτερα απο χθες... Καλως ηρθες στο forum. Σημερα ηταν σχεδον τελεια Καιμακ.Ηλιοφανεια,χιονι πολυ(εβαλε χθες αρκετο) και λιγος κοσμος.Το μονο αρνητικο(για να πω τελεια) ηταν ο καπως δυνατος αερας που σε απετρεπε απο την καρεκλα(μεχρι να ανεβεις κορυφη "ξυριζε"). Θερμοκρασια -5 Κελσιου. Ξεχασα να αναφερω και την εκπτωση που εχουν τα μελη του snowclub με την επιδειξη της καρτας μελους. Κωνσταντινε σημερα θα παρω την καινουρια?Ουτε περσινη δεν ειχα παρει.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 13, 2007 Κωνσταντινε σημερα θα παρω την καινουρια?Ουτε περσινη δεν ειχα παρει.. Ανέστη δεν έχω παραλάβει καμία κάρτα. Μόλις τις παραλάβω να είσαι σίγουρος ότι θα ειδοποιηθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Τρέχουν πολλά διοικητικά θέματα αυτό το διάστημα μεταξύ των οποίων και ο ενδεχόμενος χορηγός στην κάρτα και αυτός είναι ο λόγος που καθυστερεί λιγάκι και ως προς τούτο ζητούμε συγνώμη από όλους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted December 13, 2007 9.45 ημουν στο lift 13.00 εφυγα(ελιωσα...) και τωρα στις 15.00 γραφω στο forum αφου εκανα και μπανακι. Σημερα ηταν σχεδον τελεια Καιμακ.Ηλιοφανεια,χιονι πολυ(εβαλε χθες αρκετο) και λιγος κοσμος.Το μονο αρνητικο(για να πω τελεια) ηταν ο καπως δυνατος αερας που σε απετρεπε απο την καρεκλα(μεχρι να ανεβεις κορυφη "ξυριζε"). Θερμοκρασια -5 Κελσιου. τα συναισθήματα ανάμικτα..... μπράβο anemar & anemar... κατάλαβες εμείς εδώ μόνο χιόνια βλέπουμε μόνο σε φωτο και άλλοι στο live.... -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 13, 2007 Ανέστη, όπως καταλαβαίνεις δεν μου αφήνεις άλλη επιλογή από το να σου διαγράψω το μήνυμα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted December 14, 2007 Αύριο απάνθρωπα,ε..?Τελικά Κυριακή ποιοι θα είστε πάνω..? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mythos 0 Report post Posted December 14, 2007 Ελπίζω να μην με εγκαταλείψουν οι δυνάμεις μου και να καταφέρω να ανέβω τι τα έβαλα τα χιονολάστιχα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
PeterPan 0 Report post Posted December 15, 2007 εγώ θέλω να ανέβω αύριο. από τί ώρα θα ξεκινήσετε αν ανεβείτε? ο δρόμος είναι τώρα κλειστός από την έδεσσα... απέ εδεσσα ώς το χιονοδρομικό πόσα χιλιόμετρα είναι ακριβώς? Quote Share this post Link to post Share on other sites