Saltofx 1 Report post Posted February 1, 2008 Αυριο θα ανεβει κανεις καιμακ??? Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted February 1, 2008 ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ θα μείνουν να μου κάνουν παρέα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted February 1, 2008 καλα δεν πειραζει θα εχει λιγοτερα ατομα το βουνο...............χεχεεχ Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted February 1, 2008 ΟΞΩ ΡΕ .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted February 3, 2008 ΟΞΩ ΡΕ .... Γιατί δεν ήρθες Κωνσταντίνε; Όλη μέρα στο σνοουμπαρ ήμασταν. Μια φορά κατέβηκα και έκανα μισή ώρα να συνέλθω από την ομίχλη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted February 3, 2008 εγω παλι κατεβηκα καμια 6 φορες κρεμαση και δυο μπροστα.....το χιονι καλουτσικο.παγωμενο αλλα εκανες................η ομιχλη ομως δεν παιζοταν και ο αερας στη διθεσια.............εν ολιγοις το βουνο χρειαζεται 20 ποντους και καλο καιρο την επομενη φορα αλλιως παπαλα........... Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted February 3, 2008 θα μείνουν να μου κάνουν παρέα Εννοείται !! Τον προσέχουμε σαν κόρη οφθαλμού!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted February 9, 2008 Σήμερα το πρωί (προσπάθησα) να ανέβω στο Καϊμακτσαλάν από το δρόμο της Κερασιάς που έμαθα ότι ήταν κλειστός όταν κατέβηκα (είχαν βάλει κώνους). Επάνω είχε ομίχλη και δεν έβλεπα αν πηγαίνω ίσια ή προς το πλάι. Όταν το χιόνι από τα ανεμοσούρια άρχισε να χτυπάει στο προφυλακτήρα, γύρισα πίσω. Πάντως το χιόνι (στο δρόμο) σήμερα δεν γλιστρούσε καθόλου Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted February 23, 2008 O Spyder μόλις τελείωσε τις καταβάσεις του στο Καϊμάκτσαλαν, τον άκουσα ευτυχισμένο, και πώς να μην είναι. Στάθη, παρόλο που το ήθελα πολύ να κατεβούμε παρέα τις πίστες δεν το καταφέραμε φέτος. Του χρόνου πρώτα ο Θεός φίλε Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted February 24, 2008 O Spyder μόλις τελείωσε τις καταβάσεις του στο Καϊμάκτσαλαν, τον άκουσα ευτυχισμένο, και πώς να μην είναι. Στάθη, παρόλο που το ήθελα πολύ να κατεβούμε παρέα τις πίστες δεν το καταφέραμε φέτος. Του χρόνου πρώτα ο Θεός φίλε Ετυχε να ειμαι Θεσ/νικη για 3 ημερες.Βρεθηκα την Πεμπτη στην συναντηση του συλλογου,που ωφειλω να πω οτι ηταν πιο ζεστα τα πραγματα απ¨οτι στις δικες μας!!! Το δε Σαββατο πριν την κανω για Αθηνα ,εριξα μια καταδρομικη στο Καιμακ.και ωφειλω να πω οτι ολα τους λειτουργουσανε τελεια!!!!!!!!!! Συνχαρητηρια στην διευθυνση του ΧΚ.Μπραβο σας κυριοι!!!! ΥΓ1.Ετυχα και εκπτωση στην ημερησια καρτα!!!Απο 17 πληρωσα 14 ευρω και ολα τα λιφτ εν λειτουργια!!!!!!! Απλα δειχνωντας την καρτα μελους του ΕΣΤΟΥΧ. ΥΓ2.Λαζαρε(KonstantinosV)σου ευχομαι ολοψυχα να πας καλα με το ποδι σου και μην στεναχωριεσε, εχει ο θεος ,για του χρονου. Να μου προσεχεις τον Σταμπολιδη σε παρακαλω!!!!! Το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι καλουσα απο το pmr τυχον κοσμο του συλλογου αλλα δεν,τιποτα!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted February 24, 2008 Το μονο που μου εκανε εντυπωση ηταν οτι καλουσα απο το pmr τυχον κοσμο του συλλογου αλλα δεν,τιποτα!! Στάθηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!! Εγώ περίμενα ότι θα είσαι στο Σέλι! Εκεί μαζευτήκαμε!! έψαχνα κι εγώ με το pmr αλλά τίποτε.. Απλά θεώρησα ότι δεν ανέβηκες καθόλου λόγω υποχρεώσεων!! Κρίμα που δεν βρεθήκαμε στο βουνό!! Πάντως χάρηκα πολύ που σε είδα στη συνάντηση!!άντε να μας ξαναέρθεις και πάλι!! φιλικά , Λένα! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted February 25, 2008 Το δε Σαββατο πριν την κανω για Αθηνα ,εριξα μια καταδρομικη στο Καιμακ.και ωφειλω να πω οτι ολα τουςλειτουργουσανε τελεια!!!!!!!!!! Δεν το ήξερα να βρεθούμε, ωραία μέρα χωρίς πολύ κόσμο (δουλεύουν και τα άλλα ΧΚ και μοιράζεται ο κόσμος). Αλλάζαμε σανίδια, κάναμε δοκιμές και χαβαλέ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted February 25, 2008 Δεν το ήξερα να βρεθούμε, ωραία μέρα χωρίς πολύ κόσμο (δουλεύουν και τα άλλα ΧΚ και μοιράζεται ο κόσμος) Λεωνίδα να έρχεσαι στις συναντήσεις της Πέμπτης να μαθαίνεις τα ραντεβού, όχι μόνο στα φαγοπότια των 4τ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted March 14, 2008 την κυριακη θα ειμαι καιμακ.....................σκεφτεται να παει κανεις αλλος??????????? Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted March 14, 2008 Αφου θα ανεβεις εσυ...και να σκεφτοταν,το ακυρωσε... Παντως θα εχει δυστυχως αρκετη ζεστουλα.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted March 14, 2008 Βαγγέλη εγώ είμαι μόνος για αύριο. Τηλ. αν θέλεις. Βιντεο με τους αρχηγούς, SES 2008 http://www.youtube.com/watch?v=kw6cSr2gTKI Joerg στο Καϊμακ, αυτό το πλάνο το πήρε η τηλεόραση. Είπανε θα το δείξουν αυτή τη Κυριακή. Ελπίζω να έχουν καλύτερη κάμερα (αν και εκεί χαμηλά χωρίς κλίση δεν συμβαίνει τίποτε) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted March 14, 2008 παντως μεεχρι και σημερα η ποιοτητα χιονιου ειναι αψογη.....οποτε οτι και να κανει μχρι τις 12 θα κανουμε πολυ καλο σκι..............λεωνιδα δεν μπορω αυριο.ελπιζω να τα πουμε την κυριακη. αρη παλιογκαντεμη(με την καλη την εννοια) μην τυχον σε πετυχω επάνω........ Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted March 14, 2008 Άρη, ο Βαγγέλης πάλι με κοριτσόπουλα θα ανέβει και θα γυρνάει στις ταβέρνες Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted March 14, 2008 Joerg στο Καϊμακ, αυτό το πλάνο το πήρε η τηλεόραση. Είπανε θα το δείξουν αυτή τη Κυριακή. Ελπίζω να έχουν καλύτερη κάμερα (αν και εκεί χαμηλά χωρίς κλίση δεν συμβαίνει τίποτε) Λεωνίδα στο 00:31 ρίχνει μια ξάπλα στην πίστα με απίστευτη ευκολία Και το κομμάτι που ακούγεται three drives on a vinyl - greece 2000 πολύ μεγάλη επιτυχία στα clubs του εξωτερικού και στα δικά μας πριν χρόνια. Μάλιστα τότε εμπεριέχονταν σχεδόν σε όλες τις χορευτικές συλλογές http://www.youtube.com/watch?v=CQeglQ988Zo Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted March 22, 2008 λοιπόννννννννννννν, έχουμε και λέμε!! από μία σημερινή αυτοψία του Καιμακ έχω να δηλώσω ότι η ποιότητα χιονιού ήταν σούπερ!! λίγος αέρας , αλλά όλοι οι αναβατήρες λειτουργούσαν από το πρωί!ελάχιστη ομίχλη στην κορυφή και αρκετά μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας!!ευτυχώς όχι πολύς κόσμος το πρωί , αλλά πλάκωσε μετά τις 12!! Αύριο το πρωί θα είμαστε εκεί με τα τιμώμενα πρόσωπα Pandora & Barbie!! συντονιζόμαστε στο 8/20!! υ.γ. είμαι μία τρελλή με περτικαλί μπουφάν με το περήφανο σήμα και κόκκινη φόρμα!! (παρακαλώ όσοι νοιάζεστε για τη σωματική σας ακεραιότητα stay away!!) Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 22, 2008 λοιπόννννννννννννν, έχουμε και λέμε!! από μία σημερινή αυτοψία του Καιμακ έχω να δηλώσω ότι η ποιότητα χιονιού ήταν σούπερ!! λίγος αέρας , αλλά όλοι οι αναβατήρες λειτουργούσαν από το πρωί!ελάχιστη ομίχλη στην κορυφή και αρκετά μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας!!ευτυχώς όχι πολύς κόσμος το πρωί , αλλά πλάκωσε μετά τις 12!! Αύριο το πρωί θα είμαστε εκεί με τα τιμώμενα πρόσωπα Pandora & Barbie!! συντονιζόμαστε στο 8/20!! υ.γ. είμαι μία τρελλή με περτικαλί μπουφάν με το περήφανο σήμα και κόκκινη φόρμα!! (παρακαλώ όσοι νοιάζεστε για τη σωματική σας ακεραιότητα stay away!!) Λενιο να μου προσεχεις την φιλεναδα μου σε παρακαλω,το νου σας!!!!! Βαρβαρααααααααααααα!!!! Προσεχε να μην χασεις το κινητο σου παλι!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted March 23, 2008 Λενιο να μου προσεχεις την φιλεναδα μου σε παρακαλω,το νου σας!!!!! θα την προσέχω , θα την προσέχω Στάθη μου.. βέβαια λόγω καιρικών συνθηκών δεν θα ανεβούμε τελικά αύριο , αλλά θα πάμε οπωσδήποτε για καφέ και θα την προσέχω από επιτήδειους!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted March 23, 2008 Λενιο να μου προσεχεις την φιλεναδα μου σε παρακαλω,το νου σας!!!!! Βαρβαρααααααααααααα!!!! Προσεχε να μην χασεις το κινητο σου παλι!!!! Στάθη μου, ευτυχώς το κινητό μου αυτή την φορά την γλύτωσε γιατί όπως είπε και το Λενιώ... δυστυχώς δεν θα ανεβούμε στο βουνό... (έφτασα δίπλα στην πηγή και δεν είπα νερό.... ) θα την προσέχω , θα την προσέχω Στάθη μου.. βέβαια λόγω καιρικών συνθηκών δεν θα ανεβούμε τελικά αύριο , αλλά θα πάμε οπωσδήποτε για καφέ και θα την προσέχω από επιτήδειους!! θα με προσέχει, θα με προσέχει... -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted March 23, 2008 και γω θελω να πιω καφε και να με προσεχουν λολ Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 24, 2008 Ερχομαι το ΣΚ Θεσσαλονικη, το Σαββατο αν ολα πανε καλα και κανονιστει, ερχομαι Καιμακτσαλαν Νικο διαβαζεις κι εδω? Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites