giorgosL 0 Report post Posted December 28, 2007 Ψιτ, mr Professor αν ηξερα θα το κανα! Αλλα 'εν κατεχω! Η ακμη δεν εχει τιναξει ευτυχως! Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 28, 2007 Εντάξει Γιώργο είσαι μια χαρά μην στενοχωριέσαι δεν είναι τίποτα απολύτως! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Heater 0 Report post Posted January 7, 2008 Για να μην ανοιγω νεο τοπικ.....το αριστερο πεδιλο τιναξε τα πεταλα μετα απο μια μερα στον παρνασσο. Πιο συγκεκριμενα...ο πατος αποκτησε μια ωραια γουβα...με απωλεια υλικου. Ρωτησα στο χιονοδρομικο αν μπορουν να το επισκευασουν...αλλα η απαντηση ηταν αποστομοτικη : ’μετα τις γιορτες θα ανοιξουν οι επισκευες’ . Εχετε να συστησετε κανενα μαγαζι στην αθηνα για να το επισκευασω;; Στον δρομο μου ειναι το Montana ski αλλα δεν ξερω αν κανει και επισκευες. Για πειτε βρε παιδια...μπας και καταφερω και το εχω ετοιμο μεχρι το επομενο σαββατο.....(και το ξανασπασω!! ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted January 7, 2008 Pathfinder Ξεκίνησε φέτος το σέρβις διαφημίζεται και στο site του συλλόγου ή skibill Kαλάβρυτα με αποστολή courier Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 8, 2008 Skishop στο Μαρούσι, ο Δημήτρης κάνει πολύ καλή δουλειά... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted January 17, 2008 Είναι τώρα η εποχή που κάνουμε (μικρο)επισκευές στον εξοπλισμό μας και στη παρακάτω ιστοσελίδα υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ θησαυρός πληροφοριών για ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ (και για μένα τον ψιλοάσχετο). Καλό χειμωνιάτικο διάβασμα. http://www.tognar.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted January 17, 2008 παιδια ξερετε αθηνα που μπορω να παω για service? πειτε μερικα μαγαζια η ανθρωπους.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 17, 2008 δες το κόκκινο banner πανω πάνω... εγγύηση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemos 0 Report post Posted January 20, 2008 thanks.εκει θα παω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 21, 2008 Δημητριάδης Δεκελείας Φιλαδέλφεια... Κατάφερε και κατέστρεψε ένα ζευγάρι Αtomic 11 B5 connected... Δεν στριβουν ουτε με τιμονακι πλεον. Θέλει μηχάνημα να "κατέβει" ο πάτος για να δημιουργηθεί καινουρια ακμή. Οπως ήταν ομως δε θα ξαναγίνουν ποτέ. έληξε άδοξα η μολις ενος μήνα ζωή των σκι του αδελφού. καλα να πάθει αφου δε με ακουγε που του τα ελεγα απο το La plagne. πηρε ενα ζευγαρακι SL9 πλέον. Πάνος Παπαθανασίου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 21, 2008 Μου τα έλεγε ο Σάκης και δεν το πίστευα. Καινούργια πέδιλα πήγαν χαμένα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 21, 2008 αν και αναφερομαι για σανιδι χθες εφαγε γερη ζημια δεν εσπασε το μαχαιρι αλλα στραβωσε στο forward δεν ξαναπηγαινω γιατη τελικα δεν κανουν καλη δουλεια. ο συνεργατης σας ειναι εγγυηση? να το παω να το δουν? Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted January 21, 2008 Δημητριάδης Δεκελείας Φιλαδέλφεια... Κατάφερε και κατέστρεψε ένα ζευγάρι Αtomic 11 B5 connected... Δεν στριβουν ουτε με τιμονακι πλεον. Θέλει μηχάνημα να "κατέβει" ο πάτος για να δημιουργηθεί καινουρια ακμή. Οπως ήταν ομως δε θα ξαναγίνουν ποτέ. έληξε άδοξα η μολις ενος μήνα ζωή των σκι του αδελφού. καλα να πάθει αφου δε με ακουγε που του τα ελεγα απο το La plagne. πηρε ενα ζευγαρακι SL9 πλέον. Πάνος Παπαθανασίου. Re Πανο το εχω ακουσει και απο αλλους οτι στο service τους χαλασαν τα πεδιλα...Μπορειτε να μου εξηγεισετε τι μπορει να κανουν στο service και να καταστρεψουν το πεδιλο?? Αν εχω καταλαβει καλα μπορει να αλλαχτει η γωνια που σχηματιζουν οι ακμες? Και αν ναι πως επηρεαζεται η συμπεριφορα του πεδιλου? Τι αλλο μπορε να παει "στραβα" στην διαδικασια του service? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nek70 5 Report post Posted January 21, 2008 Όταν συναντήθηκα το Σάββατο με τον Σάκη στον Ηρακλή είχε τρελαθεί τελείως, τα πέδιλα δεν πήγαιναν καθόλου δεν έστριβαν με τίποτα το πρώτο πράγμα που του είπα όταν ανέφερε ότι είναι από σέρβις ήταν οι μοίρες στις ακμές φυσικά και ο ίδιος αυτό σκεφτόταν αλλά δεν ήθελε να το πιστέψει. Την Κυριακή που τον ξαναείδα μου εξήγησε το πρόβλημα και την λύση του. Η άποψη μου ήταν και είναι πως θα πρέπει να του αντικαταστήσουν τα πέδιλα με ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι και όχι να τα επισκευάσουν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 22, 2008 (...)Μπορειτε να μου εξηγεισετε τι μπορει να κανουν στο service και να καταστρεψουν το πεδιλο?? Αν εχω καταλαβει καλα μπορει να αλλαχτει η γωνια που σχηματιζουν οι ακμες? Και αν ναι πως επηρεαζεται η συμπεριφορα του πεδιλου? (...) Εκδοχή: Αν λιμάρεις τις ακμες σε οξεία γωνία και με ανεβασμένο bevel , to ski για να στρήψει , απαιτεί έντονη γωνιώδη θεση του σκιερ- προκειμένου τα σκι να πατήσουν στην γωνία. etsi πρέπει να γωνιάσουν για να στρηψουν ... αλλιώς το πεδιλο οχι μονο δεν θα στριβει , αλλα ακόμα και στην ευθεία πορεία θα "παίζει" δεξιά αριστερά. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 22, 2008 εχω συναντήσει το αναποδο... ενα ζευγάρι Fischer RX8 που επιαναν οι ακμές οταν ηταν flat και εστριβαν τα πεδιλα στην ευθεια και οταν γωνιαζες εστω και ελαχιστα δεν κραταγαν καθολου. Τα σκι ηταν απο μηχανημα και ηταν και ο πατος προφανος αλοιωμενος... Υπάρχουν ακόμα για οποιον θέλει να τα δοκιμασει ή να μελετησουμε τη ζημια τους γιατι αυτα που εγραψα ειναι αυτα που ενιωθα οταν τα φορουσα και οχι απο παρατηρηση ιδιαιτερη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted January 24, 2008 Μηπως λες για κατι σκι που μου χες δωσει δηθεν "να δοκιμασω" χαμογελωντας υποπτα (λαμογιο ) περυσι στο Πηλιο και σου τα χα επιστρεψει μετα την πρωτη κατεβασια; Ακομα το θυμαμαι εκεινο το πραμα... Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 24, 2008 Θυμάμαι την φάση. Πολύ γέλιο! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 27, 2008 ναι, νιωθεις οτι ξαφνικα ξεχασες το σκι Quote Share this post Link to post Share on other sites