Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Παίρνεις το τρένο απο Σόφια-Θεσσαλονίκη, κατεβαίνεις στο Μπλαγκόεβγκραντ και απο εκεί ταξάκι για Μπάνσκο.

''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel''

Horace Walpole

καλος ηρθες στο κλαμπ και καλο ταξιδι

DALTONS POW ROBBERY.....

Καλώς ήρθες Νίκο !!

Να ξέρεις ότι τα ταξί εκεί θέλουν προσοχή και γενικότερα όταν ταξιδεύεις μόνος.

Και τα Σαβατοκύριακα, όλο και κάποιο αμάξι θα ανεβαίνει προς Παρνασσό ή και Καλάβρυτα . . . στέλνε και κα'να pm (συνήθως για Κυριακές).

Καλώς ?

...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...?

Γιατί δεν πας με το αυτοκίνητο; Λιγότερο χρόνο θα κάνεις.

1 ώρα + 15 λεπτα απο Θεσσαλονίκη μέχρι Προμαχώνα

1.5 ώρες για Bansko απο Προμαχώνα :-)

Σύνολο 2 ώρες + 45 λεπτά

Με το αεροπλάνο μπες-βγες, απογείωση - προσγείωση, πιο πολύ θα κάνεις, περισσότερα θα δώσεις και θα έχεις μετά και 2 ώρες μέχρι το bansko.

To maporama λέει:

Θεσσαλονίκη - Bansko > 216km

Sofia - Bansko > 156Km

Χάρης

Δεν ειναι απο Θεσσαλονίκη ο Nbrotzakis.

Καλως ηρθες στο φορουμ καλά να περνας. Σημερα γυρίσαμε απο Μπάνσκο, ειδα αρκετά λεωφορεία, μάλλον απο Blagoevrad αλλα και Σοφια. Αν θες οπως ειπε κι ο Κωστάκης πάρε το τραίνο, κατεβα στο Σιμιτλι ή στο Μπλακοεβραντ και ανεβα στο βουνο με τη συγκοινωνία. Τωρα για τα δρομολογια πραγματικά δεν ξερω πως, ποια ωρα, ποσο κτλ. Αυτο που ξερω ειναι οτι απο τον ΟΣΕ μπορεις να αντλησεις αρκετές πληροφορίες για αυτα τα πράγματα.

Καλο σκι... 80

Παιδιά, ε πειδή φαντάζομαι, οτι πήγατε κάμποσοι στο Μπάνσκο, δ εν κάνετε ενα report για το τι κατάσταση επκρατεί στο χ/κ;έμαθα ανοίξανε και 2 καινούργιες πίστες.

Horace Walpole

και αυτη ακριβη ειναι αν σκεφτεις οτι πανε για 1 διανυκτερευση θα κανουν 1 μερα καλου σκι θα πανε κοτοπουλα και θα ερθουν κοτοπουλα

ναι Κωστα αλλα θα εχουν κανει κατι που εμεις δεν....

εδω κοιταγα να ανεβω Καιμακ...

Μπραβο παιδια καλη χρονια :D

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

για πες ποια ειναι η δευτερη γιατι εγω δεν βλεπω καμμια δευτερη
Πόσο μακριά νομίζεις είναι η Θεσσαλονίκη από το Μπάνσκο;

220 χλμ είναι :D:rolleyes: :rolleyes:

4 το απόγευμα φεύγει το λεωφορείο, φτάνεις στο Μπάνσκο για το βραδινό φαγητό και μετά ύπνος νωρίς.

Board.jpg

Απο που ξεκιναει το λεωφορειο ρε παιδια;

Απο Θεσσαλονικη φτανεις για βραδυνο φαγητο, απο Αθηνα, χανεις και το πρωϊνο :D:rolleyes::rolleyes:

Φιλικα

ΜακηςΜ

συμπολίτη κωνσταντινε να σε ρωτήσω τι άποψη έχεις για την ασφάλεια με το δικό μου αυτοκίνητο ??ξέρεις τι ενοοω πολλά ακούγονται για την βουλγαρια άλλωστε το αμάξι θα το έχω στο ιδιωτικό παρκιγκ του ξενοδοχείου από ότι μίλησα.

Πιστευω πως ειναι καλύτερα να πας όχι απο Προμαχώνα και να περάσεις Σαντανσκι και μετα Bansko όπως λες αλλά από το τελωνείο Εξοχής που βρίσκεται μετά την Δράμα.

Μέχρι Δράμα ο δρόμος ειναι πλέον πολύ καλός και μετα την Εξοχή είναι περίπου μία ώρα ακόμη. Το παίρνεις ευθεια παράλληλα με τον Νέστο και σε βγαζει στο χιονοδρομικό. :rolleyes:

Επίσης δεν καθυστερείς καθόλου αφού δεν έχει κίνηση ούτε στο δρόμο άλλα ούτε και στα σύνορα.

http://vlsi.ee.duth.gr/~nkroup/mypage/bg04/map.jpg

Στο παραπάνω link μπορεις να δεις πως θα πας απο το τον Προμαχώνα αλλα όπως είπα πρίν νομίζω είναι καλύτερα να πας Θεσσαλονικη - Δραμα - Εξοχη - Bansko.

olimpiadb_1905.jpg

olimpiadb_1905.jpg.9013c398d60fc49f8757583c8c1b6ccd.jpg

Η απόσταση είναι μεγαλύτερη από Εξοχή. Ακόμα και παλαιότερα που υπήρχε καθυστέρηση στα τελωνεία (προ Ε.Ε) είχα κάνει λιγότερο χρόνο από Προμαχώνα.

Η απόσταση είναι μεγαλύτερη από Εξοχή. Ακόμα και παλαιότερα που υπήρχε καθυστέρηση στα τελωνεία (προ Ε.Ε) είχα κάνει λιγότερο χρόνο από Προμαχώνα.

Νομίζω ότι από Εξοχή θα βολεύει για Παμπόροβο. Όταν είχα πάει Παμπόροβο (πριν ΠΟΛΛΑ χρόνια) δεν μπορούσες να περάσεις από εκεί, μόνο από Προμαχώνα.

Board.jpg

leonp

δεν προσεξα οτι μιλας για αναχωρηση απο σαλονικη

2 διαν και την πληρωνεις τζαμπα κατα τη γνωμη μου γιατι μπορει το λεωφορειο να φυγει στις 6 και στις 9 να εισαι στο βουνο

ποιος ο λογος να φυγει παρασκευη απογευμα για να χρεωθεις μια διανκτερευση τζαμπα??/

απο αθηνα ειναι πικρα αστο για σαβατοκυριακο

απο αθηνα ειναι πικρα αστο για σαβατοκυριακο
οχι και τόσο εαν χρησιμοποιήσεις για τις μετακινήσεις την κλινάμαξα του ΟΣΕ !!

Που είσαι ρε κολλητέ?

αλλα εδω μιλαμε για τουριστικο λεωφορειο απο αθηνα και θεσσαλονικη

για τουτου ειναι μονοδρομος η κλιναμαξα

OK. Και εγώ δεν κατάλαβα σωστά !! Sorry.

Που είσαι ρε κολλητέ?

Παιδιά, αν κατάλαβα καλά, από Αθήνα το Bansco είναι 9 ώρες οδικώς με ΙΧ. Σωστά ;

Πόσο κοστίζουν τα διόδια και πόσος χρόνος απαιτείται στα σύνορα του Προμαχώνα (από εκεί συμφέρει να πάω :rolleyes: για να περάσεις ;

Η κάρτα στο ΧΚ κοστίζει 25 € (περίπου) όλες τις μέρες της εβδομάδας ;

Ευχαριστώ

...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...?

Αθήνα Θεσσαλονίκη είναι περίπου 8€ ( ή 10€) και 5€ είσοδο στη Βουλγαρία.(με προορισμό Μπάνσκο).Περνάς σε λίγα λεπτά τα σύνορα και η κάρτα προς το παρόν είναι 25€ κάθε μέρα.

ΗΙ!

ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ Κ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΤΟ ΜΠΑΝΣΚΟ.

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ?

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?

ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΚΕΙ?

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΑΞΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΜΠΑΝΣΚΟ Κ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ?

Κ ΤΕΛΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΨΑΞΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?

ΕΧΩ ΧΑΘΕΙ.....

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!

Κατ'αρχήν snezana καλώς ήρθες και καλή διαμονή.Επίσης ηρέμησε δεν είναι τόσο τ ρομερά τα πράγματα :)

Ο καλύτερος τρόπος για να πας στο μπάνσκο χωρίς φασαρία είναι τ ο τ ρένο.παίρνεις το τρένο απο αθήνα ή θεσσαλονίκη (έχει δύο την ημέρα).Απο αθήνα φεύγει ενα τρένο με κλινάμαξα (μπορείς δηλ. να κοιμηθείς μέσα) στις 23.00 περίπου και φτάνει γύρω στις 9 το πρωί Βουλγαρία.Ο κοντινότερος σ ταθμός σ το Μπάνσκο είναι το Μπλαγκόεβγκραντ.Απο εκεί το μπάνσκο είναι γύρω στα 45 λεπτά.Για να πας εκεί το καλύτερο είναι να έχεις συννενοηθεί με το ξενοδοχείο που θα μείνεις να σου στείλει ταξί στο σιδηροδρομικό σταθμό του Μπλαγκόεβγκραντ.Πληροφορίες για τα δρομολόγια θα βρεις στο www.ose.gr

Αυτοκίνητο δεν πρόκειται να σου χρειαστεί στο μπάνσκο.τσάμπα ταλαιπωρία και έξοδα είναι.Το τ ρένο είναι η καλύτερη λύση και η πιο οικονομική.Εαν θέλεις κάτι α΄λλο για μπάσνκο, στείλε μου pm

Horace Walpole

Ασχετο αλλα τo ονομα της κοπελλας σημαινει χιονατη σε 3 σλάβικες γλωσσες σνιακ ειναι το χιονι ι αλλιως σνιε

και σνεζανκα σνεζανα ι χιονατη :)

ORDEM E PROGRESSO