Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
manos

new member ahead !!!

Recommended Posts

Γεια σε ολους... Κατ αρχην χαιρομαι πολυ που βρηκα ενα χωρο που θα μπορω να μοιραζομαι την αγαπη μου για το σκι. Αν και λογω καποιων οικονομικων προβληματων ειχα καιρο να ασχοληθω με το σκι, τωρα δοξα τον θεο το πηρα αποφαση να ξαναρχισω.

Εκανα σκι μεχρι τα 14 μου, τα πρωτα 4 χρονια τα περασα με δασκαλο και απ' οτι θυμαμαι στο τελος ειχα καταφερει να περασω απο το V στο παραλληλο. Βεβαια απο τοτε εχω κανει μονο μια φορα και αυτο πριν 4 χρονια.

Ελπιζω, τελος, να καταφερω να φτασω στο επιπεδο που ημουν σχετικα γρηγορα και οχι να μετρησω ολο τον παρνασσο με τουμπες :)

Καλως ηρθες μανο θα ταλεμε απανω μολις ανοιξει

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Καλώς τον! Αν φέρεις και χιόνια να ξελαμπικάρουμε λίγο θα σε ευγνωμονούμε...

Welcome! Με το καλό επισήμως και μέλος στη χιονοπαρέα μας :)

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Καλως ηρθες Μανο και μην σε απασχολει η αποχη που ειχες γιατι το σκι ειναι σαν το ποδηλατο δεν το ξεχνας ποτε. Εγω εκανα σκι απο τα 8 εως τα 14 και μετα απο αποχη 10 ετων αρχισα να τσουλαω σαν να μην το ειχα αφησει ποτε... B)

....Ελπιζω, τελος, να καταφερω να φτασω στο επιπεδο που ημουν σχετικα γρηγορα και οχι να μετρησω ολο τον παρνασσο με τουμπες :lol:

Αν δεν πέσεις,δεν θα μάθεις.Το θέμα είναι να τις φχαριστιέσαι(τις τούμπες).....δλδ να πέφτεις...να σηκώνεσαι και να λές...ρε έφαγα μιά τούμπα....μα τι τούμπα!Εξάλλου,μπορεί να στο επιβεβαιώσει ο pefto kai mathaino...

Kαλώς ήλθες λοιπόν και...όρεξη νά΄χεις.

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Welcome!!Welcome!!

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

καλωσήρθες στην παρέα μαας!! μην ανησυχείς για τις τούμπες :unsure: !! σε βοηθούν περισσότερο να μάθεις!! Εγώ προσωπικά κρατάω αρχείο! σε λίγο θα βάλω και να με βαθμολογούν κιόλας!! ;)

Αλλά θα συμφωνήσω ότι το σκι είναι σαν το ποδήλατο!!

και πάλι καλωσήρθες!! καλη χιονοδρομική χρονιά!!

φιλικά , Λένα

bones heal , glory is FOREVER!

Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!!

Καλώς ήρθες και γρήγορα "ετοιμοπόλεμος"

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα..... Ελπίζω να τα πούμε σύντομα σε καποιο ΧΚ με πολύ... πολύ... χιονι !!!

καλημερα σε ολους,

με λενε Δημητρη ειμαι 38 ετων και γουσταρω πολυ το χιονι, την οδηγηση με 4χ4 σε χιονια, μου αρεσουν οι εκδρομες και η επαφη με την φυση.

Χαιρομαι που βρηκα ενα τοπο που και προβλεψεις εχει αρκετα καλες απο περισσοτερο σχετικους με το αντικειμενο ανθρωπους, και ερασιτεχνικες μα βαση την εμπειρια.

Δεν κανω σκι γιατι ποτε δεν ειχα καποιον να μου κολησει το μικροβιο. Τωρα με τα παραπανισια κιλα ετσι και ανεβω σε κανα χιονοδρομικο θα ειναι για αραγμα στο τζακι και περπατημα στην φυση και κυριως για τον χαβαλε.

Ελπιζω να ριξει φετος χιονια με τα κανταρια, γιατι πολυ ξενερωμα ρε παιδι μου χειμωνας με κοντομανικο.

Καλες καταβασεια και ανωδυνες τουμπες σε ολους..... χαχαχαχα :lol:

Καλώς ήλθατε Μάνο και Δημήτρη. Καλή διασκέδαση στο χιόνι με ό,ποιο τρόπο το απολαμβάνει ο καθένας.

Έτσι ακριβώς. Τα βουνά μας χωράνε όλους. Αρκεί να τα αγαπάμε. :lol:

...Τωρα με τα παραπανισια κιλα ετσι και ανεβω σε κανα χιονοδρομικο θα ειναι για αραγμα στο τζακι και περπατημα στην φυση και κυριως για τον χαβαλε.

Μην το λες αυτό. Ακόμα και ο Ηλίας (ο Pefto kai mathaino που έγραψε πιο πάνω) μια χαρά κάνει σκι. :lol:

Make Parnassos Great Again!

χαχαχαχα,

εχετε δει τον σταροβα να κανει σκι? κατι τετοιο περιπου θα δειτε ή ακομα καλυτερα τον Shrek με χιονοπεδιλα.

τουλαχιστον μηπως μαθω την μπεμπα αν και προτιμω να ασχοληθει με τις καταδυσεις οπως ο μπαμπας της... :lol:

παντως επειδη μου αρεσει το χιονι πιστευω οτι το λιγοτερο θα απολαμβανα τις τουμπες.... :lol:

Δημητρη, κατ'αρχην καλως ορισες :D

Κατα δευτερον, σαν ποσα κιλα εχεις στην ηλικια σου και δεν μπορεις να κανεις σκι; :P Μολογα!! :rolleyes::ph34r::ph34r:

Δεν μπορει να πας την μπεμπα για σκι και να μην μαθεις και συ ;)

Φιλικα

ΜακηςΜ

φιλε Μακη, ανω των 13...φευγα, θα βουλιαξω στο χιονι λεμε.. :ph34r:

ελπιζω να χασω καμια 50αρια, οποτε την επομενη σεζον με κοβω να ασχοληθω με το αθλημα.

:ph34r::rolleyes:

Εγω αρχισα σκι στα 118 :ph34r: (σε ηλικια 48 Σεπτεμβριων :rolleyes: ). Καποια στιγμη περσι χτυπησα τα 120κατι, αλλα φετος θα πεσει περικοπη :ph34r: . Ποτε δεν ειναι νωρις για να αρχισεις σκι... :P

Off topic τωρα, μηπως διαθετεις συνωνυμο φουσκωτο στην Olympic Marine του Λαυριου; (Τουλαχιστον προ 3-4 ετων; )

Φιλικα

ΜακηςΜ

οχι δεν εχω φουσκωτο με αυτο το ονομα, ειχα ενα μικρο το οποιο παρεδωσε τοπ πνευμα απο την καταχρηση.

το οκυαλως ειναι ονομα που λανσαρε πριν πολλα χρονια το ιστιοπλοικο θρυλος πια "ΟΚΥΑΛΩΣ" και για οσους δεν γνωριζουν σημαινει αυτο που τρεχει με ταχυτητα στην επιφανεια του νερου

αντε να δουμε, θα χιονισει φετος προς χαλανδρι μερια η θα πρεπει να παμε στο κλονταικ να βρουμε χιονι με τον μπαρμπα σκρουτζ?

:D

Συγνώμη για το οφ τόπικ,είσαι σίγουρος για το όμικρον στο "ΟΚΥΑΛΩΣ" ?

Δε μου κάθεται καλά :Ρ

Καλωσήρθες,κ σύντομα στα βουνά.. :D

(Edit: Ωκυ ως πρωτο συνθετικό σημαίνει γρήγορα..Άρα μάλλον αντίθετα.. "Ωκυαλός")

ΥΓ: Μη με παρεξηγείς :Ρ

Φιλικά,

Δημήτρης