Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Valeria

Rookie member

Recommended Posts

Kalimera se olous! Ystera apo polu distagmo apofasisa na mpw stin wraia parea sas. Kai lew me distagmo giati paratirw oti ligo polu oloi kati xeroun gia ski kai auto sxedon sigoura me ka8ista to pleon rookie member..xerete me polles erwtiseis ktl ktl :) Apo to a8lima i empeiria mou einai elaxisti, vl. duo xronia ski otan imoun 10 xronwn, ena xrono 8alassio kai apofasisa na to prospa8isw ligo ta teleutaia duo xronia. Alla epeidi katalava oti telika mou aresei polu, eipa na to kanw swsta kai ara na er8w se epafi me an8rwpous pou to agapane kai to katexoun. So here I am.... :lol:

Καλημέρα σε όλους! Ύστερα από πολύ δισταγμό αποφάσισα να μπω στην ωραία παρέα σας. Και λέω με δισταγμό γιατί παρατηρώ ότι λίγο πολύ όλοι κάτι ξέρουν για σκι και αυτό σχεδόν σίγουρα με καθιστά το πλέον rookie member... ξέρετε, με πολλές ερωτήσεις κτλ, κτλ ;) Από το άθλημα η εμπειρία μου είναι ελάχιστη, βλ. δύο χρόνια σκι όταν ήμουν 10 χρόνων, ένα χρόνο θαλάσσιο και αποφάσισα να το προσπαθήσω λίγο τα τελευταία δύο χρόνια. Αλλά επειδή κατάλαβα ότι μου αρέσει πολύ, είπα να το κάνω σωστά και άρα να έρθω σε επαφή με ανθρώπους που το αγαπάνε και το κατέχουν. So here I am.... :lol:

------------------

Η μετατροπή από τα Greeklish έγινε από το moderating team. Παρακαλούμε θερμά να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες.

Χ.Λ.

Καλημέρα σε όλους! Ύστερα από πολύ δισταγμό αποφάσισα να μπω στην ωραία παρέα σας. Και λέω με δισταγμό γιατί παρατηρώ ότι λίγο πολύ όλοι κάτι ξέρουν για σκι και αυτό σχεδόν σίγουρα με καθιστά το πλέον rookie member... ξέρετε, με πολλές ερωτήσεις κτλ, κτλ ;) Από το άθλημα η εμπειρία μου είναι ελάχιστη, βλ. δύο χρόνια σκι όταν ήμουν 10 χρόνων, ένα χρόνο θαλάσσιο και αποφάσισα να το προσπαθήσω λίγο τα τελευταία δύο χρόνια. Αλλά επειδή κατάλαβα ότι μου αρέσει πολύ, είπα να το κάνω σωστά και άρα να έρθω σε επαφή με ανθρώπους που το αγαπάνε και το κατέχουν. So here I am.... :D

.....δεν είσαι η μόνη, και εγώ την τύφλα μου δεν ξέρω :D:D:P

..καλώς ήρθες!!!!!!

:P

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Καλημέρα σε όλους! Ύστερα από πολύ δισταγμό αποφάσισα να μπω στην ωραία παρέα σας. Και λέω με δισταγμό γιατί παρατηρώ ότι λίγο πολύ όλοι κάτι ξέρουν για σκι....

Μην εισαι και τοσο σιγουρη... :D;)

Καλως ηρθες στην ωραια-οπως τη χαρακτηρισες-παρεα μας.

Ρωτα οτιδηποτε σε απασχολει και μην δισταζεις καθολου, γιαυτο ειναι το forum.

Καλώς ήλθες στο forum του snowclub!

(BTW, πολύ ωραίο όνομα ;) )

Ευχαριστώ πολύ :D

...και σας ευχαριστώ όλους για το θερμό καλοσώρισμα !!!

Σήμερα Πεμπτη στην Αθηνα εχει συναντηση στο Flocafe. Eλα να τα πουμε και απο κοντα.

Καλως ηλθες.