evaki11 0 Report post Posted January 3, 2008 Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολα τα μελη και τους επισκεπτες του snowclub. Μολις επεστρεψα απο Bansko και ηταν σουπερ.Πολυ χιονι αλλα και παρα πολυ κοσμο!!!!!!!!!!Α και πολυ ακριβα σε σχεση με αλλες περιοδους που εχω παει στο Bansko. Καλα να περασετε σε οσους πατε στην εκδρομη του συλλογου και να κανετε καμια καταβαση και για μας που θα μεινουμε πισω.ΚΛΑΨ Quote Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted January 3, 2008 Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολα τα μελη και τους επισκεπτες του snowclub. Μολις επεστρεψα απο Bansko και ηταν σουπερ.Πολυ χιονι αλλα και παρα πολυ κοσμο!!!!!!!!!!Α και πολυ ακριβα σε σχεση με αλλες περιοδους που εχω παει στο Bansko. Καλα να περασετε σε οσους πατε στην εκδρομη του συλλογου και να κανετε καμια καταβαση και για μας που θα μεινουμε πισω.ΚΛΑΨ καή χρονιά !! καλώς ήρθες στην παρέα μας!! σε όλα τα χιονοδρομικά γίνεται της κακομοίρας αυτή την περίοδο .. αρκεί που πέρασες καλά!! όσο για την εκδρομή του συλλόγου είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά θα φροντίσουν να μας ενημερώνουν συνεχώς για το πόσο τέλεια περνάνε .. κι εμείς θα ξεχνιόμαστε ολίγο στα εγχώρια χιονοδρομικά!! γράψε μας ολίγα πράγματα για τον εαυτό σου.. που κάνεις σκι/ snowboard , , χιονοδρομικά που επισκέφτηκεσ , ηλικία κτλ κτλ.. και πάλι καλώσήρθες!! φιλικά Λένα Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 4, 2008 Καλώς ήλθες evaki (11?) και καλή διαμονή!! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
evaki11 0 Report post Posted January 7, 2008 Καλως σας βρηκα. Κανω σκι εδω και πολλα χρονια ειμαι 28χρ. και ειμαι απο τη Θεσσαλονικη. Προτιμω συνηθως Βανσκο 3-5πηγαδια και γενικοτερα Βορεια Ελλαδα. Πηγα περσι 4 φορες Παρνασσο αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως αντεχετε τοσο πολυ κοσμο ρε παιδια. 45 λεπτα στο λιφτ? Φετος πηγα και Καρπενησι το οποιο μου αρεσε πολυ καθως και Καλαβρυτα που ηταν πολυ καλα διοτι δεν ειχε κοσμο. Αυτα απο εμενα. Ελπιζω οι Αθηναιοι φιλοι να μην παρεξηγηθουν για τον Παρνασσο. Να ρωτησω κατι? Αυτη την εβδομαδα θα εχει συναντηση? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted January 7, 2008 Αυτη την εβδομαδα θα εχει συναντηση?Ναι, ανακοινώθηκε πριν λίγο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xristos (svala) 0 Report post Posted January 7, 2008 καλως ηρθες evaki....τι evaki δηλαδη? 28 χρονων δεν παρεξηγουμαστε εμεις του χκπ ολοι οι "χιονανθρωποι" ενα κοινο σκοπο εχουμε..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 8, 2008 Να ρωτησω κατι? Αυτη την εβδομαδα θα εχει συναντηση? Πέμπτη, Flocafe στην Κρήνη ώρα 22:00. Θα έχει και προβολή χιονο-dvd. Επίσης θα καθοριστούν οι λεπτομέρειες ανάβασης σε κοντικό ορεινό όγκο. Έλα να τα πούμε και από κοντά. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted January 11, 2008 45 λεπτα στο λιφτ? Τα ακους πανουλη?(nickel) να τα χαιρεσαι που θα μου κραξεις την βασιλιτσα A ναι....καλος ηρθες ευα Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
ameli 0 Report post Posted January 11, 2008 καλημερα evaki! καλως ηρθες!! Quote Share this post Link to post Share on other sites