bujinkan 2,507 Report post Posted January 4, 2008 Μιας και κατα πασα πιθανοτητα θα βρεθω ενα σ/κ στην γερμανια για δουλειες και επειδη βρισκομαι σε αναζητηση ενος ζευγαριου σκι κανοντας ενα σερφαρισμα επεσα πανω στα elan speedwave 10 http://www.elanskis.com/pcc.asp?xpath=/pro...thid3=&lang=eng Hθελα λοιπον να ρωτησω εαν εχει καποιος εμπειρια απο Elan Πιστευω οτι ειναι μια παρεξηγημενη εταιρια και οτι εχει πολυ καλα σκι Καθε βοηθεια δεκτη Α και τιμη σκι+δεστρα 300 ευρω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 4, 2008 Δοκίμασα πέρυσι στο ski test στο Καϊμάκ το ELAN speedwave 12! Απίστευτο πέδιλο, πολύ πάνω από το επίπεδό μου σαφώς, αλλά, πραγματικά ένιωσα ότι έκανα για πρώτη φορά σκι- σκι, ότι άφηνα γραμμές, σταθερό, γρήγορο, εύκολο στις στροφές! Κατόπιν αυτής της εμπειρίας, φέτος παρήγγειλα και ήδη αγόρασα τα ELAN wave magic, ένα γυναικείο μοντέλο πιό κοντά στο επίπεδό μου και σε αυτά που θέλω να κάνω, τα έχω ήδη δοκιμάσει 7-8 φορές και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλής ποιότητας πέδιλα, με πολύ καλή σχεδίαση και όμορφα αισθητικά. Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου ΡΜ να σου στείλω τηλ του προμηθευτή που τα πήρα εδώ στην Ελλάδα σε πολύ καλή τιμή ως μέλος του Συλλόγου. Απλά να τον ρωτήσεις αν έχει το μοντέλο στις διαστάσεις που θέλεις και σε τί τιμή μπορεί να σου το αφήσει...Δεν χάνεις τίποτα! Καλή τύχη! Φιλικά Γιώτα Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 4, 2008 O arma θα πρέπει να ξέρει από elan.. αν δεις το avatar του! Πλάκα Πλάκα έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για αυτή την εταιρία! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 4, 2008 O arma θα πρέπει να ξέρει από elan.. αν δεις το avatar του! οχι βρε ,αυτα τα φορεσα ΜΟΝΟ για το συγκεκριμενο instantane' Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 4, 2008 :P Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted January 4, 2008 Έχεις πάρει λίγο, ή μου φαίνεται; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 4, 2008 είναι που μετα από καιρό έχω κάνει τόσο πολύ σκι πριν καν μπούμε στην δευτερη βδομάδα του Γεναρη.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 8, 2008 τελικα μετα απο πολυ σκεψη και πολυ ιντερνετικο ψαξιμο κατεληξα στο παρακατω πεδιλο και αφου κατεληξα ξεκινησε και το ψαξιμο για καλυτερη τιμη και τελικα θα αγοραστει απο γερμανια Προτεινομενη τιμη 475 και θα το παρω 300 ευρω Μεταφορικα δεν εχουν υπολογιστει ακομα Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 11, 2008 τελικα μετα απο πολυ σκεψη και πολυ ιντερνετικο ψαξιμο κατεληξα στο παρακατω πεδιλο και αφου κατεληξα ξεκινησε και το ψαξιμο για καλυτερη τιμη και τελικα θα αγοραστει απο γερμανια Προτεινομενη τιμη 475 και θα το παρω 300 ευρω Μεταφορικα δεν εχουν υπολογιστει ακομα Με μεγαλη μου χαρα πληροφορηθηκα οτι σημερα σταλθηκαν τα σκι μου απο γερμανια με DHL Οποτε πιστευω δευτερα με τριτη να ειναι εδω Βουρ λοιπον για αγορα μποτας Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted January 11, 2008 Καλοταξιδα Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 12, 2008 Καλοταξιδα ..Ευχαριστωωω Quote Share this post Link to post Share on other sites
drbalm 13 Report post Posted January 13, 2008 Καλοτάξιδα bujinkan!! :-) Σκεφτόμουν να τα πάρω και εγώ. Τα είχα βρει στην νάουσα 350 € αλλά με κέρδισαν τα magfire 08. Tα δοκίμασα χτες και έμεινα πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που έκανα σκι μαζί τους. Ελπίζω το ίδιο και για σένα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 13, 2008 Έχεις πάρει λίγο, ή μου φαίνεται; μα , δεν το ξερεις ???? Ο ΦΑΚΟΣ παντα ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥ οσο ναναι .....το προσθετει Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted January 13, 2008 Το συνολάκι σου πάει τρελά όμως! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 13, 2008 Αυτός ο φακός ρε γαμώτο.. με βλέπω για ban.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 13, 2008 Το συνολάκι σου πάει τρελά όμως! Τι σας φταιει το θεμα μου βρε? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted January 13, 2008 Έχεις απόλυτο δίκιο. [/off-topic] Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 14, 2008 Το συνολάκι σου πάει τρελά όμως! τι θα λεγατε να το προτειναμε για στολη του snowclub ??? ΑΥΤΗ η στολη ,δεν νομιζω να ειναι (πολυ) ακριβη..... - τα απολυτως απαραιτητα - Μηπως θα επρεπε να το (ξανα)δεις το θεμα αυτο Nickel ??? υγ @ bujinkan εχεις απολυτο δικιο για το off-topic (και το εννοω !!) ....... το παθαινουμε συχνα αυτο. γεμισαμε παλιοχαρακτηρες εδω μεσα Και ολο υποσχομαστε οτι ΔΕΝ θα ξανασυμβει.... ...και οπως βλεπεις ,ΚΡΑΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ τις υποσχεσεις μας Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 14, 2008 Τι σας φταιει το θεμα μου βρε? έχεις δίκιο σορρυ! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 22, 2008 Κοντευω να κοψω τις φλεβες μου λεμε Τα σκι μου εφυγαν απο γερμανια παρασκευη 11/01 και σημερα 22/01 ακομα δεν εχουν φτασει Τα νευρα μουυυυυυυυυ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 22, 2008 υπομονη χειμωνας ειναι, θα σταματησαν για κανα σκι στις αλπεις Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 22, 2008 υπομονη χειμωνας ειναι, θα σταματησαν για κανα σκι στις αλπεις ρε nickel βαλτος εισαι να με πριζωσεις και εσυ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
medos 0 Report post Posted January 23, 2008 Ζητα αριθμο φορτωτικης απο αυτον που σου τα εστειλε. Παρε τηλ DHL να σου πουνε που βρισκονται. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 29, 2008 Ηρθανεεεεε γιουχουυυυυ Επιτελους μετα απο 17 ημερες εφτασαν τα σκι μου απο γερμανια Επισης μποτες σκι αφορετες ολοκαινουργιες τζαμπε Περσι αγορασε ο ξαδερφος μου μποτες του σκι αλλα ενας παλιος τραυματισμος στο γονατο δεν του επετρεψε να κανει σκι.Οποτε με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει,σου τις στελνω(φοραμε το ιδιο νουμερο παπουτσι) και μακαρι να σου κανουνε Σημερα το πρωι λοιπον ερχεται ενα πακετακι,το ανοιγω και τι βλεπω? Επειδη ειμαι στο μαγαζι τις δοκιμασα μονο για κανα 2 λεπτα και φαινεται να μου ταιριαζουν Το μεσημερι θα τις φορεσω για κανα μισαωρο Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 29, 2008 Καλορίζικα, καλοφόρετα και καλές καταβάσεις να έχεις! Quote Share this post Link to post Share on other sites