Jump to content
  • Upcoming Events

    No upcoming events found
Sign in to follow this  
Χρήστος Λάππας

4500 θέματα

Recommended Posts

... γιατί αν κάνεις απλοϊκά μαθηματικά με τον Μικ, το makalu, εσένα, εμένα, τον metero και αρκετούς άλλους τα 10.000 θέματα θα τα έχουμε πριν τον Δεκέμβριο του 2004. αν αυξηθούν και τα μέλη μας θα έχουμε πολύ περισσότερα.

 

Be generous

give to other people

give from urself

don't stay on a shelf

 

Ο "έχω ρωγμώδες και κλαίγομαι"

κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης


Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Share this post


Link to post
Share on other sites
:evil:

 

Άντε, και του χρόνου 10.000

 

Για ξανασκεψου το βρε Xρηστο conf40.gif : 10.000 θεματα σαν αυτα του Paniousmoker5.gif, σαν του MIK και σαν καποιους αλλους συγγραφεις του forum, τι επιπτωση θα εχουν επανω μας :? ?

Προβλεπω να χτυπαμε τα bangdesk.gif κεφαλια μας, να απολυομασται απο τις δουλειες μας κλωτσιδων kickbut.gif.

Bεβαια καποιοι αλλοι θα εχουν γινει παμπλουτοι απο τις αυξησεις παραγωγικοτητας που θα εχουν παρει :shock:.

O Server του site θα σηκωσει τα χερια ψηλα nixweiss.gif και ο καημενος ο 6686714693fe0199654920.gif Geonic να τραβαει τα μαλλια του pullhair.gif.

 

Για αποφυγη των παραπανω think.gif σκεψεων μου, προτεινω να σπασουμε computermad.gif τους υπολογιστες αυτων που θετουν σε κινδυνο την επαγγελματικη μας καριερα :!: Aφηστε που κινδινευουμε να γινουμε τηλεσκιερ ( κατι σαν τους τηλεχουλιγκανς ενα πραγμα) αν θα ασχολουμαστε τοσο πολυ με το διαβασμα ολων αυτων των post!

 

Y.Γ: Keep up the good (writing) job!

Share this post


Link to post
Share on other sites

...φαγώθηκες.... αφού σου βρίσκουμε τρόπους απασχόλησης (να διαβάζεις όσα γράφουμε) ενώ είσαι στη δουλειά σου και ματαιοπονείς... τι παραπανιέσαι βρε?

 

Και πως βάζεις όλα αυτά τα emoticons? εκείνο που μου είχες στείλει με τον PanioBanio δεν μπορώ να το βάλω στα ποστ μου... Τι να κάνω? (είδες σου βρήκα και άλλη ενασχόληση)

 

(Εκ)παιδεύοντας το κόσμο

Ο κάφρος του φόρουμ

Παναγιώτης


Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλά ρε Ανέστη.... Πρίν λίγο μου έγραψες οτι δεν θα έρθεις στην συνάντηση λόγω μέσης.... Δεν σου πονάει ρε παλικάρι μου στην καρέκλα που κάθεσαι τόση ώρα και ψάχνεις; :wink: :wink: 8):P


Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...