matfield 59 Report post Posted January 24, 2008 Θα ειναι κανενας απο τους εναπομειναντες το π-σ-κ στα καλαβρυτα . Εγω λεω για αυριο με λιγο ρισκο για αερα και κατα 99% κυριακη με καλυτερο πιστευω καιρο. Φιλικα Γιαννης (Μatfield) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 24, 2008 Eγω προσωπικά δε ξέρω ακόμα..με προβληματίζει το αεράκι που χει.. Ισως να τιμησω Παρνασσό αυτη τη φορά! (Εκεί με προβληματίζει το χιόνι.. ) Ιδωμεν! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 25, 2008 Ειδες; Γερνας και το ριχνεις στους προβληματισμους... Κατι σαν τον Panpanou να'ουμ'... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted January 25, 2008 Eγω προσωπικά δε ξέρω ακόμα..με προβληματίζει το αεράκι που χει.. Ισως να τιμησω Παρνασσό αυτη τη φορά! (Εκεί με προβληματίζει το χιόνι.. ) Ιδωμεν! Mα στον Παρνασσό φαίνεται ότι θά΄χει περισσότερο αεράκι. Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
aristotelis_maz 0 Report post Posted January 29, 2008 κι εγω θα παω αυτη την κυριακη στα καλαβρυτα Quote Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted February 1, 2008 Κανενας καλαβρυτα αυριο? Ελεγα για παρνασσο αλλα δεν βρισκω παρεα οποτε μαλλον αν δεν αλλαξει κατι παμε για χκκ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 1, 2008 Κανενας καλαβρυτα αυριο? Ελεγα για παρνασσο αλλα δεν βρισκω παρεα οποτε μαλλον αν δεν αλλαξει κατι παμε για χκκ. Εγω θα ειμαι επανω αυριο αλλα πως θα γνωριστουμε???? Αυριο ειναι η μερα που θα πατησουν χιονι για πρωτη φορα τα ολοκαινουργια ELAN μου και οι μποτες HEAD Quote Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted February 1, 2008 pmr 8/20 .Ολο και καποιον θα ακουσεις. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 1, 2008 Εγω θα ειμαι επανω αυριο αλλα πως θα γνωριστουμε???? Αυριο ειναι η μερα που θα πατησουν χιονι για πρωτη φορα τα ολοκαινουργια ELAN μου και οι μποτες HEAD και μετα θα κανεις ενα φρεσκοτατο service στα νεα σου πεδιλα και απ'οτι ακουστηκε θα ειναι κλειστη η αγκυρα λογο αγωνων μονο στυγα και αυτη μεσα στην πετρα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 1, 2008 και μετα θα κανεις ενα φρεσκοτατο service στα νεα σου πεδιλα και απ'οτι ακουστηκε θα ειναι κλειστη η αγκυρα λογο αγωνων μονο στυγα και αυτη μεσα στην πετρα Θα ειμαι προσεκτικος Αλλιως τι να κανουμε ολα μεσα στο προγραμμα ειναι pmr 8/20 .Ολο και καποιον θα ακουσεις. Ασε με ρε γαμωτο ξεχασα τα pmr στο μαγαζι Τι θα φορας Τι σκι εχεις? Σε ποια λιφτ συχναζεις? Quote Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted February 1, 2008 Rossignol zenith5, Dalbello boots. Κοκκινη σαλοπετα ασπρο μπουφαν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 1, 2008 Rossignol zenith5, Dalbello boots. Κοκκινη σαλοπετα ασπρο μπουφαν. Οκ μενω στο κοκκινη σαλοπετα και λευκο μπουφαν Το ονομα σου? Εγω αχιλλεας πρασινο-λαδί παντελονι και μπουφαν κοκκινο-κεραμυδί Α και επισης πεδιλα κοκκινομαυρα ELAN,ισως ο μοναδικος με elan Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 2, 2008 και μετα θα κανεις ενα φρεσκοτατο service στα νεα σου πεδιλα και απ'οτι ακουστηκε θα ειναι κλειστη η αγκυρα λογο αγωνων μονο στυγα και αυτη μεσα στην πετρα Δεν ηταν προβλημα οι πετρες σημερα.Προβλημα ηταν η ομιχλη απο την οποια δεν εβλεπες στα 2 μετρα Μιλαμε απο την ανασφαλεια που ενιωθα εφαγα τοσες σουπες σε 3 ωρες,οσες δεν εχω φαει σε ολη μου την υπολοιπη ζωη στις πιστες Α και μην ξεχασω κυριε skimad απεκτησα και ενα ενθυμιο στο 1 πεδιλο Quote Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted February 2, 2008 Δεν ηταν μονο η ομιχλη και ο αερας στην κορυφη της στυγας εκοβε κ....ς ενω το snow-forecast εδινε ηλιοφανεια γαμω το . Το ακριβως αντιθετο εγινε κριμα και ειχα απιστευτη ορεξη. Bujinkan πως και δεν σε πετυχα πουθενα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted February 2, 2008 Ε με την ομιχλη που να βρεθειτε Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 2, 2008 Δεν ηταν προβλημα οι πετρες σημερα.Προβλημα ηταν η ομιχλη απο την οποια δεν εβλεπες στα 2 μετρα Μιλαμε απο την ανασφαλεια που ενιωθα εφαγα τοσες σουπες σε 3 ωρες,οσες δεν εχω φαει σε ολη μου την υπολοιπη ζωη στις πιστες Α και μην ξεχασω κυριε skimad απεκτησα και ενα ενθυμιο στο 1 πεδιλο οταν ο skimad μιλαει να τον ακους ενταξη δεν ειναι και τιποτα σοβαρο ετσι; Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 2, 2008 Δεν ηταν μονο η ομιχλη και ο αερας στην κορυφη της στυγας εκοβε κ....ς ενω το snow-forecast εδινε ηλιοφανεια γαμω το . Το ακριβως αντιθετο εγινε κριμα και ειχα απιστευτη ορεξη. Bujinkan πως και δεν σε πετυχα πουθενα? Εγω δεν εβλεπα ουτε τη μυτη μου ρε Οντως ξεχασα να αναφερω οτι ξυριζε,ειδικα στον εναεριο για στυγα το δαγκωσα μιλαμε Μονο μια κοπελα ειδα στην κορυφη που μιλαγε σε pmr οταν ο skimad μιλαει να τον ακους ενταξη δεν ειναι και τιποτα σοβαρο ετσι; Α δεν ξερω επειδη δεν ειμαι ψειρας εσυ να μου πεις Οπως ειναι το πεδιλο στην πανω επιφανεια στην ακρη (δεν ξερω πως σκατα να στο εξηγησω) ακριβως στο πλαι ειδα ενα γδαρσιμο ,ειχε φυγει ενα κοματακι σαν κλωστη ενα πραγμα (κρεμοταν).Η κλωστη αυτη ηταν σαν μεταλλο ενα πραγμα Πω πω και @αμω τις περιγραφες λεμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 2, 2008 Σημερα Σαββατο με καποιον προσπαθησα να συνομιλησω με τα PMR στη γνωστη συχνοτητα, αλλα η επικοινωνια θυμιζε χαλασμενο τηλεφωνο. Κριμα. Next time. Ημουν επανω Παρασκευη και Σαββατο. Παρασκευη ανεβηκαμε καλο μεσημερι αλλα τελικα αξιζε περισσοτερο απο το Σαββατο. Και ενω περιμενα σημερα Σαββατο, συμφωνα με τις προβλεψεις, να παστωθω στις αντηλιακες, ο νοτιας ειχε αλλα σχεδια για το χιονοδρομικο. Τρελλη υγρασια, χιονι και χιονονερο πιο χαμηλα, ομιχλη απο την Βαθεια Λακκα και πανω και κατι ριπες αερα που ξυριζαν. Πρωτη φορα ειδα τοσο μαζεμενο κοσμο στο σαλε. Οι τολμηροι δεν περιμεναμε στο πιατακι της Δαφνης πανω απο 5 λεπτα. Χρονος απιθανος απο την στιγμη που η αγκυρα ηταν για τους αγωνιζομενους, η Στυγα βγηκε off λογω αερα και ουσιαστικα δουλευε μονο το κατω μερος του χιονοδρομικου. Το χιονι νοτισμενο και τις 2 μερες, πραγμα που εκανε τις πιστες ψιλοχαλια. Οπως και να ΄χει καναμε και αλλα 2 σκι για να εχουμε να θυμομαστε τις ωρες που πηζουμε στις δουλειες μας, μακρια απο τα βουνα που αγαπαμε. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted February 2, 2008 Σημερα Σαββατο με καποιον προσπαθησα να συνομιλησω με τα PMR στη γνωστη συχνοτητα, αλλα η επικοινωνια θυμιζε χαλασμενο τηλεφωνο. Κριμα. Next time. Εγω ημουν με το πμρ αλλα δυστυχως η επικοινωνια δεν πραγματοποιηθηκε καποια αλλη φορα με καλυτερες συνθηκες ελπιζω.Μαλλον για την αλλη παρασκευη παμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 3, 2008 Εγω δεν εβλεπα ουτε τη μυτη μου ρε Οντως ξεχασα να αναφερω οτι ξυριζε,ειδικα στον εναεριο για στυγα το δαγκωσα μιλαμε Μονο μια κοπελα ειδα στην κορυφη που μιλαγε σε pmr Α δεν ξερω επειδη δεν ειμαι ψειρας εσυ να μου πεις Οπως ειναι το πεδιλο στην πανω επιφανεια στην ακρη (δεν ξερω πως σκατα να στο εξηγησω) ακριβως στο πλαι ειδα ενα γδαρσιμο ,ειχε φυγει ενα κοματακι σαν κλωστη ενα πραγμα (κρεμοταν).Η κλωστη αυτη ηταν σαν μεταλλο ενα πραγμα Πω πω και @αμω τις περιγραφες λεμε παρε μια λιμα και λιμαρε το λιγο δεν ειναι τιποτααπο κατω να ειναι καλο απο πανω απλα σου χαλαει την μοστρα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted February 7, 2008 Θα ειμαι αυριο επανω για να ''ελεγξω την ποιοτητα του φρεσκου χιονιου'' αν και μαλλον (συμφωνα με το αναξιοπιστο SF)δεν θα εχει τις ιδανικες συνθηκες. Αλλα τι να κανουμε. Θα ειναι κανενας αλλος? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted February 8, 2008 Oλα κλειστα σημερα στα καλαβρυτα λογω αερα Μονο η πιστα ερμης ειναι ανοιχτη Τελευταια χιονοπτωση εχτες 25cm Quote Share this post Link to post Share on other sites
matfield 59 Report post Posted February 12, 2008 Ειναι κανενας για καλαβρυτα αυριο? Δεν το εχω σιγουρο αλλα αν δω θετικα στοιχεια το πρωι απο την webcam.......εφυγαααααααα! Quote Share this post Link to post Share on other sites