matfield 59 Report post Posted January 16, 2008 Ποιοι θα ειναι (αν και δεν περιμενω πολλους.)? Θα ειναι η στυγα ανοιχτη? Λαθος την παρασκευη 18/1 ηθελα να γραψω Quote Share this post Link to post Share on other sites
SPR 1 Report post Posted January 17, 2008 Θα ειναι η στυγα ανοιχτη? έλα ντε...θα ΄ναι...δε θα΄ναι.... αυτό με βασανίζει και μενα τα τελευταία 6-7 χρονια....όπως και τι ώρα θα ******** στο προσωπικό να ανοίξει τη διπλή άγκυρα...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 17, 2008 Εγω πάντως θα ανέβω το σάββατο και υπολογίζω πως η στυγα θα είναι ανοικτή (να κρατήσω και το σερί μου φέτος με αυτόν τον αναβατήρα! ) Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted January 17, 2008 Kαι εγω θα είμαι επάνω και σάβατο και κυριακή, καλώς εχόντων των πραγμάτων. Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted January 17, 2008 Κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαι πανω με εναν καινουργιο στο αθλημα για την πρωτη του επαφη Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 17, 2008 skimad+skimadisa το σαββατο το πρωι θα σκιαρουν παρεα εκτος συγκλονιστικου απροοπτου Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 18, 2008 λοιπον αυριο θα ειμαι και εγω επανω. Παντελονι χρωματος λαδι και μπουφαν κεραμυδι-μαυρο γυαλι ηλιου κοκινομαυρο Για πειτε βρε παιδες οποιος ειναι επανω αυριο πως θα σας γνωρισω να γνωριστουμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 18, 2008 ακυρος ο skimad το συγκλονιστικο απροοπτο συνεβη! η skimadisa βαρεσε μεση και το skimadaki πυρετουλη την αλλη εβδομαδα πανω λοιπον τι να κανουμε και ο kostakiskal θα μας φαει τις le poudre αλλα και θα πιει πολλους καφεδες στην βαθεια λακκα Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted January 18, 2008 Δεν πειραζει...εσεις να στε καλα Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 19, 2008 ακυρος ο skimad το συγκλονιστικο απροοπτο συνεβη! η skimadisa βαρεσε μεση και το skimadaki πυρετουλη την αλλη εβδομαδα πανω λοιπον τι να κανουμε και ο kostakiskal θα μας φαει τις le poudre αλλα και θα πιει πολλους καφεδες στην βαθεια λακκα α ρε skimad ατυχος εισαι σημερα ηταν φανταστικα ηλιος ολη μερα, απνοια,χιονι καλο και κοσμος λιγος Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 19, 2008 μη μου τα λετε γιατι ζηλευω περισσοτερο και δεν μπορω να αφησω παιδι και γυναικα αρρωτους για να ανεβω αυριο μονος να πω και κατι αλλο οτι ο kostakiskal δεν εφαγε μονο τις le poudre σημερα αλλα εφαγε και τις le soupe Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted January 20, 2008 Οντως, έφαγα μια τούμπα άκρως θεαματική και μεγάλη Πάντως , μετα απο 2-3 σαβατοκύριακα στα καλάβρυτα, νομίζω οτι ο αριθμός των σκιερ έχει μειωθεί σημαντικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.Ακόμα και φέτος που απ'οτι λένε όλοι είναι σ ε καλύτερη κατάσταση απο τον παρνασσό, ο αριθμός των σκιερ (όχι των επισκεπτών) ακολουθεί φθίνουσα πορεία.Θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια , που εαν έφτανες σάβατο μετα τις 10, έτρωγες κάτι απίστευτες ουρές.Τώρα , αυτό γίνεται (εαν γίνει) μετα τις 12 και πάλι η ουρά είναι υποφερτή. Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 20, 2008 Την επόμενη φορά πες οτι θα πας Παρνασσό για παράδειγμα και να δεις πως θα είναι τα Καλάβτυτα γεμάτα στον κόσμο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted January 20, 2008 Πάντως , μετα απο 2-3 σαβατοκύριακα στα καλάβρυτα, νομίζω οτι ο αριθμός των σκιερ έχει μειωθεί σημαντικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.Ακόμα και φέτος που απ'οτι λένε όλοι είναι σ ε καλύτερη κατάσταση απο τον παρνασσό, ο αριθμός των σκιερ (όχι των επισκεπτών) ακολουθεί φθίνουσα πορεία.Θυμάμαι πριν 5-6 χρόνια , που εαν έφτανες σάβατο μετα τις 10, έτρωγες κάτι απίστευτες ουρές.Τώρα , αυτό γίνεται (εαν γίνει) μετα τις 12 και πάλι η ουρά είναι υποφερτή. Eμμ!...Γκρίνια ο ένας,γκρίνια ο άλλος (όχι άδικα βέβαια),πού ν΄αποφασίσει κάποιος να πάει Καλάβρυτα, αφού δεν ξέρει κάθε φορά, τί θα συναντήσει! Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted January 20, 2008 νομίζω οτι ο αριθμός των σκιερ έχει μειωθεί σημαντικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.Ακόμα και φέτος που απ'οτι λένε όλοι είναι σ ε καλύτερη κατάσταση απο τον παρνασσό, ο αριθμός των σκιερ (όχι των επισκεπτών) ακολουθεί φθίνουσα πορεία Ο μονος λογος για τον οποιο μια μεγαλη μεριδα των αθηναιων χιονοδρομων θα επιλεξει τα Καλαβρυτα ειναι το να ειναι Παρνασσος κλειστος,οπως και συνεβει στην πρεμιερα του ΧΚΚ. Το απογοητευτικο ειναι οτι οι επιλογες τους δε γινοντε ορθολογικα,αλλα στηριζοντε καθαρα στην υποσυνειδητη αντιληψη που εχουν για την ταμπελα ''Παρνασσος''. Φιλε Κωστα 10 μετρα χιονι να εχουν Καλαβρυτα....10 ποντους ο Παρνασσος,αυτον θα επιλεξουν. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 20, 2008 Έχω την αίσθηση ότι όντως το άθλημα περνάει κρίση στην χώρα μας. Το ίδιο συμβαίνει και στον Παρνασσό. Πολλοί οι επισκέπτες, λίγοι οι χιονοδρόμοι. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 20, 2008 Την επόμενη φορά πες οτι θα πας Παρνασσό για παράδειγμα και να δεις πως θα είναι τα Καλάβτυτα γεμάτα στον κόσμο Ασε Γιωργο καλυτερα να ερχεται καλαβρυταμιλαμε το ευχαριστιομαστε Κωστα μην ακους κανεναν εγω μαζι σου και εχουμε και φρεσκους στην παρεα περασατε καλα αυτο το σκ εμαθα εκτος απο τις le soupe Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted January 21, 2008 Κατ'αρχήν εσύ mainale μην λες πολλά, γιατί όσα χρόνια κυκλοφορώ , μια φορά μου έκαναν αλκοτεστ μεσημέρι (και επίσης πρώτη φορά που είδα να κάνουν μεσημέρι) και αυτό έγινε μόλις έφυγα απο το μαγαζί σου Και ήτανε κει εκείνο το αγιωργήτικο και βάρεσε κόκκινο το μηχάνημα!Σκέψου να είχα πάρει και κανα 2 μπουκάλια και να τα βλέπανε οι μπάτσοι, τι είχε να γίνει! Πάντως η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα , η οποία γίνεται όλο και πιο έντονη, έχει τον αντίκτυπο της στο σκι.Για τη μεγάλη πλειοψηφία των οικογενειαρχών είναι δυσβάστακτο ενα σ/κ σε χ/κ.Εδω έφτασε στα Καλάβρυτα το μάθημα να κοστίζει το ίδιο με την Val d' Isere.Kαι οι κάρτες ανεβαίνουν συνέχεια.Απο την άλλη πλευρά οι επισκέπτες θα αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς αφού με μικρό σχετικά κόστος μπορεί κάποιος να επισκεφθεί τ ο βουνό και να μην χρειάζεται να πληρώσει ενα κάρο λεφτά σ ε κάρτες,σκι, δασκάλους κλπ.Βέβαια, για τους χιονοδρόμους είναι καλύτερα να έίναι μόνοι τ ους σ το βουνό σ/κ.Π.χ. το σ.αβατο έκανα 2-3 καταβάσεις στη Δάφνη 1, εντελώς μόνος μου. Και εσυ skimad να φροντίσεις να μείνεις και κανένα βράδυ στο παρτυ, να δ εις πόσο καλύτερα θα περάσουμε Πάντως θεωρώ οτι παρ'ολα τα προβλήματα τους , φέτος τα καλάβρυτα λειτουργούν καλύτερα απο τ ον παρνασσό και με περισσότερο χιόνι. Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 21, 2008 ...Πάντως θεωρώ οτι παρ'ολα τα προβλήματα τους , φέτος τα καλάβρυτα λειτουργούν καλύτερα απο τ ον παρνασσό και με περισσότερο χιόνι. Εχεις απολυτο δικιο...δεν χρειαζεται να το επιβεβαιωσεις με επιτοπια προσωπικη επισκεψη Ασ' τον Παρνασσο να βουρλίζεται,... στη...μοιρα του! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 21, 2008 Εγω πιστέυω οτι η μεγαλύτερη αιτία που δεν πάει ο κόσμος στα χιονοδρομικά είναι η έλλειψη χιονιού. Αν ρίξει χιόνι καλο μέσα στην εβδομάδα να δείτε οτι ολα θα γεμίσουν ξανά Κωστάκη κατάφερες να ερθουν οι μπάτσοι και να κάνουν αλκοτέστ τι να πω τώρα ας μιλήσουν και οι υπόλοιποι Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted January 21, 2008 ενταξει τωρα εμαθε και που στηνονται να προσεχετε ολοι στην ανηφορα πριν τη διασταυρωση για το χιονοδρομικο 200 μετρα για οσους πανε προς λεβιδι και για οσους ερχονται προς καψια τριπολη 200 μετρα μετα τη διασταυρωση προς το χιονοδρομικο Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 21, 2008 εκει περα ηταν το καλοκαιρινο τους στεκι τι εγινε τωρα θα τους εχουμε και τον χειμωνα??????? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 21, 2008 Παιδιά εκεί την στήνουν για ολο το χρόνο κάθε μέρα και κάποιες φορές και δυο φορές τη μέρα.Να προσέχετε το όριο ταχύτητας εκεί, ποτέ πάνω απο 50-60 χλμ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted January 21, 2008 Κωστάκη κατάφερες να ερθουν οι μπάτσοι και να κάνουν αλκοτέστ τι να πω τώρα ας μιλήσουν και οι υπόλοιποι Υπαινίσεται κάτι ο νέος; Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 22, 2008 Υπαινίσεται κάτι ο νέος; Απαπαπαπα εγω τίποτα εσείς οι μεγαλύτεροι ξέρετε καλύτερα Quote Share this post Link to post Share on other sites