Nickel 76 Report post Posted January 18, 2008 ΣΚ έρχεται, χιονάκι μια χαρά... pmr 8/20 θα ειμαι επάνω full family. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 18, 2008 θα ειμαι και εγω απανω Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 18, 2008 ΠΑΡΑ πολλοί θα είναι πάνω................................θα τα πούμε εκεί! (By the way Κύριοι από πάνω μου ..............Κυριακή, Δευτέρα θα είσαστε ή εννοούσατε 19 - 20/1) Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 18, 2008 ναι εχεις δικιο ρε φιλε αμαν ολο να μας την λες Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted January 18, 2008 Μηπως 19-20 τελικα? :LOL: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 18, 2008 Λαππα θα ερθεις??????? Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 18, 2008 Ο Κος Λάππας δεν θα είναι στου βουνό??? Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted January 18, 2008 θα ειμαι επάνω full family. Κάνει ski το Nickelάκι; Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
shefrench 0 Report post Posted January 18, 2008 ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ... (pmr 8.20) Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 18, 2008 Oλοκαυτωμα πανω Φτερολακα? Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted January 18, 2008 φυσικα κι εγω αλλα και ο πατερας μου μαζι, για τα πρωτα του βηματα στη λευκή έκσταση Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 19, 2008 φυσικα κι εγω αλλα και ο πατερας μου μαζι, για τα πρωτα του βηματα στη λευκή έκσταση Άντε καλή του αρχή Τα λέμε πάνω! Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 19, 2008 την ΚΥΡΙΑΚΗ ???? (vperle + me + bunch of kids ) καλα ξερω , PMR ....... ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 20, 2008 Σαββατο 19/1 Επιτελους γνωρισα τι θα πει να χιονοδρομεις σε μπολικο φρεσκο χιονι (μεχρι τωρα μονο σε παγο ηξερα να κανω και σε πετρες).Ο Παρνασσος υπεροχος.Λυσαξα να κανω snowboard απο τις 11:00 μεχρι 15:30 χωρις διαλειμα.Βεβαια αυτο το πληρωσα με το να ποναω σημερα παντου. Επεισης γνωρισα τα απατητα και τις πουδρες.Οντως η χαρα τουσνοουμπορντερα...Επεφτα και δε καταλαβενα τιποτα Ουτε πονος ουτε τιποτα.Χωνομουν τελειως μεσα φοβερο. Και τελος κατεβηκα τη δυσκολη πλευρα του Βακχου για πρωτη φορα.Βεβαια το πως τη κατεβηκα ενας Θεος ξερει...πεφτοντας κυριως αλλα δε πειραζει.Αλλα το κομματι μετα την αποτομη κλειση ειναι φοβερο.Αξιζαν οι τουμπες. Επισης να ευχαριστηω τον Melo για την υπομονη του να μας περιμενει να κατεβουμε τη πλαγια και τα τιπς που εδινε στη φιλη μου και τον Elgreco για το απιστευτο γελιο που προσφερει. ΥΓ εχω φωτογραφιες απο παρνασσο αλλα δεν ξερω να τις περναω στο φορουμ .? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 20, 2008 ΥΓ εχω φωτογραφιες απο παρνασσο αλλα δεν ξερω να τις περναω στο φορουμ .? δες εδώ Πως ανεβάζουμε φωτογραφίες σε κάποιο forum Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 20, 2008 Thanx Al Foutzin λοιπον εχουμε και λεμε...: Parking Μα ενα βουνο....Μαλλον μα μια βουνοκορφηηηηη Ανεβαινοντας με θεα τον βακχο Αν προσεξετε οι δυο καλοι ανθρωποι που καθονται στους αναβατηρες μοιζουν σαν να καθονται πανω στα συνεφα. Το συνεφο ενα με το χιονι Θεα απο Βακχο Κελαρια απο τα ψηλα Μερικα απατητα μουρλια (ποιος να ειναι ο τυχερος εξερευνιτης αραγε...) Θεα απο αναβατηρες Ηρακλη Αυτα προς το παρων...Ηταν απλα μια υπεροχη μερα ,μια απο τις καλυτερες μερες που εχω περασει στον Παρνασσο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 21, 2008 {παραλειπομενο 1} ακουστηκε οτι ολοι οι snowclubιτες ψαχνανε παντου τον κ .καθηγητη για να δουνε - επιτελους - το καινουργιο κρανος αληθεια ειναι ??? Επειδή πολλοί εξέφρασαν απορία για το περιβόητο κράνος, enjoy! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 21, 2008 εντυπωσιακωτατο .......... και η φωτο ??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 21, 2008 La Plagne. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 21, 2008 Σκέφτομαι σοβαρα να την βάλω wallpaper στον υπολογιστή μου! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 21, 2008 Darth Vader returns Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 21, 2008 Αμα θες να κανεις wallpaper το Λαππα και το γυναικειο κρανος του , καλυτερα βαλε αυτο: Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted January 21, 2008 Να έχετε το νου σας γιατί τώρα τελευταία στον Παρνασσό κυκλοφορούν και παπαράτσι Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 21, 2008 Επισης να ευχαριστηω τον Melo για την υπομονη του να μας περιμενει να κατεβουμε τη πλαγια και τα τιπς που εδινε στη φιλη μου και τον Elgreco για το απιστευτο γελιο που προσφερει. Χαρά μας Αφροδίτη και.........................ξεπιάσου, άλλαξε και σπορ (όχι ένα αλλά 2 σανίδια) και θα τα πούμε στο Πήλιο Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 21, 2008 Χαρά μας Αφροδίτη και.........................ξεπιάσου, άλλαξε και σπορ (όχι ένα αλλά 2 σανίδια) και θα τα πούμε στο Πήλιο Οτι θα ξεπιαστω μεχρι το σαββατο θα ξεπιαστω...και να μη ξεπιαστω δεν εγινε και τιποτα.Δε μασαω....Αυτα παθενει κανεις οταν κανει 4 ωρες ασταματητα (οκ γινοντουσαν παυσεις στο καρεκλακι) οχι σαν μερικους μερικους ονοματα δε λεμε που συνεχεια καθοντουσαν.Μεχρι και τα μαδερια απο τα ποδια τους ειχαν βγαλει και ειχαν πιασει τη παρλα στο τερμα του Αιολου .Αθλημα δεν αλλαζω....ενα σεταρισμα στις δεστρες θα κανω μονο να γλιτωσω το πιασιμο μονο Quote Share this post Link to post Share on other sites