zox 746 Report post Posted January 29, 2008 click on the image Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted January 29, 2008 Rear entryyyyyyyyy????????? Ιλεος ,ίλεος λέεεμεε Τώρα που οι "κρεατωμένες" ΑΤ μπότες έχουν "ρεύμα", έχουμε να δούμε κάμποσες αποτυχημένες προσπάθειες. Αυτή μοιάζει να είναι ότι χειρότερο. Δεν πρσφέρει κάτι καινούργιο, είναι μία από τα ίδια και πάει να δείξει πως έχει συγγένεια με την Krypton. Γιά καθαρά ορειβατική χρήση μπορεί να λέει κάτι . Αλλά γιά downhill performance ...ασε καλίτερα. Αστα Στάθη θα περιμένουμε την BD και την Garmont. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 30, 2008 Captain...my Captain!!... Δεν εχεις ακουσει το κλισε οτι 'η ιστορια επαναλαμβανεται...' Του χρονου θα βγαλουν το νεο, βελτιωμενο και πιο cabriolet...front entry Τελος παντων...πιττα που δεν τρως...τι σε νοιαζει κι αν καει!! Εμενα δεν μου πεφτει λογος! Παρεπιμπτοντως, χαρηκα που σε γνωρισα το ΣΚ στο Δια! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted January 30, 2008 Από χρωματάκι σαν σαλάτα είναι με 4 λαχανικά... Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα αρθρώνει αυτό το πράγμα όταν είναι κουμπωμένα τα κλιπ. Και με το βάρος που έχει είναι όλη προφανώς από πλαστικό pebax, δηλαδή flex χωρίς προοδευτικότητα. Άσε σε αυτή τη κατηγορία υπάρχουν δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις, στην άλλη την πιο στιβαρή και με έμφαση στην κατάβαση να δούμε τι θα βγει... Βέβαια για διαδρομές στο βουνό που περιλαμβάνουν και περπάτημα, σκαρφάλωμα, κακά τα ψέματα δεν είναι κατάλληλη μια μπότα πολύ σκληρή, όση άρθρωση και τρακτερωτή σόλα να έχει... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted January 30, 2008 Aυτό το Pebax στο στομάχι μου κάθεται Δυστυχώς γιά πραγματική ορειβατική μπότα όπως λέει και ο Louis δεν υπάρχει κάτι καλίτερο. Makis M χάρηκα πολύ κι εγώ και ελπίζω να τα πουμε με κανένα καφεδάκι το ΣΚ που θα είμαι Παρνασσό Quote Share this post Link to post Share on other sites