Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 29, 2008 All time classic! Όντας παρών την στιγμή που έγινε το συμβάν, προς στιγμή φοβήθηκα ότι τον χάσαμε τον γραμματέα μας ( ), αλλά ευτυχώς είναι εφτάψυχος! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 29, 2008 το δεύτερο πέδιλο που πήγε?? Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted January 29, 2008 Δεν βγηκε...ειναι ακομα στο ποδι του!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 29, 2008 γαμωτο παλι μου κολλαει το youtube Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
DiTz 0 Report post Posted January 29, 2008 Πραγματικά τρομερό video! Πρέπει παραγματικά να είναι εφτάψυχος γιατί δεν χαμπάριασε και σηκώθηκε αμέσως (ευτυχώς!) Να υποθέσω, ούτε γρατζουνιά;; Quote Διαμαντής. Once you go Mac, you never go back! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 29, 2008 ξεκολλησε.... επαγγελματικη τουμπα Ιασωνα πρωτος δεν πειραζει συμβαινει και στους καλυτερους εγω γελασα παντως μην παρεξηγηθεις Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted January 29, 2008 Πραγματικά τρομερό video!Πρέπει παραγματικά να είναι εφτάψυχος γιατί δεν χαμπάριασε και σηκώθηκε αμέσως (ευτυχώς!) Να υποθέσω, ούτε γρατζουνιά;; Ναι, λάθος που σηκώθηκα αμέσως... αγχώθηκα για τους άλλους μην τρομάξουν.. Ευτυχώς ούτε γρατζουνιά ξεκολλησε....επαγγελματικη τουμπα Ιασωνα πρωτος δεν πειραζει συμβαινει και στους καλυτερους εγω γελασα παντως μην παρεξηγηθεις μα για να γελάσουμε την έβαλα.. δεν με τιμάει ιδιαίτερα.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 29, 2008 απαπα φίλε .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Evan 0 Report post Posted January 29, 2008 Jey μην το λές. Άν υπήρχαν κάμερες όταν κάναμε εμείς τέτοια τώρα θα ήσουν εκτός συναγωνισμού Όμως έπεσες με style και αυτό είναι που έχει σημασία! I can flyyyyyyy....no i can't Εγώ στη θέση σου παίζει να έφευγα με το φορείο! Εφτάψυχος indeed!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 29, 2008 ...μα για να γελάσουμε την έβαλα.. δεν με τιμάει ιδιαίτερα.. Και όμως. Το να μπορείς να γελάς με τον εαυτό σου σε τιμά, περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Κάποιοι δυστυχώς έχουν χάσει αυτή την ικανότητα, ή δεν την είχαν ποτέ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted January 29, 2008 Και όμως. Το να μπορείς να γελάς με τον εαυτό σου σε τιμά, περισσότερο από όσο φαντάζεσαι. Κάποιοι δυστυχώς έχουν χάσει αυτή την ικανότητα, ή δεν την είχαν ποτέ. wink.gif +1 Μπραβο αγαπητε κ. Λαππα! Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted January 30, 2008 χαχαΧΑΧαχαΧαΧαχαχΑχαχΑχΑχΑαχΑχαχαΧα Ωραίος!!! Η προσπάθεια μετράει. Ιάσονα μια ένσταση μόνο για το landing σου, ήταν πολύ φλατ και σκληρό ρε σύ. Επικίνδυνο πράμα. Τα χεράκια που κάνουν κύκλους στον αέρα έχουν γέλιο Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 30, 2008 η Comaneci θα ζήλευε σίγουρα την ευλυγισία σου στα φλικ Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 30, 2008 Η ποια...??? Που την θυμηθηκες... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted January 30, 2008 Ωραίος ο φίλος..... Αλλά σου έχω πεί ρε Jey να μην προσγειώνεσαι συνέχεια ανάποδα, όχι τίποτε άλλο, αλλά μετά ξεχνάς πως να προσγειώνεσαι κανονικά..... Αφού δεν χτύπησες μην μασάς, την επόμενη φορά θα την βγάλεις την προσγείωση.... Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 30, 2008 Nαι ειναι η φιγουρα που πήρε το όνομά του, λεγεται ¨360 Jey¨ και γινεται με το κεφάλι κάτω. Εδω είδαμε την αυθεντική εκτέλεσή της.... Respect:D Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 30, 2008 Η ποια...??? Που την θυμηθηκες... τωρα να σου πω ότι μεγάλωσα στα γυμναστήρια κ την ειχα πρότυπο? (δεν το λέω, μαρτυράω την ηλικία μου..) κατι μου εξιστορούσε η μαμά μου γι’άυτην ποοοολυ παλιά Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 30, 2008 κατι μου εξιστορούσε η μαμά μου γι’άυτην ποοοολυ παλιά Κάτι έχουν ακούσει και τα δικά μου αυτιά Όλγα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 30, 2008 Βασικα ολοι την ειχαμε προτυπο...αφου ακομα και τωρα για οποιον/οποια εχει καλη ευλυγισια λεμε "σαν την Κομανετσι ειναι...!" Και γω οτι εχω ακουσει λεω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 30, 2008 RESPECTTTTTTT πως είπαμε οτι σε λένε θυμάσαι??????? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 30, 2008 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Έφαγα μια περίπου ίδια σε ένα dropάκι στην Καλλιόπη....το λεγόμενο frontroll faceplant Όπως και σε άλλες περιπτώσεις,αλλά ειδικά σε αυτή,ένιωσα την αναγκαιότητα του ΚΡΑΝΟΥΣ ΦΟΡΑΤΕ ΚΡΑΝΟΣ !!!!! υ.γ1 :Εγώ έχω σαν πρότυπο πάντως τον Tilt !!!! (best St.Anton powderplants) υ.γ2 :Κοίταξες κάτω,κοίτα λίγο πιο μπροστά Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
vouli 2 Report post Posted January 30, 2008 Εξαιρετική τούμπα, από τις λίγες!!!!! Quote Je veux devenir calife a la place du calife Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 30, 2008 Ιάσων τουλάχιστον πρόλαβες και χρησιμοποίησες εγκαίρως το.... σύστημα εκτίναξης... μπατόν.... και δεν ... σε έκανε Αθανάσιο Διάκο κανένα... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 30, 2008 Χι, χι, εκπληκτική τουμπίτσα!!! Αλλά, φίλε Ιάσωνα, δεν ήταν εξίσου ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ!!!! (ευτυχώς !!!!! ) Νομίζω ότι κατέχω μακράν το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας πτώσεων!!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites