MakisM 3,965 Report post Posted January 30, 2008 τωρα να σου πω ότι μεγάλωσα στα γυμναστήρια κ την ειχα πρότυπο? (δεν το λέω, μαρτυράω την ηλικία μου..) Χεχε! επιασε! Σατανικοοοο!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Argentinos 0 Report post Posted January 30, 2008 ναααντια οΟο νααααντια τα σπαγε η ναντια ακομα και εγω την θυμαμαι.λιγα για την olga ειναι μαχιμη το απεδειξε στο pylio !! Quote K2 ApAChE FoR ThE WiN ! εν τουτο ΠΟΥΔΡΑ! powered by: Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 30, 2008 λιγα για την olga ειναι μαχιμη το απεδειξε στο pylio !! παει...μου βγήκε τ΄όνομα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 30, 2008 εντυπωσιακη ,δεν μπορω να πω..... (και πολυ καλη προσγειωση) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 30, 2008 τρομερή απόσταση δυανισες στον αέρα δε την περίμενα απο τέτοιο άλμα... απο το σημείο που σηκώθηκες μεχρι τον βατήρα πρεπει να είναι καμια 30αρια μέτρα το λιγότερο... έλιωσα με τη μουσική Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 30, 2008 ναααντια οΟο νααααντια τα σπαγε η ναντια ακομα και εγω την θυμαμαι.λιγα για την olga ειναι μαχιμη το απεδειξε στο pylio !! παει...μου βγήκε τ΄όνομα Για... την Olga Korbut ...ελεγε το παιδι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 30, 2008 απ'οτι θυμάμαι η Korbut δεν έδωσε το παρών στο Πηλιο...άλλη Olga απο Κο(τσίνα) μάχονταν στις πίστες Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 30, 2008 Αααα! Ωστε ξερεις και την Korbut!! Να συνεχισουμε και πιο παλια; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted January 30, 2008 Ηθικό δίδαγμα: ...Όταν δε μας βγαίνει το σκι το γυρίζουμε στην ενόργανη Παλία του τέχνη κόσκινο Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted January 30, 2008 η μανα μου οταν ημουν μικρος μου ελεγε ελα να κανουμε κομανετσι που την θυμηθηκατε ρε παιδια Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 30, 2008 Ηθικό δίδαγμα: ...Όταν δε μας βγαίνει το σκι το γυρίζουμε στην ενόργανη Παλία του τέχνη κόσκινο Ωπαα! Τι ξερεις βρε Ρουλα;.. Ποιανου(ης) τι τεχνη; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted January 31, 2008 Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 31, 2008 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted January 31, 2008 Καταπληκτικό βίντεο! Πολύ μου άρεσε και η επανάληψη σε slow motion για να αναλύσουμε το άλμα σε όλα τα σημεία του ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kleio23 0 Report post Posted January 31, 2008 παιδια το βαλα σε 3 απανωτες επαναληψεις και κοντεψα να πεθανω απο το γελιο !!! ωχ, πονεσε το στομαχι μου !! φωναξα και 2 συναδελφους του ιδιου σπορ (ναι στη δουλεια ειμαι) και πεσανε κατω απο τα γελια !!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΠΡΑΒΟ !!! θα βαλω τη σελιδα στα αγαπημενα !! υ.γ. εδω ειναι οι δικες μας τουμπες για οποιον ενδιαφερεται ! του φιλου jay βεβαια ειναι μοναδικη αλλα και μεις οτι μπορουμε κανουμε,προσπαθουμε παντως !! χεχεχε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 31, 2008 .....έχω την καλύτερη απο την Γαλλία αλλά δεν "έγραφε" κανείς Eγώ πάντως προτείνω να μαζευτούμε στο σημείο και να δοκιμάσουμε ολοι και να δούμε ποιος θα βγάλει την καλύτερη νομίζω οτι σας έχω ξερά!!!!!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted January 31, 2008 Κάποιοι στο βιντεο σχεδόν βγάζουν backflip Μάκη σορρυ αλλα θεωρείς trolling την προσπάθεια να κρατηθεί η συνοχή των πόστ ενώς θέματος με τον τιτλο και γενικά το αντικείμενο που σχολιάζεται? Για εμένα πήγαινε αυτό? Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 31, 2008 . Eγώ πάντως προτείνω να μαζευτούμε στο σημείο και να δοκιμάσουμε ολοι και να δούμε ποιος θα βγάλει την καλύτερη νομίζω οτι σας έχω ξερά!!!!!!! Eγω ειμαι μεσα αλλα υπο μια προυποθεση..να εχει φρεσκο μαλακο χιονι και οχι παγο....Γιατι αλλιως μετα θα μετραμε μελανιες (το λιγοτερο) και οχι καλυτερη τουμπα Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted January 31, 2008 Πέραν την πλάκας θα προσέθετα να επιδεικνύεται ιδιαίτερη προσοχή αν όχι αποφυγή τέτοιων καταστάσεων. Αν παρατηρήσετε την καταπόνηση που δέχονται τα γόνατα κατά την πτώση είναι υπεραρκετή για ζημία. Ήδη αυτή τη στιγμή είμαι με νάρθηκα και πατερίτσες και χαμένη σεζόν φυσικά, από μια πτώση μου εντελώς χαζή με ελάχιστη ταχύτητα, σχεδόν σταματημένος (όχι τούμπα, φρέναρα). Οι τούμπες είναι πολύ επικίνδυνες αν δείτε το video της Κλειούς παρατηρήστε τις βίαιες κινήσεις των γονάτων. Τέτοιες ενέργειες, εκτός του πολύ καλού επιπέδου που πρέπει να έχει κατακτήσει ο σκιέρ απαιτούν και πολύ καλά γυμνασμένο σώμα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 31, 2008 Μάκη σορρυ αλλα θεωρείς trolling την προσπάθεια να κρατηθεί η συνοχή των πόστ ενώς θέματος με τον τιτλο και γενικά το αντικείμενο που σχολιάζεται? Για εμένα πήγαινε αυτό? Για μενα... Ωρες, ωρες...με πιανει...τελος παντων... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted January 31, 2008 Πέραν την πλάκας θα προσέθετα να επιδεικνύεται ιδιαίτερη προσοχή αν όχι αποφυγή τέτοιων καταστάσεων. Αν παρατηρήσετε την καταπόνηση που δέχονται τα γόνατα κατά την πτώση είναι υπεραρκετή για ζημία. Ήδη αυτή τη στιγμή είμαι με νάρθηκα και πατερίτσες και χαμένη σεζόν φυσικά, από μια πτώση μου εντελώς χαζή με ελάχιστη ταχύτητα, σχεδόν σταματημένος (όχι τούμπα, φρέναρα). Οι τούμπες είναι πολύ επικίνδυνες αν δείτε το video της Κλειούς παρατηρήστε τις βίαιες κινήσεις των γονάτων. Τέτοιες ενέργειες, εκτός του πολύ καλού επιπέδου που πρέπει να έχει κατακτήσει ο σκιέρ απαιτούν και πολύ καλά γυμνασμένο σώμα +1Κωνσταντίνε... Υπομονή..... Πάντως εδώ που τα λέμε αυτή η συγκεκριμένη... τούμπα.... όλα τα λεφτά... Αυτό το "σπάσιμο" στο δεξί πόδι... φοβερή προσγείωση.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 31, 2008 Ρε Jey αν ήξερα ότι για την τούμπα που έφαγες μπροστά μου θα γίνονταν τέτοιος ντόρος θα σου ζητούσα επιτόπου αυτόγραφο Πέραν της πλάκας μεγάλη προσοχή στα άλματα και μελέτη τους πριν γιατί πολύ έχουν / με φάι άσχημα τα μούτρα μας και σεζόν off Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted January 31, 2008 To φαγες το παιδι Και μετα λεγαμε για τον Μητσοτ...γκουχ γκουχ σκορδα κρεμμυδι Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted January 31, 2008 Για μενα... Ωρες, ωρες...με πιανει...τελος παντων... Φιλικα ΜακηςΜ A sorry! Κατάλαβα λάθος! Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted February 3, 2008 Τώωωωρα κατάλαβα γιατί ονομάστηκε έτσι το YouTube!! Quote Share this post Link to post Share on other sites