Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nickel

χ/κ Καλαβρύτων

Recommended Posts

Η ουσία όμως είναι ότι στα Καλάβρυτα περνάμε πάντα καλά... :D

ΕΥΓΕ...

Φοβερό το ΣΚ στα Καλάβρυτα όπως πάντα....Κ επειδή μπορεί να βαριέστε να βλέπετε τι γράφω :D δείτε φώτο που είναι απόλαυση...

P3280022.jpg

P3280023.jpg

P3280001.jpg

P3280002.jpg

P3280004.jpg

P3280008.jpg

P3280009.jpg

P3280010.jpg

P3280015.jpg

P3280016.jpg

P3280019.jpg

P3280029.jpg

P3290037.jpg

P3290041.jpg

P3290048.jpg

P3290049.jpg

P3290072.jpg

P3290076.jpg

P3290078.jpg

P3290068.jpg

....Να'μαι κ εγώ......!Σιγά σιγά βλέπω επιστρέφουμε όλοι πίσω.....!

Μόλις επιστρέψαμε κ εμείς Αθήνα μετά από ένα όμορφο Σ/Κ στο χκΚ.......!

Λοιπόν, Σάββατο πρωί, από τις 8:30 που φτάσαμε πάνω εγώ ευχαριστήθηκα να τσουλάω.....!Καλό χιόνι κ μέρα με πολύ ήλιο κ ένα ελαφρό αεράκι κατά διαστήματα έτσι για μας φεύγει ο ιδρώτας......!Εκτός της Στύγας που δόθηκε στις 9:30 όλα τα λιφτ ήταν σε κανονική λειτουργία.Όσο για τον διάδρομο της Στύγας...να'ναι καλά τα παιδιά του χκΚ που ξεχιόνιζαν με τα φτιάρια όλο το πρωί για να μπορούμε να περνάμε...!Αν κ η Στύγα μετά έκανε τα δικά της.... :lol:Δυστυχώς ένα ηλεκτρολογικό πρβλμ την έθεσε εκτός λειτουργίας για 1 ώρα περίπου με αποτέλεσμα να σπάσουν τα νεύρα όσων ήταν στο καρεκλάκι.Φτιάχτηκε όμως κ έτσι μέχρι τις 18:00 λειτούργησε κανονικά.

Τέλος στο νυχτερινό, η αναμονή στο πιατάκι άγγιζε το τέταρτο.Πολύς κόσμος λέμε.....αλλά πάνω απ'όλα καλή διάθεση κ πολύ όρεξη για σκι.....!

Όσο για την παρέα που μαζευτήκαμε......απλώς δεν υπήρχε.....

Legmar, Ανώνυμος+Ανώνυμη, Vaggelis27(28,29,30),Βάσω, Estenough+Δήμητρα,Kosttis+Βαγγέλης,Jim Καρυ,Dust+Ζέφη,Jim+Βιβή,Arcas,Νικολέτα,Jokey,Akis-Aigio,Panpanou,Jypiter,Wipika,Hellbent,Αλέκος, Erikoko+κορινθιακή παρέα του,Alcatraz,Over-Poulover

Guest εμφάνιση έκαναν σήμερα οι El greco+Dr Mina+Melo+Λεωνίδας....!

Νομίζω να μην ξέχασα κάποιον :D

Να'μαστε καλά παιδιά να ξαναπεράσουμε έτσι όμορφα...!

Α!Σήμερα πήρα απουσία αλλά αυτά που έχασα στο χκ τα αναπλήρωσα στο γεύμα.... :lol:

moments

...Have a nice day

before a bastard

comes and fucks

it up...

www.MessenTools.com-Frutas-skate.gifΛίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?!www.MessenTools.com-Frutas-skate.gif

Legmar, Ανώνυμος+Ανώνυμη, Vaggelis27(28,29,30),Βάσω, Estenough+Δήμητρα,Kosttis+Βαγγέλης,Jim Καρυ,Dust+Ζέφη,Jim+Βιβή,Arcas,Νικολέτα,Jokey,Akis-Aigio,Panpanou,Jypiter,Wipika,Hellbent,Αλέκος, Erikoko+κορινθιακή παρέα του,Alcatraz,Over-Poulover

Νομίζω να μην ξέχασα κάποιον :D

σκονακι ειχες κανει τα ονοματα? :lol:

P3280023.jpg

εδώ ταιριάζει το: "βρεεεχει φωτιά στη στράαατα μουυυυυ"

μόνο για να κάνω ζεμπεκιά πείθω!

ήταν ένα καταπληκτικό διήμερο (ασχέτως καιρού :lol: ) και προσωπικά χάρηκα πολύ που γνώρισα το παρεάκι του συλλόγου (που ήταν πολλά παιδιά και σίγουρα θα ξεχάσω μερικούς αν γράψω ονόματα) και κατάλαβα ότι υπάρχουν και πιο τρελοί από μένα! :D

αααα και το νυχτερινό σκί και το κρασάκι ήταν σούπερρρρρ!

Μην φεύγετε....έχει κι άλλες.... :D:lol::lol:

P3290075.jpg

P3290069.jpg

P3290060.jpg

P3290055.jpg

P3290040.jpg

P3290039.jpg

P3290038.jpg

P3280017.jpg

P3280016.jpg

P3280009.jpg

P3280006.jpg

P3280003.jpg

για αυτο μ χανοσουν πουλακι μ?το επαιζες φωτογραφος και εγω νομιζα οτι κανεις σκι?

για αυτο μ χανοσουν πουλακι μ?το επαιζες φωτογραφος και εγω νομιζα οτι κανεις σκι?

Όχι ρε με κατάλαβες ε.... :D Καρφώθηκα!

Τελικά μια, από κάθε άποψη ανεπανάληπτη μέρα στο Χελμό!

Αφού λοιπόν κάθε χρόνο κάνω τουλάχιστον μια επίσκεψη στον αγαπημένο μου Χελμό, φέτος μετά από δύο "αποτυχημένες" επισκέψεις λόγω καιρού επιτέλους την τρίτη τσουλήσαμε. :D

Τι να πει κανείς για την διεύθυνση του κέντρου που μετά από τόση γκαντεμιά τις προηγούμενες μέρες, κατάφερε σήμερα να δώσει όλο το κέντρο (πλην θαμμένου Ηρακλή) σε λειτουργία και μάλιστα κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες?

Φτάνοντας σήμερα στο κέντρο και βλέποντας τις σημαίες να ανεμίζουν έλεγα ότι θα μείνω με την όρεξη περί Στύγας (είναι και η αγαπημένη μου :lol: ). Αντιθέτως όμως λειτούργησε από το πρωί και μάλιστα μέχρι περίπου τις 13:30. Κάθε φορά που ανέβαινα και έλεγα "μία ακόμη γιατί θα κλείσει σε λίγο" την κρατούσανε ανοιχτή αν και ο αέρας στο λούκι της Στύγας 2 αλλά και στη κορυφή λυσσομανούσε με κάτι τρελές ριπές. Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε για όλα!! :lol:

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι πραγματικά λίγες ουρές (λιγότερο των 5 λεπτών) μας έκαναν να κάψουμε τετρακέφαλους. Τώρα να φταίει το χθεσινό νυχτερινό και τα ξίδια.................................δε ξέρω, εγώ το ευχαριστήθηκα από το πρωί, 09:00 και όχι όταν έλεγαν "καλημέρα" κάτι snowclubίτες κατά τις 12:00. :lol:

Συνθήκες χιονιού.

Εντός: ήταν αρκετά καλό και κρατήθηκε παραπάνω από ότι περίμενα παρά το ολοήμερο νοτιοανατολικό "foen" που επικρατούσε! Γενικός ποιοτικά ήταν σε καλύτερη κατάσταση από του Παρνασσού εχθές, αν και φυσικά "παρέδωσε πνεύμα" μετά τις 13:00 περίπου.

Εκτός: απίστευτα βαρύ έως επικίνδυνο (για χιαστούς).

Όπως και να έχει το θέμα, είναι θαύμα το ότι 29 Μαρτίου τσουλάμε ακόμη και μάλιστα σε μεγάλες και όχι μόνο ικανοποιητικές ποσότητες χιονιού. Χαρείτε λοιπόν το ανοιξιάτικο "firn", έχει και αυτό τη χάρη του.

Ελπίζουμε σε όσο λιγότερη ταλαιπωρία την επερχόμενη εβδομάδα για το χιόνι σε όλα μας τα χιονοδρομικά.

Ότι και να λέτε οι υπόλοιποι...................απίστευτα πολύ και καλό σκι σήμερα στο Χελμό. :lol:

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Και για όποιον δεν ξέρει το βουνό......ορίστε μια σύντομη ξενάγηση :lol:

Καμμια απορία κανείς????

Πως και δεν ανεβήκατε ΚΑΙ σήμερα :lol:

Τα φιλιά μου στη σκατούλα :lol: Θέλει και Στύγα η τσούπρα :D

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

Ειπα να το στειλω με ΡΜ, αλλα καλυτερα εδω...

Προ τριετιας, σε μια επισκεψη του ΔΣ στο ΧΚΚ ο Δ/ΧΚΚ μας ειχε δωσει μια πληρη περιγραφη για το πως προετοιμαζεται και πως λειτουργει το ΧΚΚ. Σχεδον πληρη... Παρελειψε να μας δωσει την περιγραφη του πως αποχιονιζεται το περασμα που βρισκουν τα καρεκλακια (αυτο που περιγραφει ο ΤΕΟ...).

Προταση μου, οταν ο ΤΕΟ εχει καιρο (γιατι τωρα ακομα υπαρχει δουλιτσα) να κατσει να γραψει ενα ποστ (με φωτο απο το αρχειο) για το πως προετοιμαζεται και πως λειτουργει το ΧΚΚ. Η οποιος αλλος ειναι γνωστης... Αυτο θα προτεινα να γινει pinned ωστε να υπαρχει σε περιοπτη θεση. Μετα θα πρεπει να ειναι κανεις πολυ κακοπροαιρετος να μπει και να αρχισει να χωνει 'γιατι δεν ανοιξε η Στυγα'... :lol:

Πραγματικα ειναι επικη προσπαθεια, αξια καθε αναγνωρισης και συγχαρητηριων. Νομιζα οτι ηξερα τα τι και πως μετα την ενημερωση απο τον Δ/ΧΚΚ αλλα η ιστορια με τα δυο ρατρακ και το βιντσι ειναι πραγματικα στα ορια της φαντασιας! Πολλα συγχαρητηρια ΚΥΡΙΟΙ, διοτι αν και το αποτελεσμα των κοπων σας ειναι εμφανες, οι κοποι και οι κινδυνοι ειναι πραγματικοι αλλα αφανεις!

Μπραβο!

Φιλικα

ΜακηςΜ

εγώ σας τάλεγα αλλά δεν μ' ακούγατε .....

:lol:

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε.

Μετα απο ενα καταπληκτικο ΣΚ στα Καλαβρυτα

ξανα τα κεφαλια μεσα :D

Το Σαββατο η μερα ηταν ολα τα λεφτα

απο το πρωι μεχρι το βραδυ.

Πολυ χιονι πολυ κεφι και πολυ γελιο.

Η παρεα Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η :D

τους ευχαριστω ολους για τις ωραιες στιγμες που περασαμε,

αλλα περισσοτερο ευχαριστω την Δημητρα για τη βοηθεια της

στο νυχτερινο :lol:

Ηταν η καλυτερη και πιο ξεκουραστη καταβαση :D

Ας ελπιζουμε οτι το Σαββατο θα βρεθουμε παλι ολοι

και θα ξαναπερασουμε τελεια.

Ημερα που δεν γελας...ειναι μια χαμενη μερα.

To Σάββατο σας βλέπαμε πολυ καθαρά :lol:

δεν έχομεν να κρύψομεν τίποτα !!!...

είμεθα αγνοί και πτωχοί, πλην τίμιοι ......

:D

... και τα 700 χιλιάρικα που δώσαμε για τα ρατράκ μας με leasing από τις τράπεζες τα πήραμε ....

dropdown.gif

... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ...

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι πραγματικά λίγες ουρές (λιγότερο των 5 λεπτών) μας έκαναν να κάψουμε τετρακέφαλους. Τώρα να φταίει το χθεσινό νυχτερινό και τα ξίδια.................................δε ξέρω, εγώ το ευχαριστήθηκα από το πρωί, 09:00 και όχι όταν έλεγαν "καλημέρα" κάτι snowclubίτες κατά τις 12:00. :lol:

Για ποιον χτυπαει η καμπανα αραγε; :D

....και όχι όταν έλεγαν "καλημέρα" κάτι snowclubίτες κατά τις 12:00. :wub:

Eδώ,αρχίζουν και μου μπαίνουν ψύλλοι στ΄αυτιά αλλά λέω ...μπααααα δεν ξαναείναι δυνατόν. :lol:

...Για ποιον χτυπαει η καμπανα αραγε; :lol:

Εδώ αρχίζω να υποψιάζομαι.

Ντιν ντον, ντιν ντον.................ΔουΣου ακούει? :lol:

Και εδώ σιγουρεύτηκα πλέον.

ΡΕ ΑΛΚΟΟΛΑ,ΠΑΛΙ ΕΓΡΑΨΕΣ;

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Και εδώ σιγουρεύτηκα πλέον.

ΡΕ ΑΛΚΟΟΛΑ,ΠΑΛΙ ΕΓΡΑΨΕΣ;

Φημες καλυτερα να σου βγει το ματι παρα τ ονομα :wub:

Να μαι και εγώ...

Καταρχήν να ευχαριστήσω τους υπεύθυνους του χιονοδρομικού που είχαν κρατήσει θαμμένο το πάνω baby-lift,

αν ήταν ανοιχτό δεν θα κατέβαινα πίστα φέτος!

Ήταν ενα υπέροχο σ/κ με πολύ σκι και τρελό κέφι. Η παρέα ήταν καταπληκτική...πιστεύω περάσαμε τέλεια όλοι μας.

Το Σάββατο χάρις τον snowholic κατέβηκα πίστα για πρώτη φορά. Snowholic=εγγύηση.Τέλος. :wub:

Κατενθουσιασμένη από την εμπειρία του πρωινού αλλα και του νυχτερινού σκι (αν και πονάω αρκετά),

μου φαίνεται οτι κόλλησα και εγώ το μικρόβιο!!

Ευτυχώς βγήκα σώα και αβλαβής από μια σύγκρουση με ένα αγόρι που έπεσε πάνω μου,

ο οποίος κατέβαινε τον Αχιλλέα στην ευθεία χωρίς την επίβλεψη της μητέρας του..Δόξα τω Θεό δεν πάθαμε τίποτα σοβαρό.

Αν δεν είχε τόσο πολυ αέρα την Κυριακή θα κατέβαινα και τη Στύγα με τον Ανόνυμο δάσκαλο :lol:

Επί τη ευκαιρία, το κατέβασμα της Ανόνυμης στο νυχτερινό ήταν όντως μοναδικό. Εύγε Δήμητρα![/font]

Edited by vitsa

339ug5i.jpg

....Να'μαι κ εγώ......!Σιγά σιγά βλέπω επιστρέφουμε όλοι πίσω.....!

Μόλις επιστρέψαμε κ εμείς Αθήνα μετά από ένα όμορφο Σ/Κ στο χκΚ.......!

Λοιπόν, Σάββατο πρωί, από τις 8:30 που φτάσαμε πάνω εγώ ευχαριστήθηκα να τσουλάω.....!Καλό χιόνι κ μέρα με πολύ ήλιο κ ένα ελαφρό αεράκι κατά διαστήματα έτσι για μας φεύγει ο ιδρώτας......!Εκτός της Στύγας που δόθηκε στις 9:30 όλα τα λιφτ ήταν σε κανονική λειτουργία.Όσο για τον διάδρομο της Στύγας...να'ναι καλά τα παιδιά του χκΚ που ξεχιόνιζαν με τα φτιάρια όλο το πρωί για να μπορούμε να περνάμε...!Αν κ η Στύγα μετά έκανε τα δικά της.... :oΔυστυχώς ένα ηλεκτρολογικό πρβλμ την έθεσε εκτός λειτουργίας για 1 ώρα περίπου με αποτέλεσμα να σπάσουν τα νεύρα όσων ήταν στο καρεκλάκι.Φτιάχτηκε όμως κ έτσι μέχρι τις 18:00 λειτούργησε κανονικά.

Τέλος στο νυχτερινό, η αναμονή στο πιατάκι άγγιζε το τέταρτο.Πολύς κόσμος λέμε.....αλλά πάνω απ'όλα καλή διάθεση κ πολύ όρεξη για σκι.....!

Νομίζω να μην ξέχασα κάποιον :wub:

Α!Σήμερα πήρα απουσία αλλά αυτά που έχασα στο χκ τα αναπλήρωσα στο γεύμα.... :P

Over poulover λακωνική σε βρίσκω σήμερα στην περιγραφή.... 80 αλλά ενημερωμένη για όλα τα nicknames :lol:

Που είναι τα φωτορομάντζα του Alcatraz???? Άντε για να δούμε πόσο χάλια περάσατε... πάλι :lol::lol:

Αααα και βιδεάκια παρακαλώ με το ΔΣ σε action :lol:

-Β-

φτου ξελευτερία στους αστακούς...

οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!!

μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!!

ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR

@ eolos όντος πολύ καθαρά φαίνεται... μέχρι και το καρεκλάκι της Στύγας διακρίνεται ή με γελουν τα γκαβά μου μάτια...