bomberman 56 Report post Posted March 21, 2009 Τελικά ο σωστότερος τρόπος εισόδου εξόδου από το λιφτ βρέθηκε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted March 21, 2009 Παίδες αύριο τι ώρα θα είστε επάνω... απ' ότι φαίνεται πάμε για σπέσιαλ Κυριακή! Quote "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 21, 2009 Καλημερα σε όλους... Το Βουνό από αργά χτες βράδυ βάζει ... αβέρτα... Δεν ρίχνει παπάδες... αλλά ρίχνει πολύ χιόνι... Έχουμε βάλει καμιά 40 πόντους... και συνεχίζουμε... Οσο περνάει και η ώρα πέφτουν και οι άνεμοι οπότε το χίονι πέφτει και πιο μαλακά... (πουδραριστά) και ομοιόμορφα... Πήγα και μια βολτίτσα με το καινούριο Everest μέχρι το βράχο στην Στυγα και το βουνό...(όσο βλέπαμε) έχει βάλει αρκετό... Σαφως υπάρχουν σημεία που τα έχει ξυρίσει ο αέρας άλλα οπως προείπα... έξασθενούν σιγά σιγά... Φιλικά Τεο... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 21, 2009 Παίδες αύριο τι ώρα θα είστε επάνω... απ' ότι φαίνεται πάμε για σπέσιαλ Κυριακή! Jypiter.....θα είμαστε από νωρίς.......!Ελπίζω να συναντηθουμε αυτή την φορά.... Ραντεβού στο γνωστό μέρος.......!Στο Wooloo Mooloo..... Μπορεί να μην φοράμε το πράσινο μπουφανάκι του συλλόγου.....αλλά θα μας καταλάβεις γιατί για ακόμη μια φορά θα είμαστε πολλοί..... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 21, 2009 να πεις να μας εχουν στρωμενη την στυγα 1 την τεταρτη γελαδι... αν εχει ερθει το βιντσι...... Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted March 21, 2009 Jypiter.....θα είμαστε από νωρίς.......!Ελπίζω να συναντηθουμε αυτή την φορά.... Ραντεβού στο γνωστό μέρος.......!Στο Wooloo Mooloo..... Μπορεί να μην φοράμε το πράσινο μπουφανάκι του συλλόγου.....αλλά θα μας καταλάβεις γιατί για ακόμη μια φορά θα είμαστε πολλοί..... ΠΟυ θα μου πάει... αυτή την φορά θα σας πετύχω. Θα είμαι πάνω πουρνό πουρνό! Quote "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted March 21, 2009 ........ Το sf δίνει 60άρια από θέμα αέρα την μέρα της εκδρομής. :( Κρίμα.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 21, 2009 μη δινετε σημασια στο sf μια χαρα καιρο θα εχει αρκει να ειμαστε στο βουνο και να δωσουν την αγκυρα θα χορτασουμε σκι Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 21, 2009 Θα το πω απλά ... για να γίνει κατανοητό... ΡΙΧΝΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ....!!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ... ΤΙ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ... ΣΤΟΥΠΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ!!!!!!!!!!!!!! :o :o ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ...!!!! ΑΝΤΕ... ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...!!! Φιλικά... Τεο... Υ.Γ. Εκοψαν οι ανεμοι... και οσοι τυχεροι ερθουν αυριο... πανε για θαψιμο.... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 22, 2009 Παρνασσό Μαίναλο ή Καλάβρυτα? 4 η πινακίδα του αυτοκινήτου μπροστά μου στην Αττική οδό. ΕΥΘΕIΑ. H Όλγα κοιμήθηκε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. Μόνο και μόνο για μια ματία στη Στύγα άξιζε. Πολύ αέρας, ελάχιστος κόσμος, ο καιρός γενικά μια χαρά μέχρι που χιόνιζε απίστευτα κατά τις 3.00 αλλά και πάλι μια χαρά. Δέντρα power. Ύπέροχη παρέα, πανέμορφο βουνό, πουδροκαρβαριστόβαθύβαράτεβιολιτζήδεςδεντροpowderχιόνι. Ευχαριστώ παιδιά θα γράψω αναλυτικά εντυπώσεις (με τα ανάλογα βιντεάκια βεβαίως βεβαίως) Χαίρομαι που και τα Καλάβρυτα παλεύουν όπως μπορούν να προφέρουν το καλύτερο για τον πελάτη τους. Είναι πολύ σημαντικό αυτό παρά τις δυσκολίες. Φυσικά και στα Καλάβρυτα κάνουμε backflip στα άλματα στο treepowder skiing δεν κάνετε εσείς κάθε μέρα? Yπομονή θα ανέβει. RESPECT ΦΙΛΕ Παρακαλώ εσείς πρώτος. Μα είστε φιλοξενούμενος επιμένω. Μα εγώ επιμένω το savoir vivre... 3-4 χιλιόμετρα τραβέρσα δεξιά κάτι βρήκαμε. Και δίπλα στο λιφτ πάλι έβρισκες. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
zero 0 Report post Posted March 22, 2009 πως τον βλεπεις το καιρο για αυριο?τη στυγα τη βλεπεις να την ανοιγουνε?σημερα γιατι δεν την δωσανε? Quote 5..4..3..2..1..zero.Operation has been terminated... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 22, 2009 Eίχε πράγματι 100+ χλμ αέρα κορφή Στυγας δεν άνοιγε με τίποτα. Κάποια στιγμή τσούλησε πάντως σήμερα. Λογικά αύριο θα είναι υπερμέρα γενικά στη Νότια Ελλάδα. Α για να σου πω δε θα κάνουμε αυτή τη δουλειά Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 22, 2009 H Όλγα κοιμήθηκε. η Ολγα ειχε γάμο και κοιμήθηκε τα ξημερώματα. ωραιες οι φωτο Μιχαλη. για την Τεταρτη θα μας ενημερώσεις? το αντιανεμικό θα μας χρειαστεί νομίζω Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted March 22, 2009 Αυτό που έγινε στα Καλάβρυτα σήμερα απλά δεν υπάρχει!!!Τρελές πούδρες,πολλάαααα δέντρα,πολύ σκι!Μιχάλη γιατί δεν τα λες όλα;Αφού βγάλαμε και 360 και 7! πέρα από την πλάκα ήταν τέλεια κ χωρίς Στύγα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted March 23, 2009 Λοιπόν.... Να δούμε το τριήμερο... Παρασκευή απόγευμα ξεκινάει η χιονόπτωση με πολύ δυνατους ανέμους... Ο υετός ήταν συνεχείς με πολύ μικρά ανοίγματα... Πριν ξεκινήσει η χιονόπτωση είχαμε καθαρίσει το παγωμένο χιόνι από την πλατεία κόβωντας το με αλυσοπρίονο... Το Σάββατο το πρωί η χιονόπτωση συνεχίζετε... ο αέρας έχει κοπάσει πλέον αλλά είναι πάνω από το όριο ασφαλείας για τους αναβατήρες Θετις Στυγα Αρτεμις οι οποίοι παραμένουν σε αναστολή... Εμείς βρήκαμε στην πλατεία αυτό... ... και φυσικά το καθαρίσαμε.... γνωρίζοντας ότι θα βάλει κι'άλλο... Και πράγματι... την Κυριακή το πρωί... βρήκαμε ... αυτό... Οσοι ήσασταν απάνω θα το είδατε μιας και καταφέραμε να διώξουμε όλο το χιόνι από την πλατεία στο κλείσιμο... Πολύ χιόνι... Πραγματικά πολύ χιόνι... Το σπιτάκι της Θετις το ξέθαψαν το Σάββατο το μεσημέρι... και την Κυριακή ήταν πάλι θαμμένο...!!! Το παράδοξο (για κάποιους) ήταν ότι το κέντρο δεν είχε ούτε αναστολή... Δυστυχως αυτό το ΣΚ ξεμείναμε από τύχη... Το Τ4 με το βίντσι έπαθε μια βλάβη θετοντάς του την 1 ερπίστρια εκτός... στις 3.30 την νύχτα καθώς πάταγε την Αντιγόνη... και έμεινε κρεμμασμένο για 4 ώρες με τον χειριστή να ψάχνει ένα ανταλλακτικό εν μέσω χιονόπτωσης... ή οποία ενημερωτικά σταμάτησε κατα τις 06:00 το πρωί... Αφού το επισκέυασε και προσπάθησε να συνεχίσει του παρουσίασε πάλι πρόβλημα το βίντσι... Με τα χίλια ζόρια πάτησε τον διάδρομο της Αγκυρας πριν αποσυρθεί στο μηχανουργείο... Διάδρομος Αγκυρας... Η Στυγα εκτός της παγοποίησης ήταν αδύνατο να δουλέψει λόγο του αέρα αλλά το κέντρο είχε πατήσει την πίστα σε περίπτωση που... Κατα τ'άλλα όλες οι πίστες ήταν πατημένς... Δανάη (Αχιλλέας 1) Διάδρομος Θετις και αριστερά η πίστα του... Χτες ηταν μια πραγματικά πανεμορφη μερα για σκι ακόμα και χωρίς την Στυγα... αλλά όταν η χιονοπτωση σταματησε στις 06:00 ΔΕΝ ειναι δυνατον το χιονι να ειναι αρκετά σφιχτό ώστε να κρατησει το πατημα... Με 2 περάσματα οι πιστες γινονται χωραφι... Το τιμημα της πουδρας είναι το ελαφρύ χιόνι μέσα στις πίστες... Ακόμα και με την Στυγα κλειστή το βουνό εχτές ήταν ..."άλλο πράμα"... ΔΕΝ είναι μόνο η Στυγα το βουνό... και αν θέλεις να περάσεις καλά... θα περάσεις... Ενημερωτικά ... μιας και όλοι θα το έχετε στο μυαλό σας... έχουμε αρχίσει να συζητάμε για τα σουβλίσματα των αμνοερυφίωνTongue το Πάσχα... και πως θα τα στήσουμε...Wink Ένας μεγάλος παράγοντας γι'αυτό είναι η ΔΙΚΗ σας παρουσίας στο βουνό... τις επόμενες εβδομάδες... Φιλικά Τεο... Υ.Γ. Η Στυγα είναι έτοιμη και αν δεν φυσάει...(η πρόβλεψη δεν δινει αέρα) θα λειτουργήσει κανονικά... Μικ... ελπίζω την επόμενη φορά... να σου κάνει καιρό... για "πέταγμα'... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 23, 2009 Εντάξει μωρέ τα γνωστά freeride μέσα στα δέντρα κάνα backflipακι να σπάει η μονοτονία... Youtube Video -> Παιδιά με τα κ...ωtwintip πέδιλα τρώω απίστευτο χιόνι στη μούρη. Πάρτε κάνα απλό πεδιλάκι αλλιώς δεν έχει βίντεο Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 23, 2009 Αυτό που έγινε στα Καλάβρυτα σήμερα απλά δεν υπάρχει!!!Τρελές πούδρες,πολλάαααα δέντρα,πολύ σκι!Μιχάλη γιατί δεν τα λες όλα;Αφού βγάλαμε και 360 και 7! πέρα από την πλάκα ήταν τέλεια κ χωρίς Στύγα! ....Όταν ξέρεις να εκτιμάς τις ομορφιές του βουνού όλα είναι τέλεια..... Καλή παρέα να υπάρχει(που υπήρχε), φρέσκο πουδραριστό χιόνι να υπάρχει(που υπήρχε)....κ όλα είναι τέλεια......! Ειδικά όταν βγαίνεις κ εκτός με οδηγό τον Μικ......η τελειότητα βαράει κόκκινο..... Σ'ευχαριστώ για όλα Μικ, να'σαι καλά.....! (κ τον Βαγγέλη για την υπομομή του στο εκτός....! ) Α....!Σας το 'πα.....?Περάσαμε τέλεια.........για ακόμη μια φορά.....! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 23, 2009 Youtube Video -> σαν να κοιτάς από την κλειδαρότρυπα είναι (βαλε γρήγορα τη συνεχεια) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 23, 2009 Πως αντιδράς κ με τι ορεξη δουλεύεις Δευτέρα πρωί….. όταν επιστρέφει ο διευθυντής σου, από το Kaprun……? Κ τι του λες όταν σου δείχνει κ τους χάρτες με τις πίστες στις οποίες σκιαρε…..? …..Αχ…….! (Sorry για το off topic) Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted March 23, 2009 σαν να κοιτάς από την κλειδαρότρυπα είναι (βαλε γρήγορα τη συνεχεια) Κοινώς... μπανιστήρι.... Μπράβο ΜΙΚ you make my day... καφέ πήραμε... κουλουράκι πήραμε... ρίξε τώρα το μέρος 2 -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 23, 2009 Λοιπόν.... Να δούμε το τριήμερο... Παρασκευή απόγευμα ξεκινάει η χιονόπτωση με πολύ δυνατους ανέμους... Ο υετός ήταν συνεχείς με πολύ μικρά ανοίγματα... Πριν ξεκινήσει η χιονόπτωση είχαμε καθαρίσει το παγωμένο χιόνι από την πλατεία κόβωντας το με αλυσοπρίονο... Το Σάββατο το πρωί η χιονόπτωση συνεχίζετε... ο αέρας έχει κοπάσει πλέον αλλά είναι πάνω από το όριο ασφαλείας για τους αναβατήρες Θετις Στυγα Αρτεμις οι οποίοι παραμένουν σε αναστολή... Εμείς βρήκαμε στην πλατεία αυτό... ... και φυσικά το καθαρίσαμε.... γνωρίζοντας ότι θα βάλει κι'άλλο... Και πράγματι... την Κυριακή το πρωί... βρήκαμε ... αυτό... Οσοι ήσασταν απάνω θα το είδατε μιας και καταφέραμε να διώξουμε όλο το χιόνι από την πλατεία στο κλείσιμο... Πολύ χιόνι... Πραγματικά πολύ χιόνι... Το σπιτάκι της Θετις το ξέθαψαν το Σάββατο το μεσημέρι... και την Κυριακή ήταν πάλι θαμμένο...!!! Το παράδοξο (για κάποιους) ήταν ότι το κέντρο δεν είχε ούτε αναστολή... Δυστυχως αυτό το ΣΚ ξεμείναμε από τύχη... Το Τ4 με το βίντσι έπαθε μια βλάβη θετοντάς του την 1 ερπίστρια εκτός... στις 3.30 την νύχτα καθώς πάταγε την Αντιγόνη... και έμεινε κρεμμασμένο για 4 ώρες με τον χειριστή να ψάχνει ένα ανταλλακτικό εν μέσω χιονόπτωσης... ή οποία ενημερωτικά σταμάτησε κατα τις 06:00 το πρωί... Αφού το επισκέυασε και προσπάθησε να συνεχίσει του παρουσίασε πάλι πρόβλημα το βίντσι... Με τα χίλια ζόρια πάτησε τον διάδρομο της Αγκυρας πριν αποσυρθεί στο μηχανουργείο... Διάδρομος Αγκυρας... Η Στυγα εκτός της παγοποίησης ήταν αδύνατο να δουλέψει λόγο του αέρα αλλά το κέντρο είχε πατήσει την πίστα σε περίπτωση που... Κατα τ'άλλα όλες οι πίστες ήταν πατημένς... Δανάη (Αχιλλέας 1) Διάδρομος Θετις και αριστερά η πίστα του... Χτες ηταν μια πραγματικά πανεμορφη μερα για σκι ακόμα και χωρίς την Στυγα... αλλά όταν η χιονοπτωση σταματησε στις 06:00 ΔΕΝ ειναι δυνατον το χιονι να ειναι αρκετά σφιχτό ώστε να κρατησει το πατημα... Με 2 περάσματα οι πιστες γινονται χωραφι... Το τιμημα της πουδρας είναι το ελαφρύ χιόνι μέσα στις πίστες... Ακόμα και με την Στυγα κλειστή το βουνό εχτές ήταν ..."άλλο πράμα"... ΔΕΝ είναι μόνο η Στυγα το βουνό... και αν θέλεις να περάσεις καλά... θα περάσεις... Ενημερωτικά ... μιας και όλοι θα το έχετε στο μυαλό σας... έχουμε αρχίσει να συζητάμε για τα σουβλίσματα των αμνοερυιφίωνTongue το Πάσχα... και πως θα τα στήσουμε...Wink Ένας μεγάλος παράγοντας γι'αυτό είναι η ΔΙΚΗ σας παρουσίας στο βουνό... τις επόμενες εβδομάδες... Φιλικά Τεο... Υ.Γ. Η Στυγα είναι έτοιμη και αν δεν φυσάει...(η πρόβλεψη δεν δινει αέρα) θα λειτουργήσει κανονικά... Μικ... ελπίζω την επόμενη φορά... να σου κάνει καιρό... για "πέταγμα'... Διαβαστε ξανα με προσοχη. Λεει καποιες σημαντικες αληθειες ο Θοδωρ... Η εμφαση δια πολυχρωμιας δικη μου... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted March 23, 2009 (edited) Πράγματι χθές μια υπέροχη ημέρα ακόμη και χωρίς την Στύγα ανοιχτή. Πολύ χιόνι και ωραίο χιόνι. Αυτό που δεν είπαμε είναι πως το χιονοδρομικό, (τουλάχιστον το πρωϊ που ανέβηκα εγώ) δεν χρέωνε 25 αλλά 15 ευρώ για τα λίφτ σφού Στύγα και Αρτεμις ήταν κλειστά (να τα λέμε και τα καλά, όχι μόνο να γκρινιάζουμε). Εχασα καμμιά ώρα στην Αντιγόνη όταν με το που άνοιξε η Αρτεμις πήγα να την κατέβω και δεν ήταν στρωμένη πέφτοντας σε απάτητο. Ευτυχώς δεν πρόλαβα να φτάσω πολύ μακρυά κάνοντας μετά από τρείς στροφές (μετρημένες) ένα αξιοπρεπέστατο τετραπλό αξάν (που λέει κι ο Κωστάλας) μέσα στο χιόνι! Το ένα τέταρτο το έχασα ψάχνοντας το μπατόν και τα άλλα τρία προσπαθώντας ν?ανέβω πάλι πίσω με χιόνι πάνω απ' το γόνατο, βγάζοντας τρία πακέτα τσιγάρα από το σύστημά μου, και κάνοντας πάνω από πέντε στάσεις προσπαθώντας να πιάσω την αναπνοή μου για ν' ανέβω 20 μέτρα. Τρείς πέρασαν και οι τρείς με ρώταγαν άν είμαι καλά! (να 'ναι καλά τα παλικάρια). Τα πέδιλα δεν μπορούσα να τα βάλω με τίποτα καθότι στραβάδι στο απάτητο. Ο Θοδωρής λέει όλες οι πίστες ήταν πατημένες, αλλά η Ειρήνη ήταν κλειστή τουλάχιστον μέχρι τις 2 που έκατσα πάνω και δεν πήγα πρός τα κεί να το διαπιστώσω μετά από το "πάθημά" μου με την Αντιγόνη. Κατά τ' άλλα σούπερ μέρα. Επειδή όμως μου μπήκε να μάθω εκτός πίστας θα σας ψάξω την Τετάρτη μπάς και με ξεστραβώσετε.... Και να συπληρώσω: ελάχιστος κόσμος! Edited March 23, 2009 by Jvpiter Quote "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 23, 2009 ...Το ένα τέταρτο το έχασα ψάχνοντας το μπατόν και τα άλλα τρία προσπαθώντας ν?ανέβω πάλι πίσω με χιόνι πάνω απ' το γόνατο, βγάζοντας τρία πακέτα τσιγάρα από το σύστημά μου, και κάνοντας πάνω από πέντε στάσεις προσπαθώντας να πιάσω την αναπνοή μου για ν' ανέβω 20 μέτρα. Τρείς πέρασαν και οι τρείς με ρώταγαν άν είμαι καλά! (να 'ναι καλά τα παλικάρια). Τα πέδιλα δεν μπορούσα να τα βάλω με τίποτα καθότι στραβάδι στο απάτητο... Υπάρχουν και χειρότερα . Κάποιος από την παρέα έχασε τα πέδιλα του στα ζόρικα απάτητα του Παρνασσού χτες και μετά από άκαρπες προσπάθειες 45 λεπτών απλά τα παράτησε. θα τα βρούμε σε λίγες μέρες όταν κάτσει το χιόνι. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted March 23, 2009 Και να συπληρώσω: ελάχιστος κόσμος! 1.Ελαχιστος κόσμος λόγω των δημοσιογράφων που φόβισαν τον κόσμο να μην βγει από το σπίτι του !Δεν μας χάλασε όμως...... 2.Βρε Jypiter....βρε jypiter......που ήσουν πάλι κ δεν σε είδαμε......?! ....ξέρω....ξέρω....την επόμενη φορά...... Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted March 23, 2009 (edited) 2.Βρε Jypiter....βρε jypiter......που ήσουν πάλι κ δεν σε είδαμε......?! ....ξέρω....ξέρω....την επόμενη φορά...... Αντε βρέ αφού όλο γυρνάτε στις πούδρες που να σας βρώ εγώ ο πισταδόρος... πέτυχα έναν με το πράσινο μπουφανάκι πουρνό πουρνό που κατέβαινε ενώ εγώ ανέβαινα με το σχετικό κεντηματάκι... Εψαξα να τον βρώ... απέβησαν άκαρπες οι προσπάθειες... τον ξαναπέτυχα στην ουρά της Αρτεμις μερικά μπατόν πιο μπροστά... λέω ν' αρχίσω να φωνάζω να γίνω γραφικός... άσε όταν φτάσουμε πάνω... μέχρι να φτάσω επάνω είχε εξαφανιστεί! Ασε του χρόνου! Edited March 23, 2009 by Jvpiter Quote "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites