Nickel 76 Report post Posted February 28, 2008 Φίλε Al...Foutzin... να διευκρινήσω.... ότι με αυτήν την ποιότητα του χιονιού... με τις κροκάλες... με τα πρώτα περάσματα ειδικά στα απότομα κομμάτια των πιστών γίνεται χωράφι η πίστα πολύ γρήγορα.... κοινώς το πάτημα πάει περίπατο...Αυτό εννοώ... πάντως το χιόνι απο τον ουρανό δε πέφτει σε κροκάλες για να δημιουργηθουν κάτι γίνεται λάθος όπως γινόταν για χρόνια στην 6/Ηνιοχος του Παρνασσού ενώ 3 χρόνια τώρα είναι χαλί όπως και όλα τα κομμάτια με κλίση του Παρνασσού. Τεσπά αυτός που έδωσε την εντολή σε "κουφιο" χιονι με παγωμένη επιφάνεια να βγει να πατήσει στις 8 παρα τεταρτο και οι ερπυστριες του βαρέως οχήματος να κομματιασουν το χιονάκι (ναι οτι και να προσπαθησεις μετα με τη φρεζα δε ξανακολλαει το χιονι και στο πρωτο περασμα του χιονοδρομου θα βγουν ολα στην επιφανεια) κατάφερε να κάνει το χιονοδρομικό πεδίο επικίνδυνο για χιονοδρομια γι'αυτο και άνθρωποι πήγαν στο αυτοκινητο τους απο τις 11 το πρωι να περιμενουν να τελειωσει η μέρα για να κατεβει η παρεα τους να φυγουν. Με τις ουρές δεν έχω πρόβλημα, εχω συναντήσει τις ίδιες και χειρότερες και στο εξωτερικό άσε που συνηθως γι'αυτες φταίνε οι χιονοδρομοι περισσότερο που κινούνται άναρχα και λιγότερο τα χιονοδρομικα. Η μόνη λύση είναι όταν πιάνουν συγκεκριμένο αριθμό να σταματούν να εκδίδουν κάρτες αλλα στα χιονοδρομικά μας που λιμοκτονουν είναι πολύ δύσκολο να δούμε κάτι τέτοιο να δουλεύει. Χαίρομαι που το μάτι σου Τεο αντιλαμβάνεται τόσα πολλά και τόσο ευκολα για τη χιονοδρομία γενικώτερα. Πραγματικά έχεις ελπίδες να πάρεις τη θέση του κ. Τσεκούρα και μάλιστα γρήγορα αφου φαίνεται ότι ξερεις ότι ξέρει Lmao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
TEOXALANDRI 239 Report post Posted February 29, 2008 Χε χε χε .... Τσεκούρα... ετοιμάσου..... Quote O Βαθειάς Λάκκας που έγινε Βαθειά Μ@λ@κ@ς Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 29, 2008 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 29, 2008 εσεις που εχετε κανει και εξω ποτε πατανε το βουνο ? εγω μια φορα που πηγα εξω στο βουνο γινοταν πολεμος απο το απογευμα που εκλεισε μεχρι το πρωι που ξυπνησα γιατι το κανουν αυτο και χαλανε τα ρατρακ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 29, 2008 α)Kώστα αναλόγως την ποιοτητα χιονιου,τη θερμοκρασία και το τι θερμοκρασιες περιμενουν πατούν τις πίστες τους αναλογως. β) όταν πρεπει να πατησεις 200χλμ πιστών (ειδικά στη Γαλλια που ειναι ταξιδια ολοκληρα με τα βουνα που έχουν) καθε λεπτο της νυχτας μετράει για να προλαβεις. στο La Plagne μετα απο 2 μέρες χιονοπτωση πατουσαν την αγωνιστικής τους πίστα με ενα pistenbully επι 14 ωρες συνεχομενα για να την προετοιμασουν για την ιδιαιτερη καταπονηση... Αν πας Απρίλιο/Μαιο στις Αλπεις τότε που εχουν και αυτοι σούπες τοτε δυσκολα θα βρεις μηχανημα να παταει το πρωι εκτος και εαν το επιτρεπουν οι θερμοκρασιες. Το Φεβρουαριο που εχουν κρυο και φρεσκο χιονι τρεχουν να κανουν οσο πιο πολλα περασματα σε καθε πιστα οπως γίνεται και στην ελλάδα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted February 29, 2008 ενημερο σε βρισκω πανο εδω ομως που ειναι μια η δυο πλαγιες στη ουσια τα χιονοδρομικα δεν χρειαζεται αγωνας δρομου απλα να πατιουνται στην ωρα τους τι λες? Quote Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 29, 2008 εδω ομως που ειναι μια η δυο πλαγιες στη ουσια τα χιονοδρομικα δεν χρειαζεται αγωνας δρομου απλα να πατιουνται στην ωρα τους τι λες? Aυτό λέμε αλλά απο οτι φαίνεται αυτό μάλλον δεν γίνεται την ώρα που πρέπει. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 29, 2008 υπαρχει περιπτωση ενα χιονοδρομικο να μην ξερει ποτε πρεπει να πατησει την πιστα του ή να μην θέλει? το θέμα είναι τι προβληματα έχουν και δε μπορουν να κανουν σωστα τη δουλεια τους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
metero 730 Report post Posted February 29, 2008 ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΚ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΙς ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ Quote Don t SKI in GreeceΟ κομπλεξικός ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 29, 2008 και αν θελουν να κανουν την δουλεια τους Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted February 29, 2008 και αν θελουν να κανουν την δουλεια τους Eννοεις πως δεν θελουν να κανουν την δουλεια τους???Εξηγησε και σε εναν αναγνωστη του φορουμ που δεν ει παει στα Καλαβρυτα ποτε γιατι συμβαινει αυτο αν συμβαινει μιας και εγω στην δουλεια μου ειτε θελω ειτε οχι την κανω και λεω και ενα τραγουδι........... οπως επισης και σε πολλες αλλες δουλειες φανταζομαι...δεν εχεις επιλογη αν θες η οχι να την κανεις. Μηπως ειναι παιδικη χαρα και ολοι κανουν οτι θελουν λιφτιερηδες πιστερ ρατρακερ? Μηπως ο Τσεκουρας εχει βαρεθει και σου λεει οτι παει και οτι ερθει?? Θα ηταν ευκολο με περισσοτερη σαφηνεια να εξηγηθει το ακριβως σημαινει "και αν θελουν να κανουν την δουλεια τους"? Πιστευω θα συμβαλει σε εναν ομαλο και τεκμηριωμενο με επιχειρηματα διαλογο.... Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 29, 2008 Οταν κατεβεις κατω με το καλο θα καταλαβεις ..................... Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted February 29, 2008 Οταν κατεβεις κατω με το καλο θα καταλαβεις ..................... Δεν θα κατεβω μαλλον ποτε κατω συνειδητα για σκι εκτος αν εχω καμια δουλεια στην αθηνα και το συνδυασω......Λοιπον εως τοτε σου ειναι ευκολο να μας πεις με στοιχεια και επιχειρηματα να καταλαβουμε γιατι ακριβως δεν θελουν να πατανε να δουλευουν και δεν αποδιδουν το χιονοδρομικο στην κατασταση που θελει ο μεσος χιονοδρομος? Ακομα και αν υποθετικα κατεβαινα κατω πως θα μπορουσα να διακρινω την διαφορα αν δεν θελουν και δεν κανουν την δουλεια τους, αν θελουν και λογω τεχνικων μεσων δεν ειναι ευκολο να το κανουν, αν θελουν και λογω κακων συγκυριων και συνθηκων δεν την κανουν οπως πρεπει αν θελουν και λογω κακης καταρτισης αγνοιας τσαπατσουλιας κακης τεχνικης δεν υπαρχει το αποτελεσμα, αν θελουν αλλα λογω ελειψης πυγμης διοικησης δεν εφαρμοζονται απο καποιους τα πλανα και οι προδιαγραφες εν κρυπτω Δεν μπορω να φανταστω τροπο να καταλαβω το αν καποιος δεν γουσταρει να κανει την δουλεια του εναν τροπο που θα μπορουσα να το καταλαβω εγω η καποιος αλλος......η θα επρεπε να κατασκηνωσω μερα νυχτα στο βουνο να βαλω μικορφωνα και καμερες να αποτυπωσω πχ καναν ρατρακερ να ειναι λιωμα στα τσιπουρα ενω παταει την πιστα υποτιθεται να μαγνητοφωνησω λογου χαρη τον Τσεκουρα να λεει ρε παιδια αμα κανει κρυο καθηστε στο τζακι και παταμε μετα δεν χαλασε ο κοσμος... Δεν μπορω να σκεφτω αλλο παραδειγμα αλλα αν ξερεις κατι παραπανω να μας διαφωτισεις και να μας εξηγησεις γιατι δεν θελουν να κανουν την δουλεια τους? Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 29, 2008 sakisbanskos ΚΡΙΜΑ που δεν σου ειναι τοσο ευκολο να κατεβεις δεν πειραζει ισως του χρονου Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted February 29, 2008 Σε ευχαριστω που με βοηθησες να λυσω καποιες αποριες που εχω ......αρχιζω να μετραω το χρονο αντιστροφα για να ερθω στα καλαβρυτα.....θα παραγειλλω και κυαλια σαν αυτα του ραμπο να βλεπω αν την νυχτα πατανε τις πιστες και δεν πινουν τσιπουρο και μια σκηνη να κοιμαμαι αμα τελειωσει το πατημα..... Που θα παει θα ανακαλυψω αν θελουν η οχι να κανουν την δουλεια τους....... Παντως δεν λεω...εχεις επιχειρηματα και δη ατρανταχτα..... Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted February 29, 2008 ειμαι περιεργος να δω ποτε θα υπαρξει ενα τοπικ ΜΟΝΟ για την ενημερωση του ΧΚΚ για μενα οτι και ναναι δημοτικη επιχειρηση ειναι ξερετε καμια δημοτικη επιχειρηση να δουλευει τελεια; εγω παντως δεν ξερω και αν εξαιρεσεις τους μονιμους οι ελληνες που ειναι ρε παιδια εκει πανω ; γεμισε ο τοπος πακιστανους ημαρτον Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 29, 2008 Σε ευχαριστω που με βοηθησες να λυσω καποιες αποριες που εχω ......αρχιζω να μετραω το χρονο αντιστροφα για να ερθω στα καλαβρυτα.....θα παραγειλλω και κυαλια σαν αυτα του ραμπο να βλεπω αν την νυχτα πατανε τις πιστες και δεν πινουν τσιπουρο και μια σκηνη να κοιμαμαι αμα τελειωσει το πατημα..... Που θα παει θα ανακαλυψω αν θελουν η οχι να κανουν την δουλεια τους....... Παντως δεν λεω...εχεις επιχειρηματα και δη ατρανταχτα..... ΠΑρακαλω δεν κανει τιποτα μπορω να σου προτεινω και μερικα σαιτ να αγορασεις ολα τα απαραιτητα Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted February 29, 2008 θα τα γραψεις εδω η θα στειλεις σε πμ??? Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 29, 2008 πες μου τι ψαχνεις πρωτα και θα δουμε Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 29, 2008 Σάκη καλησπέρα. Τον Βασίλη τον παππού τον εχεις δει;Είναι καλά;Αν τον δεις να του δώσεις πολλούς χαιρετισμούς Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted February 29, 2008 Εψαχνα μια απαντηση βασικα σε ενα πυροτεχνημα που πεταξες και δεν μπορεις να υπερασπισεις με επιχειρηματα αλλα εισεπραξα 12μηνη επιταγη ισως και σφραγισμενη....... Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 29, 2008 sakisbanskos, Στειλε τι θες και θα κοιταξω απο >Δευτερα να δω τι μπορω να κανω Εψαχνα μια απαντηση βασικα σε ενα πυροτεχνημα που πεταξες και δεν μπορεις να υπερασπισεις με επιχειρηματα αλλα εισεπραξα 12μηνη επιταγη ισως και σφραγισμενη....... και βαλε για την επιταγη απαντω σε αυτους που πανε Καλαβρυτα και οχι σε αυτους που εχουν ερωτα με τα Καλαβρυτα Καληνυχτα σας Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted February 29, 2008 Εδω πίνουμε καφέ αγναντεύοντας τις πίστες με τους φίλους μου Συμπαθατε με ρε πατριώτες , χαχαχαχαχα Αλλά έχω λιώσει στο γέλιο με το παραπάνω ποστ .... πω πω , λέμε .... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted February 29, 2008 Skimad οι Πακιστανοι που σε αυτους μαλλον αναφαιρεσε δουλευουν στο σαλε, το οποιο το διαχειριζεται ο Κλαουδατος. Δεν εχουν αμεσα σχεση με το Χ.Κ.Κ και στην τελικη απο την στιγμη που ειναι φιλοτιμοι στην δουλεια τους, δεν βλεπω κανενα κακο! Οι μονιμοι του χιονοδρομικου ειναι ελαχιστοι. Αν δεν κανω λαθος μιλαμε για λιγοτερους απο 8. Δλδ αμα ηταν μονο Ελληνες θα αλλαζε κατι? Μη το παμε εκει το πραγμα, αν ποναει κατι, δεν οφειλεται στην εθνικοτητα του οποιοδηποτε. Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted February 29, 2008 Λες πως δεν θελουν να κανουν την δουλεια τους μιστερ κορν υπερασπισου το αυτο με στοιχεια μπορεις να το κανεις????? Ειδαλλως θεωρω πως κανεις κακο σε ενα ελληνικο χιονοδρομικο που δεν εχω παει ποτε με αυτον τον αοριστο και γενικο τροπο Ο τεο χαλανδρι και ο ελγκρεκο παραθετουν φοτος και στοιχεια ισως αλληλοσυγκρουομενα αλλα στοιχεια ....προσωπικα προσπαθω να πραω κατι και απο τους δυο βασιζομενος στο γεγονος πως η αληθεια ειναι καππου στην μεση Εσυ μας ειπες πως στα καλαβρυτα δεν θελουν να κανουν την δουλεια τους.....σεβαστο Πες μας γιατι δεν θελουν να κανουν την δουλεια τους?Τοσο μυστικο ειναι τοσο δυσκολο ειναι δεν σου ζητηθηκε η συνταγη της κοκα κολα.......διαφωτισε μας Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites