bobos... 0 Report post Posted February 14, 2008 Παιδιά??? Χιονοτρελάθηκα!!!! Είναι απίστευτο το άθλημα!!! Δεν αλλάζω το χιόνι με τίποτα πια, κόλλησα, αυτό ήταν... Λοιπόν, περιττό να σας πω οτι κατέβαινα την πίστα κουτρουβαλώτας και μάλιστα με το κεφάλι!!! Μιλάμε για πολύ γέλιο!!! Σήμερα πονάει όλο μου το σώμα, κυρίως η πλάτη μου και δεν ξέρω γιατί... Σακάτεψα το αρίστερό μου γόνατο (ήταν που ήταν) και τελικά δεν μπόρεσα να πάω και σήμερα στον Παρνασσό. Αυτά είναι μόνο τα αρνητικά που εννοείται οτι δεν πρόκειται να με σταματήσουν από το να ξαναπάω το συντομότερο! Το καρεκλάκι είναι το κάτι άλλο, απίστευτη χαλάρωση κι ευτυχώς το κατάφερα με τη μία. Αυτό που δεν κατάφερα με τίποτα ήταν το πιατάκι. Μου είπαν ότι έφταιγε και η πίστα που ήταν πολύ χάλια (ναι ναι αυτό έφταιγε... ). Το έβαλα πείσμα, όμως, και την επόμενη φορά θα το καταφέρω!!! Βλέπετε δεν βολευόμουν στην bobos ήθελαν μπλε πίστα τα μούτρα μου... Είμαι ξεροκέφαλη κι έφαγα απίστευτο χιόνι!!! Είναι αυρό που λέμε: "Έπεσα με τα μούτρα (στη δουλειά, στο σκι κλπ κλπ)" Τέτοια αίσθηση δεν την βρίσκεις πουθενά, απολάμβανα τις τούμπες και όταν κατάφερνα να κάνω και κανένα ζιγκ ζαγκ χαιρόμουν σαν μωρό που του πήρες το αγαπημένο του παιχνίδι . Ειλικρινά οι αντιδράσεις μου δεν απείχαν πολύ από αυτές του ενθουσιασμένου 2χρονου... Δεν σταμάτησα ούτε δευτερόλεπτο για ξεκούραση γιατί δεν το χόρταινα με τίποτα... Αλήθεια σας λέω το λάτρεψα και δεν πρόκειται να χάσω εκδρομή για εκδρομή... Επίσης, να ομολογήσω οτι έγινα μούσκεμα... Έτρωγα τόσο ανορθόδοξες τούμπες που το χιόνι έμπαινε μέσα, από την κάτω μεριά του μπουφάν... Δεν με ένοιαζε καθόλου, μάλιστα δεν ένιωθα καν το κρύο, μιλάμε για τέτοιο κόλλημα!!! Στενοχωριέμαι μόνο που σήμερα λόγω του γονάτου, δεν πήγα στον Παρνασσό. Το ξανασκέφτομαι μετά και λέω, πρώτη μέρα ας ξεκουραστώ... Εννοείται βέβαια ότι την επόμενη φορά θα δοκιμάσω σανίδα για να έχω άποψη και να αποφασίσω... Το θέμα είναι ότι έχω όλο τον εξοπλισμό για σκι εκτός από πέδιλα (μπότες έχω) πράγμα που με σπρώχνει προς το σκι. Θα δω, όμως, αφού δοκιμάσω και sb, χαλάλι και οι μπότες του σκι αν το "γυρίσω" σε μποτάκια... Τώρα πια νομίζω οτι δικαίως μπορώ να ονομάζομαι ΧΙΟΝΟΤΡΕΛΑΜΕΝΗ!!!!! Καλώς ήρθα στο κλάμπ!!!!!!!!! Quote Πέφτωωωωωωω!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted February 14, 2008 Μπράβο! Μας θυμίζεις τώρα τα πρώτα μας βήματα, την απερίγραπτη χαρά και συναισθήματα που νιώθαμε όταν πρωτοήρθαμε σε επαφή με τη χιονοδρομία. Σαν τον τρελό έρωτα που νιώθεις στην απαρχή μιας σχέσης. Καλή συνέχεια σου ευχόμαστε και προσοχή πολύ στα πόδια σου. Δεν ξέρω μήπως θα ήταν καλό να βάλεις κάποια επιγονατίδα κάτι να κρατάει τα γόνατα. Και βέβαια γυμναστική, πολύ γυμναστική να δυναμώσουν τα πόδια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bobos... 0 Report post Posted February 14, 2008 Κωνσταντίνε πραγματικά έτσι ένιωθα... Πριν ανέβω είχα την αγωνία και την ανυπομονησία που έχει ο ερωτευμένος περιμένωντας να συναντήσει τον άνθρωπό του... Αφού έχω κατέβει νιώθω ερωτευμένη παραγματικά (οι πεταλούδες στο στομάχι μου λείπουν )... Όσο για τα γόνατα πρέπει οπωσδήποτε να πάρω επιγονατίδες γιατί σύντομα θα έχω μεγάλο πρόβλημα. Η γυμναστική είναι ήδη μέσα στο πρόγραμμα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη... (Έχω ζαλίσει όλους τους φίλους μου, τους γνωστούς ακόμα και τους άγνωστους με το να τους μιλάω συνέχεια για το σκι... ) Φιλάκια! Quote Πέφτωωωωωωω!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
JiKL 36 Report post Posted February 14, 2008 Kαλως τα δεχτηκες....Οπως λεει και ο κωνσταντινος οσο διαβαζα το μυνημα σου μου ερχοντουσαν οι δικιες μου πρωτες φορες... :( Αντε καλη συνεχεια Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted February 14, 2008 Έχω ζαλίσει όλους τους φίλους μου, τους γνωστούς ακόμα και τους άγνωστους με το να τους μιλάω συνέχεια για το σκι... ) Αυτό να το προσέχεις είναι ανήκεστος βλάβη Συμπάσχουμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted February 14, 2008 ....και που να γνωρισεις και το snowboard..!!!!!Τωρα θα αρχισουνν ολοι να με κυνηγανε με τα μαδερια που αρχισζω τον προσηλιτισμο ...οχι η κοπελα το δηλωσε θα δοκιμασει και τη σανιδα οποτε εγω δε φταιω σε τιποταα.. Οκ bobos πηρες το βαπτισμα του πυρος.Προσεξε το γονατο οσο μπορεις περισσοτερο...χαιρομαι που σου αρεσε...πετυχες και τη καλυτερη μερα για να αρχισεις με αυτο το απιστευτο χιονι...3 βδομαδες νωριτρα να αρχιζες το σπορ δε θα χαιροσουν καθολου με τις τουμπες....τωρα ειναι η ευκαιρια να μαθεις και να δοκιμαζεις καινουρια πραμματα (στροφες κλπ) που ξερεις οτι η καθε πτωση ποιο πολυ γελιο θα σου φερει (πριν θα σου εφερνε πονο...αουτς) Αντε καλη ξεκουραση και ξανα απανω Quote Share this post Link to post Share on other sites
medos 0 Report post Posted February 14, 2008 και που να δεις χαρα που θα νιωσεις οταν κατεβεις χωρις να πεσεις την πρωτη κοκκινη. αντε καλη αρχη, (μακρια απο τη σανιδα) και προσοχη στους τραυματισμους Quote Share this post Link to post Share on other sites
bobos... 0 Report post Posted February 14, 2008 Κωνστατίνε? Όταν θα αρχίσουν όλοι να με βρίζουν ομαδικώς θα έρθω σε σας να με παρηγορήσετε... Αφροδίτη μην ανησυχείς, από την αρχή sb ήθελα να κάνω απλά μου άρεσε και το σκι. Γαι να πω την αλήθεια. όχι απλά μου άρεσε, με ξετρέλανε. Για τη σανίδα θα σου πω εντυπώσεις την επόμενη εβδομάδα... Ευτυχώς όντως ο καιρός ήταν καλός από όλες τις απόψεις! Οι τούμπες δεν πόναγαν τόσο και ο ήλιος ευνοούσε την ορατότητα!!! Medos, νομίζω οτι αυτή τη χαρά θα αργήσω αρκετά να τη νιώσω. Για πρώτη φορά το μόνο που κατάφερα είναι να κατέβω μία μπλε... Όχι ολόκληρη, όμως, τη μισή κουτρουβαλώντας... Γιατι με συμβουλεύεις μακρυά από τη σανίδα??? Έχει να κάνει με το πόσο εύκολα τραυματίζεσαι ή κάτι άλλο??? (Πονάει η πλατούλα μουουουουουουου!!!!!! ) Quote Πέφτωωωωωωω!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted February 14, 2008 Aπλη παρατηρηση: Οι σκιερς του συλλογου εχουν την ταση να την λενε συνεχεια στο crew των snowboarders Αν δεν σε ενοχλει αυτο, ντουγρου σανιδι Παραδειγμα αναφερω: Γνωστος αγνωστος σκιερ μου απανταει σε ερωτηση μου "παρε τηλεσκοπικα μπατον να σπρωχνεις στα ισιωματα" Και για απαντηση στο ποστ του medos: μακρια απο σκι!!!!!! Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
bobos... 0 Report post Posted February 14, 2008 Ρε παιδιά γιατί τόση φαγωμάρα μεταξύ σκιερ και snowboarder??? Δεν το καταλαβαίνω... Το βουνό είναι για να το απολαμβάνουμε είτε με ένα είτε με δύο μαδέρια (ακόμα και κουτρουβαλώντας, that's me ) !!! Θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας εντυπώσεις από την πρώτη φορά που κάνατε σκι ή sb. Quote Πέφτωωωωωωω!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted February 14, 2008 bobos πλάκα κάνουμε, πειράζουμε ο ένας τον άλλο . Εννοείται ότι το βουνό είναι για όλους και να περνάμε όμορφα παρέα. Τώρα που σιγά σιγά μας γνωρίζεις θα δεις μέσω του συλλόγου πόσο όμορφη είναι η έννοια της παρέας στο βουνό . Quote Share this post Link to post Share on other sites
bobos... 0 Report post Posted February 14, 2008 Γενικότερα Κωνσταντίνε ξέρεις τι παρατήρησα στο βουνό και είναι ένας λόγος που ερωτεύτηκα αυτό το σπορ ακόμα περισσότερο??? Το γεγονός ότι όλοι σου δίνουν την αίσθηση οτι είστε μια παρέα. Σε βοηθάνε, σου πιάνουν κουβέντα, σε πειράζουν καλοπροαίρετα... Όλα αυτά που δύσκολα πλέον βρίσκεις στις μέρες μας... Φαίνεται οτι οι χιονοτρελαμένοι είναι άλλοι άνθρωποι... Ίσως να φταίει το απόλυτο λευκό του χιονιού... Quote Πέφτωωωωωωω!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted February 14, 2008 ααααααααααχ τι μου θύμισες τώραααααααααααα!! τις πρώτες μου εμφανίσεις στο βουνό!! και αντί να μου περνάει η τρέλλα κάθε φορά που ετοιμάζομαι για σκι νιώθω τις πεταλούδες που λες.. όταν βλέπω το χιονοδρομικό δεν κρατιέμαι : wub: .. άσε, άσε.. όπως λέει και ο φίλος Κωνσταντίνος ,είναι ανήκεστος η αρρώστια!! ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted February 14, 2008 ...Σήμερα πονάει όλο μου το σώμα, κυρίως η πλάτη μου και δεν ξέρω γιατί... ...Τέτοια αίσθηση δεν την βρίσκεις πουθενά... ...Δεν σταμάτησα ούτε δευτερόλεπτο για ξεκούραση γιατί δεν το χόρταινα με τίποτα... Επίσης, να ομολογήσω οτι έγινα μούσκεμα... έμπαινε μέσα, από την κάτω μεριά του μπουφάν... Δεν με ένοιαζε καθόλου...Το ξανασκέφτομαι μετά και λέω, πρώτη μέρα ας ξεκουραστώ... Καλώς ήρθα στο κλάμπ!!!!!!!!! NO COMMENTS...καλως ηρθες bobos Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,403 Report post Posted February 14, 2008 Aπλη παρατηρηση: Οι σκιερς του συλλογου εχουν την ταση να την λενε συνεχεια στο crew των snowboarders Είναι γιατί σας αγαπάμε, βρε κουτό! Πέρα από την πλάκα πάντως, συμφωνώ ότι αυτό πρέπει να σταματήσει. Ο καθένας έχει κάνει την επιλογή του για τον τρόπο που θα τσουλά στο χιόνι, και αυτό δεν πρέπει να μας χωρίζει με κανένα τρόπο. Στην μεγάλη παρέα του snowclub μοιραζόμαστε όλοι το ίδιο πάθος, την ασύληπτη αίσθηση που μόνο η χιονοδρομία μπορεί να δώσει. Είτε με ένα, είτε με δύο σανίδια. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
batsav 0 Report post Posted February 15, 2008 bobos και όλη η παρέα, καλή σας μέρα! Είμαι κι εγώ νέο μέλος στο forum καθώς και στο άθλημα του σκι. Για την ακρίβεια δεν είμαι κι εντελώς καινούργια στο άθλημα δεδομένου ότι σε μικρή ηλικία (λόγω καταγωγής) είχα επαφή με το βουνό και τους χιονοδρόμους από τους οποίους μάθαινα και άκουγα πράγματα. Εκείνα όμως τα χρόνια (τα μικρά και άμυαλα χρόνια) εγώ είχα πάθος με την ενόργανη γυμναστική και αργότερα με το shotokan karate. Το αποτέλεσμα; Έφτασα τα 20κάτι με μία σπουδαία καριέρα στο ενεργητικό μου από άθλημα και πολεμική τέχνη, άχρηστα και τα δυο για την υπόλοιπη ζωή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω το πως ένιωσα. Θα πω μόνο αυτό που λένε: "σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν" ή "δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται". Ένα πράγμα που έχω μάθει καλά όμως, είναι το πόσο άσχημο πράγμα είναι σε κάθε άθλημα ο τραυματισμός και πόσο πίσω μπορεί να σε στείλει. Τώρα πλέον (υποθετικά μιλώντας), δεν θα τολμούσα να κάνω σάλτο πίσω, ή φλικ (ασκήσεις της ενόργανης) χωρίς την καθοδήγηση της προπονήτριάς μου. Τότε, το έκανα πολύ συχνά με άσχημα και πολύ οδυνηρά αποτελέσματα. bobos, επειδή λοιπόν έχω αυτά στο νου, πραγματικά με βάζουν σε σκέψεις αυτά για τα πεσίματά σου. Δεν λέω κι εγώ φέτος που έπιασα το σκι, έχω πέσει αρκετές φορές. Όχι όμως τόσο πολύ οδυνηρά όπως περιγράφεις εσύ (πλάτη, γόνατα) και πάντοτε με την καθοδήγηση δασκάλου. Καταλαβαίνω και πίστεψέ με συμμερίζομαι απόλυτα τον ενθουσιασμό σου για το χιόνι! Άλλωστε, κι ας έχω τα χρονάκια μου, ποτέ δεν ήμουν παιδί της ασφάλειας και πάντοτε θα με εξιτάρουν τα extreme αθλήματα. Πάνω απ'όλα όμως είναι η σωματική υγεία και ασφάλεια. Διάβασε σχετικά topics χιόνι και ασφάλεια. Φιλικά, batsav Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted February 15, 2008 Το αποτέλεσμα; Έφτασα τα 20κάτι με μία σπουδαία καριέρα στο ενεργητικό μου από άθλημα και πολεμική τέχνη, άχρηστα και τα δυο για την υπόλοιπη ζωή μου. batsav Γιατί το λες αυτό, δε σου πρόσφεραν τίποτα σωματικά και ψυχικά τα δύο αυτά αθλήματα?Το μετάνιωσες? Να σταματήσω και γω τους γιους μου απο το Ταε κβον ντο και τον στίβο αν είναι να μου λενε τα ίδια Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 15, 2008 Γιατί το λες αυτό, δε σου πρόσφεραν τίποτα σωματικά και ψυχικά τα δύο αυτά αθλήματα?Το μετάνιωσες? Να σταματήσω και γω τους γιους μου απο το Ταε κβον ντο και τον στίβο αν είναι να μου λενε τα ίδια όχι, να μην τους σταματήσεις Χρηστο, ειδικά απο τον στίβο..ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής όταν μιλάμε για πρωταθλητισμό τότε αλλάζουν λίγο τα πράγματα, αν και δεν εχω ακούσει πολλούς αθλητές (η πρωταθλητές) να έχουν μετανιώσει για το χρόνο, την κούραση, την ταλαιπωρία, ακόμα και τα μικροπροβλήματα υγείας που φέρνει πολλές φορές η χρόνια ενασχόληση με κάποιο σπορ προσωπικά εχω περάσει από πολλα αθλήματα από πολύ μικρή ηλικία και νομίζω ότι ο χρονος που εχω σπαταλήσει στα γήπεδα και γενικός εξω στη φύση μου πρόσφεραν πολύ περισσότερα από τους καφέδες και τις βόλτες στα μαγαζιά τα οποια φαίνονταν τόσο δελεαστικά στις συνομήλικες μου Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted February 15, 2008 προσωπικά εχω περάσει από πολλα αθλήματα από πολύ μικρή ηλικία και νομίζω ότι ο χρονος που εχω σπαταλήσει στα γήπεδα και γενικός εξω στη φύση μου πρόσφεραν πολύ περισσότερα από τους καφέδες και τις βόλτες στα μαγαζιά τα οποια φαίνονταν τόσο δελεαστικά στις συνομήλικες μου Μπράβο σου Όλγα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 15, 2008 Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
batsav 0 Report post Posted February 15, 2008 Πολύ φοβάμαι, ότι στην προσπάθειά μου να μην πλατιάσω κι επομένως γίνω βαρετή δημιούργησα λάθος εντυπώσεις. Σαφώς και όλα τα αθλήματα προσφέρουν αμέτρητα ψυχικά, πνευματικά και σωματικά οφέλη. Σε καμμία περίπτωση δεν εννοώ να αφήσει κανένα παιδί, κανένα άθλημα. Αυτό που είπα έχει να αποκλειστικά με εμένα και την προσωπική μου εμπειρία η οποία συνοψίζεται στα εξής: Σταμάτησα την ενόργανη στα 13 (βλέπετε από μόνο του το άθλημα προϋποθέτει ότι είσαι άχρηστος γι'αυτό όταν ολοκληρωθεί η σωματική σου διάπλαση, η Σβετλάνα Μπογκίνσκαγια συνέχισε να διαπρέπει στα 16 της, αλλά ήταν αστέρι). Πως λοιπόν να σας περιγράψω την απογοήτευση ενός παιδιού που έχει λιώσει για χρόνια στα γυμναστήρια και φτάνει η ώρα να παρατήσει αυτό που λατρεύει; Όσο για το καράτε, έφτασα σε αγωνιστικό επίπεδο (8η πανελλήνια θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων νεανίδων). Λόγω σπουδών έπρεπε αρχικά να χαλαρώσω τις προπονήσεις και στη συνέχεια να τις σταματήσω. Στο επόμενο πρωτάθλημα, ο προπονητής μου με έθεσε σε άλλο όμιλο (κατώτερο). Πως να σας περιγράψω τα συναισθήματά μου; Σ'αυτό το σημείο ή σταματάς τα άλλα και ξεσκίζεσαι στην προπόνηση για να ανακάμψεις ή τα παρατάς. Βλέπετε, ήθελα να σπουδάσω και δεδομένου ότι δεν είμαι και φωστήρας χρειάζονται θυσίες. Αυτό που θέλω να πω είναι, φίλε Χρήστο, ότι όταν τα πράγματα δεν είναι χαλαρά στο μυαλό ενός παιδιού, ακολουθεί η απογοήτευση. Όταν είναι χαλαρά, δεν τρέχει τίποτα. Επομένως, με το σημερινό μυαλό μου, θα προτιμούσα το σκι το οποίο θα με ακολοθούσε όλα αυτά τα χρόνια και για ακόμη περισσότερα. Φιλικά, batsav Quote Share this post Link to post Share on other sites
bobos... 0 Report post Posted February 15, 2008 Αποπλανητάρχη καλώς σας βρήκα!!! Θέλω να σου πω ότι ακόμα κι αν ήξερα από πριν πόσο πολύ θα πονούσα τις επόμενες μέρες σου υπογράφω ότι πάλι τα ίδια θα έκανα... Για τον απλούστατο λόγο ότι εκείνη την ώρα δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο από το να βιώσω το κάθε τι στο απόλυτό του... Ε είμαι και λίγο ξεροκέφαλη οπότε καταλαβαίνεις... Χρήστο (Λάππα) αυτό που βλέπω εγώ είναι οτι υπάρχει ένα διαρκές πείραγμα μεταξύ σκιερ και snowboarder που στο μεγαλύτερο μέρος του δεν έχει καθόλου κακή διάθεση... Το θέμα είναι ίσως ότι μερικοί το παίρνουν λίγο πιο σοβαρά... Εννοείται ότι ο αριθμός των μαδεριών δεν πρέπει να χωρίζει τους χιονοτρελαμένους... Όλοι είμαστε ερωτευμένοι και μοιραζόμαστε τα ίδια... Το χιόνι, την τρέλα, τα βουνά μας και τόσα άλλα που κανένας δεν μπορεί να καταλάβει αν δεν τα ζήσει... Αυτά τα συναισθήματα δεν έχουν να κάνουν με τα σανίδια... Κοινώς συμφωνώ με την άποψή σου απόλυτα!!! batsav, είμαι στα 21 και ειλικρινά έχω κάνει κι εγώ πάρα πολλά αθλήματα, από μπαλέτο μέχρι και ταεκβοντό! Δεν έχω μετανιώσει για κανένα από αυτά. Αντιθέτως νιώθω πληρότητα για το κάθε δευτερόλεπτο που χάρισα σε κάθε ένα άθλημα. Για το μόνο που στενοχωριέμαι είναι ότι δεν καταπιάστηκα με τις χιονοδρομίες λίγο πιο νωρίς... Δεν πειράζει κάλιο αργά παρά ποτέ. Το μεγάλο μου πάθος εμένα είναι η κολύμβηση (και από οτι φαίνεται και η χιονοδρομία), έχω περάσει άπειρες ώρες στις πισίνες και σε πληροφορώ οτι έχω αντλήσει τόση δύναμη από το νερό που δεν ξέρω αν θα μπορούσα να την βρω μόνη μου. Τώρα που το ξανασκέφτομαι εγώ τρελαίνομαι για τα αθλήματα που έχουν να κάνουν με το νερό, σε οποιαδήποτε φάση του, υγρή, στερεά (για αέρια δεν ξέρω) ... Κάθε φορά που πέφτω στην πισίνα νιώθω οτι περνάω σε έναν άλλον κόσμο, αυτό το ένιωσα πάλι μόνο με το σκι.. Πραγματικά πρόκειται για έναν άλλον κόσμο!!! Είμαι πολύ χαρούμενη που αρχίζω να τον γνωρίζω... Σχετικά με τα πεσίματα ήταν τόσο άτσαλα διότι δεν πήγα σταδιακά σε πιο δύσκολες πίστες... Ανεξάρτητα από αυτό οφείλω να ομολογήσω ότι σε αυτό το θέμα είμαι αρκετά ανώριμη και πάνω στην τρέλα μου δεν υπολογίζω τα γόνατά μου (που έχω ήδη πρόβλημα) κι έτσι την επόμενη μέρα έχω τον πάγο αγκαλιά... Χαλάλι όμως!!! Χρήστο φυσικά και μην σταματήσεις τα παιδιά σου από αυτά που ήδη κάνουν, όπως λέει και η Όλγα ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα αφήσεις να επιλέξουν αυτό που θέλουν να κάνουν, να τους δίνεις την ευκαιρία να γνωρίζουν καινούρια αθλήματα και να τα ενθαρύνεις κάθε φορά που σου ζητάνε το κάτι παραπάνω... Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους... Παιδιά η παρέα σας είναι υπέροχη!!!! Φιλιά Quote Πέφτωωωωωωω!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted February 15, 2008 Χρήστο φυσικά και μην σταματήσεις τα παιδιά σου από αυτά που ήδη κάνουν, όπως λέει και η Όλγα ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα αφήσεις να επιλέξουν αυτό που θέλουν να κάνουν, να τους δίνεις την ευκαιρία να γνωρίζουν καινούρια αθλήματα και να τα ενθαρύνεις κάθε φορά που σου ζητάνε το κάτι παραπάνω... Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους... Αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω batsav ,είναι αυτό που λέει η Όλγα περι πρωταθλητισμού, το καταλαβαίνω. Όπως και για τα δικά μας απωθημένα. Γι αυτό τους ξεκίνησα κι εγώ σκι από μικρούς Η επόμενη προτροπή μου ,θα είναι να πάνε να ζήσουν στην Αυστρία Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
bobos... 0 Report post Posted February 15, 2008 batsav όλοι κάποια στιγμή για κάποιους λόγους πρέπει να σταματήσουμε αυτό που λατρεύουμε... Για παράγειγμα εγώ λόγω τραυματισμού σταμάτησα την προετοιμασία για τους ολυμπιακούς, πράγμα που στα 13 με έκανε να πάθω μελαγχολία.. Αυτό που πρέπει να διδάξεις στα παιδιά σου (αν και είμαι πολύ μικρή για τέτοιου είδους "συμβουλές") είναι ότι όλα έχουν μία αρχή και ένα τέλος... Κι εδώ που τα λέμε καλύτερη επιλογή είναι τα "γράμματα". Το μυαλό κατεβάζει, αν το φροντίζεις, θα σε αφήσει πολύ πιο αργά, σε αντίθεση με το σώμα που πολύ νωρίτερα θα αρχίσει να σε εγκαταλείπει... Σίγουρα το σκι μπορείς να το κάνεις ακόμα και μεγάλος, ενώ την ενόργανη όχι, αλλά όταν μπορούσες δοκίμασες και αυτά που τώρα δεν θα μπορούσες. Άρα είσαι πλούσια από εμπειρίες τις οποίες αποκόμισες ακριβώς την στιγμή που μπορούσες... Από οτι βλέπω εγώ τα έκανες όλα πολύ σωστά και τη στιγμή που έπρεπε, δεν έχεις να μετανιώνεις για τίποτα... Φιλικά πάντα, Ηλιάννα Quote Πέφτωωωωωωω!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 15, 2008 Το μεγάλο μου πάθος εμένα είναι η κολύμβηση που κολυμπάς? (μπορεί και να έχουμε συναντηθεί ) Σίγουρα το σκι μπορείς να το κάνεις ακόμα και μεγάλος, ενώ την ενόργανη όχι, αλλά όταν μπορούσες δοκίμασες και αυτά που τώρα δεν θα μπορούσες. Άρα είσαι πλούσια από εμπειρίες τις οποίες αποκόμισες ακριβώς την στιγμή που μπορούσες...Από οτι βλέπω εγώ τα έκανες όλα πολύ σωστά και τη στιγμή που έπρεπε, δεν έχεις να μετανιώνεις για τίποτα... σκεπτόμενη και πολύ σοφή για την ηλικία σου..μπραβο Ηλιάννα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites