Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Aris

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας στο Φαλακροτσαλάν

Recommended Posts

Σταμάτα επιτέλους ! Θα σκάσει ο κόσμος από τη ζήλια πια :)

(Πόσο σας μισώ απαίσια snowclubάκια και σας και τις εκδρομές σας :) )

:D

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

λεει ο Τίμος.. ξύπνησα μες στη νύχτα από 2 ροχαλητά ..και δεν ξερω και ποιο από αυτά με ενοχλούσε περισσότερο ..του Κωνσταντίνου ήταν μεν δυνατό αλλα ειχε μια βαρβατίλα, ένα βουνίσιο κατι βρε παιδι μου..ενω ο Λαππας έκανε σαν subaru..

Καπως ετσι δηλαδη;; :D Sorry για τη μουσικη υποκρουση,,,ειναι για τα ονειρα γλυκα... :)

Και πιο κοντα στα δικα μας, το ροχαλητο του Λαππα, με μουσικη υποκρουση, σκιζοντας πουδρες :)

Απολαυστε...

Φιλικα

ΜακηςΜ

Τελικα αυτη η κοπελα εχει ταλεντο!! :) Σαν να διαβαζεις μυθιστορημα!!

even better είναι και εικονογραφημένο :D Βασικά είναι το καλύτερο thread ever! Τόσο αληθινό, αστείο, κομικοτραγικό, αλλά αξέχαστο θα είναι αυτό το ταξίδι που ξεκίνησε σαν Οδύσσεια και σύντομα κατέληξε στην Ιθάκη του =Καϊμακ:DΌπως λέει και το τραγούδι πίνω μπάφους και παίζω προ... εμείς πίναμε σφηνάκια και κάναμε ski

Όλες οι στιγμές ήταν απίστευτα καλές και έβγαζαν γέλιο είτε νευρικό (βλ. αναποδιές), είτε φυσικό, αγνό παρθένο :) χαμόγελο (βλ. όλα τα υπόλοιπα). Η σύνθεση και η διάθεση της παρέας, η χιονόπτωση της Κυριακής, η πολύ καλή οργάνωση του ΧΚ (...αν εξαιρέσουμε οτί το μηχάνημα στα λιφτ μπερδεύτηκε και αποκάλεσε το Χρήστο ...γυναίκα :D:D ) ακόμα και η πολυτελέστατη, ευρύχωρη κλινάμαξα με τα κεντητά σεντόνια (με το οικόσημο του ΟΣΕ :D ) συντέλεσαν στο να περάσουμε ΤΕΛΕΙΑ και να δέσουμε ακόμα περισσότερο σαν παρέα! Προσωπικά θα αντάλλαζα το ημίδιπλο κρεβάτι μου με το ανατομικό στρώμα και το πουπουλένιο πάπλωμα για την κουκέτα στην κλινάμαξα με τα τρύπια σεντόνια... τόσο καλά πέρασα :D

Δεν υπάρχει πρόβλημα, Όλγα. Απλά όταν πάω σπίτι θα αρχίσω να ανεβάζω φωτογραφίες. I have many stitches for your fur... :)

Ε φανταστικέ μας Χρήστο, εσύ που μου έδωσες τη φωτογραφική σου στο γυρισμό στην κλινάμαξα και με παρακάλεσες να σβήσω όποιες φωτογραφίες δε μου (και της Όλγας) άρεσαν... ποιά σκοπεύεις να ανεβάσεις τώρα, οεο? :P

Ρούλα :lol:

"Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra

Οι απόψεις της Γιώτας (see above) δυστυχώς με βρίσκουν σύμφωνη. Anyway... θα ήθελα να πιστεύω πως μετά από το thread της Όλγας πολλοί είναι αυτοί που μετάνιωσαν που δεν ήρθαν??

...Να σημειωσω και παλι το ποσο εχει ανεβει το επιπεδο των περισσοτερων στο σκι. Εντυπωσιακο πραγματικα τοσο εντος πιστας (θεωρω την πιο βελτιωμενη σκιερ μας την Ρουλα :lol: ) οσο και εκτος οπου ειδα παιδια οπως ο Τιμος, ο Χρηστος κι αλλοι να δινουν ρεστα. Ειναι πραγματικα εντυπωσιακο το ποσο συμπαρασυρουν οι πιο εμπειροι τους υπολοιπους και το επιπεδο ανεβαινει συνεχως
Mille merci :D Ό,τι μας αρέσει προσπαθούμε να το βελτιώνουμε... το ski είναι ένα από αυτά :D Μακάρι μια μέρα να ξεπεράσουμε και τους εμπειρότερους στο σκι=αυτός είναι ο στόχος μου (τώρα μπορείτε να γελάσετε ελεύθερα :D )

...Ευτυχώς είχαμε καλή παρέα. Μέμνονας, Batucata και Άρης εξασφάλισαν ότι οι ώρες μας πέρασαν ευχάριστα με περατζάδα στην Νίκης και τα cafe...

Many thnx για το babysitting :)

...Περάσαμε τέλεια. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ παρέα, φανταστικές πούδρες με καταγάλανους ουρανούς, ελάχιστες ουρές στους αναβατήρες, πανέμορφα τοπία. Ξέρω ότι το έχω γράψει πολλές φορές, αλλά .... δεν μπορώ να πιστέψω το πόσο ωραία περνάμε με το snowclub. Από τις καλύτερες εκδρομές μας φέτος. :)

+1

Ρούλα :D

Ολγα περιμένουμε με αγωνιά τη συνέχεια της ιστορίας! :rolleyes:

Ε φανταστικέ μας Χρήστο, εσύ που μου έδωσες τη φωτογραφική σου στο γυρισμό στην κλινάμαξα και με παρακάλεσες να σβήσω όποιες φωτογραφίες δε μου (και της Όλγας) άρεσαν... ποιά σκοπεύεις να ανεβάσεις τώρα, οεο? :P

Ρούλα <_<

Μην είσαι τόσο σίγουρη οτι τις εσβησες ;)

Μην είσαι τόσο σίγουρη οτι τις εσβησες

ωχ ωχ ωχ..λές :rolleyes: ?

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

...Μην είσαι τόσο σίγουρη οτι τις εσβησες :P

who are you?? και τι ξέρεις που δεν ξέρω? :rolleyes:<_<

Prof. Lappas εγώ φταίω που δεν την πέταξα τη μηχανή κατευθείαν έξω από το παράθυρο της κλινάμαξας <_< Απλά φοβήθηκα μην δημιουργόταν κι άλλος εκτροχιασμός, αυτή τη φορά από τα κλάματά σου :rolleyes: miaou :P

Εδώ ο ιδιοκτήτης του snowbar κλέβει στο limbo contest (φυσικά με ανακοίνωση τον ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ) <_<:P

th_event024.jpg

http://s62.photobucket.com/albums/h95/leon...nt=event024.flv

Ο Αλέξης (gforcecarving.com) απονέμει τα (2 από τα 3) βραβεία του διαγωνισμού (και τις σαμπάνιες που έφερε ο ιδιοκτήτης του snowbar). :rolleyes:

th_2e89c874.jpg

Board.jpg

Leonp δεν βγαινει το βιδεο... :rolleyes: Μηπως το'χεις βαλει σε album που δεν ειναι public? Δοκιμασε να μπεις χωρις να εισαι logged in στο Photobucket.

Χαθηκε το YouTube βρε παιδι μου?

Φιλικα

ΜακηςΜ

Στο Mac μια χαρά παίζει. Δεν βαρέθηκες πια τα windows και τις ασυμβατότητες τους; :)
Μια χαρά παίζει με ΙΕ7 :P

There is no such thing as too much snow (Doug Coombs)

http://www.pelionski.gr/

και ξημέρωσε και η Καθαρά Δευτέρα :D ...

αγουροξυπνημένη, περιμένω τη σειρά μου στο μπάνιο. αμέσως μετα ετοιμάζομαι να στρώσω καθαρές πετσέτες για τραπεζομάντιλο στο τραπεζάκι του κήπου για το καθιερωμένο πρωινό πικνίκ, αλλα με ενημερώνουν τα παιδιά οτι θα ξεκινήσουμε σχεδόν αμέσως για το χιονοδρομικό για να αποφύγουμε την κίνηση στο parking και να προλάβουμε λιγο σκι πριν πλακώσει ο πολύς κόσμος.

μοιράζομαι στα γρήγορα 2 φετουλες κέϊκ με το κοπρόσκυλο της σπιτονοικοκυράς μας (σορρυ Ρούλα αλλα ειχε γίνει η σκιά μου) ενώ τα αγόρια τρώνε στο πόδι τα απομεινάρια της σπανακόπιτας.

με τη τσίμπλα στο ματι (σχεδόν) ανηφορίζουμε για το ΧΚ Βόρρας (πήγα να γράψω ΧΚΚ, ευτυχώς κρατήθηκα, κάνει τζίζ )

2 πράγματα απεχθάνομαι απο μικρή: να πάω σε τσίρκο (βλέπε Medrano) και τα καρναβάλια ..οπότε ειμαι ευγνώμον επειδή περνάω τη σημερινή μερα με τους φίλους μου στο βουνό αντι να το παίξω Heidi σε ανθισμένα λιβάδια κυνηγώντας την ουρά του χαρταετού ;)

Ο Αρης και ο καιρός επιβεβαιώνονται στις προβλέψεις τους..ο ουρανός καταγάλανος και ο ήλιος μας αναγκάζει να χρησιμοποιήσουμε το +50 δείκτη της κρεμούλας

οσο πλησιάζουμε στο χιονοδρομικό το τοπίο αλλάζει και γίνεται ολο και πιο όμορφο (θυμίζει μεσα Ιανουαρίου) ..ο Χρήστος ενθουσιάζεται και σε συνδυασμό με τα τραγούδια που ακούμε απ΄το σιντι που μας έραψε η διάθεση μας ανεβαίνει κατακόρυφα

φτάνουμε στο parking..η θεα μαγευτική

2331945385_cc7b303f3b.jpg

οι φόβοι μας ότι θα βρισκαμε πολύ κοσμο ειχαν διαλειθει απο το parking αλλα όταν φτασαμε πανω οι πιστες πραγματικα αδειες, το ΧΚΒ=ιδιοτικό χιονοδρομικό του sc.

μας πιάνει λύσσα κακιά και, αντί να περιμένουμε τους αλλους που είναι ακομα στα εκδοτήρια, τρέχουμε να κανουμε μερικες κατεβασιές στο κατω πιατάκι. χαλί και οι 2 πλευρές. Ο πιστέρ μας παρακαλεί να μην παμε από την αριστερή μια και την κρατάνε για προπόνηση

2332775864_b38e7465c3.jpg

με το που μαζευόμαστε όλοι την κάνουμε για πανω.

κανα 2 φορες τη Σαραντόβρυση

2328197267_375def9fc1.jpg

και βουρ να ''κρεμαστούμε''

οι πιστες ειχαν πατηθεί στο τελος της ημέρας αλλα με την χθεσινή χιονόπτωση το βουνο εχει βαλει τα περι 40 εκατοστά φρέσκου χιονιού και οι πανω πίστες είναι ακομα οργωμένο χωράφι. η αποτελεσματικότητα των ανθρώπων του ΧΚΒ μας αφήνει έκπληκτους για ακομα μια φορά. κλείνουν την πιστα χωρίζοντας την στα 2 (όχι κατά μήκος αλλα σε ένα κατω και πανω κομματι) και χωρίς να σταματήσουν τον κοσμο… με 2 ρατρακ σε μίση ωρα είναι έτοιμη

τα παλικάρια μας την κανουν βεβαίως για τα εκτός, δεν συγκρατούνται με τίποτα..εχουν και καλούς οδηγούς – συναντάμε (και γνωρίζουμε) τον Πετρο (aeras) και τον Νικο (nikolino) τον οποιο εχουμε να τον δουμε από την La Plagne.

2325641475_397ef12048.jpg

γαζιές στο χιόνι ..εχει για όλους

2329025398_8a6952b83f.jpg

αντε, να βαλουμε και έναν σανιδά (όχι τον μπερδεμένο φιλo μας που έτρεχε κάθε 3 και λιγο να αλλάξει τα σκι με σανίδα και τουμπαλιν :P ) αλλα κάποιον ξένο, μην προκαλούμε κιόλας

2325652537_105b1f23f9.jpg

εγω κρατήθηκα στα εντός, δεν εχω ακομα πείρα και το επίπεδο για εκτός, ειχα και τον φόβο μην τραυματιστώ (εκδρομές μας περιμένουν :P ) και τα σκι μου δεν είναι και ότι καλύτερο σε τοσο ανάλαφρη πουδρα.

ακούγοντας τις κραυγές ενθουσιασμού, ιδίως του Λαππα (ουτε ο Mel Gibson δεν φώναζε ετσι στο Braveheart) δεν άντεξα και την εκανα και εγώ..όσο πατάει η γατα βέβαια

2326473970_648fa2fd33.jpg

όπως σας ειπα, το 3μερο η board generation ειχε φερει τα μοντέλα 08-09 της Blizzard για τεστ. Με τον Τιμο ήμασταν οι καλύτεροι πελάτες τους την Κυ και Δε

2326457592_a316d87ab6.jpg

τα παιδιά ευγενέστατα, απαντούν στις άπειρες απορίες μου με χαμόγελο και όταν βλέπουν ότι παρακάμπτω τα γυναικεία μοντέλα με πανε αμέσως στα σκληρά ναρκωτικά…από τα 6 που δοκίμασα, συγκράτησα αυτά τα cross mountain από τα φετινά μοντέλα

2326458386_f7098a7a00.jpg

είναι τα CMX pro iq με sidecut 120/70/99 και radius 15,5m. τα δοκίμασα σε 1,66 και δεν με δυσκόλεψε πολύ αυτό.

δοκίμασα σε speed carve τα SLR iq magnesium με cut 117/65/100 και R.13,5 στο 1,65 ύψος.πολυ καλό κράτημα και rebound αλλα πααααρα πολύ βαριά για μενα.. σερνόμουν μετά

με τα πολλά κατέληξα στα 2 παρακάτω μοντελακια:

g force pro (118/70/102 r15) σε 1,67. η τιμή τους 499 (με τη δέστρα)

και τα καλύτερα g force supersonic, παλι στο 1,67 και με cut 121/72/103, r14,50m και τιμή 718.

εσεις που ξερετε το επίπεδο μου για πειτε γνώμη? τα τελευταία Blizz, metron 9 η ''αληθινή αγάπη'' Κ2? Η κατι άλλο να δοκιμάσω? τωρα που γυρίζει?

(σας ευχαριστώ προκαταβολικά :) )

διάλειμμα πάντως η Δε δεν ειχε.. τρώγαμε και πίναμε πανω στα λιφτ, μην χάσουμε καμια κατεβασιά. το κρύο τσουχτερό πλεον, προς το μεσημεράκι.

με ευχαρίστηση δεχτήκαμε το Jaegermeister (εχουμε εθιστεί πια) και ακολουθούμε τα υπόλοιπα μέλη του sc στο σαλε οπου το παρτι δίνει και παίρνει.

η παρεα σουπερ, χορεύουμε ολοι, o dj πιο κεφάτος από χθες ''οι μπαφοι και το pro'' συνεχίζονται. παρόντες πολλα μελη του sc απ’ ολη την Ελλάδα

2330169661_1a14f3c51f.jpg

2330993780_60be1f16d3.jpg

ο φωτογράφος σημερα ο Τιμος. Όπως και στο προηγούμενο ποστ, πολλες από τις φωτογραφίες είναι του ιδιου (παρέλειψα να τα σημειώσω στις φωτο :( )

Τίμος & Γιάννης

2329014512_9f115433ed.jpg

Γιώτα, Νικος, Όλγα

2328186151_efd4c5800d.jpg

Πέτρος, Νίκος, Τάσος, Χρήστος, Σπύρος

2330985708_0e5c0f6217.jpg

δεν μας κανει καρδιά να φύγουμε αλλα η ωρα εχει παει 16,30.

1 τελευταία φωτο πριν κατεβούμε στο parking (το τοπίο απίστευτο)

2326475606_1b80003be5.jpg

σκεφτόμαστε ότι πρεπει να φύγουμε από τα Ξανθόγεια για Θες/νικη το αργότερο στις 19,30 να φορτώσουμε το αυτ. στην κλινάμαξα χωρίς ταχυπαλμίες αυτή τη φορά..αμ δε ;)

στο 3ωρο που περισσεύει έχουμε να παμε για φαγητό (λεμε και παλι για τον Αγ. Αθ.), να παμε Ξανθόγεια στα δωμάτια, να κάνουμε μπάνιο και να φορτώσουμε πράγματα για να φύγουμε. Η κίνηση στους δρόμους αρκετή.

επειδή έχουμε μεταγραφές στα αυτ.( ο Κων/νος παίρνει μια κοπέλα από το αυτ. του Πατσιου, ο Τάσος που του εκανε παρεα τοσες μερες ξαναγυρνάει στο αυτ. του porfirio μαζί με τον Λεωνίδα..μονο η παρέα του οctavia δεμένη σαν γροθιά/ μαζι πήγαμε, μαζι γυρίσαμε και μακάρι το πετυχημένο σχήμα να κρατηθεί και σε άλλες εκδρομές) για πρακτικούς λόγους, παμε πρώτα Ξανθογεια (ευτυχώς όπως αποδείχθηκε :) , διότι δεν θα προλαβαίναμε με τίποτα). με το μπάνιο και το μάζεμα των πραγμάτων η ωρα εχει παει ήδη 19,00. αποφασίζουμε να ξεκινήσουμε για Θες, να φορτώσουμε το αμάξι στην κλινάμαξα και να παμε εκει για φαγητό.

αποχαιρετισμούς, φιλιά, δάκρυα, ''μη χαθούμε παιδιά'' λες και υπήρχε περίπτωση)..τεσπα, ολο το πακέτο. Ξεκινάμε για Θες. Στο δρόμο μας τηλ. ο Στάθης να μας προειδοποιήσει για την κίνηση. Όντως 40 χλμ. πριν μπούμε στην πόλη ο δρόμος στενεύει και οι ουρές διαγράφονται από μακριά.

δεν ήμουν προληπτική (έγινα μετα την εκδρομή :P ) αλλα το σενάριο του να μην προλάβουμε το τρενο της επιστροφής έπαιζε στο μυαλό μου. ευτυχώς κάποιος μας λυπήθηκε…

σε ½ ωρα ξεμπερδεύουμε με την ουρα και φτάνουμε Θεσσαλονίκη. επειδή εχουμε λιγο χρονο πριν φορτώσουμε το αμαξι αποφασίζουμε να παμε για φαγητό με αυτό. ο Τιμος πετάει μια ιδεα - να φαμε σε ένα ταβερνείο (σε μικρή απόσταση από τον ΟΣΕ) οπου ειχανε φαει με τον moonsoda και τον kostabmw επιστρέφοντας από Bansko. Τα προστατευτικά στο δρομο (για τα εργα του μετρό) μας εμποδίζουν να το βρουμε ευκολα..ο Λαππας προτείνει εναλλακτική στα Goodys, ο Τιμος επιμένει ..με τα πολλα παρκάρουμε το αμαξι και περπατάμε πανω κατω στην λεωφόρο να βρούμε ''το καλο μαγαζί''.

η ωρα περνάει, εμεις λιμοκτονούμε, αρχιζουμε και τσιτώνουμε ..ο Τιμος εκει, ανένδοτος. ο Λαππας απειλεί ότι θα του χώσει αυτό που δεν αποχωρίζεται ποτέ (εχετε δει ολοι το πρασινακι laser) εκει που φαντάζεστε..

με τα πολλά βρίσκουμε το ταβερνείο, ντερλικονουμε κανονικά (ολοκληρώνω το γευμα με έναν περιποιημένο ρυζόγαλο και έρχομαι στα ίσια μου) και ηρεμούμε. παμε σταθμό, φορτώνουμε το αυτ. και, Ω τι έκπληξη :o , το τρενο εχει καθυστέρηση. εγω ειμαι ήδη οριακά με την άφιξη στην Αθηνα για να φτάσω στο γραφείο και δεν μου κόβει κιόλας εκείνη τη στιγμή να παρω μαζι στο τρενο τα πράγματα μου από το αυτ. του Τιμου. Παίρνουμε μονο νερο και κατι μπισκότα να μας βρίσκονται και ανεβαίνουμε στην αααανετη και ευρύχωρη κουκέτα μας B) . Αλλάζουμε θέση πανω/κατω στα κρεβάτια για να σπάσουμε τη γκίνια ;) και πέφτουμε για ύπνο. Η Ρουλα καραδοκεί να ακούσει το subaru για να παρει την φωτογραφική μηχανή και να σβήσει ενοχοποιητικά ντοκουμέντα. συνεννοούμαστε με τα μάτια (μην κανουμε θόρυβο) και σβήνει και τις δικές μου (μια που δεν μ’αρεσε δηλαδή). Ο Τιμος κανει πως κοιμάται αλλα χαμογελάει κατω από το μουστάκι που δεν εχει.

τζάμπα η χαρα..ο gadget-ακιας, ως γνωστόν, εχει παρει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά, μια superduper μηχανή η οποια κρατάει backup ακομα και τις φωτο που νομίζεις ότι έσβησες. τεσπα, βασιζόμαστε στους καλούς του τρόπους και ελπίζουμε να μην αφήσει να εκτεθούν ετσι 2 κυριες

ειχα βαλει το ξυπνητήρι στις 6,00 (το τρενο θα έφτανε 6 και κατι) και τη να δω: σταματημένοι στην Οινόη είμαστε. Είναι νωρις ακομα να συνεννοηθώ με 2 συναδέλφους για την καθυστέρηση που προέκυψε, αρα την πέφτουμε πάλι για υπνο. Φτάνουμε στην Αθήνα με 3/ 4 καθυστέρηση. αποφασίζω να κατέβω Στ. Λαρίσης και να παρω τον προαστιακό για Κηφισίας, αντι να παω μεχρι το Ρουφ, να περιμένω να ξεφορτώσουμε το αυτ. και να παρω τα πραγματα μου. Με τις φόρμες και το μπουφαν του σκι, κρατάω μονο λεφτά, κινητό και κλειδιά κατευθύνομαι στο σημείο συνάντησης με την ψυχή στο στομα, εχω καθυστερήσει 1 ωρα.

κατεβαίνοντας στο Σταθμό Λαρισης κουνάω το μαντίλι στα παιδιά και βγάζω μια τελευταία φωτογραφία. η θλίψη στα ματια τους εμφανείς ..ιδιος το βλέμμα του Χρήστου τα λεει όλα…περάσαμε τελεια, γιατι τελείωσε?

2325658421_7fc3edb3fb.jpg

δεν ξέρω το λόγω, αλλα εγω περνάω (σχεδόν) πάντα καλα στις εκδρομές :) . μου αρέσει τοσο πολύ το σκι που ειμαι διατεθειμένη να παρακάμψω οτιδήποτε θα μπορούσε να μου χαλάσει τη διάθεση. εκει που ειχα αμφιβολίες (και διαψεύσθηκα) ηταν στις 2 ετήσιες εκδρομές του Συλλόγου στο Kaprun και στην La Plagne με 60 και βαλε άτομα στην καθεμία. Έλεγα ότι δεν είναι δυνατόν να συνεννοηθούν τοσα ατομα, θα υπάρξουν γκρίνιες και μουρμούρα. τελικά περάσαμε πολύ όμορφα και φετος και περσι. Αυτό που θελω να πω είναι, ότι, μια και οργανώνει ο Σύλλογος εκδρομές, καλο είναι να ακολουθήσουμε (βλέπετε εξάλλου ποσο χάλια περνάμε) ..γιατι μόνοι μας πηγαίνουνε ούτως η άλλως για σκι στα εντός και εκτός Ελλάδας.

με το διήμερο που σας διηγήθηκα συμπλήρωσα αισίως 30 μέρες σκι φέτος.

ο στόχος των 50 φαίνεται πραγματοποιήσιμος για την φετινή σαιζόν B)

καλα να περνάτε and see you up on the mountains :)

φιλικά,

Όλγα Κοτσίνα

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Τωωωρα! Τωρα παιζει παντου! Το πρωϊ σε ηθελα μαγκα Professor (πρωϊ??...τι ειναι τουτο παλι??) :)

Φιλικα

ΜακηςΜ

Leonp δεν βγαινει το βιδεο... :) Μηπως το'χεις βαλει σε album που δεν ειναι public? Δοκιμασε να μπεις χωρις να εισαι logged in στο Photobucket.

Χαθηκε το YouTube βρε παιδι μου?

Φιλικα

ΜακηςΜ

Στο Mac μια χαρά παίζει. Δεν βαρέθηκες πια τα windows και τις ασυμβατότητες τους; B)
Όταν λες πρωί εννοείς στις 10, 11, ή τα άγρια ξημερώματα, στις 8 ας πούμε; :P

Νε σε χαρω για Moderator...elementary my dear Dr. Watson... B)

Φιλικα

ΜακηςΜ

Κλαψ, σνιφ δεν λές τίποτα. Έχουμε κάνει τέλεια παρέα. :P

IMG_0227.jpg

Στα Καφέ της Νίκης...

IMG_0241.jpg

IMG_0234.jpg

Στα μπουγατσάδικα απέναντι απ' τον σταθμό...

IMG_0224.jpg

IMG_0221.jpg

Στους σιδηροδρομικούς σταθμούς στην μέση του πουθενά...

IMG_0213.jpg

Κοντά στον Άγιο Αθανάσιο...

IMG_0254.jpg

(Τώρα τι έδειχνε εκείνη την στιγμή, θα σας γελάσω. Πάντως στον Τάσο το μιλούσε B) )

Στα κλαμπς...

IMG_0300.jpg

Φανταστικά περνάμε! :huh:

Make Parnassos Great Again!

" ......... και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα !!! "

...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...?