Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted March 12, 2008 ...ενώ ο Λάππας χαίρεται σαν μικρό παιδί με τις πατσαβούρες που ρίχνει ολο και με μεγαλύτερη ένταση ο ουρανός... Τι εννοείς "σαν"; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 12, 2008 την Κυ κατεβαίνοντας τη Σαραντόβρυση στις 4,00 η ωρα στο πανο σαλε γινόταν χαμός..εμεις μπήκαμε κατά λάθος και κολλήσαμε ..το κακό είναι ότι μερικοί από την παρέα ειχαν κατέβει ήδη στο parking και δεν μπορούσαν να ξανανέβουν μια και ειχαν σταματήσει τα λιφτ και χάσανε το πάρτι της 1ης μερας ..μας περίμεναν βεβαια υπομονετικά να ξεσαλόσουμε και να κατεβούμε και εμεις να παμε παρέα για φαγητό (που αλλού? στον Παλιό Αγ.Αθ. και παλι) η ατμόσφαιρα ανεβασμένη, κομφετί, περούκες, σούπερ τραγουδάκια και πολλά χαμόγελα τα 2 hit της ημέρας: το ''παμε Χαβάη'' και το (δεν γνωρίζω τον τίτλο του) αλλα παει κάπως ετσι''πίνω μπάφους και παίζω προ'' – ομολογώ ότι δεν το ειχα ακούσει μεχρι εκείνη τη στιγμή, πράγμα που δεν μας εμπόδισε να τραγουδήσουμε με τους υπόλοιπους παρέα stubaigeorge,Όλγα, Ρούλα, appoplanitarxis ο τέος ce moi (με ράστα μαλλί) appoplanitarxis με θανατηφόρο βλέμμα..μπρρρρ ο ''χαρούμενος'' dj (με γούστο στη μουσική ...δεν αναφέρομαι στους ''μπάφους'' αλλα κατι ροκιές που εβαλε μετά ..ε, ναι..αυτα ηταν της γενιάς μας τραγούδια) η Tamta ..εεε..Ολγα, με συγχωρείτε Όλγα, stubai και Νικος Σιδ. το φαγοπότι στα ''καλά της Αντωνίας'' (γνωστή και αγαπημένη ταβέρνα, προσωπικά την εχω τιμήσει οσες φορές ανέβηκα στο Βορρας αλλα αυτή τη φορά μας τα ψιλοχάλασε..το ότι ειμασταν πολλα ατομα δεν δικαιολογεί την όχι και τοσο καλη ποιότητα του φαγητού) …οσο και να προσπάθησε ο porfirio να καλοπιάσει τη Βάσω, το αγριογούρουνο που του σέρβιρε δεν εφτασε ουτε στο μικρο δαχτυλάκι αυτό που ειχαμε δοκιμάσει την προηγούμενη στην ''Καλύβα'' και οι τιμές διπλάσιες τεσπα..θα ξανανέβουμε, θα ξαναφάμε (ζωή να’χουμε μας αρέσει το σπόρ ) και θα αποφανθούμε, μην πάρουμε και στο λαιμό μας τους ανθρώπους. και μας έμεινε η Δε…σήριαλ κατάντησε το Φαλακροτσαλάν μην ξεχνιόμαστε, stay tuned to be continued Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted March 12, 2008 Όλγα από τη δουλειά τα ποστάρεις όλα αυτά? Δεν σε έχουν απολύσει ακόμη?? Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 12, 2008 Όλγα από τη δουλειά τα ποστάρεις όλα αυτά? εσυ από τη δουλειά τα διαβάζεις όλα αυτά ? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted March 12, 2008 ...κάτι έχουν πάθει τα ματάκια μου ή μόνο εγώ δεν βλέπω φωτογραφίες????? -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 12, 2008 appoplanitarxis με θανατηφόρο βλέμμα..μπρρρρ Αυτο, στα Τεξανικα (ασε δεν βγηκε, φτου κι απ'την αρχη...) This in Texan, is called the one hundrend mile stare... You do it either because you are used to staring at the wide open Plains... or because you saw a cockroach on the wall across the room Howdy y'all MakisM Quote Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted March 12, 2008 Τι εννοείς "σαν"; Λάθος έκανε, ''ως'' ήθελε να πεί...... Μπράβο σας, πολύ ωραία εκδρομή με πολλά αναπάντεχα, τα οποία όμως θα μείνουν ανεξίτηλα, ως μία γλυκιά ανάμνηση......... Δεν είδα όμως καμιά συσκευασία δίκιλη (Τερκενλής, Αγαπητός κτλ κτλ), να γυρνάει προς τα πίσω............ ή τα φάγατε στο τρένο ή τα κρύβετε............... Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 12, 2008 με τη Υοτα μαζί σίγουρα δεν έφτασαν σου λέω... σουπερ keep on posting Olga... Quote Share this post Link to post Share on other sites
eleni 343 Report post Posted March 12, 2008 quiz : who is this? όποιος βρει σε ποιον ανήκουν τα καλλίγραμμα πόδια και..χμμ όλα τα υπόλοιπα όπως και το τι θα κερδίσει ο νικητής θα σας το ανακοινώσω αργότερα… Λέω και γω (ίδια μπλούζα έχει και ο Πέτρος), πότε πρόλαβαν και μου τον ξεβράκωσαν... Μου λέει χθες ο Πέτρος: μπες και διάβασε την αφήγηση της Όλγας για Καιμάκ. Μπαίνω, βλέπω το κατεβατό και λέω από μέσα μου σιγά μη το διαβάσω...Και τώρα είμαστε σε φάση: έγραψε τη συνέχεια η Όλγα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 12, 2008 να'σαι καλά Ελένη ...χάρηκα που γνώρισα τον Πέτρο και ανυπομονώ να γνωρίσω και εσένα..στην επόμενη εκδρομή σίγουρα (και κατι μου λέει οτι θα λάβει μέρος σε καταπληκτικό χιονοδρομικό του οποίου το όνομα ξεκινάει απο V-----r, αλλά δεν το λέμε ακόμα μην μας ματιάσουν ) Δεν είδα όμως καμιά συσκευασία δίκιλη (Τερκενλής, Αγαπητός κτλ κτλ), να γυρνάει προς τα πίσω............ Διον μου..εδω δεν προλαβαίναμε τα τρένα στους σταθμούς, τα γεμιστά τσουρέκια θα προλαβαίναμε ? Τερκενλή εχει στη γειτονιά μου (στο Χαλάνδρι) ελα να σε φιλέψω ..αλλα πες το μου 1 μερα αρχύτερα γιατι εχει αναμονή με αρ. προτεραιότητας (με χαρτάκι φυσικά..γιατί μονο η Εθνική μπορεί ?) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted March 12, 2008 πες το μου 1 μερα αρχύτερα γιατι εχει αναμονή με αρ. προτεραιότητας (με χαρτάκι φυσικά..γιατί μονο η Εθνική μπορεί ?) Δηλαδή, όπως ζητάμε φέτα Καλαβρύτων (τη σκληρή......την προτείνω.... ) ή γραβιέρα Νάξου, έτσι, και τσουρέκι με σοκολλλάτα ή τρίγωνο Πανοράματος...... Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted March 12, 2008 Μέσα στη νηστεία είστε βλέπω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 12, 2008 δεν ξέρω για τη σοκολλλάτα αλλα μπορώ να σου πω για το Καϊμακτσαλλλλλλλλλλλαν Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted March 12, 2008 Μέσα στη νηστεία είστε βλέπω... φυσικά........ ....αυτά είναι σχέδια για μετά.....!!!! Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
AKIS-AIGIO 0 Report post Posted March 12, 2008 Ελα βρε Ολγα.....πες παρακάτω...... λοιπον λοιπον........(αργεις???) και τι έγινε μετά???...... ΟΛΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Quote ΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔOΠΟΥΛΟΣ http://www.e-achaia.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
dipanou 4 Report post Posted March 12, 2008 χαχαχαχαχαχαχ....... λές και διαβάζει παραμύθι......... και μετά;;;; Quote ...great things are done when men and mountains meet.... Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted March 12, 2008 .... ωραία ..... πάντα έτσι χαρούμενοι .... πάντα παιδιά .... ....αεί παίδες ..... Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted March 12, 2008 ''πίνω μπάφους και παίζω προ'' -Aπ'το σπιτι δεν θα βγω! -πίνω μπάφους και παίζω προ! -Δεν εχω χρόνο για το μωρο! -πίνω μπάφους και παίζω προ! -ωωωω πίνω μπάφους και παίζω προ! -ωωωω πίνω μπάφους και παίζω προ! -εεεεωωωωω πίνω μπάφους και παίζω προ! -εεεεωωωωωω πίνω μπάφους και παίζω προ! -Με φωναζουνε τρελο γιατι πίνω μπάφους και παίζω προ! -......... -........... -......... -.......... -Που θα βρω αναπληρωματικο ???!! -πίνω μπάφους και παίζω προ! -Ειναι τραυματίας ο Ετο!! -πίνω μπάφους και παίζω προ! -Αλλα έχει κέφια ο Ντροκμπα!!1 -πίνω μπάφους και παίζω προ! κτλ κτλ .. Πολυ όμορφες φωτογραφίες και τρομερό ποστ!! Μπραβο Ολγα! Keep Posting.. Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted March 13, 2008 Tην καρβάρω.......την σκούπα;;;; Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted March 13, 2008 Tην καρβάρω.......την σκούπα;;;; Ουουουουου! Ξούτ Μάγισσα! You are 666! Ουουουουου! Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 13, 2008 Ντεμοντε... Απο το Backcountry Skiing The Sierra Club Guide to Skiing off the Beaten Track Author: Lito Tejada-Flores (1981) Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted March 13, 2008 Καλημέρα .... που είσαι Όλγα??? Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη μέρα και την εξέλιξη του "σήριαλ" ..... -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
zxgeo 0 Report post Posted March 13, 2008 Ολγα Ολγα εισαι εδω????? Που εισαι Ολγα να μας πεις την συνεχεια απο το σηριαλ "3μερο με ευτραπελα" ανυπομονώ για την συνεχειαααααααα!!!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted March 13, 2008 έχουμε και διακοπές ρεύματος … ζητώ ταπεινά συγνώμη για την καθυστέρηση..υπόσχομαι να μην ξανασυμβεί επειδή ο appoplanitarxis κάνει θραύση στο γυναικείο πληθυσμό (και όχι μόνο ) λόγω της καλής σχέσης που εχει με το φακό, σας παραθέτω μια αν φας φωτογραφία με το ιδιο ''κιλερ λουκ'' χρονικά βρισκόμαστε ακόμα στο πάρτι της Κυ (μην μπερδευτούμε το γράφω ) το 1ο θύμα της γοητείας του, η vanu ενώ ο κύριος από πάνω απολαμβάνει της δάφνες (και το πούρο του) αλλοι απορούν με το ποσο εύκολα τα καταφέρνει και μαζεύει όλες τις γυναίκες γύρω του .. σκέτος κηφήνας ξέχασα να σας πω ότι την Κυ στη βάση του λιφτ της Σαραντόβρυσης μας σταματάει ενας δάσκαλος του σκι (από Βέροια νομίζω) ο οποιος προπονεί 6 μικρά και μας παρακαλεί να συνοδεύουμε ο καθένας απο μας ένα παιδάκι στο λιφτ..ξεκινάω 1η και συνοδεύω την χαριτωμένη Θάλεια (7 χρονών απ'ότι μου λεει αλλα αρκετά ''μινιόν''.. χαμογελαστή και ομιλητική). Χιονίζει δυνατά αλλα η μικρή turbo, δεν καταλαβαίνει τίποτα: '' μας λεει ο κυριος να τρεχουμε στην πίστα και εγω τρέχω γρηγορότερα απ'όλους'' …χμμμ θαρραλέα η δικιά μου αλλα και ο άλλος συμβουλές ..τι να πω, ίσος ετσι πρεπει να μαθουν στο επόμενο καρεκλάκι ο Τίμος συνοδεύει τον αδερφό της Θάλειας, τον Αλέξανδρο (8 ετών)…αφου δεν έπεσε από το λίφτ όταν αντίκρισε τον appoplanitarxi με τη μαλλούρα πάνω απ΄τη μάσκα, φθηνά τη γλίτωσε της Ρούλας η μικρή μάλλον ειχε της μαύρες της γιατι εκεί που η φίλη μου προσπαθούσε να είναι κοινωνική (όχι, δεν την μυούσε στον κόσμο του snow club ακόμα ) το κοριτσάκι της πετάει όλο χάρη το εξής: ''τώρα θα ήθελα να μην μιλήσουμε για λίγο'' και την αποστομώνει (μου τα'λεγε όταν βρεθήκαμε στην κορφή και γελούσαμε κανα τέταρτο με το συμβάν)..μπορει απλά να ζαλιζόταν το παιδί τι να πω… πάντως μπραβο στους γονείς:τα παιδιά τα παίρνει πούλμαν από τη Βέροια το πρωϊ και τα μικρά είναι ολη μερα μονα τους με τον δασκαλο του σκι (ετσι εξηγείται πως με το που πατάνε τα 10 τα παιδιά της Βόρειας Ελλάδας καρβάρουν με το αυτί) οι χορηγοί πολλοί..έχουν βαλθεί να μας καταντήσουν αλκοολικούς οι αγύμναστοι ξεκουράζονται παίρνοντας ο καθένας την αγαπημένη του στάση: o memnonas κατι σε Kung Fu με τα μπατόν στο χέρι, ο δε appoplanitarxis ας μην το σχολιάσω καλύτερα (μας διαβάζουν μικρά παιδιά) ενώ οι δεινοί σκιέρ δεν καταλαβαίνουν από αυτά αν και θα σε στεναχωρήσω λιγο Γιάννη..μια συμβουλή σου δίνω μόνο – διάλεξε καλύτερα τους φίλους σου (στην χθεσινή συνάντηση στην Αθήνα ο batu υποστήριζε ότι αργείς ακόμα πολύ να μάθεις σκι)..αφου έβαλα μπουρλότο σας αφήνω να το ξεκαθαρίσετε μεταξύ σας με το που κατεβαίνουμε στο σαλε, δεν προλάβαμε να βγάλουμε τα μπουφάν ..τσουπ ο φωτογράφος η αντροπαρέα όλα αυτά διαδραματίζονταν την Κυ (1η μερα του σκι) η οποια κορυφώθηκε (όπως λεει και ο φίλος μου ο Λαππας) με λιτό γεύμα στην ''Αντωνία'' μετα το ''όχι τοσο πετυχημένο αγριογούρουνο'' και με αρκετή κούραση στα πόδια και στους σιαγόνες μας αντι μα πάρουμε το δρομο τις επιστροφής προς τα Ξανθογεια, βρίσκουμε πιο σοφό το να συσκεπτόμαστε κανα 2ωρο στη μεση του δρομου για το αν θα ακολουθήσει μπαράκι η αν θα παμε στα δωμάτια να ξεκουραστούμε εχουν προστεθεί στη παρεα μας ο Αρης με τον stubaigeorge οι οποιοι εχουν μεγάλη αγωνία καθώς δεν ξερουν ακομα αν θα μπορεσουν να μείνουν μαζί μας (δεν υπάρχουν αλλα ελεύθερα δωμάτια) και το πώς θα χωριστούμε σε αυτά. εχουμε στην κατοχή μας 1 δίκλινο και 2 τετράκλινα ..στο δίκλινο το ζεύγος, στο 1 τετράκλινο ο Τιμος, Λαππας, Τάσος και ο Κων/νος. εγω με τη Ρουλα μοιραζόμαστε το άλλο 4κλινο και ως γνωστών 2 κυρίες οσο λιγα πράγματα και να κουβαλάνε ο χώρος δεν είναι ποτέ αρκετός. αποφασίζουμε (μια και μοιραζόμαστε κουκέτες στο τρένο και το ιδιο αυτ.) να μεταφερθούν οι 2 συνταξιδιώτες μας μαζι μας και οι 2 θεσσαλονικείς να μείνουν με τον Τάσο και τον Κων/νο. Πως, όταν ήμασταν μικρά και αγοράζαμε παγωτό χωνάκι, κοιτάζαμε ο ενας το χέρι του αλλου μήπως βρεθούμε ριγμένοι στην ποσότητα …ετσι σκεφτόμασταν με τη Ρούλα (και ντρεπομαι που το λεω..αλλα μια και τα μαρτυράμε όλα εδώ πέρα ας το παρει το ποτάμι κι’αυτό ) ποιο δίδυμο ροχαλίζει άραγε λιγότερο (Τιμος-Λαππας η Αρης-Γιώργος?). ειχε προηγηθεί στο πρωινό μια καταπληκτική αναμετάδοση της 1ης νύχτας στο 4κλινο των αντρών από τον Τίμο. Μακάρι να ήσασταν εκει να τον ακουγατε..οσο και να περιγράψω τους ήχους, θα πρέπει να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει…… λεει ο Τίμος.. ξύπνησα μες στη νύχτα από 2 ροχαλητά ..και δεν ξερω και ποιο από αυτά με ενοχλούσε περισσότερο ..του Κωνσταντίνου ήταν μεν δυνατό αλλα ειχε μια βαρβατίλα, ένα βουνίσιο κατι βρε παιδι μου..ενω ο Λαππας έκανε σαν subaru.. οταν συναντήσετε από κοντα τον Τιμο μην χάσετε την ευκαιρία να ζητήσετε μια αναμετάδοση του ήχου. με αυτά και με αυτά εχω έχασα την ευκαιρία να κρατήσω 2 φίλους (γιατι απλα φαντάζομαι ότι μετα απο αυτά που έγραψα δεν θα μου ξαναμιλήσουν ουτε ο ενας ουτε και ο άλλος) Λαππακι μου, μην μου θυμώνεις ματια μου..κοιτα ποσο καλοί φιλοι είμαστε για να δουμε θα πιάσουν τα καλοπιάσματα? για τον Κων/νο κατι θα σκεφτώ αργότερα τεσπα, τελικά μοιραστήκαμε το δωματιο με τον Αρη και τον stubaigeorge και κοιμηθήκαμε ολοι το ιδιο δευτερόλεπτο νομίζω ..οπότε δεν μας ενόχλησε τίποτα παρα μονο το πρωινό ξυπνητήρι σας αφήνω τωρα γιατί πείνασα to be continued (μαλλον βρίσκω τον μπελά μου που το γραφω αυτό..αλλα μπηκα στο τριπάκι…… και το πιο κουφό, αρχίζει και μ’αρέσει..σταματήστε με οσο είναι καιρός ) Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted March 13, 2008 σταματήστε με οσο είναι καιρός ) ....... κρεμομαστε απο τα χειλη σου Quote Share this post Link to post Share on other sites